- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
o yorumu okudum ben direk empati yapması için yazdığını düşündüm ama kim yazdı onu tam hatırlamıyorum
Tam da kızdığım nokta bu işte daha bu gün dedim eğer çağırıyorsan benimde fikrimi al dedim fikirden ziyade müsait olup olmadığımı sor diyorum ama eşim ben biliyorum müsait olup olmadığımızı diyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yazdım hanımefendi ve evet empati kursun diye yazdım ama nedense o kadar tepki çekti ki anlamıyorum yani,o zaman yarası olan gocunsun diyorum bende.
Tam da kızdığım nokta bu işte daha bu gün dedim eğer çağırıyorsan benimde fikrimi al dedim fikirden ziyade müsait olup olmadığımı sor diyorum ama eşim ben biliyorum müsait olup olmadığımızı diyor
Eşimi paylaşamadığım bir gerçek
Olayın kaynağı bu o zamansonuç olarak sen de ailesine karşı dolduruyorsun kendini.. belli ki eşinden bu konularda incelik bekliyorsun, bu en doğal hakkın olsa da eşin de şuan alışma sürecinde ve erkekler her zaman çok ince olamayabiliyor. Konunun inada binmemesi için tatlı dille, eşini eleştirmeden sabırla izah etmeye çalış. ama konuyu her seferinde uzatmadan tartışmadan tatlılıkla kapat. "Ben de istiyorum kardeşinin yalnız kalmamasını " diye başlarsan cümlene eşin savunmaya geçmez o zaman, sonra "ama yine de sormak için de olsa bana da sorarsan ben kendimi daha iyi hissederim." gibi bağlayabilirsin konuyu. "Bana niye sormadın, bana da sorman lazım vs.." gibi çkışmamaya çalış derim. bir de şimdi eşin de evliliğe alışıyor.. zamanla düzeniniz oturur, o zaman ailesiyle telefonda uzun konuşması da gözüne batmaz.
Bence de asıl sorun eşini paylaşamaman ya da sana sormadan plan yapmasından dolayı ona kızman. belki aylar alır ama sabırla ve tatlı dille konuşursan, sonunda sen rahat eder, durumu daha tarafsız görür ve belki sen arayıp çağıracak duruma gelirsin. çünkü iyi insanlar olduğunu söylüyorsun zaten...
ama eşinle bu konudaki her tartışma durumu daha da kemikleştirir sanırım. konu açılınca tartışacağınızı hissediyorsan bence konu değiştir, inatlaşma. konuyu hep eşin sakinken, morali yerindeyken uzatmadan konuş. zamanla seni anlayacaktır
Son olarak şunu da yazayım eşin bu gün diyor ki annemlere dedim ki gelin Ramazan'ın son on günü bizde tutup bayramı burada yapalım o kadar canım sıkıldı ki
Son olarak şunu da yazayım eşin bu gün diyor ki annemlere dedim ki gelin Ramazan'ın son on günü bizde tutup bayramı burada yapalım o kadar canım sıkıldı ki
Valla ben burda gördüklerimden,okuduklarımdan sonra büyük konuşmayayım ama ben ağzım da kuş tutsam yaranamayacağımı anladım gelinime.
Ne gelin kız gibi ne kayınvalide öz anne gibi olmuyor , malesefff .
Benim kayınvalidem kendi kaynanasını görünce bakışları değişiyor, dedim seni videoya çekicem gör kendini, çeek diyor, halbuki bana imalı sözler ediyor oğlun var diye .
E kızma sen de aynısın diyorum .
zeytin saçını boyadınmı
ben yaptım lütfen bana allah benim gibi gelin vermesin oğlum yok ama bellide olmaz tamam kaynanam herşeyi hak etti ama yinede olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?