valla benimde yok parasal anlamda o yuzden 2 haftadır trım trım is arıyyorum isi buluyum kafama göre yolumu cizicem aksamdan aksama ailemde yatıcam o kadarınada sussunlar yaniArkamda kimsem yok
Bende polis çağırcaktım ama annemi aradım durumu anlattım babanla konusurum dedi artık babam karışmak istemiyo başı çok ağrıdı...o der tabi kendi kardes yarın seni dövse beni rezil ettin der iceri sokar siddete kesinlikle karsıyım ne demek ablası bogazını sıktı bence gemileri yak dönerse senindir ki seninki dönmesede olur cocugu var diye hayatı kendine zindan etme o adam ne o evden cıkar ne o aileyi bırakır en azındna gözü korkar 2 polisle kapıları giderlerse
sen de neden eşini arayıp söylüyorsun ki?ARKADAŞLAR YARIM SAAT ÖNCE BÜYÜK GÖRÜMCEM GELDİ VE BENİMLE KAVGA EDİP BOĞAZIMI SIKTI, EŞİMİ ARADIM BANA İNANMADI YALAN SÖYLEME DEDİ.
AKŞAM GELİNCE BU KONUYU KONUŞMAK DAHİ İSTEMİYORUM DEDİ.
BEN BUNLARLA NASIL BAŞ EDEYİM!
İNSAN DEĞİLLER.
ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HEPSİNİ BIKTIM ARTIK.
Eşim adam değil ki çocuk olmasa 1 Dakka durmam.valla benimde yok parasal anlamda o yuzden 2 haftadır trım trım is arıyyorum isi buluyum kafama göre yolumu cizicem aksamdan aksama ailemde yatıcam o kadarınada sussunlar yani
bende sende böyle düsün kimsem yok diye düsünürsen daha kötü yola gidersin ne olursa olsun elin anasını kocasıı cekmektense kendi aileni cekmek cokkkkkkkkkkkk daha mantıklı ayrılmasanda onları korkut git karakola sikayetr et seni bu yuzden terketdilce adam zaten terkeder
Zayıfım ben görümcem 105 kilo şişko beni öldürür vallasen de neden eşini arayıp söylüyorsun ki?
sen de sıksaydın onun boğazını
Zaten seni böyle bir ailenin içine atanlardan da bu beklenirdi. Bir süre sığınma evine gitsen? Bir iş bulma imkanın var mı? Bunların hiçbiri olmuyorsa o psikopat ailenin hiçbir üyesiyle konuşma. Konuşup görüştükçe kavga çıkıyor belli ki. Kapıyı açma, karşılık verme.Çocugumu istemezler( masrafmış
polis çağırsaydın o defoluncaZayıfım ben görümcem 105 kilo şişko beni öldürür valla
bunları aynen yapıyorun daha ne olmasını bekliyorum bu adam ayrın eve kadın getirse ne dicem cocugum var susyum bi tek o kalmıs lütfen darp raporu alın1. Hastaneye gidip darp raporu aliyorsun
2. Polise gidip sikayet ediyorsun
3. Polisden siginabilecek bi yer istiyorsun, kadin siginmaya gidiyorsun bebeginle.
4. Aileni arayip bir daha sana ulasamayacaklarini, arkanda durmadigin icin, cocugunuda istemedikleri icin onu alip ortadan kaybolacagini anlatiyorsun, telefonu kapatiyorsun.
5. Bunlari yaparken kesinlikle cocugunu iki saniye bile yanindan ayirmiyorsun!
bunları aynen yapıyorun daha ne olmasını bekliyorum bu adam ayrın eve kadın getirse ne dicem cocugum var susyum bi tek o kalmıs lütfen darp raporu alın
Hemen gidin karakola lütfen, şikayetçi olun. Ailenizede ya çocuğumla kabil edersiniz ya devlete sığınırım deyin. Ne demek ya ne demek!ARKADAŞLAR YARIM SAAT ÖNCE BÜYÜK GÖRÜMCEM GELDİ VE BENİMLE KAVGA EDİP BOĞAZIMI SIKTI, EŞİMİ ARADIM BANA İNANMADI YALAN SÖYLEME DEDİ.
AKŞAM GELİNCE BU KONUYU KONUŞMAK DAHİ İSTEMİYORUM DEDİ.
BEN BUNLARLA NASIL BAŞ EDEYİM!
İNSAN DEĞİLLER.
ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HEPSİNİ BIKTIM ARTIK.
Farkındaysanız bana iftira atılmış ortalığı karıştırmak ne demek ya kesin erkek tarafısınız!Sende az degilsin ha. Görümce senin hakkında konuşmuşsa konuşmuş görüşmezsin olur biter ortalığı karıştırmışsın.
Birde senden çocuğunu alan adamla aynı yatakta yatıyorsun. Mecburi orda duran insan en azından bak en azından aynı yatakta yatmaz. Ne mecburisi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?