Onu almış zaten evlenmedenKac gundur yazma ofis agir olur dedim kendime ama dayanamayacagim.. konu sahibi ben senin gibi kadinlara acimiyorum ya, iki gun aglar sonra unutursun seneye de ev alir artik kocisin kardesine.. bence konusmak icin acele etme yarin aksam kutlama yemeginde konusursun..
hakkettiniz tabi:) aglamayana meme yok bu zamanda. Ben niye eşimin ablasına araba alayım? delimiyimHakettıgımı dusunuyorsunuz yani, tesekkurler ne diyeyim. Yani ben sadece hayatım boyunca boyl seyler gormedım yasamadım, sessizligim korkumdan ya da esımden cekındıgımden degıl ben genel olarak boyleyım, rahmetlı babamla annemın arasında bır kere para lafını duymadım hep utanmısımdır bu konulardan annem harclık verırken bıle utanırdım annem cuzdanıma koyardı o yuzdenZ
seninki naiflik değil korkaklık artık.Evet ev benım, soyle annemin bir evi vardı satarak bu evi bana aldı yani bana diye ama benim ustume değil, ama ben begendım ben karar verdim, bu evi hatta o sırada arada 15 bım fark verdi onu ben vermıstım. Hep soyler yani bu ev senın ıster sat ıster koraya ver hatta esımın yanında da yenı ev alırken satıp pesınat yapabılırsınız dedi burda da yazmıstım.
Onu almış zaten evlenmeden
Arada anne babasına yaptığı yardimlarda ayriymis
Hatta konu sahibinin üniversite öğrencilerine verdiği bursu söylüyormuş sen onlara yardim ediyorsun ben ablama diye
Konu sahibinde de suç varseninki naiflik değil korkaklık artık.
kocan yurtdışındaysa ne olmuş?
telefonlar her yerde çekiyor.
kocanın sana hep yaptığı gibi emrivaki yapacaksın.
arayacaksın ve en kısa sürede boğazda yalı, rezidans alacağız. ablanın araba işini ertelemek zorundasın diyeceksin ve cevaba göre tamam mı devam mı karar vereceksin.
o araba alınmamalı.
Hava alma, Golf al alacaksan.Artik gram acimam kalmadi valla ben olsam bende alirim.. adamin su dedigine ses cikartmayan biri topkapi sarayi icin kredi cekse dahi aksam geldiginde konusur anca. Ay delirdim hava alayim biraz
Hava alma, Golf al alacaksan.
Neyün eksük Behüce'den ? Asfnfhajagf
:)) Burada resmen biz ayrıldık, araba değilBiz bunu golf sopasiyla anlattik, biz bunu cekicle anlattik der o arabayi 40000 esit parcaya ayiririm
Hahhahhhhay,bayılacağım gülmekten,konu sahibi,hepimiz çirkef ailelerden geliyoruz tabi,ondan bu hakkını koru dememizHakettıgımı dusunuyorsunuz yani, tesekkurler ne diyeyim. Yani ben sadece hayatım boyunca boyl seyler gormedım yasamadım, sessizligim korkumdan ya da esımden cekındıgımden degıl ben genel olarak boyleyım, rahmetlı babamla annemın arasında bır kere para lafını duymadım hep utanmısımdır bu konulardan annem harclık verırken bıle utanırdım annem cuzdanıma koyardı o yuzdenZ
Konu sahibi,maddi şeylere mudahale ederse eşinin onu terkedebileceğini düşünüyor muhtemelen,mümkün,ama terketmemesi daha büyük bir ihtimal,malum,adam bir daha böyle bir eş bulamazAdamın golf alacak parası var ama bilet yanmasın diye yanınıza mı gelemiyor? Bunu dediğinde ne dediniz? Bu kadar saf ya da korkak olmayın Allah aşkına. Hemen geleceksin diyeceksin ya. Bir hafta daha ayılıp bayılsın ablan bir şey olmaz ama geleceksin diyeceksin. Vallahi benim burada içim sıkıldı sizde ne sabır varmış. Benim evimde oturacak senin paran benim param diyecek öyle mi? Yerinizde olsam geldiğinde eşyalarını kapının önüne koyar üstüne de golf sopasını dikerdim. Malum golf’e zaafları var!
Bence de.Kızlar konu sahibi sizin kadar sinirlenmedi bu duruma bir sey yapacağı yok görümcenin golfu hayırlı olsun
Tamam da adamın bir faydası Yok ki. Çocuk İçin evlendiler desem adam ilerisi için evladı İçin bile yatırım yapmıyor. Ailesi görmemiş diye aile aile aile bu ne görgüsüzlük canım. Adamın yerinde olsam ben de boşanmam. Bedava ev, parama karışan yok, çok ağır olacak özür diliyorum düzenli cinsel yaşam. Neden boşansın ki?Konu sahibi,maddi şeylere mudahale ederse eşinin onu terkedebileceğini düşünüyor muhtemelen,mümkün,ama terketmemesi daha büyük bir ihtimal,malum,adam bir daha böyle bir eş bulamaz
Yuhh artık ya
Yiyici tiplerden hep korkarım
Olsen ağzında sağlam diş var mi diye bakarlar
Ben olsam o halanin yüzüne tükururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?