Esimin ablasının isteği

Görümcen mi ankara da oturuyo.. yani yurt dışından görümcenin yanına gidip arabayı alıp öyle eve gelecek öyle mi.. pess.. yemin ediyorum sinirden benim elim titriyor.. eşinize msj atın.. ankara'ya gitmişken orda kal çünkü artık senin burda evin ve eşin yok diye.. bak bakim nasıl geliyo hemen eve.. sizde kilidi değiştirip ananızın yanına gidin.. bu iş tatlılıkla çözülmicek..

Almışki evi çoktannn...

Iyı aksamlar kızlar, bazılarınız dalga gecmıs baya bir. Ama bu benı bırebır tanımadıgınızdan dolayı oldu bence

1. Eger benım zaten bu duruma bir aklım olsaydı kalkıp burda konu acıp sızden fıkırlerınızı ıstemezdım. Burdakı her konuda sizlerin yaptıgı yorumlar o kadar objektıf, degerli ve durust oluyor ki buna ıhtıyacım vardı.

2. Daha onceki konumdan sonra bu araba mevzusuna kadar birşey olmadı yani belki de eşim bana soylemedi arada olduysa da. Ondan dolayı da ben arada farklı bır adım atmadım yani ev konusundan bahsedıyorum ama goruyorum ki hata etmısım.

3. Evet dedıgınız dogru sessızım ama ben boyleyım, ama bu demek degıl ki de salagım, burda sizlerin yorumları bazı seyleri net gormemi sagladı, ama ben siler bitiririm eger kendı ıcımde kararımı verırsem ne aglarım ne uzulurum oyle de bır yapım var, esıme ben ısten cıkarken mesaj yazdım yaklasık 1 saat once ama henuz gormedı, eve gelır mısın dedım konusmamız gerekıyor, mesajı ucaktan ınınce gorecek yaklasık 1 saat sonra.

4. Degerlı yorumlarınız için hepınıze tesekkur ederim. Benim için benim yerime uzuldunuz sınırlendınız cabaladınız.

Hemen hemen evlilik sözleşmesi yapın.

Toplu taşımanın alternatifi golf muş :)

Eşin uçakta o zmn şimdi.. ee geçmiş olsun o zmn.. görümcenin de arabası hayırlı olsun..

Kesınlıkle oyle bır ıfade kullanmadım. Sanırım ben anlatamamısım ne demek ıstedıgımı. Sız de bası seyleri esinizin aılesınde yasayarak tecrube etmıssınız mesela su an benım oldugum gıbı sızın de gozunuz zamanla acılmıs

Ya nolır eşinize msj atın eğer o arabayı alırsan eve gelme.. bu evlilik burda bitmiştir tarzı.. valla çatlıcam yaa..

Eve gelir misin değil;uçaktan iner inmez eve geliyorsun,konuşmamız gereken çok önemli şeyler var. Ciddiyim, geleceksin diyeceksiniz. Hala ılımlısınız. Bir sorun olduğunu anlasın adam ya

Arkadaslar tabii ki sadece eve gelir misin yazmadım. Yani tabii ki detaylı yazdım ve eve cagırdım sonunda mesajımın. O kadar dalga gecıyorsunuz ki inanın ben burda sizin fikirlerinizi onemserken bu sfer burda kalbım kırılmaya basladı. Ben hepınıze degerlı fıkırlerınız yardımlarınız ıcın tesekkur ederım.

Son yazdığınız mesajdan sonra kimse sizinle dalga geçmedi. Aksine biz burada sinir oluyoruz eşinize, belki sizden daha çok. Bu kadar ılımlı olmayınız, hakkınızı yedirtmeyiniz diye uğraşıyoruz. Yoksa biz kafamızı yastığa koyduğumuzda eşinizi ya da arabayı düşünmüyoruz. Bu sizin hayatınız.

Attım eve gelmesını soyledım bır oncekı mesajda yazdım ama gıtmedı su an ucakta 1 saat sonra ınınce gorecek
Tamam atmışsınız ama sadece eve gelmesi için.. daha sert bi üslup kullanmalıydın.. eve gelmeden arabayı alırsa olacaklardan ben sorumlu değilim tarzı..

Dalga geçmek mi?? Sinirden elim titredi diyorum..

Konunun araba olduğunu söyleyin de sonradan konuyu bilmiyordum ben aldim artik arabayi tuh ayağına yatmasın. Ay sanki kardeşim kuzenim falan gibi endişelendim iyi mi.. Bana ne oluyorsa

Ciddiyetinizi anlatacak nasıl bir cümle kurdunuz?

Eve gelir misin tatlım, kavanoz kapağı sıkışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…