- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Eşim diyor ki ara konuş, ben de diyorum ki hep ben arıyorum onlar niye aramıyo ellerinde telefon bi gün de arayıp kızım nasıl napıyosun baban nasıl oldu (babam hasta) demezler..neymiş hep ben arayacakmışım..oğullarını aradıklarında beni bile sormuyorlar
Ben aramak istemiyorum ama eşim için katlansam arasam mı bilemedim
Aynı durumda olan var mı eşinin ailesiyle istemeyerek konusan??
Yaranılmıyo aynenArama boşver. Zaten kimseye yaranamıyosun.
Eşim diyor ki ara konuş, ben de diyorum ki hep ben arıyorum onlar niye aramıyo ellerinde telefon bi gün de arayıp kızım nasıl napıyosun baban nasıl oldu (babam hasta) demezler..neymiş hep ben arayacakmışım..oğullarını aradıklarında beni bile sormuyorlar
Ben aramak istemiyorum ama eşim için katlansam arasam mı bilemedim
Aynı durumda olan var mı eşinin ailesiyle istemeyerek konusan??
Yani sanırım onlarla iletişimde kalmamı istiyor hani farklı şehirde yaşıyolar diye..Neden böyle bir ısrarda bulunuyor ki. Ben bayram seyranda bile unuturum da bunun lafı olmaz. Bence istemiyorsanız taviz vermeyin. Çocuk da olmadığınıza göre ne zaman arayıp aramamanız gerektiğine siz karar verebilirsiniz.
Yani sanırım onlarla iletişimde kalmamı istiyor hani farklı şehirde yaşıyolar diye..
Üff valla çok sıkıcı geliyor banaIsrar derecesini bilemeyeceğim ama bence gereksiz.
Ama tek gelinleriyim hiç üstüme düşmezler önemsemezler nişanlıyken de böyleydi ve hep arayan benim onların araması çok mu zor ya da büyükler küçüğü aramaz diye bi kaide mi var
İnan eskiden çok arardım iki güne aradıgımda oldu her cuma aradıgımda oldu..bugüne kadar alışamadılar şimdi nasıl alışacaklarsen ara ara sonra aliskanlik yapar sen aramadigind aoblar arar napio gelin acaba diye bizim insanimizda merak cok vardir once alistir sonra ara ver :)
Benimkiler uzakta yani yılda bir gidiyoruz o zaman 10-15 gunde bir arayin
Aramakla bişey kaybetmem de adam yerine konmuyorum ki zoruma gidiyo içimden konusmak gelmiyoAramakla ne kaybedersin ?
Şimdilik aramadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?