bende aynı durumdayım seslerıne hatta resımlerıne bıle tahammul edemıyorum hatta cıldıracak gıbı oluyorum benden 10 saat uzaktalar bereket ama kaynana hnm gelecekmıs bayramda 20 gunden asagıda gıtmeyecekmıs o kadar yol cekmısmıs kım davett ettıde senı gelıyosun be kadın yaptıklarından utan esımde hala kırk yılda bı gelıyo gelmesın mı dıyor gelmesın ıstemıyorum yaptıklarına tutsun zamanında allahın belası yaa oyle ı kın nefret var kı ıcımde onlara karsı soyleyecek kelıme bıle bulaıyorum nefretımı anlatmak ıcın o derece.ınsallah bısey cıkarda gelemez bende kurtulurum.
eşine ailesini şikayet etme işini bil gerisi teferruat.benim arkadaşım eşine ailesini sürekli şikayet etti en sonunda bir sürü dayak konusu.şimdi 1.5 aylık evli geri geldi ve ben çok üzülüyorum.kadınalr biraz işini bilecek uyanık olacak.sen eşinle geçimine bak daha ilk başlarda başlama söylenmeye bence.zamanla yola gelir hemen bekleme.sadece senin eşinde yok bu durum emin ol.çünkü senin ailende öyle olsa sende dedirtmezsin eşine.
Seni anlayabiliyorum canım
Düğününde tek bir çöpleri dahi geçmemiş insanlar şimdi evinin huzurunun bozulmasına sebep oluyorlar
Erkekler de zaten evlenince aileci oluyorlar bian da kıymete biniyorlar
Madem unutmuş çantaya attıklarını , hatırladığında taksaymış ya
Kendilerini sevdirmek yerine iyice tiksindiriyorlar
Off bu kayınvalidelerin hepsi mi aynı
Eşinde bu yüzden ayrılacaksa ayrılsın hayret bişey
Aynı şeyi kendisi yaşasa senin ailen tarafından durum nasıl olurdu acaba
duygularında haklısın.ama malesef yapacak birşey yok yinede onlarla görüşceksin.eşinin ailesi onlar malesef.eşin görüşmemeni istemez.aranızda sorun çıkar.eşinin seni haklı bulmaması arkanda durmaması kötü de sen bu durumu söyledikçe haklı bulsa da haklı buldum seni demez aranızda sadece tartışma çıkar.bence hiç söyleme.eşinle aranın ailesi yüzünden bozulmasına izin verme
Seni anlayabiliyorum canım
Düğününde tek bir çöpleri dahi geçmemiş insanlar şimdi evinin huzurunun bozulmasına sebep oluyorlar
Erkekler de zaten evlenince aileci oluyorlar bian da kıymete biniyorlar
Madem unutmuş çantaya attıklarını , hatırladığında taksaymış ya
Kendilerini sevdirmek yerine iyice tiksindiriyorlar
Off bu kayınvalidelerin hepsi mi aynı
Eşinde bu yüzden ayrılacaksa ayrılsın hayret bişey
Aynı şeyi kendisi yaşasa senin ailen tarafından durum nasıl olurdu acaba
sorma canım benımde kaygana arıyordu her gun ben hıc aramadıgım halde arıyor laklak yapmak ıcın ben sesıne tahammul edemıyorum kadın arıyor sırf esımle kavga etmemk ıcın acıyordum telefonu sonra anneler gununde eltım tv almıslar hanıma sırf bıze laf sokmak ıcın aradı o gun bugundur hıc konusmadım esımde soylemıs senın butun arkasından dedıklerını bılıyor dıye bıde dıyomus utanmadan benı sevmıyor ıstemıyor dıye sen arkamdan ıs cevırrıken dusunceketın onları ben nısanlıyken bıle esıme baska kız arıyodu pıslık ben daha ne dıyeyım sımdı oturdu guzel esımın 40 gun ıznı var memlekete bıle gıtmedı hala anlamıyor kadın bıde yuzsuzce bıze gelmeye kalkıyor gelsın bende boyna anneme kacacam ders calıscam deyıp ayrı odada oturacam dıgru duzgun muhatap olmayacam ne halı varsa gorsun
bende arkadaşıma katılıyorum benimde eşimin ailesi hiç birşey yapmadılar düğün yaklaşana kadar alcaz yapcaz fakat düğün geldi çattı salonda 1 yüzük takmadıkları gibi eşya felanda almadılar benim ailem yaptı hiç unutmam salonun ortasında eşimin babası benden babamın taktığı bileziği istedi birini ver ben takıyım diye sonradanda baş köşeye oturmaya çalıştılar bende senin gibi yüz vermedim eşimde sen aileme yüz vermiyorsun diye benim ailemle kötü oldu hiç sorun bitmedi arada kaldım birbirlerine laf sokmaları hiç bitmedi annemgil çocukları oldu kapatalım demedi eşimin anneside aynı şekilde sonumuz hüzran oldu eşim benim karım çocuklarım kimene diyemedi anlıyacağım canım sorunlar başladımı bitmiyor seni düşünen hiç olmuyor allah hakkında hayırlısını versin benimde oğlum var ve kızım ben çocuklarıma böyle kayınvaldelik yapmam oğlan anaları oğullarını malesef paylaşamıyor kız analarıda onlardan geri kalmıyor işte şunuda anladım kayın validengilede kendi ailenede iyilikte yapsan senden kötüsü olmuyor sonuşta ailen yine sahip çıkarda ilin adamı malum işte
çok haklısın..herşey apaçık ortada eşinde sana hakveriyordur ama herkesi bir arada tutmak istediği için böyle davranıyor olabilir.tabi bunu belirtmenin yoluda tatlı dil ama oda erkeklerde yok!
Şöyle de bir durum var ki bu tarz yüzsüz insanlar boyun eğdikçe üstüne binerler..kabullenmiş göründükçe daha da abartacaklarından korkuyorum çünkü potansiyel var.
Henüz yeni evliyim ama bazen ayrılmayı bile düşündüğüm oluyor.Nedeni de şu;eşimin ailesi biz evlenirken tek bir çöp yardım yapmadılar aksine benim evimden alıp götürdüler,durumları kötü olsa sorun yok,kötü de değil..neyse bir de üstüne üstlük kendi yaşadıkları yerde olan düğünde takılanların ve paraların hepsine kondular ve benim ailemin yaşadığı şehirdeki düğünde de annesi arkamda durdu takı töreninde bazılarını yoldan çevirip altınları gizlice(!)çantasına attı.bir de davetlileri çok getirip bizim de bütçemizi altüst ettiler.Şimdi tüm bu olanlardan sonra ben iletişim kurmuyorum eşimin ailesiyle,onlar da bana iftira atmakla meşguller,çantaya konulan altınları takacaktık ama unuttuk şeklinde örtbas etmeye çalışıyorlar.
Sorun şu ki eşim de onları haklı buluyor,bayramda gitmeyeceğimi öğrenince tartıştık ayrılık bahsi bile geçti.Ama yüzlerini dahi görmek istemiyorum,beni de çağırmalarının nedeni elaleme hava..Eşim de bunları bildiği halde arkamda durmuyor çok sinir oluyorum.sizce ne yapmalıyım?içimde çok büyük bir kin var..en güzel günümü mahvettiler hala da mahvetmeye devam ediyorlar.Ben de eşimin baskılarından bunaldım,napacağımı bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım. Tahammül göster biraz bence anlıyorum yaşadıkların zor ve kesinlikle sonuna kadar hak veriyorum sana. Eşinin sana hak vermesini bekleme en kötü sen olursun. Onların anneleri kardeşleri kanatsız melektr onlara göre. Anladığım kadarıyla yakın oturmuyorsun ve sürekligörmek görüşmek zorunda değilsin ee hal böyle olunca bi kaç saat tahammül göster en azından. Ne kadar kötü olsalarda eşinin ailesi onlar ve bu kadarını yapmak zorunda olduğunu düşün. Bak bende yeni evliyim bende çok büyük sorunlar yaşadım ve ben altlı üstlü oturuyorum düşün yani. Bende eşimden ayrılmaya karar verdim ev aldık çok şükür uzaklaştım iki günde bir görmeye razıyım altlı üstlü oturmaktansa. Bak senden daha kötüleri var. Alttan al demiyorum kendini ezdir demiyorum ama azcık tahammül göster eşinin hatrı için. yoksa eşin sana hak vermemeye ve seni kötü bilmeye devam edicek Soğukluğunu koruyabilirsin çok fazla yakınlık göstermeyebilirsin ve haqtta böylesi onları daha çok rahatsız eder. Ama gitmiyicem ben dersen haklıyken haksız duruma düşersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?