Eşimin ailesinin pat diye gelmesi

tam firsat iste

ayyy cok üzüldüm, önceden haber verin bundan sonra sizde kapida kalmazsiniz simdi cikip gelemiyorum ay tüh cok kötü oldu

çatkapı gelmesi hoş değil, bende çok rahatsız olurdum ama kp ile ne konuşacağız kısmı çok sert değil mi? ben kayınpederimle saatlerce sohbet edebilirim. 68 kuşağında İstanbulda üniversite okumuş, ondaki hikayeler bitmez. bende zevkle dinlerim. aynı bölümde okumuşuz, benim gençliğimin geçtiği yerlerin 40 sene öncesini dinlemek bana çok güzel geliyor. bunlar herkeste olmuyor tabi ama zamlar, virüs, hava bir sürü şey konuşulabilir. ülkede gündem bitmiyor ki.
eşinizin sert çıkmasına gerek yok, hamileymişsiniz zaten uygun olmayabiliyorum önceden haber verirseniz daha kolay olur demeniz yeterli. konuştuğunuz halde devam ederse eşiniz o zaman konuşsun.

Merhaba kızlar biraz sizden fikir almak istedim. 6 aylık evliyim. Eşimin ailesi bizden yarım saat uzaklıkta oturuyor. babası iyi hoş bazen pat diye hiç haber vermeden çarşıya indiğinde bana da uğruyor ben her zaman saygımı gösteririm çay vs ikram ediyorum. Kayınvalidem desen en son 2 ay önce geldi telefonla görüşüyoruz. Dün kayınbabam aradı işi varmış geçerken bizede uğrayacakmış kapının önüne geliyor arıyor. Bu duruma çok sinir oluyorum hiç müsait misin demek yok. Bende ailemin yanına gitmiştim. Oradayım deyince tmm kızım filan dedi. Dün de annemlerde kaldım bugun gün içerisinde yine arıyor kayınvalidem ile çarşıya inmişler oradan da bize geçmişler evin kapısının önünde arıyorlar bende annemlerin oradayım dedim biz geldiydik filan dedi neyse sonra konuştuk kapattık. Ama sinirlerim çok bozuldu hiç kızım sen müsait misin annenle biz gelecektik ama filan demek yok eşim de çok sinir oldu ben söyleyeceğim bunlara diyor. pat diye söylerse de olmaz çok sinir oldum. Şuan 2 aylık hamileyim belki ilerde hiç müsait Olamıcam ben bunu saygısızlık olarak algılıyorum. Bunu onlara nasıl ima edebilirim?
Benim kayın valide direk zile basar yeni evliyken bile yapardı zil çalacak diye diken üstünde olurdum bakarsın ki gelmis bı gün uyardım ama anlamayan anlamiyo insan lik olmayınca hala da aynı ya kapıya gelir arar ya aramaz zile basar müsait olman gerekir insan değilsin işin olamaz

Merhaba kızlar biraz sizden fikir almak istedim. 6 aylık evliyim. Eşimin ailesi bizden yarım saat uzaklıkta oturuyor. babası iyi hoş bazen pat diye hiç haber vermeden çarşıya indiğinde bana da uğruyor ben her zaman saygımı gösteririm çay vs ikram ediyorum. Kayınvalidem desen en son 2 ay önce geldi telefonla görüşüyoruz. Dün kayınbabam aradı işi varmış geçerken bizede uğrayacakmış kapının önüne geliyor arıyor. Bu duruma çok sinir oluyorum hiç müsait misin demek yok. Bende ailemin yanına gitmiştim. Oradayım deyince tmm kızım filan dedi. Dün de annemlerde kaldım bugun gün içerisinde yine arıyor kayınvalidem ile çarşıya inmişler oradan da bize geçmişler evin kapısının önünde arıyorlar bende annemlerin oradayım dedim biz geldiydik filan dedi neyse sonra konuştuk kapattık. Ama sinirlerim çok bozuldu hiç kızım sen müsait misin annenle biz gelecektik ama filan demek yok eşim de çok sinir oldu ben söyleyeceğim bunlara diyor. pat diye söylerse de olmaz çok sinir oldum. Şuan 2 aylık hamileyim belki ilerde hiç müsait Olamıcam ben bunu saygısızlık olarak algılıyorum. Bunu onlara nasıl ima edebilirim?

Davetsiz gelen döşeksiz oturur.
Bosverin cay falan yapmayim bulantim var diyip gecin odaniza anlarlar.

Anlamadigim sey neden ariyorlar? Kapiya gelince arayip bunu habersiz gitmemek mi sayiyorlar? Ben direkt kapiyi calardim.

Benimkilerde hic aramaz bile direk zile basarlar hic demezler musaitmisiniz kac kere beni agda yaparken yakaladılar aceleyle falan giyindim resmen

İkidir geldiğinde evde yokmuşsunuz söylemek için tam yeriymis aslinda. "baba keşke haber verseydin, geldiğinde evde olmuyorum mahçup oluyorum, sen de kapıda kalıyorsun üzülüyorum" deyip üstüne bir de ne düşünceli gelin imajı çizebilirdiniz :)

gündüz vakti eşin yokken mi geliyor?
Kayınpederimi severim iyi hoştur da oturmak istemem yani evde birbaşıma adamla gündüz vakti. Evde tam yayılmışken ya da iş yapıyorken falan neden gelsin ki?
Eşin söylese sen eşini doldurmuş gibi olacaksın bir de. Sen bir şekilde kayınvalidene tatlı tatlı söylesen.

Biz kayınbabamla çok samimimiyizdir ama asla bana yalnız gelip oturmamıştır evimin altında yıkamacı var arabayı oraya getiriyor 100 kere gel işin bitene kadar kahve yapayım baba diyorum yok gelmiyor hiçte gelmedi sizin ki biraz garipmiş

Bizimki kavgadan sonra biraz medeniyet öğrendi de yazıyor eşime torunu sevmeye geleceğim diye.Hepsi bir kavgaya bakıyor arsız insanlarsa imadan anlamazlar direkt söyleyeceksin ha baktın olmuyor esirmeyeceksin lafını
Katıliyorum yaaa. bendede benzer model var ima değil açıkca söyledk anlamazdan geldiler. altli üstlüyüz bide varın düşünün artık. Benim kp iyice afedersiniz suyunu çıkarmıştı durup durup akşam 9 da filan çat diye geliyodu eşimde yokken üstelik hergün.eşimn olmadıgını bilsede geliyodu bide resmen kv lik yapıyodu laf sokmalar herşeye karışmalar. ben artık hoşgeldin bile demeyi bıraktm o geçip içerde oturuyo ben mutfaktan çıkmıyodum en sonda bi kaç defa geldi eşim varken. Odama geçtim hiç çıkmadım. Eşimle kavgayı bile göze aldım.
Gelmeyi birakti artık. Art niyet var bide sırf huzurumu kaçırmak için yapıyo gibiydi. Kv görümceler hepsi.

Çok sınır bozucu bir durum. Ama sen hiç karışma bence. Eşinde rahatsızmıso halleder bence. :)

Back
X