Esimin ablasının isteği

Onu almış zaten evlenmeden
Arada anne babasına yaptığı yardimlarda ayriymis

Hatta konu sahibinin üniversite öğrencilerine verdiği bursu söylüyormuş sen onlara yardim ediyorsun ben ablama diye

hakkettiniz tabi:) aglamayana meme yok bu zamanda. Ben niye eşimin ablasına araba alayım? delimiyim yemegenın malını yerler misali...

Yaa konu sahibi sen başka zaman çok iyi falan diyorsun da kime bu şartı versen kuzu gibi olur

Şimdi düşünüyorum ben evlenmişim kocamin ailesinin evinde belese oturuyorum kocamin kendisi de iyi kazaniyor
Ben bütün maaşımi aileme yağdırıyorum onlara ev araba aliyorum eşim de tüm bunlara ses çıkarmıyor
Hiç tarzım olmamasina ragmen etrafta kocisim kocisim diye dolaşırım vallahi

seninki naiflik değil korkaklık artık.
kocan yurtdışındaysa ne olmuş?
telefonlar her yerde çekiyor.
kocanın sana hep yaptığı gibi emrivaki yapacaksın.
arayacaksın ve en kısa sürede boğazda yalı, rezidans alacağız. ablanın araba işini ertelemek zorundasın diyeceksin ve cevaba göre tamam mı devam mı karar vereceksin.

o araba alınmamalı.

Onu almış zaten evlenmeden
Arada anne babasına yaptığı yardimlarda ayriymis

Hatta konu sahibinin üniversite öğrencilerine verdiği bursu söylüyormuş sen onlara yardim ediyorsun ben ablama diye

Artik gram acimam kalmadi valla ben olsam bende alirim.. adamin su dedigine ses cikartmayan biri topkapi sarayi icin kredi cekse dahi aksam geldiginde konusur anca. Ay delirdim hava alayim biraz

Bu konu da, bundan önce kuzeninin kirasını karşılamayla ilgili açtığınız konu da bana çok uç geldi kusura bakmayın.
Ablasının evini de neredeyse eşiniz almış, çocuklarının giderlerini eşiniz karşılıyor.
Üstelik karı koca memurlar.
Şimdi de golf istiyorum diye telefon da fenalaşmalar.
Kendileri hobi olsun diye çalışıyorlar sanırım.
İsteseler bu bollukta golf değil, çok daha üst segment bir araç alabilirler.

Bir insanın geliri ne kadar yüksek olursa olsun, alın ben yiyemiyorum siz yiyin afiyet olsun diyemez.
Diyor ise zekasıyla ilgili ciddi sorunları vardır.
Merhamet vicdan böyle bir şey değil.

Konu sahibinde de suç var
Ağırlığı yok adamın üstünde gecen konusunda sen kiraya çik yada ev aldir adami para vermeye alıştır ailesine para bulamasin dedi en az 50 kişi
Ama konu sahibi hala ayni durumda

özellikle bir de marka belirtmiş. Golf modelleri piyasanın en lüks arabalarından.
Kardeşim de güzel kazanıyor, bekar üstelik. O ablanın yerinde olmak isterdim şu an.

Neden çalışıyorsunuz, ''o parayla kendinize ev alın, gezin tozun gününüzü gün edin, eşinizle dünyayı gezin'' diyesi geliyor insanın. İyi niyet ayrı, kullanılmak ayrı..

Adamın golf alacak parası var ama bilet yanmasın diye yanınıza mı gelemiyor? Bunu dediğinde ne dediniz? Bu kadar saf ya da korkak olmayın Allah aşkına. Hemen geleceksin diyeceksin ya. Bir hafta daha ayılıp bayılsın ablan bir şey olmaz ama geleceksin diyeceksin. Vallahi benim burada içim sıkıldı sizde ne sabır varmış. Benim evimde oturacak senin paran benim param diyecek öyle mi? Yerinizde olsam geldiğinde eşyalarını kapının önüne koyar üstüne de golf sopasını dikerdim. Malum golf’e zaafları var!

Hahhahhhhay,bayılacağım gülmekten,konu sahibi,hepimiz çirkef ailelerden geliyoruz tabi,ondan bu hakkını koru dememiz
Bende babamdan bir kez para lafı duymadım,50 gerekse 200 verirdi.Ben de naifliğimden sanıyordum senin gibi.
Eşime de demiştim hatta,bebek varken çalışamazsam beni istemek zorunda bırakma diye.
Eşimin babası hastalanmış,görümcemle ziyaretine gidecektik.Eşim bana epey bir miktar para verdi.Görümcem bunu gördü.Yenge,ya babamı hastaneye yatırırlarsa,ya şu olursa ya bu olursa diye babası için 3 yılda eskitemeyeceği alışveriş yaptırdı.
Yetmedi,otobüse bindik,geçti oturdu,bilet parasını da sen ver diye
Artık sinirim bozuldu,para kalmadı dedim,eminmisin dedi,çünki büyük ihtimal hesap tutmuştu
Ondan sonra da kendine gayet güzel alışveriş yaptı avmde gözümün önünde.Artı babasının basit bir rahatsızlığı varmış aslında,o da bunu biliyormuş...
Ben s.l.k o gün akıllandım.Boşuna dememişler,aç gözünü,açarlar gözünü diye

Konu sahibi,maddi şeylere mudahale ederse eşinin onu terkedebileceğini düşünüyor muhtemelen,mümkün,ama terketmemesi daha büyük bir ihtimal,malum,adam bir daha böyle bir eş bulamaz

Kızlar konu sahibi sizin kadar sinirlenmedi bu duruma bir sey yapacağı yok görümcenin golfu hayırlı olsun
Bence de.

Konu sahibi birsey yapmayacaksa konu neden acti anlamak mumkun degil.

Sanirim esinin cok parasi oldugunu falan belirtmek icin.

Neyse gorumcenin arabasi hayirli olsun.

Konu sahibi,maddi şeylere mudahale ederse eşinin onu terkedebileceğini düşünüyor muhtemelen,mümkün,ama terketmemesi daha büyük bir ihtimal,malum,adam bir daha böyle bir eş bulamaz
Tamam da adamın bir faydası Yok ki. Çocuk İçin evlendiler desem adam ilerisi için evladı İçin bile yatırım yapmıyor. Ailesi görmemiş diye aile aile aile bu ne görgüsüzlük canım. Adamın yerinde olsam ben de boşanmam. Bedava ev, parama karışan yok, çok ağır olacak özür diliyorum düzenli cinsel yaşam. Neden boşansın ki?

Yuhh artık ya
Yiyici tiplerden hep korkarım
Olsen ağzında sağlam diş var mi diye bakarlar
Ben olsam o halanin yüzüne tükururum

Asla görüşmüyoruz onunla ve diğerleriyle. İşte bunu söyleyen halama ev parası verdi babam. Alışmış gözü döndü birden musluk kesilecek diye. Bu olaylar olurken lise çağlarındaydık. Ama büyükken olsa parçalardım onu herhalde

Konu sahibi neden deniz manzaralı bi ev beğenip kocani arayp ağlayıp o evi isteyip büyük bi borca sokmuosn böylece kimseye yardım edemez arabada hediye edemez

Ayyy bu konu önüme çiktikcaaa
Beeeeen coooktaaaan gorumceyi arayip gemileri yakmistimmmm. Kocanda gitsin ablasiyla yaşasin yesinler paralari
Bu arada hayirli olsun araba simdiden planlar tikir tikir isliyor.
Paraaaa okadar bool ki adam bileti yakamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…