Eşimin ailesinin tavrı normal mi? Ben mi yanlış düşünüyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, ben sizi hatırlıyorum. Görümce ve kv nize cadı diyordunuz. (Başınız sağ olsun ) düşüklerimde cadıların da payı var diyordunuz.

Ayrıca maddi açıdan zor durumda olduğunuz için aile apartmanında oturuyorsunuz, yani kira da ödemiyorsunuz sanırım. ( bu da bir çeşit maddi destek sayılır sanki)

Bildiğin nefret ettiğiniz insanlardan para beklentinizin olması, durumunuz el vermezken böylesi masraflı bir işe kalkışmanız, beklentileriniz, düşünce yapınız bana çok yanlış geldi.

Kusura bakmayın ama 2 yüzlü buldum sizi. Her yere damlıyor kocamla zaman geçiremiyorum gelmesin cadı, dediğiniz kadından sizin için para harcamasını istemek, 2 yüzlülük bana göre.

Karşılıklı olarak birbirinizi sevmediğiniz ortada, siz onu sevmiyorsunuz, e o da sizin negatif enerjinizi hissediyor doğal olarak. Önceden kötü şeyler geçti mi aranızda bilmiyorum, belki de sevmemekte haklısınızdır ama, her halükarda sevmediğiniz, arkasından konuştuğunuz insanlardan bir şey beklememelisiniz.

2 yetişkin insan olarak, kendi çekirdek ailenizi ilgilendiren her konuda kendi başınızın çaresine bakabilmelisiniz. Başkasından beklentiye girmek doğru değil.

Bu arada merak ediyorum, sizin kendi aileniz nasıl bir yardımda bulunuyorlar?

Şahsen ben olsam onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin der hiiiiç umursamam
Böyle hassas bir dönemde hemde

Anliyorum da birikimini kendi sağlığı için, kendi istekleri icin harcamak istiyordur? Torun sahibi olma gibi bir hayali yoktur. Olabilir. Parayı napıcaksın başkasına kalacak demeniz çok irrite ed

Destek vermek zorunda değiller. Ha size göre vermek zorunda ise aileler, kendi ailenizden alın madem.
Ailem gereken desteği sağladı ancak abim aylardır hastanede tedavi görüyor. Ailem benim için ayırdığı tüm bütçeyi ona harcadı ve bundan sonrası için borca girdiler. Ve biliyor musunuz kaynanam karşıma geçip git ailenden işte o oğlu ise sen de kizisin dedi. Abim yaşam mücadelesi veriyor. Bu ikisi kiyaslanacak konu mu. Eşimin ailesinin savunulacak tarafı olsa burda yazmadım zaten.

Şahsen ben olsam onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin der hiiiiç umursamam
Böyle hassas bir dönemde hemde
Zaten öyle diyorum emin olun . Hayat boyu borç ödemeye razıyım. Eşime isteme dedim yok efendim yere göğe sigdiramadi. Ben istemedim ama eşim istedikten sonra tutumları onlar in aile falan olmadığını gösterdi

Yardımcı olsalar güzel olur evet ama yardım etmek istemiyorlarsa bu onları suçlu yapmaz. Hele size kayınvalidenizim biriktirdiği para üzerimde söz söyleme hakkı hiç vermez. Yaşlılıkta da para gerekiyor ayrıca, hastalık var, muhtaç kalma durumu var, güvende hissetmek istiyordur kadın kendini. Kimseye bunun hesabını vermek zorunda değil.

Abinize şifa dilerim.

Ne demek eşimi ailesinin savunalacak tarafı yok. İnsanlar size mi yedirecek illa parasını? Para verirken okey, ev verirken okey, vermeyince sildim sizi. Vay vay vay. :)

Valla onlar vermek zorunda değil, ben de görüşmek zorunda değilim. Neden ben görüşmek istemeyince hoş değil ki

Abinize şifa dilerim.

Ne demek eşimi ailesinin savunalacak tarafı yok. İnsanlar size mi yedirecek illa parasını? Para verirken okey, ev verirken okey, vermeyince sildim sizi. Vay vay vay. :)
Teşekkür ederim amin.
Karşıma geçip evladı hayat mücadelesi verirken onlardan destek isteyecekse ben o insanla görüşmem. Parayı oğlu istedi benim ailemi böyle bir zamanda karıştırmaz

Teşekkür ederim amin.
Karşıma geçip evladı hayat mücadelesi verirken onlardan destek isteyecekse ben o insanla görüşmem. Parayı oğlu istedi benim ailemi böyle bir zamanda karıştırmaz

Evlerinden de çıkacaksınız o halde değil mi? Şimdi görüşmeyeceğim deyip, sildim deyip kayınvalide evinde oturmak abes olur çünkü.

Bir kere istenmiş cevap alınmış. İsteyenin bir yüzü… boşverin

Eşinizin ailesini savunmaktaki çıkarı ne olsun ki bizlerin? Bir hanımefendi çok güzel değindi,bu kadar çirkinleştiğiniz insanlardan neden destek bekliyorsunuz?Yani abim için şu söz söylenmiş olsa Allah beni 1liraya muhtaç etmesin derim,siz hala destek bekliyorsunuz.

Üstelik kadının parasına karışıyorsunuz. Bu kadın hem parama karışıyor,hem para istiyor demez mi?Kararım kati diyorsanız bence işe kimseden bir şey beklememekle başlayın.

Kendi aileniz abinizle ilgileniyor(şifa diliyorum)eşinizin ailesi destek olmayacaklarını şeffafça belirtiyor. E tamam sorun ne?Tırnağınız varsa başınızı kaşıyın.

Tebrik ederim. İnşallah amin.
Elbette bu seçenek en mantıklısi

Yani iyi niyetli olmadığınız ve negatif enerjiniz o kadar yansıyor ki yazdıklarınıza,normalde yazmak istemiyordum ama kimse size para vermek zorunda falan değil,ayrıca aynı apartmanda oturuyormuşsunuz.O görüşmeme kısmı nasıl olacak onu anlamadım.

Evlerinden de çıkacaksınız o halde değil mi? Şimdi görüşmeyeceğim deyip, sildim deyip kayınvalide evinde oturmak abes olur çünkü.
Maalesef, ev alacaktim eşimin kanına girip aldirmadilar. Ev alma secenegimi de elimden aldılar. Düğün takiları mi da . Ama olsun ne yapsalar yine onlar haklı değil mi

Maalesef, ev alacaktim eşimin kanına girip aldirmadilar. Ev alma secenegimi de elimden aldılar. Düğün takiları mi da . Ama olsun ne yapsalar yine onlar haklı değil mi

Valla haklılar.
E kiraya çıkın. Silip attığın insanın evinde oturmayı nasıl yedireceksin kendine? Yoksa cebimden para çıkmasın da her yol mübah mı diyorsun? Atıp tutmak kolay, yok sildim yok bitti yoklar diyorsan adam akıllı sileceksin, öyle menfaatine göre değil.

Ayrıca; eşin birey olsaydı da girdirmeseydi kanına. Uzun zamandır böyle haklı olan bi kayınaile görmemiştim forumda. Şaşırtıcı.

Zaten araniz iyi degilse vermek istemeyebilir. Belki de "bu yasta zaten tutmaz, üstüne para elden gider" diye de düsünebilir. Insanlarin niyetlerini bilmiyoruz, ama bunlarin size yardim etmek istemedikleri belli Bence siz ne yapip edip aslinda ilk olarak ordan tasinmalisiniz. Böyle hep diken üstünde yasiyorsunuz. Esiniz de ailesi gibi bana göre yeterli kadar arkanizda degil.

Yanı söylediginizin aksini söylemiyorum zaten. Bırakın destek beklemeyi görüşmeyi bile düşünmüyorum. Düşünmüyorum derken bu sadece tedavi için değil, en başta abim için sonra bana yaptıkları diğer davranışlar ve üstüne basarak söylüyorum benim değil kendi oğlunun isteği birşey için bana saydırmasi

Pamuk hanım bu benim en büyük yaram. Evler bu kadar pahalı değildi 1.5 yıl önce. Kredi çekip alacaktim ama o sırada hamileydim ve kanamam vardı. Doktor yatmami hareket etmememi söyledi. Eşim ailesinden uzağa taşınma korkusundan yanaşmadı. Biliyor çünkü alınca buradan gideceğim.Tâbi ben düşük yaptım ama o arada evler uçtu. Kaldık mi burda. Eşime diyorum ailen konusunda ne desem çıkıyor. Bak bir gün gelip evden cik diyecekler. Öyle bir ihtimal vermiyor ama ben eminim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…