- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bizimkilerle aynı şehirdeyiz zaten nerdeyse en az haftada üç beş kez görüşürüzz arada bide babamı arar babamla arkadaş gibiler çok sohbet ederlerEşin sizinkileri düzenli olarak aramıyorsa sen de arama
Hergün mü ??Eşiniz sizin ailenizi ariyorsa arayin,aramiyorsada arayin,benim telefonum eşimin ailesinden birisi ararsa şaşırır,kendini imha eder. Ama ben her fırsatta ararim. Hatta hergun ararım kvdemi.
Ama benim annem babam baştan beri eşime çok ılımlı hoşsohbet samimi yaklaştılar..inan babamla tanışmaya çekiniyodu babamı sert zannediyodu ama gördü pamuk gibi adamı şimdi ikisi de can ciğer kuzu sarma..babam sürekli eşimi sorar bazen kıskanırım:)eee o sizinkilerle iyi sen aramaktan bile cekiniyon iyi arama ozaman dicek bisi yok
Evet.Hergün mü ??
Her gün konuşacak bişey buluyor musunuz
Yani evet sikilirsam sıkıldım kapatıyorum diyorumHer gün konuşacak bişey buluyor musunuz
Boşver canım sen yinede saygısız lik yapma onlar utansın seni aranıyorlarsaEşim diyor ki ara konuş, ben de diyorum ki hep ben arıyorum onlar niye aramıyo ellerinde telefon bi gün de arayıp kızım nasıl napıyosun baban nasıl oldu (babam hasta) demezler..neymiş hep ben arayacakmışım..oğullarını aradıklarında beni bile sormuyorlar
Ben aramak istemiyorum ama eşim için katlansam arasam mı bilemedim
Aynı durumda olan var mı eşinin ailesiyle istemeyerek konusan??
Bir araya gelince sıkıntı yok mecbur :)onlar belki senin annen baban gibi degiller herkes bir olmazki ama sen arayip aramamakta bile bukadar dusunuyosan bi araya gelseniz nolurdu diye dusunuyorum
Bugün aramadım yarına belki :)Boşver canım sen yinede saygısız lik yapma onlar utansın seni aranıyorlarsa
Yoo can sıkıntısından biraz da sizlerle konusmak tanısmak içimi dökmek için konu açıyorum :) samimiyetinize inanıyorumSosyalbilimci bu aralar ne çok konu açtın...
Tabii ki konu sayina ben karisamam seni rahatlatiyorsa 1000 tane de aç ama senin baska bir derdin mi var anlatmadigin? Bu yuzden mi her sey sana dert gorunuyor? Üzülüyorum sana kuzum. Hayat en guzel hediye tadini cikar istiyorum. Genc bir kadinin her gun bir derdi olmasina uzuluyorum..
Bize anlatmadigin, aklini bulandiran bir sey var sanki. Umarim yaniliyorumdur. Iyi geceler <3
Hergün aramaz çünkü zaten ailem bizimle aynı şehirde..üç dört güne bi gidiyoruz onlaraEşine söyle o da hergğn babanı arasın. Ararsa sende ara
İşte ben tam tersi nişanlıyken çok aradım çok değer verdim şuan hala da değer veriyorum ama değer göremiyorum evime geldiler kaldılar hizmet eden yapan eden benim, telefon açıp oğullarına teşekkür etmişler herşey için teşekkür ederiz demişler..bana yok..böyle içimden gelmiyoBen nişanliyken konusmak istemiyordum cunku hitap etmek zor oluyordu annesine anne diyemiyorum nisanliyiz daha teyze desen olmuyor. Simdi yeni evliyim arada konusuyorum anne baba diyorum ama tabiki cok hevesli olarak degil.. Eşinizin hatri icin arayin bence hem eşinizde mutlu olur size ve ailenize deger verir
Yoo can sıkıntısından biraz da sizlerle konusmak tanısmak içimi dökmek için konu açıyorum :) samimiyetinize inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?