Burda beni eleştiren hiç kimse bunu duyup sessiz kalmaz ben sadece eve çağırmadan önce bana haber ver , müsait misin diye sor diyorum ama eşim ben evin müsait olup olmadığını biliyorum diyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Burda beni eleştiren hiç kimse bunu duyup sessiz kalmaz ben sadece eve çağırmadan önce bana haber ver , müsait misin diye sor diyorum ama eşim ben evin müsait olup olmadığını biliyorum diyor
Mimikler olmayinca yazi cok farkli algilanabiliyor.Yok tam aksine gayet sakinim...
Son olarak şunu da yazayım eşin bu gün diyor ki annemlere dedim ki gelin Ramazan'ın son on günü bizde tutup bayramı burada yapalım o kadar canım sıkıldı ki
Sizlerin kocası size sormadan kaynananızı ve görümceniZi Ramazan'ın son on günü çağırıp bayramı beraber yapalım dese ne dersiniz
Biraz sakin hanimlar... konu sahibi oyle algilamis olabilir cunku bircok kisinin elestirdigi gibi hosnut olunacak bir durum degil.
Hatta kendisi de sorunun farkinda ve sikayetci ama eksigi su cozum arasa dahi iletisim kurmayi bastan listeden cikariyor...
Ayrica alinti yaptiginiz uye de ayni seyi diyor. Neden bu kadar hiddetle yaziyorsunuz ki?
Konu sahibi,
Size cok guzel oneriler de gelmis fakat detaylandirmalarini istemek ya da baska alternatiflere yonelmek yerine bosver gorusme denilmesini bekliyormus gibi davraniyorsunuz...
Elbette gorusmemek sizi birsure rahatlatabilir ancak esinizi uzeceginden oturu huzurunuzu hepten kaciracaktir bu durum.
Kv.ye misafire insana saygidan bana ne deseniz dahi "sevdiginiz kisiyi sevilecek bir adam olarak yetistiren" kisi olarak gorup ona gore davranabilirsiniz.
Hic olmazsa esinizin hatrina ve ona sayginizdan en az sizin anneniz kadar kiymetli 9ay karninda tasiyan bir anneye sevecen olmasaniz dahi "iyi" davranabilirsiniz...
Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .
Adam 40 kat yabanci misafir getirmiyor ki, annesini getiriyor. Abartiyorsunuz. Siz annenizi davet ederken soruyor musunuz musait miyiz diye?
Hosunuza gitse de gitmese de en yakini annesi. Baska kimsenin yerini dolduramayacagi kadin.
Esinizi kiskanma, paylasamama sorununuzu bu kadinla kendinizi kiyaslayarak gostermeyin bence. Kaybeden siz olursunuz.
Hosunuza gitmeyen teklifte de dogru duzgun konusmayi bilmelisiniz zaten. Bunun yolu eve gelene surat asmak degil, orasi kesin.
Ben hiddetle sormadım ki niye benim her yazdığım yanlış anlaşılıyo bu konuda anlamadım,o yorumun sahibi bana da beddua gibi geldi demiş bende ciddi ciddi sordum gerçekten ama cevap gelmedi,yorumlarımda en ufak bi hakaret yok acımasızca da saldırmıyorum kimseye,elbette ki düşüncelerimi yazacağım bunu yaparkende hassas davranmaya çalışıyorum.Yanılıyomuyum,buna da hiddetle yazmışsınız demeyin lütfen gayet sakinim niye kızayım ki ama kendimi de savunmak isterim tabiiki yani..
Bence tabi ki kendisi de annesini çağırırken bunu eşine sormalıdır. Evlenilince müşterek bir hayat başlar ve karı koca artık "biz" olur. anneler elbette ki anne olarak kalır, candır, kıymetlidir... ama o yuva çocukların yuvası olacağından kararlar bir ömür onlar tarafından birbirine danışarak müşterek alınmalıdır. Yoksa sadece adı evlilik olur ...
Bence tabi ki kendisi de annesini çağırırken bunu eşine sormalıdır. Evlenilince müşterek bir hayat başlar ve karı koca artık "biz" olur. anneler elbette ki anne olarak kalır, candır, kıymetlidir... ama o yuva çocukların yuvası olacağından kararlar bir ömür onlar tarafından birbirine danışarak müşterek alınmalıdır. Yoksa sadece adı evlilik olur ...
bizler seni cok iyi anladık ..
kayınvaliden iyi hos insan..
senin sorunun kocanla ..
kocanla iletisimin saglam olsa hicbiri olmaz ..
''annemleri cagırıyorum hayatım beraber vakit geciririz '' diyemeyen bir koca :)
Burda az once bir arkadasimizin dedigi gibi, konu sahibinin esi, konu sahibine kalsa annesini omur billah gormek istemeyecegini biliyor ve kendi bildigi gibi yapiyordur.
Konu sahibi guleryuzlu, misafirperver, aileyle vakit gecirmeyi seven, kendiliginden davet de edebilen biri olsaydi, esi tarafindan daha cok ciddiye alinirdi. Simdi esi bu bayana "annemi su gunlerde bize getirmek istiyorum, bir isimiz var mi, musait olur muyuz?" derse konu sahibi ne derdi sizce? "Tabii buyursun gelsin" demeyecegine eminim ben.
Simdi soyle birsey var. Gozunuzun onune getirin. Ben kendimi o esin yerine koyuyorum. Annemi sebepsiz yere sevmeyen, kiskanan, beni annemle bile paylasamayan, annem evimdeyken ona surat asan bir insana annem gelsin mi deme geregi duymazdim. Ayrica kendisinin sebepsizce zaten istemedigini bilmek bile bende yeterince sinir bozukluguna yol acardi. "Annemi kendi evime davet etmek icin ondan izin alacak degilim, kusura bakmasin" diye dusunurdum hatta. Annemi istedigim gibi davet eder, kabullenmesini isterdim. Ama konu sahibinin tavirlari normal olsa tabii ki fikrini de sorardim, ne de olsa musaitsek musaitiz demeyi bilir derdim. "O hayatta istemez" diye dusunmezdim. Konu sahibi esine bu guveni verememis. Ben este hic suc bulamiyorum. Adamina gore muamele ediyor sadece. Bu evlilik zaten konu sahibinin tavirlariyla zamanla dediginiz gibi sozde evlilik olacaktir. Bir sure sonra inatlasmalar baslar.
Ben hiddetle sormadım ki niye benim her yazdığım yanlış anlaşılıyo bu konuda anlamadım,o yorumun sahibi bana da beddua gibi geldi demiş bende ciddi ciddi sordum gerçekten ama cevap gelmedi,yorumlarımda en ufak bi hakaret yok acımasızca da saldırmıyorum kimseye,elbette ki düşüncelerimi yazacağım bunu yaparkende hassas davranmaya çalışıyorum.Yanılıyomuyum,buna da hiddetle yazmışsınız demeyin lütfen gayet sakinim niye kızayım ki ama kendimi de savunmak isterim tabiiki yani..
yoo cevap verdim size, sizin yazınızı alıntılamadan yazdığım için görmediniz heralde.. bana beddua gibi geldiğini söylemedim, siz yanlış anlamışsınız. konu sahibesi öyle algılamış, haksız da sayılmaz dedim. Çünkü, olumsuz bir duygu beslediğini söylemiş, siz de size de bunun aynısı olsun minvalinde bir şey yazmışsınız, doğal olarak öyle algılaması normal demek istedim. yoksa bana ne, istediğinizi yazın :)
Burda az once bir arkadasimizin dedigi gibi, konu sahibinin esi, konu sahibine kalsa annesini omur billah gormek istemeyecegini biliyor ve kendi bildigi gibi yapiyordur.
Konu sahibi guleryuzlu, misafirperver, aileyle vakit gecirmeyi seven, kendiliginden davet de edebilen biri olsaydi, esi tarafindan daha cok ciddiye alinirdi. Simdi esi bu bayana "annemi su gunlerde bize getirmek istiyorum, bir isimiz var mi, musait olur muyuz?" derse konu sahibi ne derdi sizce? "Tabii buyursun gelsin" demeyecegine eminim ben.
Simdi soyle birsey var. Gozunuzun onune getirin. Ben kendimi o esin yerine koyuyorum. Annemi sebepsiz yere sevmeyen, kiskanan, beni annemle bile paylasamayan, annem evimdeyken ona surat asan bir insana annem gelsin mi deme geregi duymazdim. Ayrica kendisinin zaten istemedigini bilmek bile bende yeterince sinir bozukluguna sokardi. "Annemi kendi evime davet etmek icin ondan izin alacak degilim, kusura bakmasin" diye dusunurdum hatta. Annemi istedigim gibi davet eder, kabullenmesini isterdim. Ama konu sahibinin tavirlari normal olsa tabii ki fikrini de sorardim, ne de olsa musaitsek musaitiz demeyi bilir derdim. "O hayatta istemez" diye dusunmezdim. Konu sahibi esine bu guveni verememis. Ben este hic suc bulamiyorum. Adamina gore muamele ediyor sadece. Bu evlilik zaten konu sahibinin tavirlariyla zamanla dediginiz gibi sozde evlilik olacaktir. Bir sure sonra inatlasmalar baslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?