Ya tabiki istemem ama ailesinin böyle olması sinirime dokunuyocanm benim sakin kocanin uzerine gitme durduk yere adamin kafasina ailesini sokma dirdir edersen senden uzaklasir inat olsun diye onlara sokuluverir.bu durumda alabildigince esinle ilgilen canm cicim kocam kor et onun gozunu kadinligini kullan bosver onlar onu dedi onu yapti kafana takarsan bir bakmissin ki kocan senden gitmis olur bunu da hi istemessin heralde
Allah gözlerini doyursun inşallah diyorum öncelikle
4 yıldır görüşmüyoru(M)z yani eşim mutlaka görüşüyordur sormuyorum bilmek istemiyorum
Yine ortak iş para ve kaynana vakası sonucu bağlarımı kopardım hepsiyle eşimde farkında ama rahat bırakmıyorlar bizi
Eşime mesaj atmış görümcem :
--Sen çocuğunla karınlarınla mutlu olama olamıcaksın bizi arama hiç anneme para yolla köye gidersen bende senle gelim bi sürü bıdı bıdı hiç kardeşim nasılsın ?çocuk nasıl ? Iyimisin yok. bnm oğlumun sucu ne beddua etmenin alemi ne
Diğer görümcemde bana 2bin Euro ver yazmış
Eşimi sadece beddua etmek ve para istemek için arıyorlar eşim şirket hattını kullanıyor normal hattına ulaşamıyorlar bu sefer faceden yağdırıyorlar.
Eşimde farkında yani sorduğumda sen beni biliyorsun tanıyorsun umursama diyo geçiyor ama kafama takıyorum
Benim çocuğumdan benim mutluluğumdan ne istiyorlar dedim sabah tartıştık
Benim çocuğum Allah göstermesin ölse mutlu mu olacaklar ayrılsak mutlu olacaklar dedim.
Ki olacaklar biz görüşürkende eşimin elindeki avucundakini yediler
Şimdide uzun uzun mesajlar atıp beddua edip sonunda da para istiyorlar ciddi sıkıldım karışmim diyorum sabır diyorum olmuyor
Bu insanlar biz sınamak için mi yaratılmışlar bilmiyorum
Eşim de maddi anlamda ne veriyo , veriyomu bilmiyorum borçlarımız var para verebileceğini sanmıyorum.
Yeterince borç ödedik köyde evleri var fındıkları var hiç bir sene bize vermiyorlar kendileri yiyorlar ama köydeki eve şu bu lazım diyo utanmadan msj atıp para istiyorlar
Birikim yapmaya çalışıyorum eşime kendilerini acındırıp para istemelerine sinir oluyorum
Eşim onlardan hiç bişi istemedi dükkanları vardı ortak iş yapıyorlardı borcumuzuda aldık çıktık tek kuruş istemedik
Herşeyimizi kendimiz aldık yaptık
Şimdide ufak çaplı birikim yapmaya çalışıyoruz bu insanlar bizim huzurumuzu bozuyorlar kime naptımda Allah beni bu insanlarla cezalandırdı bilmiyorum
Umursamazda davranamıyorum takıntılıyım biraz açıklama yapmasını beklicem.sakin boyle yapma dusun bakalim bu sozleri sarfedince senin evinin huzuru kacacak onlarinda istedigi bu zaten o para onlarin nasibiyse oylede boylede gecer ellerine gormezden gel erkek milletine heleki turk erkegine biseyi ne kadar yapma dersen o kadar uzerine gider bilirsin
Evet trabzonluSiz fındık deyince aklıma takıldı eşiniz Karadenizli mi?
Evet trabzonlu
Yok çok haklısın ben evlendiğim an natım kendime dedim ve trabzonlulardan yaka silktimGenellemelerden pek hoşlanmam ama ister istemez aklıma geldi. Daha geçenlerde başka birisi kendi ailesiyle ilgili bir konu açmıştı burada, yine para mevzularından anlaşmazlıklar olmuş aralarında. Benim tanıdığım başka insanlar da var onların da ailesiyle ilgi sorunları olmuştu. Düşündüm acaba Karadenizli aileler biraz kopuk mu oluyorlar birbirlerindenTabii bir kaç örnekle bu genellemeyi yapmak doğru olmaz ama dediğim gibi geldi işte aklıma
Yok çok haklısın ben evlendiğim an natım kendime dedim ve trabzonlulardan yaka silktim
Kendi yaşadıklarımdan dolayı tabiki yoksa hepsi kötüdür demiyorum benim içine düştüğüm aile berbat kayınpederim 2 karılıymış kaynanam kuma gitmiş resmi nikahı var sanıyordum ben yokmuş 6 öz 3 üveyler(babadan öz sayılıyo gerçi) üveylerle kavga etmişler diğer anne(annemi denir 1. Eş mi denir) çok çekmiş kadıncağız
Bu 6 öz kardeşe gelinlerde dahil küsüyorlar barışıyorlar kavga ediyorlar ağızları bozuk ben burda genelleme yapmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama aileleri böyle benim gördüğüm bizde kadın küfür etmez yakışık olmaz bunlarda en çok kadınlar küfüre diyo hemde öyle böyle değil
Kadınların lafı geçiyor damatlar pısırık falan falan
Kaynanamlada zaten husumetim oldu sonra koptuk hepsiyle
Ben arasam bulamazdım böyle bir aileyi yeganeymiş oda beni bulmuş
Daha yeni bitti o borcumuzda bende onu anlamıyorum borçlar bölündü biz bize düşenin fazlasını aldık ödedik çok şükür doyumsuzlarArkadasim bence esine soylenme.
Mesaja da 9 yasinda melek gibi bir cocuk hakkinda beddualar gorunce elimde degil cok uzuldum de birak. Esine onun kendi cocuguna da dusman olundugunu asila alttan alta.
Borclar her kalemi topla ve bu aralar ekstra harcamalar cikar bence zaten okullar acilmiyor mu oglunun cantasini biseyleri yenile , benim icin en onemli oglum ve sensin de surekli.
Esine onlari sikayet ederek degilde boyle seylerle icin rahat eder. Birde yapabiliyoesaniz facebook hesabini kapatin. Malinizi mulkunuzu cok gormeyecekleri sekilde davranin , iste maalesef ki bu boyutta olmak durumunda. Yirmi bin borcu ustunuze almissiniz daha ne.
cok direndim ben cok zor günler gecirdim herkes evime karisiyodu kaynanam gelip aylarca kaliyodu benim bile faturalarimi ödemiyodu esim o dönem baya sikinti Yasadim panik ataK falan oldum ama eski sabrim yok hic birine tahamülüm yok hep aklima geliyo yasadiklarim tam tamam bittiler bak yoklar diyorum kendime hooop cikiyolar biyerden hemde bu sekilde gelde sakin ol.Sende oglunla ilgili soylediklerini esine karsi kullan.
Sen sinirlenirsen onlarin duygu somurulerine zamanla gidebilir kafasi .
O yuzden bi laf gecerse sen sakin ve mantikli dur.
Yani gene cok iyi savasmissin takdir ettim kendine guven ve esine huzur veren taraf sen ol. Kendi kisa evliligimden gordugum bu kim daha az soylenir daha cok huzur verirse erkek ona gidiyor olaylar ne olursa olsun
ben saskinim msj atilan tarihlerine dikkat edemedim biri temmuzda atilmis digerine dikkat etmedim 2side para istiyo biri kendine euro isteyen digeride annem kadincagiz falan diye geveleyerek beddua ederek köy icin demis dünya findik parasi aliyolar utanmazlar ayrica gorümcemin biri eurocu almanyada yasiyo digerininde 2 evi var ben söylenmimde kim söylensin eger esim verirse iznim olmadan rizkimi yedirirse helal etmiyorum söylicemdeBir kurus vermeyin..
Asil diger gorumcenin yana yazdigina takildim ben , 2 bin euro ver !
Ne demek ya sanki manavdan elma istiyor verebilirsinde yok.ver..
Ben olsam iyice tersler bi kavga cikartirim bidahada yazmasinlar aramasinlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?