Esimin ablasının isteği

eniste masum o zaman dagilalim kizlar :)

1 saat oldu.
eşi gördü mü acaba mesajı?

:))Zamanla değil,bir kerede açıldı,bana yıllara,arabalara, maaşlara mal olmadı.
Kaldı ki,o zaman KK olsaydı herşey çok başka olurdu hatta.
Mühendismişsiniz,mühendis kelimesi,"hendese" ölçüp biçmekten gelir.
Bence bu bilginizi kendi hayatınızda da kullanın,emin olun çok faydasını göreceksiniz

Bence Aslı hanim esine karsi ezik bi insan degil. Cogunuzun itici yorumlarina bile usturuplu cevap veren naif bi insan karakteri boyle. Ucuzlasmiyor belki de bizim kadar bile delirmiyor ama ilerisi icin bencil olmak zorundayiz. Hos ortada sacma sapan bi fedakarlik, luzumsuz bi yaranma arzusu var esinin. Buna akil sir erdirmej güç.

Yalnız adamdaki sismislige bakar misiniz ya mok mantarı gibi afedersiniz. Dırdır yapmayan aramadikca aramayan hali vakti yerinde ilimli bir kadin bulmus elimden kacirmamak icin suna bi araba aliyim demio da yatırımı sümüklü ablaya yapio. Bu erkekler yemin ederim gerizekalı. Ezilmekten laf yemekten paspas olmaktan zevk aliolar.

Arada sinir bozucu yorumlar var ama kotu niyetli degil bence sinirlendikleri icin, kendileeirini sizin yerinize koyduklari icin yaziyorlar oyle siz takilmayin o yorumlara.

Bence cok da ustune gitmemek lazim konu sahibinin hanimlar. Herkesin olaylara tepkisi ayni olamaz, hepimizin istedigi gibi davranmak zorunda da degil, benim icin bu buyuk bi olay ama konu sahibinin maddi durumuna gore o kadar da buyutulecek bir sey degil demek ki.

Haklısın valla..

Kusura bakma da eşin sana gelince, araba alabilirsin nasıl olsa birikimin var diyecek.
Ablasına gelince dayanamayacak, merhametli olacak koşa koşa araba alacak.
Bence bu merhametli olmak değilde, affınıza sığınarak söylüyorum kerizlik oluyor.
Yani sizin bu görümce kardeşini keriz bellemiş.
Kocan da bir tuhaf, ne yani ablası ağlayarak triplex villam olsun çok istiyorum dese gidip alacak mı?

Yorumlarimda ben konu sahibiyle dalga geçmedim tam aksine cok sinirim bozuldu
Ben nasil davranirsam aynısını yazıyorum

Ve çok kötü niyetli düşündüm koca kişisini vr aileyi

Araba için ayılıp bayılmalar, anlamıyorum gerçekten. Ne kadar ayıp. Görümcen kocasından istesin arabayı allah allah..ne aç göz, rahat, fütursuz insanlar var.

Ben olsam eşime "bu güne kadar senin kazancına ve kazancinla ne yaptıgına hiç karışmadım ama evli oldugumuz icin kazancınla ilgili ne yaptiğinı hatta senin paranla ilgili ailenin nasıl planlar yaptıgına sahit olmak zorunda kaldım.Eşimsin diye konuşma gereği duyuyorum. Senin bendeki imajın bile enayi hatta burdan bakinca küçücük çocuklarn bile farkedecegi kadar aptalca davraniyorsun.Gözumden bu şekilde düşmeni istemedigim icin seninle konuşma geregi duydum.Sen farkinda mısin kendine ait bir evin bile yok etrafına bir bak,benim evim var ,ablanin evi var ve saymaya gerek duymayacagim pek cok kisi ev sahibi...Simdi sen isi gücü yerinde olan ablana araba aliyorsun ve bunu normalmiş gibi gosteriyorsu bunun neresi normal.Ben aptalca davranan bir eş degil iyi niyetli zeki bir eş istiyorum.Ablanın sana bakiş acisi bile benim gözümden seni düşürmeye yetiyor.Sen simdi benim parama mı karısıyorsun diye icinden gecirip bana kiziyor olabilirsin ama bilmen gerekir ben senin parana degil aldigin kararların seni düşürdüğü sonuca karişòyorum.Sen bu şekilde davranmaya devam edersen korkarim ki sana saygım kalmayacak bu gidisle ve ayrica da ablan cok ileri gitti umarim bunu görürsün"derim ve yapacaklarini izlerim.Birsey derse de ben doyecegimi dedim degerlendirip yorumlamak sana kalmış sevgili eşim der susarim.Böyle de naif olunur asli hanim korkkmayin konusmaktan bence

Bence direkt aldin mi o arabayı? Aldiysan kapi orda naș diye atmak lazim. Yeter kambur oldugunuz da demek lazim. Bence artik uzunca konuşmaya naiflige hic gerek yok.

Ben niye evlendim herseyi kendim yapacaksam desene? De artik Aslicim catlicaz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…