Ben hiç para hesabı yapmadım inanın onlarla görüşürken bileziklerim bile haybiye bir çoğu yine o market için gitti onların evleri bakılacak borç bitmez haciz gelmesin diyegönlünüzü ferah tutun. bedduaları için rabbim razı gelmez inş.
şu para konuları hayatımızı her daim sıkıyor malesef. zor işler.
Evet onlarla görüşmediğim için eşime kinleniyor olabilirim ama dır dır pozisyonunda bir tartışmamız olmadı kahvaltısını hazırladım ve benim evladımın mutsuzluğu senin ablalarını mutlu mu edicek nasıl insan bunlar dedim
Anladı zaten okuduğumu birde mektup yazmışlar sanki uzun uzun bi kaç satırla kafi derecede sinirlerim bozuldu içeriğini tam hatırlamıyorum sonlandıramadım kapadım.
Belki çok haklısınız sinirle hareket ettim o bana ben senin yanında değilmiyim? Dedi ama sinirlerime de hakim olamadımSize göre değil ama eşinize sorsanız belki de o bunu dırdır olarak görebilir. Neyse. Siz içinizi ferah tutun ve sadece ailenize odaklanın bence. Eğer eşinize destek olursanız, onun size ve evladınıza karşı da sorumlu olduğunu hissettirebilirsiniz ama böyle kardeşlerine karşı hep" neden böyleler" tavrında olursanız eşinizin farklı yerlere odaklanmasına neden olursunuz. Şöyle düşünün bence, bu sorun aslında eşimin sorunu yani benim ona moral vermem lazım, onun yanında olduğumu hissettirmem lazım. Böyle düşünürseniz tepkileriniz değişecektir. Niye benim başıma geldi diye düşünmeyin yani, çünkü aslında eşinizin başında böyle bir durum var. Yanınızda olmasını beklemek yerine yanında olmayı deneyin. Örneğin o mesajı gördükten sonra benim evladımın mutsuzluğu onları mutlu mu edecek tarzında konuşmak yerine, sakin bir tavırla, kusura bakma mesajlarını gördüm ama sen canını sıkma ben her zaman senin yanındayım deyip ona sarılsaydınız, Daha iyi olmaz mıydı?
İçinizi dökmek istediğinizde de gelin buraya burada anlatın ne varsa, bir yakınınız varsa anlatabileceğiniz ona anlatın, onunla konuşun. O şekilde rahatlarsınız biraz. Herkes de ağzına ne geliyorsa söylerama bizim vereceğimiz bu tepkileri eşinizden beklemeyin, ona haksızlık etmiş olursunuz.
Paraya ihtiyaçları olabilir evet bize borç ver denebilir(ki borç falan demez onlar ver derler) bende o bedduaya takıldımUtanmadan bedduanın arkasından nasıl para istiyorlar anlamış değilim. . . Allah akıl fikir versin. .
Eşiniz zaten istediğiniz gibi davranıyormuş görmemezlikten duymamazlıktan gelin
Şuan kafam onda acaba veriyomuydu eşim şuna iyi maaş alıyo ama borç ödüyoruz arabamızı değiştik eşya borçlarım falan varAllah yardımcınız olsunda bır ısterler ıkı ısterler esınız vermezse susarlar dıye dusunuyorum demekkı esınız yardım edıyordur... bence konusun keısn tavrınızı koyun
Belki çok haklısınız sinirle hareket ettim o bana ben senin yanında değilmiyim? Dedi ama sinirlerime de hakim olamadım
Böyle farklı bir göz olayı dinleyip yol gösterince daha iyi anladım çok teşekkür ederim
Buraya yazma amacım zaten o farklı gözlerin olayı okuyup bana doğru olanı göstermesi
Eşim o an ben zaten yanında değilmiyim
Karıştırma o mevzuyu o başka bi olay
Boşver sen gibi şeyler söyledi ama pek dinlemedim açıkcası o an kafam o msjlardaydı
Eşim bu mesajların kim bilir kaç tanesini alıyo onlardan ama sömürüldüğünün farkında olduğuna eminim
Benim inanın parayıda geçtim onların Paragöz olduklarını biliyorum eşim benden gizlide verse nerden bilmem zaten onu geçitimde karınla çocuğunla mutlu olamıcaksın olama nedir ya?
Beni sevmiyo olabilirler çocuğumun günahı ne? Onu görünce gözüm döndü
Öyle insanlar tanıyorum ki geliniyle görüşmese bile torununu görmek isterDüşüncelerinizde kesinlikle haklısınız. Çok insafsızlarmış. Ben yeğenime, kardeşime ölürüm yaa kaldı ki böyle laflar edeceğim. Bazı insanlar çok bencil oluyorlar, ama kimsenin huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin. Eşinize evladınıza sımsıkı sarılın gerisini de boş verin, değmez çünkü böyle insanlara
Öyle insanlar tanıyorum ki geliniyle görüşmese bile torununu görmek ister
Bunlar 4 yıldır 1 defa bile sormadılar yani görmek isteseler zaten engel olmam eşim götürür ama istemiyorlar birde üzerine çocuğunla mutlu olama ne ya daha 9 yaşında hiçbiriden haberi yok dünya iyisi dünya tatlısı
-anne ben böyle davranırsam kötü mü olurum cennete nasıl giderim diye soran bi evlat benim evladım.
İçim sızlıyo anlatamıyorum
Umarım eşim koklatmazAllah bu insanları ıslah etsin
Eşinize çok üzüldüm insanın arkasında ailesi olması çok önemli..
Ama beddua döner dolaşır sahibini bulur bunu da unutmayın ve gram bir şey koklatmayın..
BirbilebilsemEtrafımda da tanık oldum böyle olaylara ama gerçekten bu insanları anlamam imkansızHiç mi içi yanmaz insanın. Hadi yeğenini de geçtim, geçilmez de geçtik diyelim, kardeşin o senin yaa canın kanın
bir insanın ailesi hakkında hele ki olumsuz konuşması çok çok zorUmarım eşim koklatmaz
Düşüncelerini anlatmıyor o konuda konuşamıyoruz
Ne düşündüğünü merak ediyorum mesaja Cvp yazmamış ama telf görüştümü bilmiyorum
Inşallah zaten bunlar yüzünden ben boşanmanın eşiğinden döndüm bunlarla görüşmeme kararı alıp barışmaya yanaştım ve 4 yıldırda huzurluyum ama çomak sokuyolar biliyorlar çomak soktuklarında ben kardeşlerinden vazgeçicem sinirlerimi bozma çabasındalar.bir insanın ailesi hakkında hele ki olumsuz konuşması çok çok zor
üstüne gidip sizde daraltmayın lütfen biraz süre tanıyın
bakın her şey kendiliğinden çözülecek inşallah
zaten onların amacıda bu emin olunInşallah zaten bunlar yüzünden ben boşanmanın eşiğinden döndüm bunlarla görüşmeme kararı alıp barışmaya yanaştım ve 4 yıldırda huzurluyum ama çomak sokuyolar biliyorlar çomak soktuklarında ben kardeşlerinden vazgeçicem sinirlerimi bozma çabasındalar.
Umarım sinirlerime hakim olabilirim eşim bi açıklama yapar bişi der ve mantıklı bitiler duyup sakinleştirmem
Ben eşime hiç onla görüşme bunla görüşme demedim diğer sayfalarda belirttiğim gibi isimlerini zikretmiyorum evimde ama ailesi kendi bilir görüşür görüşmez yoklarmış gibi yaşantıma devam ediyorum ama onlar varlıklarıyla rahatsız etmeye bayılıyorlar.
Bizimle görüşemediklerinden merak ediyolardır eminim napıyoruz ne ediyoruz ama kardeşiniz yahu kardeşine nasılsın kardeşim iyimizin mutlumusun 3 günlük dünya kalp kırmaya değmez falan yazmasını beklerdim 50 yaşındaki kadının beddua edip para sömürmesini değil.zaten onların amacıda bu emin olun
güçlü durun ailenize eşinize sahip çıkın
Mesela bugun güzelce giyinin , güzel yemekler yapın sakin bir ortam yaratın ve bırakın o isterse konuşsun bu konuyu
tabii siz daha iyi bilirsiniz ... İnşallah mutlu bir şekilde çözersiniz..Bizimle görüşemediklerinden merak ediyolardır eminim napıyoruz ne ediyoruz ama kardeşiniz yahu kardeşine nasılsın kardeşim iyimizin mutlumusun 3 günlük dünya kalp kırmaya değmez falan yazmasını beklerdim 50 yaşındaki kadının beddua edip para sömürmesini değil.
Bilmiyorum okadar sakin değilim suan eşimle konuşmam lazım ama telefonda konuşmam kalbini kırarım bakalım akşam onun tavrını görmem lazım hiç bişi yokmuş gibi davranıyomu yoksa açıklama yapacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?