eniste masum o zaman dagilalim kizlar :)Yok,eşi şu anda araba ve aksesuarları hakkında ablayla konuşuyor,arabayı alıp,oradan kutlamaya geçecekler.Eş evde naif naif bekleyecek.Eş eve geldiğinde de,kahvesini sunup uysal uysal,günün nasıl geçti evimin direği diyecek.Mutlu son
:))Zamanla değil,bir kerede açıldı,bana yıllara,arabalara, maaşlara mal olmadı.Kesınlıkle oyle bır ıfade kullanmadım. Sanırım ben anlatamamısım ne demek ıstedıgımı. Sız de bası seyleri esinizin aılesınde yasayarak tecrube etmıssınız mesela su an benım oldugum gıbı sızın de gozunuz zamanla acılmıs
Iyı aksamlar kızlar, bazılarınız dalga gecmıs baya bir. Ama bu benı bırebır tanımadıgınızdan dolayı oldu bence
1. Eger benım zaten bu duruma bir aklım olsaydı kalkıp burda konu acıp sızden fıkırlerınızı ıstemezdım. Burdakı her konuda sizlerin yaptıgı yorumlar o kadar objektıf, degerli ve durust oluyor ki buna ıhtıyacım vardı.
2. Daha onceki konumdan sonra bu araba mevzusuna kadar birşey olmadı yani belki de eşim bana soylemedi arada olduysa da. Ondan dolayı da ben arada farklı bır adım atmadım yani ev konusundan bahsedıyorum ama goruyorum ki hata etmısım.
3. Evet dedıgınız dogru sessızım ama ben boyleyım, ama bu demek degıl ki de salagım, burda sizlerin yorumları bazı seyleri net gormemi sagladı, ama ben siler bitiririm eger kendı ıcımde kararımı verırsem ne aglarım ne uzulurum oyle de bır yapım var, esıme ben ısten cıkarken mesaj yazdım yaklasık 1 saat once ama henuz gormedı, eve gelır mısın dedım konusmamız gerekıyor, mesajı ucaktan ınınce gorecek yaklasık 1 saat sonra.
4. Degerlı yorumlarınız için hepınıze tesekkur ederim. Benim için benim yerime uzuldunuz sınırlendınız cabaladınız.
Evet kendısı yurt dısında ben oyle normalde zırt pırt mesaj atmam cunku hep gunduz toplantıda oluyor aksam otele donunce de yemek yerken o yazar. Yanı normal bir zamanda da bana muhakkak sorardı su an planlar coltan yapılmıs zaten
Haklısın valla..Yalnız adamdaki sismislige bakar misiniz ya mok mantarı gibi afedersiniz. Dırdır yapmayan aramadikca aramayan hali vakti yerinde ilimli bir kadin bulmus elimden kacirmamak icin suna bi araba aliyim demio da yatırımı sümüklü ablaya yapio. Bu erkekler yemin ederim gerizekalı. Ezilmekten laf yemekten paspas olmaktan zevk aliolar.
İkiside memur,Durumları yokmuş onların eşim oyle diyor. Yani araba almaya.
Araba için ayılıp bayılmalar, anlamıyorum gerçekten. Ne kadar ayıp. Görümcen kocasından istesin arabayı allah allah..ne aç göz, rahat, fütursuz insanlar var.Kızlar hepınıze merhaba,
Daha once esımın tum aıle ve akrabalarına verdıgı paralar konusundan bahsetmıstım.
Kendisinin bu yuzden hic birikimi yok ve maası cok ıyı duzeyde. Benım maasım ondan biraz fazla benım bırıkımım var ve benim annemın evınde oturuyoruz.
Dun baska bır olay oldu, ablası evli 2 cocugu var ve ablasının evının yarı parasını da esım vermıs bundan 5-6 yıl once biz tanısmadan daha once ve cocuklara herseylerını o karsılar. Dun dedıgı ablası araba ıstıyormus ve bana dedı kı senden gızlı yapmak ıstemedım ama ben ablama araba alıyorum, sakınce nerden cıktı dedım ablası aramıs aglamıs arabasız bır yere gıdıp gelemıyorlus cocuklarla, senelerdir hayalı hep Bir golf unun olmasıymış aglamıs telefonda aglarken fenalasmıs esım de cok uzulmus, o da abla sen uzulme ben sana alıcam dıye soz vermıs.
Ve ben de dedım ki sakınce yıne, yanı dedım benım arabamın da degısmesı lazım ama hanı ben o ıse hıc gırısmeyelım sımdı dedım bana sen ıstersen arabanı degıstır askım cok guzel olur sana yakısır en guzelı, nasıl olsa senın cok bırıkımın var dedi
Sımdı lutfen bana objektıf bır yorum yapın kızlar.
Not: esım boyle biri hic kıyamıyor yuregı cok yufka, devamlı aılesı tum akrabaları ondan bırseyler ıstıyor ve o da yapıyor bahsetmıstım daha oncekı konumda da.
Ben olsam eşime "bu güne kadar senin kazancına ve kazancinla ne yaptıgına hiç karışmadım ama evli oldugumuz icin kazancınla ilgili ne yaptiğinı hatta senin paranla ilgili ailenin nasıl planlar yaptıgına sahit olmak zorunda kaldım.Eşimsin diye konuşma gereği duyuyorum. Senin bendeki imajın bile enayi hatta burdan bakinca küçücük çocuklarn bile farkedecegi kadar aptalca davraniyorsun.Gözumden bu şekilde düşmeni istemedigim icin seninle konuşma geregi duydum.Sen farkinda mısin kendine ait bir evin bile yok etrafına bir bak,benim evim var ,ablanin evi var ve saymaya gerek duymayacagim pek cok kisi ev sahibi...Simdi sen isi gücü yerinde olan ablana araba aliyorsun ve bunu normalmiş gibi gosteriyorsu bunun neresi normal.Ben aptalca davranan bir eş degil iyi niyetli zeki bir eş istiyorum.Ablanın sana bakiş acisi bile benim gözümden seni düşürmeye yetiyor.Sen simdi benim parama mı karısıyorsun diye icinden gecirip bana kiziyor olabilirsin ama bilmen gerekir ben senin parana degil aldigin kararların seni düşürdüğü sonuca karişòyorum.Sen bu şekilde davranmaya devam edersen korkarim ki sana saygım kalmayacak bu gidisle ve ayrica da ablan cok ileri gitti umarim bunu görürsün"derim ve yapacaklarini izlerim.Birsey derse de ben doyecegimi dedim degerlendirip yorumlamak sana kalmış sevgili eşim der susarim.Böyle de naif olunur asli hanim korkkmayin konusmaktan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?