Eşimin ailesi

BeNDE esımın ailesiyle aynı apartmanda yaşıyorum.Yeni evliyken ya derdim basbaşa kalalım yok illaki ailesiyle vakit geçircek.Annesine cok bağlı.Sukur ıyı ınsanlar sorun yaşamıyoruz.Cocuk olunca hersey duzene girer.Herkes kendi colugu cocuguyla ilgilendıkleri için...

İnsan hergün görüşüp ne konuşur çok sıkıcı yaaa...
Genelde konuşan o .kocasının ailesiyle yaşadığı şeyleri .ailesini .çocukları ovmesi bitmiyor.bir olayı dört beş kere dinlediğim oldu bide anlatıyor arkasından tekrar anlatıyor

belki kizacaksiniz ama altli ustlu oturunca ne bekliyodunuz ki.bana altli ustlu oturup sorun yasamayan tek bi insan gosterin.insan samimi bi komsusu oldugunda bile hep gidip gelmek ister.sizinki bide ailesi ne yapsaniz da bu durumu degistiremezsiniz.tek care evi degistirmek yada bu durumu kabullenmek

BeNDE esımın ailesiyle aynı apartmanda yaşıyorum.Yeni evliyken ya derdim basbaşa kalalım yok illaki ailesiyle vakit geçircek.Annesine cok bağlı.Sukur ıyı ınsanlar sorun yaşamıyoruz.Cocuk olunca hersey duzene girer.Herkes kendi colugu cocuguyla ilgilendiği ve oncelikleri degıseceği için...

Canım benim daha yeni evlisiniz. Bende aileme uzağım eşimin ailesi ile aynı sokakta oturuyoruz. Ilk zamanlar bende aynı senin gibiydim eşim çok düşkündü ailesine ama zamanla azaldı 1 sene sonra normale döndü. Bende hep sürat yapardım ama eşim pek takmıyordu açıkçası. Sonra zamanla düzeldi tabi ilk bebeğime hamileydim belki onun da etkisi oldu. Zaten ben doğum yaptıktan sonra eşim ailesi ile kavga etti şuan annesi hariç babası kardeşleri kimse ile görüşmüyor. Annesi ile de soğuk araları zaten. Yanı demem o ki "sabret" zamanla sana dönecek. Erkekler biraz geç kopuyor aileden ama sen inadına gitme sadece sabret

Yok kızmak değil de bu kadarını beklemiyordum diyeyim benim iatedigis biraz anlayış onlardan o kadar

Sabretmeye çalışıyorum bazen kendime kızıyorum yanlış yapıyorum diye surat asip eşimi de üzmek istemiyorum ama anlamasını bekliyorum.umarim bende senin gibi sabrederim ve sonu selamet olur

Benimkiler de iyi ama sürekli iç içe olmak rahatsız etmiyor mu

Benimkiler de iyi ama sürekli iç içe olmak rahatsız etmiyor mu
Baştan rahatsiz edıyordu.Cok ta değil...Cocuk olunca duzelicektır.Eşime hiç yanlız kalamıyoruz dıye cemkırdıgım oluyordu.ama bana dıyordu ki canım sıklııyor ıkı kısı oldugumuza orda sohbet edıyoruz vakit geçiyor

Tabiki gidilir gelinir ama her gun olmamalı

Buna iyiyken zorla kötü olmaya çalışma denir. Niye zorla hergün hergün rahatsız edilir ki. 4 yıllık evliyim kv dem rahatsız ederim diye biz davet etmeden gelmez evimize ki yakın oturuyoruz. Çocuklarını bir rahat bırakıp özletseler, sizde bir gelseler de otursak dersiniz

Keşke öyle birşey olsa .hani denir ya tatlı gel diye onun gibi tatlı gelinip gidilse.onlar gelmese bile ya benimki çağırıyor ya da gidelim diyor çok bağlı çok kendimi dışlanmış gibi hissediyorum onun yaninda

Benim evliliğimin ilk senesi ilk önce anneme, Sonra kayinvalidem sık sık gitmekle geçti Eşime hadi kalkalım artk dediğimde nereye diyordu Sesimi çıkarmadım bağlarına karışmadım Zamanla onlara dahil oldum. Bazı kelimeleri anlamiyordum sorduğumda gülüyorlardı Sonra acikliyorlardi. Şimdi alıştık Herkes gelmez Bazen eşime gidelim diye ben hatırlatır oldum Yani zamanla oturuyor..

Peki ailesine yakın mi oturuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…