- 19 Aralık 2014
- 6.797
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.444
- 748
- Konu Sahibi Selinaysun
-
Anliyorum da birikimini kendi sağlığı için, kendi istekleri icin harcamak istiyordur? Torun sahibi olma gibi bir hayali yoktur. Olabilir. Parayı napıcaksın başkasına kalacak demeniz çok irrite ed
Ailem gereken desteği sağladı ancak abim aylardır hastanede tedavi görüyor. Ailem benim için ayırdığı tüm bütçeyi ona harcadı ve bundan sonrası için borca girdiler. Ve biliyor musunuz kaynanam karşıma geçip git ailenden işte o oğlu ise sen de kizisin dedi. Abim yaşam mücadelesi veriyor. Bu ikisi kiyaslanacak konu mu. Eşimin ailesinin savunulacak tarafı olsa burda yazmadım zaten.Destek vermek zorunda değiller. Ha size göre vermek zorunda ise aileler, kendi ailenizden alın madem.
Zaten öyle diyorum emin olun . Hayat boyu borç ödemeye razıyım. Eşime isteme dedim yok efendim yere göğe sigdiramadi. Ben istemedim ama eşim istedikten sonra tutumları onlar in aile falan olmadığını gösterdiŞahsen ben olsam onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin der hiiiiç umursamam
Böyle hassas bir dönemde hemde
Ailem gereken desteği sağladı ancak abim aylardır hastanede tedavi görüyor. Ailem benim için ayırdığı tüm bütçeyi ona harcadı ve bundan sonrası için borca girdiler. Ve biliyor musunuz kaynanam karşıma geçip git ailenden işte o oğlu ise sen de kizisin dedi. Abim yaşam mücadelesi veriyor. Bu ikisi kiyaslanacak konu mu. Eşimin ailesinin savunulacak tarafı olsa burda yazmadım zaten.
Valla onlar vermek zorunda değil, ben de görüşmek zorunda değilim. Neden ben görüşmek istemeyince hoş değil kiVermek zorunda değiller ki, verseler güzel olurdu ama böyle bir zorunlulukları yok, bu yüzden gönül koyarsınız ama sildim filan hoş değil bence, ben gerçekten sürekli ailelerin parasında gözü olup vermeyince dellenenlere kızıyorum, sizi gözden çıkardıklarını düşünüp medet ummak da ayrı bir çelişki, bence kredi, borç tedavinizi halledin, kafanızda rahat olur
Teşekkür ederim amin.Abinize şifa dilerim.
Ne demek eşimi ailesinin savunalacak tarafı yok. İnsanlar size mi yedirecek illa parasını? Para verirken okey, ev verirken okey, vermeyince sildim sizi. Vay vay vay. :)
Teşekkür ederim amin.
Karşıma geçip evladı hayat mücadelesi verirken onlardan destek isteyecekse ben o insanla görüşmem. Parayı oğlu istedi benim ailemi böyle bir zamanda karıştırmaz
Bir kere istenmiş cevap alınmış. İsteyenin bir yüzü… boşverinZaten öyle diyorum emin olun . Hayat boyu borç ödemeye razıyım. Eşime isteme dedim yok efendim yere göğe sigdiramadi. Ben istemedim ama eşim istedikten sonra tutumları onlar in aile falan olmadığını gösterdi
Eşinizin ailesini savunmaktaki çıkarı ne olsun ki bizlerin? Bir hanımefendi çok güzel değindi,bu kadar çirkinleştiğiniz insanlardan neden destek bekliyorsunuz?Yani abim için şu söz söylenmiş olsa Allah beni 1liraya muhtaç etmesin derim,siz hala destek bekliyorsunuz.Ailem gereken desteği sağladı ancak abim aylardır hastanede tedavi görüyor. Ailem benim için ayırdığı tüm bütçeyi ona harcadı ve bundan sonrası için borca girdiler. Ve biliyor musunuz kaynanam karşıma geçip git ailenden işte o oğlu ise sen de kizisin dedi. Abim yaşam mücadelesi veriyor. Bu ikisi kiyaslanacak konu mu. Eşimin ailesinin savunulacak tarafı olsa burda yazmadım zaten.
Tebrik ederim. İnşallah amin.4. Tedavi sonucu 7 aylık hamileyim şu anda inşallah Allah size de nasip etsin
Aile olarak görmeyin zaten, siz eşinizle farklı bir aile kurdunuz, onun ailesine evlatlık gitmediniz. Eğer görüşmek size kötü gelecekse görüşmemek de bir seçenek
Maalesef, ev alacaktim eşimin kanına girip aldirmadilar. Ev alma secenegimi de elimden aldılar. Düğün takiları mi da . Ama olsun ne yapsalar yine onlar haklı değil miEvlerinden de çıkacaksınız o halde değil mi? Şimdi görüşmeyeceğim deyip, sildim deyip kayınvalide evinde oturmak abes olur çünkü.
Maalesef, ev alacaktim eşimin kanına girip aldirmadilar. Ev alma secenegimi de elimden aldılar. Düğün takiları mi da . Ama olsun ne yapsalar yine onlar haklı değil mi
Yanı söylediginizin aksini söylemiyorum zaten. Bırakın destek beklemeyi görüşmeyi bile düşünmüyorum. Düşünmüyorum derken bu sadece tedavi için değil, en başta abim için sonra bana yaptıkları diğer davranışlar ve üstüne basarak söylüyorum benim değil kendi oğlunun isteği birşey için bana saydırmasiEşinizin ailesini savunmaktaki çıkarı ne olsun ki bizlerin? Bir hanımefendi çok güzel değindi,bu kadar çirkinleştiğiniz insanlardan neden destek bekliyorsunuz?Yani abim için şu söz söylenmiş olsa Allah beni 1liraya muhtaç etmesin derim,siz hala destek bekliyorsunuz.
Üstelik kadının parasına karışıyorsunuz. Bu kadın hem parama karışıyor,hem para istiyor demez mi?Kararım kati diyorsanız bence işe kimseden bir şey beklememekle başlayın.
Kendi aileniz abinizle ilgileniyor(şifa diliyorum)eşinizin ailesi destek olmayacaklarını şeffafça belirtiyor. E tamam sorun ne?Tırnağınız varsa başınızı kaşıyın.
Pamuk hanım bu benim en büyük yaram. Evler bu kadar pahalı değildi 1.5 yıl önce. Kredi çekip alacaktim ama o sırada hamileydim ve kanamam vardı. Doktor yatmami hareket etmememi söyledi. Eşim ailesinden uzağa taşınma korkusundan yanaşmadı. Biliyor çünkü alınca buradan gideceğim.Tâbi ben düşük yaptım ama o arada evler uçtu. Kaldık mi burda. Eşime diyorum ailen konusunda ne desem çıkıyor. Bak bir gün gelip evden cik diyecekler. Öyle bir ihtimal vermiyor ama ben eminimZaten araniz iyi degilse vermek istemeyebilir. Belki de "bu yasta zaten tutmaz, üstüne para elden gider" diye de düsünebilir. Insanlarin niyetlerini bilmiyoruz, ama bunlarin size yardim etmek istemedikleri belli Bence siz ne yapip edip aslinda ilk olarak ordan tasinmalisiniz. Böyle hep diken üstünde yasiyorsunuz. Esiniz de ailesi gibi bana göre yeterli kadar arkanizda degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?