Eşimin Ailesini aramak istemiyorum

ben istemıyorum ve konusmam
eşim de bilir bunu
bugune kadar annemi babamı neden aramadın demez
ben sadece bayramlarda kandillerde ararım

İkilemde kaldım vallahi bilmiyorum
Şimdi arasam eşimin gönlü olcak ama yine kendimden ödün vermiş olcam yapmacık yapmacık konusmalar..çünkü sıkıldım artık hep ben aramaktan..tamam onlar büyük aramalıyız ama bi kez olsun insan demez mi gelin napıyo evde tek başına nasıl babasını bi soralım nasıl iyi oldu mu ama yok!!
Aramasam da eşim kırılıyo

Benim ailem yakınımızda eşimin ailesi başka şehirde..benim ailemle zaten haftada en az iki üç kez gidip geliyoruz
Ama eşim benden çok ister annemlere gitmeyi..arar da konusur ailemle..ama ailem de ona düşkün dediiim gibi hep sorar babam bana eşimi..

Neden böyle bir ısrarda bulunuyor ki. Ben bayram seyranda bile unuturum da bunun lafı olmaz. Bence istemiyorsanız taviz vermeyin. Çocuk da olmadığınıza göre ne zaman arayıp aramamanız gerektiğine siz karar verebilirsiniz.

Yani sanırım onlarla iletişimde kalmamı istiyor hani farklı şehirde yaşıyolar diye..

Ama tek gelinleriyim hiç üstüme düşmezler önemsemezler nişanlıyken de böyleydi ve hep arayan benim onların araması çok mu zor ya da büyükler küçüğü aramaz diye bi kaide mi var

bende tek gelinim on senedir evliyim ilk zamanlarda ilk seneler bi 5-6sene hep benim aramami beklerlerdi simdi onlar habire ariyolar araaktan visey olmaz hadi bide cikip cikip gelseler :) bosver sen ara napionuz ne edionuz de bes dakkani almaz

sen ara ara sonra aliskanlik yapar sen aramadigind aoblar arar napio gelin acaba diye bizim insanimizda merak cok vardir once alistir sonra ara ver :)

sen ara ara sonra aliskanlik yapar sen aramadigind aoblar arar napio gelin acaba diye bizim insanimizda merak cok vardir once alistir sonra ara ver :)
İnan eskiden çok arardım iki güne aradıgımda oldu her cuma aradıgımda oldu..bugüne kadar alışamadılar şimdi nasıl alışacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…