- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Olursa paylaşırım burda yazmak rahatlatıyo beni cidden :)Ohh cok sukur. Cok sevindim buyuk bir derdin olmayisina...
Senin varsa derdin paylaşabilirsin dinlerim :)Ohh cok sukur. Cok sevindim buyuk bir derdin olmayisina...
Öfff aramazsan aramaa
Ayy beni ellikere ararlar , ne yapıyorsun derler iyiyim siz demeden oğlumu isterler , 2 saat ona boş muhabbet yaparlar , çocuk konuşmak istemez ne kaparlar ne birşey, size gelelim mi derler , size kalmaya gelicez derler , son zamanda aramızda bir gerginlik oldu , bir laf söyledim çok bozuldular , bekliyorum dönüşünü, gelicekler soyleyemiyorlar. Ben açmıyorum bile çoğu zaman duymadım diyorum , çatlasınlar
Şimdilik bişey yok :) konularıma da yorum yapabilirsin ama derdimi paylaşabilirsin :)Hadi bakalim 2 gun sonrakini de bekliyorum :)
huzurunuz için iyi yaptınız , gönül isterdi samimi olmak ama malesef boyle ailelerle karşılaşmak zor, hele ki sizin ve benim gibi bunu değer veren insanların karşılaşma olasılığı çok düşük .Eşim tekrar ara bi istersen diynce aradım mecburama yapmacık yapmacık konısmalar geçti kapattım
Ben de istemezdim böyle olmasını, bana hep samimi olsunlar isterdim ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?