- 14 Mayıs 2014
- 515
- 629
- 303
Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla ben burda gördüklerimden,okuduklarımdan sonra büyük konuşmayayım ama ben ağzım da kuş tutsam yaranamayacağımı anladım gelinime."ALLAH size de sizin gibi gelinler nasip etsin "cumlemle karıştı ortalık evet,ne büyük hakaret etmisim ben meğer.
hakaret değil de biraz beddua olarak algılandı sanırım konu sahibesi tarafından. ki haksız da sayılmaz sanki.. :26:
hakaret değil de biraz beddua olarak algılandı sanırım konu sahibesi tarafından. ki haksız da sayılmaz sanki.. :26:
Niye beddua olsun ki?
Ben kendimi biliyorsam hic umursamaz gecerdim...
Demek ki kendisi gibi bir geline sahip olsa cok rahatsiz olacak ben boyle anladim....
Yanlissam duzeltin!!!!
E tamam işte ben de bunu diyorum.. Hanımefendi diyor ki, ben kaynanamı sevmiyorum, onunla görüşeceğim zaman mideme kramplar giriyor diyor, eşim uzun süre telefonda görüşünce bile sinirleniyorum diyor. Allah size sizin gibi gelin versin demek; sizin gelininiz de aynen bunları hissetsin size karşı demek değil midir?
Sevememenizin en büyük nedeni bence 2 ayda bir 10 gün sizde kalması. Neden sizde kalıyor sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Her gün iki kez arar bazen uzun uzun konuşur bunlara da sinir oluyorum
Kayınpeder dışında çalışıyor kızı il dışında okuyor tek kalınca eşim de ısrar ediyor gel diye
Niye beddua olsun ki?
Ben kendimi biliyorsam hic umursamaz gecerdim...
Demek ki kendisi gibi bir geline sahip olsa cok rahatsiz olacak ben boyle anladim....
Yanlissam duzeltin!!!!
Peki benim burda anlatmak istedigim neydi sizce,açık açık yazarmısınız bana,peki ya beddua etmek istesem daha farklı bi cümle kurmazmıydım?
Yani eşinizin size danışması lazım sizin rahatsız olmayacagınızı nerden biliyor? Ama bunlara rağmen dediğiniz gibi çok iyi insanlarmış, olmasalar bile kötü düşünmemeye çalışın daha mutlu olursunuz. Takmayın bu kadar kafaya..
Yeni gelin sendromuyla beraber eşini paylaşamama ve biraz da şımarıklık..Geçer bence.Eşinizin ailesini sevmek mecburiyetiniz yok tabii ki,saygı göstermek mecburiyetiniz var sadece.Ama size gayet iyi davranan bir insanı sevmemek için karakteristik bir probleminiz olması gerek.Muhtemelen bunun altında eşinizi paylaşamamak var.Yani sizin meseleniz eşinizin ailesi değil eşiniz..Evlenmiş olmasına ragmen hala annesini özlemesi,onu sık sık görmek istemesi falan size bunları hissettiriyor.Bu durumla yüzleşseniz sorunun eşinizin ailesi değil de onun bu tavrı olduğunu göreceksiniz gibi geliyor bana.
Ha eşinizin annesi özlemeai,onlara düşkün oluşu suç mu?Bence hayır..Ailesine kıymet veren insan size de sizin ailenize de kıymet verir.Bence biraz kıskançlık ve şımarılık var bu hislerin altında,mutlaka zamanla da geçecektir.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tam da kızdığım nokta bu işte daha bu gün dedim eğer çağırıyorsan benimde fikrimi al dedim fikirden ziyade müsait olup olmadığımı sor diyorum ama eşim ben biliyorum müsait olup olmadığımızı diyor
Eşimi paylaşamadığım bir gerçek
Biraz sakin hanimlar... konu sahibi oyle algilamis olabilir cunku bircok kisinin elestirdigi gibi hosnut olunacak bir durum degil.
Hatta kendisi de sorunun farkinda ve sikayetci ama eksigi su cozum arasa dahi iletisim kurmayi bastan listeden cikariyor...
Ayrica alinti yaptiginiz uye de ayni seyi diyor. Neden bu kadar hiddetle yaziyorsunuz ki?
Konu sahibi,
Size cok guzel oneriler de gelmis fakat detaylandirmalarini istemek ya da baska alternatiflere yonelmek yerine bosver gorusme denilmesini bekliyormus gibi davraniyorsunuz...
Elbette gorusmemek sizi birsure rahatlatabilir ancak esinizi uzeceginden oturu huzurunuzu hepten kaciracaktir bu durum.
Kv.ye misafire insana saygidan bana ne deseniz dahi "sevdiginiz kisiyi sevilecek bir adam olarak yetistiren" kisi olarak gorup ona gore davranabilirsiniz.
Hic olmazsa esinizin hatrina ve ona sayginizdan en az sizin anneniz kadar kiymetli 9ay karninda tasiyan bir anneye sevecen olmasaniz dahi "iyi" davranabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?