- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
İnsan hergün görüşüp ne konuşur çok sıkıcı yaaa...Kotu değiller ama cahillik var bu da beni bunaltiyor
BeNDE esımın ailesiyle aynı apartmanda yaşıyorum.Yeni evliyken ya derdim basbaşa kalalım yok illaki ailesiyle vakit geçircek.Annesine cok bağlı.Sukur ıyı ınsanlar sorun yaşamıyoruz.Cocuk olunca hersey duzene girer.Herkes kendi colugu cocuguyla ilgilendıkleri için...Dertlesecek kimsem olmadığı için benim yaşadıklarımı yaşayan birileri olduğunu bildiğim ve akıl almak için burdayım.4 aylık evliyim .esimin anne babası üst katimizda oturuyor.aile olarak düşkünler birbirlerine.sorgusuz sualsiz cat kapı gelmeler,onlar gelmese bile eşimin kulağının kapıda olması ve sürekli birilerini bekliyor olması cildirtiyor beni.ailesinden biri olduğu zaman ben orda yokum sanki.ben ailemden uzaktayım o ic içe ama dersiniz ki uzakta olan o.bu durumda beni çok rahatsız ediyor birşey desem ailemi istemiyor diyecek demesem suratımı asıyorum ister istemez ona yansitiyorum.uzak duruyorum.bu da evliliğimi etkiliyor.var mi akıl verecek.benimle aynı şeyleri yaşayan
Genelde konuşan o .kocasının ailesiyle yaşadığı şeyleri .ailesini .çocukları ovmesi bitmiyor.bir olayı dört beş kere dinlediğim oldu bide anlatıyor arkasından tekrar anlatıyorİnsan hergün görüşüp ne konuşur çok sıkıcı yaaa...
BeNDE esımın ailesiyle aynı apartmanda yaşıyorum.Yeni evliyken ya derdim basbaşa kalalım yok illaki ailesiyle vakit geçircek.Annesine cok bağlı.Sukur ıyı ınsanlar sorun yaşamıyoruz.Cocuk olunca hersey duzene girer.Herkes kendi colugu cocuguyla ilgilendiği ve oncelikleri degıseceği için...Dertlesecek kimsem olmadığı için benim yaşadıklarımı yaşayan birileri olduğunu bildiğim ve akıl almak için burdayım.4 aylık evliyim .esimin anne babası üst katimizda oturuyor.aile olarak düşkünler birbirlerine.sorgusuz sualsiz cat kapı gelmeler,onlar gelmese bile eşimin kulağının kapıda olması ve sürekli birilerini bekliyor olması cildirtiyor beni.ailesinden biri olduğu zaman ben orda yokum sanki.ben ailemden uzaktayım o ic içe ama dersiniz ki uzakta olan o.bu durumda beni çok rahatsız ediyor birşey desem ailemi istemiyor diyecek demesem suratımı asıyorum ister istemez ona yansitiyorum.uzak duruyorum.bu da evliliğimi etkiliyor.var mi akıl verecek.benimle aynı şeyleri yaşayan
Yok kızmak değil de bu kadarını beklemiyordum diyeyim benim iatedigis biraz anlayış onlardan o kadarbelki kizacaksiniz ama altli ustlu oturunca ne bekliyodunuz ki.bana altli ustlu oturup sorun yasamayan tek bi insan gosterin.insan samimi bi komsusu oldugunda bile hep gidip gelmek ister.sizinki bide ailesi ne yapsaniz da bu durumu degistiremezsiniz.tek care evi degistirmek yada bu durumu kabullenmek
Sabretmeye çalışıyorum bazen kendime kızıyorum yanlış yapıyorum diye surat asip eşimi de üzmek istemiyorum ama anlamasını bekliyorum.umarim bende senin gibi sabrederim ve sonu selamet olurCanım benim daha yeni evlisiniz. Bende aileme uzağım eşimin ailesi ile aynı sokakta oturuyoruz. Ilk zamanlar bende aynı senin gibiydim eşim çok düşkündü ailesine ama zamanla azaldı 1 sene sonra normale döndü. Bende hep sürat yapardım ama eşim pek takmıyordu açıkçası. Sonra zamanla düzeldi tabi ilk bebeğime hamileydim belki onun da etkisi oldu. Zaten ben doğum yaptıktan sonra eşim ailesi ile kavga etti şuan annesi hariç babası kardeşleri kimse ile görüşmüyor. Annesi ile de soğuk araları zaten. Yanı demem o ki "sabret" zamanla sana dönecek. Erkekler biraz geç kopuyor aileden ama sen inadına gitme sadece sabret
Benimkiler de iyi ama sürekli iç içe olmak rahatsız etmiyor muBeNDE esımın ailesiyle aynı apartmanda yaşıyorum.Yeni evliyken ya derdim basbaşa kalalım yok illaki ailesiyle vakit geçircek.Annesine cok bağlı.Sukur ıyı ınsanlar sorun yaşamıyoruz.Cocuk olunca hersey duzene girer.Herkes kendi colugu cocuguyla ilgilendiği ve oncelikleri degıseceği için...
Baştan rahatsiz edıyordu.Cok ta değil...Cocuk olunca duzelicektır.Eşime hiç yanlız kalamıyoruz dıye cemkırdıgım oluyordu.ama bana dıyordu ki canım sıklııyor ıkı kısı oldugumuza orda sohbet edıyoruz vakit geçiyorBenimkiler de iyi ama sürekli iç içe olmak rahatsız etmiyor mu
Ben bunaldim sizin yerinize .Hergun görmem lazım onları oyle konuşuyor.bir kere gelmedi kaynanam bende çıkmadım akşam oldu kapıyı çaldı bugünde görüşemedik falan.gorusmeyelim bir gün ne var yani
etmez olur mu ne konuşacaksın hergun .isim oluyor yeri geliyor yalnız kalmak istiyorum ama anlayış yok maalesefBenimkiler de iyi ama sürekli iç içe olmak rahatsız etmiyor mu
Allah başınıza vermesin derimBen bunaldim sizin yerinize .
Tabiki gidilir gelinir ama her gun olmamalıBaştan rahatsiz edıyordu.Cok ta değil...Cocuk olunca duzelicektır.Eşime hiç yanlız kalamıyoruz dıye cemkırdıgım oluyordu.ama bana dıyordu ki canım sıklııyor ıkı kısı oldugumuza orda sohbet edıyoruz vakit geçiyor
HaklısınızzzTabiki gidilir gelinir ama her gun olmamalı
Keşke öyle birşey olsa .hani denir ya tatlı gel diye onun gibi tatlı gelinip gidilse.onlar gelmese bile ya benimki çağırıyor ya da gidelim diyor çok bağlı çok kendimi dışlanmış gibi hissediyorum onun yanindaBuna iyiyken zorla kötü olmaya çalışma denir. Niye zorla hergün hergün rahatsız edilir ki. 4 yıllık evliyim kv dem rahatsız ederim diye biz davet etmeden gelmez evimize ki yakın oturuyoruz. Çocuklarını bir rahat bırakıp özletseler, sizde bir gelseler de otursak dersiniz
Peki ailesine yakın mi oturuyorsunuzBenim evliliğimin ilk senesi ilk önce anneme, Sonra kayinvalidem sık sık gitmekle geçti Eşime hadi kalkalım artk dediğimde nereye diyordu Sesimi çıkarmadım bağlarına karışmadım Zamanla onlara dahil oldum. Bazı kelimeleri anlamiyordum sorduğumda gülüyorlardı Sonra acikliyorlardi. Şimdi alıştık Herkes gelmez Bazen eşime gidelim diye ben hatırlatır oldum Yani zamanla oturuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?