Merhaba arkadaşlar
Ben 3 yıldır evliyim, dogma büyüme Hollandalıyım ama Belçika’ya gelin gittim. Bu yeni ortama alışamıyorum çok mutsuzum. Üstelik kayınvalidemi ve eşimin küçük kardeşi (9 yasında) beni çok huzursuz ediyorlar. Kayınvalidem birkaç kez beni oğluna layık görmüyor, bir kaç kez laf soktu bana. Erkek kardeşi ise abisini çok sevdiğinden, abisinin benimle evli olduğunu kabullenemiyor, beni sevmediğini söylüyor. Bunlar neyse alıştım artık ama benim derdim başka. Eşimin başka bir kardeşi var 25 yaşlarında, bana dedi ki annesi ve babası emekli olunca alti ay boyunca Türkiye’ye gideceklerini, ve diğer erkek çocuğunun biraz bizde biraz onda biraz da kız kardeşlerinde kalacağını ima etti. Ve bu, her sene olacak, emekli olduklarında o çocuk 14 yaşında olacak, ve ben bir ergenin sorumluluğunu almak istemiyorum. Gerçekten bu aileden bıktım, kim kabul eder bu durumu bilmem ama ben katiyen kabul edemem. Evlenmeden önce bu durumu anlatsalardı hayatta evlenmezdim eşimle. Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?