Eşimin ailesinin tavrı normal mi? Ben mi yanlış düşünüyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayıpların bir çok nedeni olabilir. Kesin şundan diyemem

Demişsiniz işte. Kadına her lafı söylemişsiniz üstüne bir de yardım bekliyorsunuz. Kimse torun diye ölmüyor. Siz çocuk sahibi olacaksınız diye maddi yardımda bulunma zorunlulukları yok. Maddi talep bekliyorsanız gidin kendi ailenizden isteyin

Bir de kaynanaya para biriktirip ne yapacaksin biriktirdiğin de malın da el âlem e kalacak dedim. Hanfendinin zoruna gitmiş . Güya kırıcı bir şey mis
Kim o elalem?
Bu yaptığınız hadsizlik kusura bakmayın. Size ne? Bunu kendi oğlu bile soramaz söyleyemez. Yani biriktirmesin direk size versin.

Ben de olsam bana cadı(!) diyen birine paramı vermem, gerçekten sizin doğuramamanızdan tedavinizden yaşlı başlı kadına ne ki? Bir de insanların malı üzerinde oturup onlara bunları söyleyebiliyorsunuz öyle mi, hadsizlik bu kadarı benim nezdimde üzgünüm; o kadar yürekliyseniz evini terk edin ömür boyu görüşmeyin. Kiradayken o şekilde tüp bebek parası biriktirin bakalım nasıl oluyormuş. Ben olsam malımı da hayattayken büyük ölçüde yerim, başımı sokacak bir ev bırakırım; ölünce onu da Mehmetçiklere, LÖSEV’e vs bağışlarım, size ben öldükten sonra yiyecek 1 TL bırakmam. Ellere kalsın, bana cadı diyen el kızına niye kalıyor.

Tam olarak size ne kadının parasından? Paranız yoksa kalkışmayın zaten çocuk işine.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…