Çok erken daha. düzelir herşeyDertlesecek kimsem olmadığı için benim yaşadıklarımı yaşayan birileri olduğunu bildiğim ve akıl almak için burdayım.4 aylık evliyim .esimin anne babası üst katimizda oturuyor.aile olarak düşkünler birbirlerine.sorgusuz sualsiz cat kapı gelmeler,onlar gelmese bile eşimin kulağının kapıda olması ve sürekli birilerini bekliyor olması cildirtiyor beni.ailesinden biri olduğu zaman ben orda yokum sanki.ben ailemden uzaktayım o ic içe ama dersiniz ki uzakta olan o.bu durumda beni çok rahatsız ediyor birşey desem ailemi istemiyor diyecek demesem suratımı asıyorum ister istemez ona yansitiyorum.uzak duruyorum.bu da evliliğimi etkiliyor.var mi akıl verecek.benimle aynı şeyleri yaşayan
Peki ailesine yakın mi oturuyorsunuz
Allah sabır versin seni tez zamanda kurtarsın bu durumdanGenelde konuşan o .kocasının ailesiyle yaşadığı şeyleri .ailesini .çocukları ovmesi bitmiyor.bir olayı dört beş kere dinlediğim oldu bide anlatıyor arkasından tekrar anlatıyor
Ah be canım etrafın kuşatılmış resmenSöyle üstte kaynana karşıda görümce bir sokak ilerde öteki görümce diğer görümce on dakikalık yerde.annem çok uyardı beni yapamazsın dedi ama dinlemedim işte
Bi gün iyi bişey yazıyim dedim bayagi tepki geldi:)) arkadaşlar gelmesin zaten ben kendim de konuşmuyorum kV yle ama zararsızsa diye demiştim bana kalsa hIC gelmesin mumkunse hiç biri:))İyide belki o gün tembellik yapıp yatacak evinde? Yatağını toplamak istemiyor.
Yada oturup tek başına birşeyler yapmak istiyor.
Belki eşi ile güzel bir akşam geçirecek diye giyindi süslendi,kapı çalıyor kayınvalide gelmiş hoş mu?
Gelmesin her gün.
Komşusuna gitsin,güne gitsin,kızina gitsin ama niye yani her gün her gün çat kapı gelmek?
Oğlu evlenmeden önce ne yapiyorsa onu yapsın niye kadını darlıyor?
Ben de şöyle bir duyuru yapayım erkek ailelerine ;Evlenildiginde her iki aileye de uzak olunmali bekar varsa duyurulur
O kadar konu açtım yerden yere vuruldum ama birgün bile kız kardeşini annesini kıskanacak olmadım öyle olsaydım eşimi bensiz onlara hiç koymazdım sanırım ki sadece tek başına gider gelir.Onun kardeşi sarılmasında ne var böyle düşünmek çok ayıp oluyor yıllarca evli abimin neden uzak durduğuna anlama veremezdim yada yengem odadan çıkınca gelip annem yada bana sarılmasında lütfen şu zihniyetten çıkın çok tehlikeli bir abim var canım ciğerimdir o bana sarıldığında eşimin yüz şekli değilse bence küfürden hiçbir farkı yok biraz empati lütfen birazcık...Canım şartlarımız aynı, ben de yeni evliyim. Başta zoruma gidiyordu benim de, ailem uzakta onlar hep içiçe diye. Çat kapı gelmezler ama ararlar eşimi sık sık, iş yerindeyken bile ben aramıyorum rahatsız etmeyim diye ama onlar arıyorlar, bir işleri olduğunda. Başta eşime rahatsız olduğumu söyledim her tıkırtıda açıp kapıyı bakman beni huzursuz ediyor dedim. Bir de geldiklerinde senin dediğin gibi beni görmezden geliyordu evin içinde, kızkardeşiyle sarmaş dolaş oturuyordu. Sonra dedim misafir geldiğinde sen de misafir gibi oturma lütfen arada gel mutfağa, bana yardım et. Şuan daha bir rayına oturdu her şey. Aramadan gelmiyorlar ama bazı şeyler bize de yansıyor . Ne kadar az görüşürsen mesafe koyarsan o kadar iyi. Biz imkanımız olduğunda başka eve çıkıcaz ama 5-6 seneyi bulur en az. Kötülüklerini görmedim Allah var ama evimi kabullenemedim hep diken üstünde, mesela haftasonu geç kalkacağım zaman acaba ararlar mı, zile basarlar mı gibi tedirginliklerim oluyordu, şuan daha rahat davranıyorum, alıştım sanırım biraz. Sana da tavsiyem çok fazla takılma bu duruma eşine de onlar geldiğinde beni yok sayman beni incitiyor de, bir de habersiz gelmelerinden dolayı, kulağın hep kapıda olduğundan dolayı evimize alışamıyorum sahiplenemiyorum diyebilirsin. Şuanki aklım olsa en azından bir kaç sokak uzakta oturmak isterdim ama eşimi kıramadım işte. Nişanlı kızlar okuyorsa kabul etmesin altlı üstlü oturmayı, ne kadar uzaktaysanız o kadar kıymetiniz biliniyor çünkü.
Kardeşini kıskandığım fln yok, konu sahibi eşim ailesi geldiğinde beni yok sayıyor demiş, ben de aynısını yaşadım, benle gözgöze bile gelmezken kardeşine sarılıp oturuyordu dedim, evet kendimi dışlanmış hissettim ve bunu paylaştım konu sahibiyle, siz niye bana saldırdınız anlamış değilim.O kadar konu açtım yerden yere vuruldum ama birgün bile kız kardeşini annesini kıskanacak olmadım öyle olsaydım eşimi bensiz onlara hiç koymazdım sanırım ki sadece tek başına gider gelir.Onun kardeşi sarılmasında ne var böyle düşünmek çok ayıp oluyor yıllarca evli abimin neden uzak durduğuna anlama veremezdim yada yengem odadan çıkınca gelip annem yada bana sarılmasında lütfen şu zihniyetten çıkın çok tehlikeli bir abim var canım ciğerimdir o bana sarıldığında eşimin yüz şekli değilse bence küfürden hiçbir farkı yok biraz empati lütfen birazcık...
Bunun adı resmen kıskançlık başka hiçbir adı yok yanımızda başkaları varken bizde öyle oluruz yanyana otursak bile aramızda mesafe olur eşimle ne var bunda illa göstermek mi lazım bu kadar mutluyuz birbirimize düşkünüz elele kolkolayız...İşte bunlar hep farklı zihniyetlerin birbirleriyle evlenmesiyle oluyor eşiniz utanıp çekinirken siz ne düşünüyorsunuz yazık gerçekten çok yazık abiniz kardeşiniz olsa eşinizin yanında ona sayılmayacak mıydınız yani empatiden bahsediyorum ama beni duyan yok.Kardeşini kıskandığım fln yok, konu sahibi eşim ailesi geldiğinde beni yok sayıyor demiş, ben de aynısını yaşadım, benle gözgöze bile gelmezken kardeşine sarılıp oturuyordu dedim, evet kendimi dışlanmış hissettim ve bunu paylaştım konu sahibiyle, siz niye bana saldırdınız anlamış değilim.
Keşke öyle birşey olsa .hani denir ya tatlı gel diye onun gibi tatlı gelinip gidilse.onlar gelmese bile ya benimki çağırıyor ya da gidelim diyor çok bağlı çok kendimi dışlanmış gibi hissediyorum onun yaninda
Canım şartlarımız aynı, ben de yeni evliyim. Başta zoruma gidiyordu benim de, ailem uzakta onlar hep içiçe diye. Çat kapı gelmezler ama ararlar eşimi sık sık, iş yerindeyken bile ben aramıyorum rahatsız etmeyim diye ama onlar arıyorlar, bir işleri olduğunda. Başta eşime rahatsız olduğumu söyledim her tıkırtıda açıp kapıyı bakman beni huzursuz ediyor dedim. Bir de geldiklerinde senin dediğin gibi beni görmezden geliyordu evin içinde, kızkardeşiyle sarmaş dolaş oturuyordu. Sonra dedim misafir geldiğinde sen de misafir gibi oturma lütfen arada gel mutfağa, bana yardım et. Şuan daha bir rayına oturdu her şey. Aramadan gelmiyorlar ama bazı şeyler bize de yansıyor . Ne kadar az görüşürsen mesafe koyarsan o kadar iyi. Biz imkanımız olduğunda başka eve çıkıcaz ama 5-6 seneyi bulur en az. Kötülüklerini görmedim Allah var ama evimi kabullenemedim hep diken üstünde, mesela haftasonu geç kalkacağım zaman acaba ararlar mı, zile basarlar mı gibi tedirginliklerim oluyordu, şuan daha rahat davranıyorum, alıştım sanırım biraz. Sana da tavsiyem çok fazla takılma bu duruma eşine de onlar geldiğinde beni yok sayman beni incitiyor de, bir de habersiz gelmelerinden dolayı, kulağın hep kapıda olduğundan dolayı evimize alışamıyorum sahiplenemiyorum diyebilirsin. Şuanki aklım olsa en azından bir kaç sokak uzakta oturmak isterdim ama eşimi kıramadım işte. Nişanlı kızlar okuyorsa kabul etmesin altlı üstlü oturmayı, ne kadar uzaktaysanız o kadar kıymetiniz biliniyor çünkü.
O kadar benzer ki yaşadıklarımız aynen kardeşleri gelince sarmaş dolaş bana arkasını dönüp oturuyor ben çay getir onu getir bunu getirde aklına geliyorum.bana canım bitanem ne diyorsa onlara da aynı diyor ne farkımız var onlarla.sen nasıl ikna ettim taşınmaya benimki asla yapmazCanım şartlarımız aynı, ben de yeni evliyim. Başta zoruma gidiyordu benim de, ailem uzakta onlar hep içiçe diye. Çat kapı gelmezler ama ararlar eşimi sık sık, iş yerindeyken bile ben aramıyorum rahatsız etmeyim diye ama onlar arıyorlar, bir işleri olduğunda. Başta eşime rahatsız olduğumu söyledim her tıkırtıda açıp kapıyı bakman beni huzursuz ediyor dedim. Bir de geldiklerinde senin dediğin gibi beni görmezden geliyordu evin içinde, kızkardeşiyle sarmaş dolaş oturuyordu. Sonra dedim misafir geldiğinde sen de misafir gibi oturma lütfen arada gel mutfağa, bana yardım et. Şuan daha bir rayına oturdu her şey. Aramadan gelmiyorlar ama bazı şeyler bize de yansıyor . Ne kadar az görüşürsen mesafe koyarsan o kadar iyi. Biz imkanımız olduğunda başka eve çıkıcaz ama 5-6 seneyi bulur en az. Kötülüklerini görmedim Allah var ama evimi kabullenemedim hep diken üstünde, mesela haftasonu geç kalkacağım zaman acaba ararlar mı, zile basarlar mı gibi tedirginliklerim oluyordu, şuan daha rahat davranıyorum, alıştım sanırım biraz. Sana da tavsiyem çok fazla takılma bu duruma eşine de onlar geldiğinde beni yok sayman beni incitiyor de, bir de habersiz gelmelerinden dolayı, kulağın hep kapıda olduğundan dolayı evimize alışamıyorum sahiplenemiyorum diyebilirsin. Şuanki aklım olsa en azından bir kaç sokak uzakta oturmak isterdim ama eşimi kıramadım işte. Nişanlı kızlar okuyorsa kabul etmesin altlı üstlü oturmayı, ne kadar uzaktaysanız o kadar kıymetiniz biliniyor çünkü.
kabahat sizde altı üstlü otırmanın aynı evden bir farkı yok. Hattayı baştan yaptınızYaş 33.bazen iş yapıyorum temizlik malzemelerini ortada birakiyobır isim isim bitince kaynanam gelince hani iş yapıyor der de geri gider diye ama yok AA iş mi yapıyorsun der geçer oturur
Bizim öyle planımız olamaz ki aklı hep onlarda.bugjn işten geldi beş dakika sonra kaynana bir bahaneyle bizde içeri geldi otur demedim yemek yiyecektik yer misin demedim çünkü çok sinirlendim.Umarım zamanla düzelir. Sizin onun aileniz olduğunu anlar. Büyük ihtimalle ailesine kendini ispat etmeye çalışıyor sizden kopmam gibi. Akşamları için program yapsanız film izleme gibi..
Malesef hıc farkı yok pişmanim fazlasiylakabahat sizde altı üstlü otırmanın aynı evden bir farkı yok. Hattayı baştan yaptınız
Durumu sadece yaşayan bilirKardeşini kıskandığım fln yok, konu sahibi eşim ailesi geldiğinde beni yok sayıyor demiş, ben de aynısını yaşadım, benle gözgöze bile gelmezken kardeşine sarılıp oturuyordu dedim, evet kendimi dışlanmış hissettim ve bunu paylaştım konu sahibiyle, siz niye bana saldırdınız anlamış değilim.
Ona sarılıp el ele oturuyorlarsa en azından bizi yok saymasinlar amaO kadar konu açtım yerden yere vuruldum ama birgün bile kız kardeşini annesini kıskanacak olmadım öyle olsaydım eşimi bensiz onlara hiç koymazdım sanırım ki sadece tek başına gider gelir.Onun kardeşi sarılmasında ne var böyle düşünmek çok ayıp oluyor yıllarca evli abimin neden uzak durduğuna anlama veremezdim yada yengem odadan çıkınca gelip annem yada bana sarılmasında lütfen şu zihniyetten çıkın çok tehlikeli bir abim var canım ciğerimdir o bana sarıldığında eşimin yüz şekli değilse bence küfürden hiçbir farkı yok biraz empati lütfen birazcık...
Bu akşam da bütün keyfimizi kaçırdıgi gibiBen de şöyle bir duyuru yapayım erkek ailelerine ;
Lütfen aynı bina,aynı site,aynı mahallede ev almayın evlatlarınıza!
Almayınnnnnn.
Üst katınızda,alt katınızda oturan evladınızla "daha iyi" olmazsınız.
Aksine iyiyken kötü olur yüz göz okur,onarın da evliliğini mahvedersiniz.
Bi bitin artık ördek ailesi gibi yaşamak isteyenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?