- 3 Şubat 2018
- 25.886
- 111.381
- 598
Eşini ve bekar oğlunu bırakamıyorsa gelememesi normal ne var ki gönderseniz biraz onlarda özlüyorlar. Biz yazın okul kapanır kapanmaz köye giderdik kalırdık çok iyi gelirdi bize oranın havası annemde biliyordu yolluyordu o çalışıyordu çünkü. Kendi anneannem dedem çok da güzel bakıyorlardı yani küçükte değil çok abartmaya gerek yok
Yanlıs anlamışsınız. Bekar oğlu yok. Sadece esi ve kendisi var.. Ayrıca ben gönderemem öyle bır ay falan .Ikı bucuk yaş da kucuk bır yaş. Size buyuk gelebilir ama daha kucuk o ana kuzusu. Hastalık sağlık olmadıkça evladımı kimseye vermem bence bu da abes degil. Onun herkesten önce anneye ihtiyacı varEşini ve bekar oğlunu bırakamıyorsa gelememesi normal ne var ki gönderseniz biraz onlarda özlüyorlar. Biz yazın okul kapanır kapanmaz köye giderdik kalırdık çok iyi gelirdi bize oranın havası annemde biliyordu yolluyordu o çalışıyordu çünkü. Kendi anneannem dedem çok da güzel bakıyorlardı yani küçükte değil çok abartmaya gerek yok
Tesekkur ederim desteğini, içinBenim kv de komşulara demiş, ne amaçla yaptıysa, işte verseler alır götürürüm kendi evimde daha iyi bakarım onlar da haftasonu gelir görürler diye :)
Ahaha bana söyleyemeye cesaret edemedi sanırım. Ben size çok hak verdim. Bana teklif etse kv veya kendi ailem güzel bozarım. Ama eşiniz de gayet uygun cevap vermiş. Hiç kafanıza takacak bir şey yok şu anda.
Evet haklısınız, onu neden annesiz bırakayım kı ne guzel anlatmıssınız psikolojisinde yara acmıl anlattığınız kısının. Kapım daima açık İstedikleri zaman gelsinler kalsınlar ben memnun olurum. Okullar kapanınca esim de izne ayrılacak bayramdan sonra gıdecegız zaten memleketeEskiden insanlar yurtdisina gitseler senelerce cocuklarini dedenin yanina mesela birakirmis. Mesela bir görümcem öyle senelerce köyde dedesinin evinde yasamis. Onlari görenler bunda sanki birsey yokmus gibi düsünüyorda,ama görümcem bugün bile "neden beni birakip gittiler" diyor bazen. Kadin 40 yasini gecmis durumda. Cocugunuzu sevmeleri güzel,ama kimse cocugundan o kadar uzun ayri kalmamali. Esiniz zaten gerekenleri söylemis. Dert etmeyin
Bir bilseniz o kadar ince duusnurler ki senin benim aklıma gelmeyecek kadar ince duusnurler . Ben ne yaptıysam yaranamadım da artık yaranmayı da beklemiyorumeger eşiniz gönderelim biraz annemlerde kalsın deseydi o zaman canınız sıkılsın. ama şu durumda can sıkacak bişey yok. yaşlı insanlar düşünememişlerdir sizin kadar ince.
Bir bilseniz o kadar ince duusnurler ki senin benim aklıma gelmeyecek kadar ince duusnurler . Ben ne yaptıysam yaranamadım da artık yaranmayı da beklemiyorum
Ben her zaman yanlarında oluyorum en çok ben ararım ben sorarım ama hep ben kotu oluyorum . Eltim fazla aramaz sormaz fazla gelip gitmez onu çok severler . Ben anladım ki hanı bır söz var ya ayda gelen doğan gibi gun de gelen soğan gibidir.. Diye çok dogru . O yuzden mesafelı olmak daha ıyıymıs eskisi kadar aramıyorum Çunku beni kendim hakkımda benim kendi annemle konusuyor dusunun ne kadar canımın yandığını. Simdi az uzak duruyorum daha iyiyim. Artık benı uzmelerıne izin vermek istemiyorumvalla şimdi bişey diycem, kötülemek gibi olmasın, benim kayınvalide adayım da( nişanlıyım) daha bir kere bana övgü dolu bir söz söylememiştir mesela. ama kendini çocuğunu övmeyi çok sever. ben de ne yapsam yaranamayacağım sanırım. o yüzden şimdiden kafaya takmama sanatına çalışıyorumsiz de kendinize boşa dert edinmeyin söylediklerini.
En iyisini yapıyorsunuz ben çok ağlar uzulurdum. Artık uzulmuyorum kabullendim artıkvalla şimdi bişey diycem, kötülemek gibi olmasın, benim kayınvalide adayım da( nişanlıyım) daha bir kere bana övgü dolu bir söz söylememiştir mesela. ama kendini çocuğunu övmeyi çok sever. ben de ne yapsam yaranamayacağım sanırım. o yüzden şimdiden kafaya takmama sanatına çalışıyorumsiz de kendinize boşa dert edinmeyin söylediklerini.
sözü ilk defa duydum, güzelmişBen her zaman yanlarında oluyorum en çok ben ararım ben sorarım ama hep ben kotu oluyorum . Eltim fazla aramaz sormaz fazla gelip gitmez onu çok severler . Ben anladım ki hanı bır söz var ya ayda gelen doğan gibi gun de gelen soğan gibidir.. Diye çok dogru . O yuzden mesafelı olmak daha ıyıymıs eskisi kadar aramıyorum Çunku beni kendim hakkımda benim kendi annemle konusuyor dusunun ne kadar canımın yandığını. Simdi az uzak duruyorum daha iyiyim. Artık benı uzmelerıne izin vermek istemiyorum
haklısın ama bence cevap bile verme gül geç.Eşin zaten vermeyiz gelin sevin demiş daha üstüne birşey söyleme bence.Sevdiklerinden demişlerdir öylesine,gül geçBu gun canımı sıkan bır meseleyi paylaşmak istedim. Bız esimle memleketımızden uzak bir ilde görev yapıyoruz . Ikı bucuk yasında oğlumuz var. Benım annem babam sırayla gelip bakıyorlar. Bu sene kv sadece bır ay geldı baktı.okabılir burda sıkıntı yok sağolsun benım ailem bu sene bakacaklarını söylediler seneye krese vereceğiz. Mesele şu dün kv aradı esime diyor ki baban diyor kı oğlanı getirin çok özledim biz bakalım okul kapanasıya kadar demek istedi sanırım.. Esim de olmaz Bız ondan ayrı kalamayız dedı diyor ki biz ayrı kalıyoruz ya sız de ayrı kalın Bız de özledik diyor. Esim de isteyen gelsin sevsin görsün kapımız acık her zaman dedi. Ama ben sınır oldum. Tabı kı bılıyorum oğlumu çok seviyorlar ama o benım yavrum ben mesaiden dönerken bile özlüyorum onu. Dun amelıyat oldum sarılıp öpemıyorum yanında yatamıyorum diye bile üzülüyorum. Çok seviyorlar evet ama benimle nasıl bir tutuyorlar anlamıyorum ben annesiyim onun. Gelip burda bakmak istemiyor cunku esiyle ayrı kalamıyor KB da gelmez duramaz uzun sure. Bu sekilde telafi etmek istiyor. Ya Bız neden gelmiyorsun neden bakmıyorsun demiyoruz kı. Sağolsun benım ailem idare ediyor bu sene. Ben tek yavrumu istiyorum. Zaten gurbet elde yasıyoruz bır basımıza oğlumda olmasa ne yaparım.benım ondan ayrı kalmamı nasıl dusunurler anlamıyorum. Sızce haksız mıyım
Yarım saat gurbet olmuyor yalnızYa be
Memlekette kendi evimiz var. Yazın gittiğimizde dese ki eve götur meyin kalsın burda dese tamam olur derim. Çunku ertesi Gune en azından görmeye gelirim aramızda yarım saat falan mesafemız var. Bu kadar uzak mesafeye nasıl bırakayım yavrum. Ben onsuz yapamam bılıyor halbuki bunu
Yanlıs anlamışsınız. Su an gurbetteyız dedım çok uzaktayız. Memlekette bızım evimiz var kv ye yarım saat uzaklıkta orada verebilirim ertesi Gune gelir alırım dedim.Yarım saat gurbet olmuyor yalnız
Cocugun yeri anasinin babasinin yanidir. Cahil cahil konusuyorlar umursamayinYaşlı degil ler. Ben oğlumu sevmelerin birsey demiyorum aksine hosuma gidiyor. Asla kıskançlık yapmıyorum. Okulun kapanmasına daha cok var ben ondan bır gun bile ayrı kalamam bılıyorlar Israrla gönderin diyorlar bız ayrı kalıyoruz ya özlüyoruz ya demesi normal mı. Bır evladı anne babası kadar kim sevebilir
Neyse okuyup cevap yazıp benı anlayan anlamayan herkese çok tesekkur ederim. Fazla duygusal da olabılırım içimde biriken kırgınlıklar da sebep olabilir bilmiyorum.. Söylerse bana diyeceğim uygun dille olmaz diye ama bak vermiyor çocugu deyip kınlesecek ler buyuk ihtimal ya neyse. Herkese ıyı geceler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?