- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Almışki evi çoktannn...Kac gundur yazma ofis agir olur dedim kendime ama dayanamayacagim.. konu sahibi ben senin gibi kadinlara acimiyorum ya, iki gun aglar sonra unutursun seneye de ev alir artik kocisin kardesine.. bence konusmak icin acele etme yarin aksam kutlama yemeginde konusursun..
Hemen hemen evlilik sözleşmesi yapın.Kızlar hepınıze merhaba,
Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.
Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.
Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
ablası boşanmış biri mi?hayır evli ise eşi üzülmüyor mu?ailen beni eziyor demez mi?
eger eşiniz yufka yürekli ise kusura bakmayın siz ve çocuklarınızın gelecegi başkalarının dudakları arasında yok oluyor.
tabi yardımcı olmalı ama temel ihtiyaçlar için geçerli ev alınmış çocukların ihtiyaçları karşılanıyor sonra toplu taşıma begenmeyen abla isteklerini kocasına söyler gibi sıralıyor
yazık insan üzülüyor böyle eşleri görünce
Eşin uçakta o zmn şimdi.. ee geçmiş olsun o zmn.. görümcenin de arabası hayırlı olsun..Iyı aksamlar kızlar, bazılarınız dalga gecmıs baya bir. Ama bu benı bırebır tanımadıgınızdan dolayı oldu bence
1. Eger benım zaten bu duruma bir aklım olsaydı kalkıp burda konu acıp sızden fıkırlerınızı ıstemezdım. Burdakı her konuda sizlerin yaptıgı yorumlar o kadar objektıf, degerli ve durust oluyor ki buna ıhtıyacım vardı.
2. Daha onceki konumdan sonra bu araba mevzusuna kadar birşey olmadı yani belki de eşim bana soylemedi arada olduysa da. Ondan dolayı da ben arada farklı bır adım atmadım yani ev konusundan bahsedıyorum ama goruyorum ki hata etmısım.
3. Evet dedıgınız dogru sessızım ama ben boyleyım, ama bu demek degıl ki de salagım, burda sizlerin yorumları bazı seyleri net gormemi sagladı, ama ben siler bitiririm eger kendı ıcımde kararımı verırsem ne aglarım ne uzulurum oyle de bır yapım var, esıme ben ısten cıkarken mesaj yazdım yaklasık 1 saat once ama henuz gormedı, eve gelır mısın dedım konusmamız gerekıyor, mesajı ucaktan ınınce gorecek yaklasık 1 saat sonra.
4. Degerlı yorumlarınız için hepınıze tesekkur ederim. Benim için benim yerime uzuldunuz sınırlendınız cabaladınız.
Hahhahhhhay,bayılacağım gülmekten,konu sahibi,hepimiz çirkef ailelerden geliyoruz tabi,ondan bu hakkını koru dememiz
Bende babamdan bir kez para lafı duymadım,50 gerekse 200 verirdi.Ben de naifliğimden sanıyordum senin gibi.
Eşime de demiştim hatta,bebek varken çalışamazsam beni istemek zorunda bırakma diye.
Eşimin babası hastalanmış,görümcemle ziyaretine gidecektik.Eşim bana epey bir miktar para verdi.Görümcem bunu gördü.Yenge,ya babamı hastaneye yatırırlarsa,ya şu olursa ya bu olursa diye babası için 3 yılda eskitemeyeceği alışveriş yaptırdı.
Yetmedi,otobüse bindik,geçti oturdu,bilet parasını da sen ver diye
Artık sinirim bozuldu,para kalmadı dedim,eminmisin dedi,çünki büyük ihtimal hesap tutmuştu
Ondan sonra da kendine gayet güzel alışveriş yaptı avmde gözümün önünde.Artı babasının basit bir rahatsızlığı varmış aslında,o da bunu biliyormuş...
Ben s.l.k o gün akıllandım.Boşuna dememişler,aç gözünü,açarlar gözünü diye
Ya nolır eşinize msj atın eğer o arabayı alırsan eve gelme.. bu evlilik burda bitmiştir tarzı.. valla çatlıcam yaa..Kesınlıkle oyle bır ıfade kullanmadım. Sanırım ben anlatamamısım ne demek ıstedıgımı. Sız de bası seyleri esinizin aılesınde yasayarak tecrube etmıssınız mesela su an benım oldugum gıbı sızın de gozunuz zamanla acılmıs
Eşin uçakta o zmn şimdi.. ee geçmiş olsun o zmn.. görümcenin de arabası hayırlı olsun..
Ya nolır eşinize msj atın eğer o arabayı alırsan eve gelme.. bu evlilik burda bitmiştir tarzı.. valla çatlıcam yaa..
Sadece bu mu eve gel adam sana gelemem bilet aldım diyor pes vallaAttım eve gelmesını soyledım bır oncekı mesajda yazdım ama gıtmedı su an ucakta 1 saat sonra ınınce gorecek
tam olarak nasıl bir mesaj yazdınız?birde eşiniz ankara uçağındamı yoksa yurtdışı dan geldiği uçaktamı?Attım eve gelmesını soyledım bır oncekı mesajda yazdım ama gıtmedı su an ucakta 1 saat sonra ınınce gorecek
Son yazdığınız mesajdan sonra kimse sizinle dalga geçmedi. Aksine biz burada sinir oluyoruz eşinize, belki sizden daha çok. Bu kadar ılımlı olmayınız, hakkınızı yedirtmeyiniz diye uğraşıyoruz. Yoksa biz kafamızı yastığa koyduğumuzda eşinizi ya da arabayı düşünmüyoruz. Bu sizin hayatınız.Arkadaslar tabii ki sadece eve gelir misin yazmadım. Yani tabii ki detaylı yazdım ve eve cagırdım sonunda mesajımın. O kadar dalga gecıyorsunuz ki inanın ben burda sizin fikirlerinizi onemserken bu sfer burda kalbım kırılmaya basladı. Ben hepınıze degerlı fıkırlerınız yardımlarınız ıcın tesekkur ederım.
Tamam atmışsınız ama sadece eve gelmesi için.. daha sert bi üslup kullanmalıydın.. eve gelmeden arabayı alırsa olacaklardan ben sorumlu değilim tarzı..Attım eve gelmesını soyledım bır oncekı mesajda yazdım ama gıtmedı su an ucakta 1 saat sonra ınınce gorecek
Dalga geçmek mi?? Sinirden elim titredi diyorum..Arkadaslar tabii ki sadece eve gelir misin yazmadım. Yani tabii ki detaylı yazdım ve eve cagırdım sonunda mesajımın. O kadar dalga gecıyorsunuz ki inanın ben burda sizin fikirlerinizi onemserken bu sfer burda kalbım kırılmaya basladı. Ben hepınıze degerlı fıkırlerınız yardımlarınız ıcın tesekkur ederım.
Ciddiyetinizi anlatacak nasıl bir cümle kurdunuz?Arkadaslar tabii ki sadece eve gelir misin yazmadım. Yani tabii ki detaylı yazdım ve eve cagırdım sonunda mesajımın. O kadar dalga gecıyorsunuz ki inanın ben burda sizin fikirlerinizi onemserken bu sfer burda kalbım kırılmaya basladı. Ben hepınıze degerlı fıkırlerınız yardımlarınız ıcın tesekkur ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?