Esimin ablasının isteği

Eger gerceksen kocan inanilmaz zeki bir adam kaldiki ilk msjda yazmissinya savurgan birikim falan yapmiyor yapiyor kardesim mis gibi yapiyor hemde bunu anne abla onlara adi altinda yapiyor ki sen bosanirsan bir sey alama diye

Kendi kendine bakacak her isini kendin halledecek birikimi tek basina yapip harcayacaksan sen niye evlendin bir basina zaten ayaklari uzerinde duran bir bireymissin hayatina yol dubasi lazimdiysa alip salona koysaydin bir tane

Sormasan adamin planindan haberin yok baska sehire geciyor misal haberin yok ciddi bir harcamayi sana sadece boburlenme (ablamada araba alacam mahiyetinde)soyluyor fikir alma ihtiyaci yok ihtiyaclarini kendin gor diyip paylasimi yok aman ora yurtdisi diye adami aksamdan aksama yada saat farkina gore uygunu neyse ariyorsun( uykudan uyandiracak veya az taciz edebilecek adamda kredin yok olsa bal gibi arayacaksin )

Buradan bakinca askla falan degil cikar iliskileri icin uygununu buldum diye evlenen bir adamla evlenmis gorunuyorsun kusura bakma zorlayan tarafta senmissin gibi bir izlenim uyandi bende sen sevmissin sen istemissin olanaklarida rahat etsin diye sunmussun ailem olsun vb adamin pek umrunda degil olursa olur olmazsa salla modunda tarzin oyle sakin yada aileden gordugun icin degil az ses yukselir isine gelmezde araniz bozulur ben gelemem bunlara der diye odun kopuyor senin hic alinma buradan bakinca gorunen o

Para senin paran koca senin kocan yedir yedirebildigin yere kadar yrn ben baskasina asik oldum veya evlilik bana gore degil diye donup gittigi de agir gelecek olan sensin yasayacak gorecek olan sensin adam bana pek bu birligi devam ettirebilecekmis gibi gelmedi az cikar catismasina gir hemen ayrilalim diyecek bunla tehdit edecek seni
Hakkinda hayirlisi

Keşke diyebilse ama diyemeyecek belli tartişma aşamasına bizler gibi dogrudan gecemiyor sanırım

+10000000

+100000
Üzerine yazacak bir şey yok
Hiç bir kadin gorumcesine 100 bin lira araba alınmasına ses cikarmamazlik etmez
Sabancilarin gelini değilse
Konu sahibi yapısı öyle olduğu icin adam işine gelirse deyip ayrılacağı icin kavga etmiyor

Arabadan sonra görümceye bir de yazlık almak lazım üzülmesin fenalaşmasın diye.

eşinizin ablası tek başına bir birey değil mi ? Anladığım kadarıyla birikim sahibi olucak yaştasınız. Eşinizin ablasının hayati ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz ama araba özel bir istektir. Eğer çok istiyorsa kendi bir şekilde halletmeli , halledemiyorsa da nefsine dur demeyi bilmeli . Siz burada eşinize ılımlı bir şekilde bunu anlatırsanız daha iyi olacaktır. Her zaman yanında olamazsınız ..

Alir ses cikarilmazda soyleki geliri yuksektir esi ile olan ev araba esin ihtiyaclari ve ortak birikimi yapar kendi ailesini ve cocuk dusunuluyorsa ona ait gelecek harcama planini olusturur kalanida ailesine harcar ortak paydada iki tarafinda gecim ve gelecegi olusturulmustur kadinda sukur bizim durum bu ailesinede harcasin aman napim der ama bu sartlar altinda her kim olursa oldun zaten kira odemiyoruz oraya gidecegi ortak paydada biriktirelim diye bekler kimin isinin garantisi var yrn isler ters dondu olduda issizlik oldu rizk darlandi ne olacak herkes ister zor zamana guvencesi olsun veya karim kendimizede sunu alalim kiramiz yok teklifi bekler e sen kendi ihtiyacini kendin gor senin evindede oturalim benimde camasirim utum oh ne ala kazandigimi sirf kendi aileme ihtiyaclari olmadigi halde harcayalim derse cok kimsenin razi gelecegini dusunmuyorum ben
Ha karsi taraf ac acik gercek ihtiyac sahibi olsa amenna da calisan geliri olan insanlarmis ne bileyim konu gorumce veya aile degil ki yarin darlandin kavga oldu bisey oldu hayat hep gulluk gulustanlik gitmiyor yol aldigin adam yolun hangi tarafinda olacak o onemli konu sahibinin paradan cok koyup kaldirmasi gereken konu bu bence

Buda muhtemelen fake bir konuydu.dün akşam mesaj attım dedi ne mesajın ne olduğunu söyledi konu sahibi ,nede sonrasında ne olduğunu açıklama zahmetinde bulundu.burdaki bir çok kadın kendini onun yerine koyup sinir harbi yaşadı,konu sahibi galiba derdi yoktu kendince böyle bir konu yaratıp insanların delirmesine güldü eğlendi :) Yada gerçeksede yazdı yazdı hiçbişey yapamadı gelip hiçbişey söylemiyor.Sonunu haber vermeyeceğiniz konular açmayın...

borca bağla kocanı al ev çık annenin evinden ödesin krediyi bakalım kime ne alacak

Evet gercekten iyi niyetlidir, mesela ben ona desem arabayi degistiricem bana da elinde avucunda olani verir yoksa borc alir verir oyle biri. Ama insanlarin ki kendi anne babasinin bile onu kullanmasina tahammul edemiyorum artik galiba

Ne yapacagimi bilemiyorum, evliligin ilk baslarinda soylemeye calistim ama bana o konulara karisamayacagimi soyledi huzursuzluk oldu, o yuzden artik birsey demiyorum.

eşin sana karşı hiç de bonkör değilmiş. fikrini umursamıyormuş.
gördün mü?

Bana vicdansiz diyebilirsiniz blki ama ben olsam ailemi tembihlerim gelsinler size ev alin cikin desinler yeterli birikimi yapmissinizdir falan fisman nabza gore serbetlesinler esinizde artik kendi ailesine yatirim yapmak yerine sizle kurdugu yuvaya bir yatirim yapsn ve borca girince savuramazda ve sizden birikiminizi isterse vermeyinde sen savurdun bende savurdum napalim diyin

Sevgili konu sahibi şu an sitede aktif görünüyorsunuz, konunuzdaki son durumu merak ediyoruz, keşke bizleri de bilgilendirseniz.

Herkese merhaba. Bugun simdi anca girebildim siteye. Merak eden arkadaslar için kısaca yazmak istedim. Dün gece eşim uçaktan inince mesajımı gördü, beni aradı ama açmadım, çünkü eve donmesini beklıyordum o anki psikolojıyle acmak ıstemedım yani telefonda konusmak ıstemedim anlatamam kendimi diye ve kendı ulasamayınca da merak etti ve eve geldi. Ben durumu sakince anlattım yani zaten sakin bir insanım mizac olarak yani sadece sıkıntımı hıssettıklerımı anlattım, ve eşim bana ailesinin ondan beklentisi oldugunu anlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…