Keşke diyebilse ama diyemeyecek belli tartişma aşamasına bizler gibi dogrudan gecemiyor sanırımBence direkt aldin mi o arabayı? Aldiysan kapi orda naș diye atmak lazim. Yeter kambur oldugunuz da demek lazim. Bence artik uzunca konuşmaya naiflige hic gerek yok.
Ben niye evlendim herseyi kendim yapacaksam desene? De artik Aslicim catlicaz burda
Eger gerceksen kocan inanilmaz zeki bir adam kaldiki ilk msjda yazmissinya savurgan birikim falan yapmiyor yapiyor kardesim mis gibi yapiyor hemde bunu anne abla onlara adi altinda yapiyor ki sen bosanirsan bir sey alama diye
Kendi kendine bakacak her isini kendin halledecek birikimi tek basina yapip harcayacaksan sen niye evlendin bir basina zaten ayaklari uzerinde duran bir bireymissin hayatina yol dubasi lazimdiysa alip salona koysaydin bir tane
Sormasan adamin planindan haberin yok baska sehire geciyor misal haberin yok ciddi bir harcamayi sana sadece boburlenme (ablamada araba alacam mahiyetinde)soyluyor fikir alma ihtiyaci yok ihtiyaclarini kendin gor diyip paylasimi yok aman ora yurtdisi diye adami aksamdan aksama yada saat farkina gore uygunu neyse ariyorsun( uykudan uyandiracak veya az taciz edebilecek adamda kredin yok olsa bal gibi arayacaksin )
Buradan bakinca askla falan degil cikar iliskileri icin uygununu buldum diye evlenen bir adamla evlenmis gorunuyorsun kusura bakma zorlayan tarafta senmissin gibi bir izlenim uyandi bende sen sevmissin sen istemissin olanaklarida rahat etsin diye sunmussun ailem olsun vb adamin pek umrunda degil olursa olur olmazsa salla modunda tarzin oyle sakin yada aileden gordugun icin degil az ses yukselir isine gelmezde araniz bozulur ben gelemem bunlara der diye odun kopuyor senin hic alinma buradan bakinca gorunen o
Para senin paran koca senin kocan yedir yedirebildigin yere kadar yrn ben baskasina asik oldum veya evlilik bana gore degil diye donup gittigi de agir gelecek olan sensin yasayacak gorecek olan sensin adam bana pek bu birligi devam ettirebilecekmis gibi gelmedi az cikar catismasina gir hemen ayrilalim diyecek bunla tehdit edecek seni
Hakkinda hayirlisi
+100000Eger gerceksen kocan inanilmaz zeki bir adam kaldiki ilk msjda yazmissinya savurgan birikim falan yapmiyor yapiyor kardesim mis gibi yapiyor hemde bunu anne abla onlara adi altinda yapiyor ki sen bosanirsan bir sey alama diye
Kendi kendine bakacak her isini kendin halledecek birikimi tek basina yapip harcayacaksan sen niye evlendin bir basina zaten ayaklari uzerinde duran bir bireymissin hayatina yol dubasi lazimdiysa alip salona koysaydin bir tane
Sormasan adamin planindan haberin yok baska sehire geciyor misal haberin yok ciddi bir harcamayi sana sadece boburlenme (ablamada araba alacam mahiyetinde)soyluyor fikir alma ihtiyaci yok ihtiyaclarini kendin gor diyip paylasimi yok aman ora yurtdisi diye adami aksamdan aksama yada saat farkina gore uygunu neyse ariyorsun( uykudan uyandiracak veya az taciz edebilecek adamda kredin yok olsa bal gibi arayacaksin )
Buradan bakinca askla falan degil cikar iliskileri icin uygununu buldum diye evlenen bir adamla evlenmis gorunuyorsun kusura bakma zorlayan tarafta senmissin gibi bir izlenim uyandi bende sen sevmissin sen istemissin olanaklarida rahat etsin diye sunmussun ailem olsun vb adamin pek umrunda degil olursa olur olmazsa salla modunda tarzin oyle sakin yada aileden gordugun icin degil az ses yukselir isine gelmezde araniz bozulur ben gelemem bunlara der diye odun kopuyor senin hic alinma buradan bakinca gorunen o
Para senin paran koca senin kocan yedir yedirebildigin yere kadar yrn ben baskasina asik oldum veya evlilik bana gore degil diye donup gittigi de agir gelecek olan sensin yasayacak gorecek olan sensin adam bana pek bu birligi devam ettirebilecekmis gibi gelmedi az cikar catismasina gir hemen ayrilalim diyecek bunla tehdit edecek seni
Hakkinda hayirlisi
Arabadan sonra görümceye bir de yazlık almak lazım üzülmesin fenalaşmasın diye.Ya ben sinir oldum burada onun yerine o hala ''emaaağ ben naiifimm, ailemde görmedim''
Tamam naif olabilir bir insan da bu kadar mı olur ?
Ailende görmemişsin para mevzusu ama eşinde maşallah dibine kadar görmüşsün daha ne istiyorsun :)
Hala ben sessizim, tartışamam, yükselemem.
O zaman ne yapalım kk'ca toplanıp görümcene Golf'un vites kolunu mu gösterelim, ne yapalım yani ?
Gözüm açıldı diyor valla ben açılan bir şey görmedim, gören de beri gelsin.
Yahu o bilet iptal edilecek direk buraya gelinecek demiyor araba alındıktan sonra konuşacagım diyor ajfjkhffhg şaka gibi yemin ederim.
Araba alındıktan sonra konuşsan ne, konuşmasan ne
Alir ses cikarilmazda soyleki geliri yuksektir esi ile olan ev araba esin ihtiyaclari ve ortak birikimi yapar kendi ailesini ve cocuk dusunuluyorsa ona ait gelecek harcama planini olusturur kalanida ailesine harcar ortak paydada iki tarafinda gecim ve gelecegi olusturulmustur kadinda sukur bizim durum bu ailesinede harcasin aman napim der ama bu sartlar altinda her kim olursa oldun zaten kira odemiyoruz oraya gidecegi ortak paydada biriktirelim diye bekler kimin isinin garantisi var yrn isler ters dondu olduda issizlik oldu rizk darlandi ne olacak herkes ister zor zamana guvencesi olsun veya karim kendimizede sunu alalim kiramiz yok teklifi bekler e sen kendi ihtiyacini kendin gor senin evindede oturalim benimde camasirim utum oh ne ala kazandigimi sirf kendi aileme ihtiyaclari olmadigi halde harcayalim derse cok kimsenin razi gelecegini dusunmuyorum ben+100000
Üzerine yazacak bir şey yok
Hiç bir kadin gorumcesine 100 bin lira araba alınmasına ses cikarmamazlik etmez
Sabancilarin gelini değilse
Konu sahibi yapısı öyle olduğu icin adam işine gelirse deyip ayrılacağı icin kavga etmiyor
Evet gercekten iyi niyetlidir, mesela ben ona desem arabayi degistiricem bana da elinde avucunda olani verir yoksa borc alir verir oyle biri. Ama insanlarin ki kendi anne babasinin bile onu kullanmasina tahammul edemiyorum artik galiba
Ne yapacagimi bilemiyorum, evliligin ilk baslarinda soylemeye calistim ama bana o konulara karisamayacagimi soyledi huzursuzluk oldu, o yuzden artik birsey demiyorum.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
2017 golf'un fiyatı 94.700 tl.
ne hayırlı abi gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?