- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
İşte istiyor ki arayayım bi hal hatır sorayım tamam ararım da hep ben arıyorum..arkadasımın kv hep arar kızım naptın nasılsın diyeIstemiyorsan arama. Esinin zorlamasini anlayamadim. Arayinca noluyor madalya mi takılıyor hey allahim
Eşim rica etti aslında ama ben öyle diyince alındı birazKonusmuyorum aramiyorum ama esim rica ederse bigun arardim.emrederse aramam
Eşim diyor ki ara konuş, ben de diyorum ki hep ben arıyorum onlar niye aramıyo ellerinde telefon bi gün de arayıp kızım nasıl napıyosun baban nasıl oldu (babam hasta) demezler..neymiş hep ben arayacakmışım..oğullarını aradıklarında beni bile sormuyorlar
Ben aramak istemiyorum ama eşim için katlansam arasam mı bilemedim
Aynı durumda olan var mı eşinin ailesiyle istemeyerek konusan??
O zaman ara bence esine yansitip huzuru bozarsan onlar daha kiymetli olur.tamam ararim de gec benceEşim rica etti aslında ama ben öyle diyince alındı biraz
Ufak bazı sorunlar oldu ama sorun olmadan önce de öylelerdiTek taraflı olmaz ki bu işler,öncesinde probleminiz mi var?
Eskiden haftada bir hep arardımBu sizin huzurunuzu bozuyorsa eş ile aile içinde bence samimi olmamak bakımından tamamen seviyeli bir şekilde haftada 1 aranabilir.Gündeminizi bu şekilde başka şeyler ile meşgul edebilirsiniz.
Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama zamanla herşey oturacaktır diye düşünüyorum.
Yapmacık geliyo bana da işteZoraki sohbet ne kadar doğru olur ki?
Olsun boşver bunun için eşiniz ile bu mevzuyu konuşmaya değmez.Eskiden haftada bir hep arardım
Ama hep arayan benim
Ama tek gelinleriyim hiç üstüme düşmezler önemsemezler nişanlıyken de böyleydi ve hep arayan benim onların araması çok mu zor ya da büyükler küçüğü aramaz diye bi kaide mi vargidip elini opmiceksin ya sonucta bi alo anne nasilsin iyimisin diceksin ne varki bundan buyukler beklerler aransinlar diye.. bisey olmaz aramaktan bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?