Eşimin ailesi oğlumu istiyor

Eskiden insanlar yurtdisina gitseler senelerce cocuklarini dedenin yanina mesela birakirmis. Mesela bir görümcem öyle senelerce köyde dedesinin evinde yasamis. Onlari görenler bunda sanki birsey yokmus gibi düsünüyorda,ama görümcem bugün bile "neden beni birakip gittiler" diyor bazen. Kadin 40 yasini gecmis durumda. Cocugunuzu sevmeleri güzel,ama kimse cocugundan o kadar uzun ayri kalmamali. Esiniz zaten gerekenleri söylemis. Dert etmeyin

Benim kv de komşulara demiş, ne amaçla yaptıysa, işte verseler alır götürürüm kendi evimde daha iyi bakarım onlar da haftasonu gelir görürler diye :)
Ahaha bana söyleyemeye cesaret edemedi sanırım. Ben size çok hak verdim. Bana teklif etse kv veya kendi ailem güzel bozarım. Ama eşiniz de gayet uygun cevap vermiş. Hiç kafanıza takacak bir şey yok şu anda.

Yanlıs anlamışsınız. Bekar oğlu yok. Sadece esi ve kendisi var.. Ayrıca ben gönderemem öyle bır ay falan .Ikı bucuk yaş da kucuk bır yaş. Size buyuk gelebilir ama daha kucuk o ana kuzusu. Hastalık sağlık olmadıkça evladımı kimseye vermem bence bu da abes degil. Onun herkesten önce anneye ihtiyacı var

Tesekkur ederim desteğini, için

cocuk yas olarak cok kucuk...ılkokul cagında olsa hadı gıtsın...ama budurumda bır bebek daha...anneden babadan ayrı bır gun bile olamaz...

eger eşiniz gönderelim biraz annemlerde kalsın deseydi o zaman canınız sıkılsın. ama şu durumda can sıkacak bişey yok. yaşlı insanlar düşünememişlerdir sizin kadar ince.

Evet haklısınız, onu neden annesiz bırakayım kı ne guzel anlatmıssınız psikolojisinde yara acmıl anlattığınız kısının. Kapım daima açık İstedikleri zaman gelsinler kalsınlar ben memnun olurum. Okullar kapanınca esim de izne ayrılacak bayramdan sonra gıdecegız zaten memlekete

eger eşiniz gönderelim biraz annemlerde kalsın deseydi o zaman canınız sıkılsın. ama şu durumda can sıkacak bişey yok. yaşlı insanlar düşünememişlerdir sizin kadar ince.
Bir bilseniz o kadar ince duusnurler ki senin benim aklıma gelmeyecek kadar ince duusnurler . Ben ne yaptıysam yaranamadım da artık yaranmayı da beklemiyorum

Bir bilseniz o kadar ince duusnurler ki senin benim aklıma gelmeyecek kadar ince duusnurler . Ben ne yaptıysam yaranamadım da artık yaranmayı da beklemiyorum

valla şimdi bişey diycem, kötülemek gibi olmasın, benim kayınvalide adayım da( nişanlıyım) daha bir kere bana övgü dolu bir söz söylememiştir mesela. ama kendini çocuğunu övmeyi çok sever. ben de ne yapsam yaranamayacağım sanırım. o yüzden şimdiden kafaya takmama sanatına çalışıyorum siz de kendinize boşa dert edinmeyin söylediklerini.

Ben her zaman yanlarında oluyorum en çok ben ararım ben sorarım ama hep ben kotu oluyorum . Eltim fazla aramaz sormaz fazla gelip gitmez onu çok severler . Ben anladım ki hanı bır söz var ya ayda gelen doğan gibi gun de gelen soğan gibidir.. Diye çok dogru . O yuzden mesafelı olmak daha ıyıymıs eskisi kadar aramıyorum Çunku beni kendim hakkımda benim kendi annemle konusuyor dusunun ne kadar canımın yandığını. Simdi az uzak duruyorum daha iyiyim. Artık benı uzmelerıne izin vermek istemiyorum

En iyisini yapıyorsunuz ben çok ağlar uzulurdum. Artık uzulmuyorum kabullendim artık

sözü ilk defa duydum, güzelmiş ben de buna çok inanıyorum. ne kadar uzak o kadar iyi. ben ki daha şimdiden annecim annecim dilimden düşmez görüştüğümüzde, bana daha bir kere yavrum ya da kızım demedi. bak şimdi yazarken bile bir garip oldum. bikaç kere adımla hitap etti. ama kendi oğlundan bahsederken oyy yavrum benim çocuğum benim diyor. demek ki diyebiliyor. neyse konuşsam konuşcak çok şey var ama yorulmaya ve düşünmeye değmez. biz şanssız olan grubuz demek ki. o zaman ona göre davranıcaz.

haklısın ama bence cevap bile verme gül geç.Eşin zaten vermeyiz gelin sevin demiş daha üstüne birşey söyleme bence.Sevdiklerinden demişlerdir öylesine,gül geç

Yarım saat gurbet olmuyor yalnız

Cocugun yeri anasinin babasinin yanidir. Cahil cahil konusuyorlar umursamayin
simdi degil 5 6 yasinda bile olsa asla birakmayin derim. Gerek yok.

Böyle sevmeleri ve özlemeleri çok güzel. Hiç fena düşünmeyin. Şanslı olduğunuzu düşünün. Siz bırakmasanız da, istediğinizde bırakabileceğiniz birileri var ve güle oynaya kabul ederler.

Yalnızca eşiniz biz ondan ayrılmamayız desin, teşekkür etsin yeter. Güzel şeyler bunlar. Tatilde gider bir kaç gün kalırsınız en fazla. Ya da onlar gelirler.

Dediğiniz gibi, biraz mesafe çok iyi oluyor, özleyince kıymetli oluyor.

Ama bırakmayın. Annem beni sevmezdi, hala da sevmez maalesef.

Beni 1 yaşımda ananemlere bırakmış, yurtdışında yaşıyorduk o zaman.2 sene sonra ananemler geri götürmüş. Ondan sonra her yaz ben ananemlere gönderildim. Diğer iki kardeşim gitmezdi, bir tek ben bırakılırdım tüm yaz boyunca, liseyd başlayana kadar.

Ananemler benimle çok mutluydu, sanki ben kalmak istiyormuşum gibi gösterilirdi ama çok iyi hatırlıyorum, annemler beni bırakıp giderken arkalarına bile bakma gereği duymamalarını, kaldığım müddetçe hiç aramamalarını ve yaşadığım burukluğu.

Çocuklar özellikle küçük yaşta çok uzun süre kalmamalı ailelerinden.

Ama 15 günlük küçük tatiller olabilir. Bunu yapan çalışan arkadaşlarım var, hem onlara iyi geliyor, hem çocuğa.

Boşverin,en azından size söylemeye cesaret edememisler.Benim ilk çocuğum 9 aylikti.Ucretsiz izindeydim.Bayramda yanlarına gittiğimde "çocuğumuzu burada bırakacaksıniz,bakıcıya biraktirmayiz,tatillerde gelip görürsünüz" demişlerdi.Esim yanımda ama ondan çıt çıkmıyor....anladım arkamdan birseylerin konuşulup karara bağlandığını ....Ben o zaman " Benim aslan gibi kocam var ,ben istifa ederim,o çalışıp ekmeğimizi getirir ben de bebegimize bakarım.Ben evin kadınıyım,çalışmak zorunda değilim" dedim.Ben boyle politik davranmasam ciddi tartışma çıkacaktı ,eşimin büyük babası bile "ne demek bırakacaksıniz çocuğu burda " diye laf yarıştırdı.Esim benim cevabım üstüne "bu konu kapandı,ben bakarım aileme " dedi.Ben ücretsiz iznimi uzattım ve kızım 2 yaşını doldurmaya yakın ise döndüm.İstifa ederim korkusu ile eşimin ailesi bir daha ağzını açmadı.

2,5 yaşında çocuk uzun süre anneden ayrı kalamaz, ne kadar iyi baksalar da annesini ister bu birinci konu
Kaç yaşında olursa olsun, kimin evine giderse gitsin bu devirde kimse çocuğunu gözünün önünden ayırmamalı
Özlemeleri normal bir durum ama ona göre bir organizasyon yapılır ya siz gidersiniz bir kaç gün ya onlar gelir, çocuğun yeri ailesinin yanıdır.

Ameliyat olmuşsunuz belki size destek olmak istediler.
Herşey de bu kadar detaycı mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…