Eşimin Ailesini aramak istemiyorum

Olsun boşver bunun için eşiniz ile bu mevzuyu konuşmaya değmez.
Onun yerine bugün neyapalım daha hoş durmuyormu :)
Neden kıymetli dakikalarınızı bu yüzden harcıyacaksınız ki ?
İşte haklısın..bana bizimkileri bi ara istersen diyince tutamadım kendimi ararım ama hep ben arıyorum onlar hiç aramıyo dedim o da alındı tamam arama dedi

Kimseyle kiyas yapma oncelikle..
Esinle aran nasil? Esin senin ailene karsi nasil?
Ve esinin ailesiyle kotu seyler yasandi mi?
Eşim benim ailemle aşırı samimi
Kendi babasıyla çok konusmaz benim babamla kanka
Ailemin her zor anında yanında oldu
Bana hep kendi der hadi babanlara gidelim ve hiçbir günbana ailene gitme demedi ama bütün bunlar benim anne babamın yaptıklarından iyi bir insan oldugundan eşime karşı yaklaşımından kaynaklı diye düşünüyorum misal babam kızgın snirli olsaydı eşime mesafeli olsaydı çektirseydi eşim de böyle davranmazdı

Eşimin ailesi ile bir sorunum yok ancak aramam, sormam. Onlar ararsa arar, eşim de onları arar. Telefonda konuşma alışkanlığım pek yoktur, huy diyelim, pek sevmem ve sebepsiz gerilirim.

Başlarda hayırlı cumalar babında cuma tebriği için haftalık arardım, gönülleri olsun diye. Kaldı ki kendi anamı babamı o kadar aradığım olmazdı. Ancak şunu gördüm, neyi yaparsanız şıklık olsun diye, onu görevin haline getiriyorlar. Bir hafta sektirsem "Geçen hafta unuttun bizi" olayına bağladılar. Eh zaten ben kendimden ödün veriyorum bu konuda, tlfon konuşmalarını sevmediğim halde arayarak, aman dedim yaranilmaz insanoğluna ve hiç aramamaya başladım. Eşimi arayıp bir iki sitem ettiler, eşim de "Aramamissin" tarzı konuşacak oldu, ben de "Zorunda değilim, senin anan senin baban, sen ikimiz yerine ara konuş, benden bir şey beklemesin kimse çünkü ben de beklemiyorum. Kendimi kasmayacagim, nasıl olsa kıymeti yok" vb dedim geçtim. Baştan kestim yani bu mıç mıç halleri. Şimdi kimse ses etmez, çünkü huyum olduğunu, kasıtlı bir davranış olmadığını filan fark ettiler.

Yani ne gereksiz yere görevlendiriler ki el kızını, oğlu arasın samimice konuşsun işte. Ismarlama samimiyet kasmak niyeyse.

İşte bana da öyle yapmacık geliyor ki..eskiden haftada bir arardım her cuma da arardım ama baktım beni arayan önemseyen yok ben de aramak istemiyorum yine de arada arıyorum eşim için..ama aklıma geldkçe sinir oluyorum

istemiyorsan arama zorla olunca bişeye benzemiyor bana göre
ama cok arada kaldıysanda eşin güzelce rica ettiyse bi nasılsın napıyosunuz filan de geç kısaca.

Ararsan bile laf sok. Siz de arayin arada sirada beni.Bu isin büyüğü küçüğü olmaz de.Ben resmi bir görev yapan memur gibiyim habire ariyorum rahatsiz etmiyorum insallah sizleri de.Yok kizim etmiyorsun diyecekler.Tamam o zaman sen de bundan sonra ariyorsun anlastik de.

ayni durumda ben vardım , onlar aramaz sormaz hep ben arardım , bir şey oldu mu eşim de rica ederdi arardım . Ama bir ,iki üç onun hatrına derken yine patlardım bir kete de onlar arasın derdim . Bir bahanesi olamazdı yine sen hep ara derdi.
Ta ki 1 yıl kadar önce yine benim sürekli aramam onların buna karşılık vermemesi ve benim bunu dile getirip sitem etmem üzerine artik ne sen git ne de onlar gelsin dedi .
Yani onlara laf geçiremedi ve bu aile ilişkilerini sadece benim ayakta tutmami bekledi , ben de sabir taşı değildim .
Gidip gelmeyi kestik ama hayatımız daha da zindan oldu çünkü onlarla bu ilişki kopukluğu eşimi daha da germeye basladi , nitekim yine adim attim ve barıştım sanırım artik eşimin ve evliliğimin hatrına ararim ama karşılık beklemem , yaşadığım sikinti bana yeterdi . Bir aramaysa onu da yapar sesimi keserim eşim ve kendim icin .

Esinin ailesi cok iyi davrandigi halde insanlarin yuzune bakmayan kocalar dolu ortalikta, neler duyuyoruz, bence sukretmelisin.. Esinle sorununuz yoksa bu kadar zor olmamali diye dusunuyorum ailesini arayip 2 dk konusmak.. Esinin gozunde yucelirsin hem, onlar hatalariyla kalir..

Aramak istemiyorsan arama, bu durumu ben de yaşadım, bugün sabahın köründe aramış kv, açmadım, bu saat oldu aramadım da, mesafe şart araya.

7 aydır falan aramıyordum ben, bayramda yine kendisi aradı.
Anlasın rahatsız olduğumu.

seninki en azından adim atıyor ve hatasını görüyor , bizimki asla yapmaz darısı başımıza inşallah

Ben aramam ,kaynanamda beni arama .. karşılıklı birşey sormak ve istemek dışında kısaca isimiz düştüğü zaman arasiriz.. ilkno başlattı ben çok aradım karşılık alamadım,eşime de söyledim gösterdim yanında aradım kasıtlı açmaz .. ozaman tamam sende arama dedi ve üç yıldır böyle .. kocan senin aileni ariyormu?? Eğer senin ailene karşı sevgisi saygısı tam ise ara ha anlayışsız aramaz etmez ama senden bekliyorsa böyle biseyi arama . Erkekler bu tür konulara niye dahil olurlar anlamam

seninki en azından adim atıyor ve hatasını görüyor , bizimki asla yapmaz darısı başımıza inşallah
Amin canım, umarım düzeltirsiniz aranızı eşiniz iyi olması için.
Benim kv beni arayıp yeğeninin karısını övüyordu, en sonunda dayanamadım, eşime anlattım, o da rahatsız oluyorsan adama dedi.
Kendisi arasın, ona karışmam, beni bunalttılar ama.
Yeni evliyim bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…