Eşimin ailesinin tavrı normal mi? Ben mi yanlış düşünüyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanların tercihleri kendilerini ilgilendirir. Görüşmemek sizin tercihiniz,yardım etmemek onların.

Satin almayin, kiraya cikin. Karsilikli agziniza geleni soylemissiniz, neden hala evlerinde oturuyorsunuz? Bu da sizin dusunmeniz gereken bir harcama cunku

Ben ev alacaktim ve ya kiraya çıkacaktı burda oturmam için kaynana saatlerce dil döktü. Zorlama saydı bende yoluma bakardım

Belki ellerindeki tek birikimleri o. İleride iyice elden ayaktan düştüklerinde belki sadece o birikimine sarılacaklar.

Şimdi dünyanın en mutlusudur sağlıkla al inşallah kucağına. 4 defa tüp bebek mi yaptırdınız. Benimde iki kimyasal sonuclu tüp bebek var

Bizden duymak istediginiz yanitlari alabilmek icin tabi boylece onlardan biraz daha nefret edebileceksiniz
Hayır sadece farklı fikirleri okumak istedim. Belki benim nefret etmek için nedenlerim vardır. Siz yine de peşin hükümlü olmayın.

Esiniz sizin orda mutsuz oldugunuzu maddi sebeplerden mi göz ardi ediyor, yoksa ailesine yaranma cabasi mi?

Esiniz sizin orda mutsuz oldugunuzu maddi sebeplerden mi göz ardi ediyor, yoksa ailesine yaranma cabasi mi?
Ben şöyle düşünüyorum. Hem nişanlık hem düğün döneminde ne söylesem haklı çıktım. Yapacaklar dediğim ve onun asla yapmaz dediği ne varsa yaptılar.
Gecen yıl ev alalım bunlarla burda yapamayız dedim ama girmemek için almadı ve fırsatı kaçırdık. Şimdi pişman ama kendine yediremiyor hâlâ bana cok iyi bir ailesi olduğunu ispatlamaya çalışıyor diye düşünüyorum.

Tamam o nedenler sizde kalsin, bu yazdiklarinizda siz hatalisiniz
Bunlar tuzu biberi oldu. Sizler de haklısınız sonuçta yıllarin yasanmisligini bir özet konu ile anlatmaya çalışıyorum. Ben yaşadıklarımi biliyorum diye siz de bu kadar anlatmamla anlayamazsınız tabiki. yani bu konu sınırlı olarak düşünebilirsiniz çok normal.

İlk konunuzdan yola çıkarsak siz henüz 1,5 yıllık evli değil misiniz ?

Onlara ve eşime göre yapmak zorunda degillermis.
Evet yapmak zorunda değiller, onların parasının malinin mülkünün çetelesini siz niye tutuyorsunuz ki ?
Umarım birgun bebeğiniz olur ,sağlıkla kucağınıza alırsınız ama kimseden bi beklenti içine girmeyin , sıfır beklenti sonsuz mutluluk .
Allah herseyin hayırlısını versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…