Eşimin Ailesini aramak istemiyorum

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Eşim diyor ki ara konuş, ben de diyorum ki hep ben arıyorum onlar niye aramıyo ellerinde telefon bi gün de arayıp kızım nasıl napıyosun baban nasıl oldu (babam hasta) demezler..neymiş hep ben arayacakmışım..oğullarını aradıklarında beni bile sormuyorlar
Ben aramak istemiyorum ama eşim için katlansam arasam mı bilemedim
Aynı durumda olan var mı eşinin ailesiyle istemeyerek konusan??

Bu sizin huzurunuzu bozuyorsa eş ile aile içinde bence samimi olmamak bakımından tamamen seviyeli bir şekilde haftada 1 aranabilir.Gündeminizi bu şekilde başka şeyler ile meşgul edebilirsiniz.
Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama zamanla herşey oturacaktır diye düşünüyorum.

Beklentileri yüksek tutunca mutsuz olunuyor işte.
Ben çok sık ararım aile büyüklerini.
Az aradıysam onlar aramaya başlar,bir sıkıntı mı var diye meraklanırlar.
Oysa onlar beni aramasa daha iyi bence.
Bir sıkıntım olsa anlatmak istemem ki... Açıklama yapmak beni yoruyor.

İlk yil bizde de sorun olmustu. 2. Yilimiz biticek. Suan kimse sen mi aradin ben mi aradin diye bakmaz. Her hafta zaten gorusuruz. Arada mesaj atarim arada ararim. Takiliyoruz kafamiza gore :) Zamanla geciyor bunlar hala tam olarak birbirinizi kabullenememissiniz gibi geldi bana.

Aramıyorum. Eşimin ara dedigi zamnalr oldu. Kırmamak adına aradım ama baktım ki yine aynı tas aynı hamam. Artik hic aramıyorum. Kv arar onun telinide 1 açarsam 2 sini acmam. Konuşmak istemiyorum bende senin gibi. Seslerine bile tahammülüm yok , bırakmadılar.
Oglu arasın konuşsun madem cok biliyor. O senin aileni devamlı arıyormu???
Ben baya sıkıntı yaşadığım için benim durumlar bunu gerektiriyor. Yoksa normal düşüncem aranmalı tabiki arada hal hatır sorunmalı normali bu.
Karşındaki insanlar normal ise tabiki.

gidip elini opmiceksin ya sonucta bi alo anne nasilsin iyimisin diceksin ne varki bundan buyukler beklerler aransinlar diye.. bisey olmaz aramaktan bence..

Eşim benim ailemle çok samimi
Ama babam olsun annem olsun onu hep sorarlar bana yani üstüne düşerler hatta eşimi ararlar..ama aynı şeyi ben onun ailesinden göremiyorum oyüzden içimden gelmiyo aramak

Eskiden haftada bir hep arardım
Ama hep arayan benim

gidip elini opmiceksin ya sonucta bi alo anne nasilsin iyimisin diceksin ne varki bundan buyukler beklerler aransinlar diye.. bisey olmaz aramaktan bence..
Ama tek gelinleriyim hiç üstüme düşmezler önemsemezler nişanlıyken de böyleydi ve hep arayan benim onların araması çok mu zor ya da büyükler küçüğü aramaz diye bi kaide mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…