- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.180
- 138
- Konu Sahibi Selinaysun
-
İnsanların tercihleri kendilerini ilgilendirir. Görüşmemek sizin tercihiniz,yardım etmemek onların.Yanı söylediginizin aksini söylemiyorum zaten. Bırakın destek beklemeyi görüşmeyi bile düşünmüyorum. Düşünmüyorum derken bu sadece tedavi için değil, en başta abim için sonra bana yaptıkları diğer davranışlar ve üstüne basarak söylüyorum benim değil kendi oğlunun isteği birşey için bana saydırmasi
40 yaşından sonra karşılamıyor.Kayınvalideye takmis durumdasiniz. Kadin istemiyor işte. Ev verdim yeter diye düşünüyor olabilir. Devlet hastanesinde tüp bebek yapma sartlarini karsilamiyor musunuz?
Satin almayin, kiraya cikin. Karsilikli agziniza geleni soylemissiniz, neden hala evlerinde oturuyorsunuz? Bu da sizin dusunmeniz gereken bir harcama cunkuPamuk hanım bu benim en büyük yaram. Evler bu kadar pahalı değildi 1.5 yıl önce. Kredi çekip alacaktim ama o sırada hamileydim ve kanamam vardı. Doktor yatmami hareket etmememi söyledi. Eşim ailesinden uzağa taşınma korkusundan yanaşmadı. Biliyor çünkü alınca buradan gideceğim.Tâbi ben düşük yaptım ama o arada evler uçtu. Kaldık mi burda. Eşime diyorum ailen konusunda ne desem çıkıyor. Bak bir gün gelip evden cik diyecekler. Öyle bir ihtimal vermiyor ama ben eminim
Bende bunu demek istiyorum "tutum". Onceki konunuzu tava fırlatma meselesinden hatirladim. Sizi istemiyorlar, sizinde beklentiniz olmasin.40 yaşından sonra karşılamıyor.
Ayrıca mesele para falan değil. Bir şekilde bulunur mesele tutum. Bunu anlatamadım
Ben ev alacaktim ve ya kiraya çıkacaktı burda oturmam için kaynana saatlerce dil döktü. Zorlama saydı bende yoluma bakardımValla haklılar.
E kiraya çıkın. Silip attığın insanın evinde oturmayı nasıl yedireceksin kendine? Yoksa cebimden para çıkmasın da her yol mübah mı diyorsun? Atıp tutmak kolay, yok sildim yok bitti yoklar diyorsan adam akıllı sileceksin, öyle menfaatine göre değil.
Ayrıca; eşin birey olsaydı da girdirmeseydi kanına. Uzun zamandır böyle haklı olan bi kayınaile görmemiştim forumda. Şaşırtıcı.
Belki ellerindeki tek birikimleri o. İleride iyice elden ayaktan düştüklerinde belki sadece o birikimine sarılacaklar.Herkese merhaba,
41 yaşındayım diğer konularimdan tanıdığınız üzere anne olmaya çalışıyorum. Yakın bir zamanda tüp bebek tedavisine başlayacağız. Herkesin bildiği gibi çok masraflı bir süreç.
Eşim ailesinden destek istedi ancak başımızın çaresine bakmamızi söylediler. Üstelik hiç torunları yok. Kaynanam biraz birikimim var demişti, şimdi ise paramız yok diyor. Biliyorum beni sevmedikleri için oğullarından da gözden çıkarmışlar. Ben ise kabullenemiyorum nasıl olurda bir ana babanın hiç torunu olmaz ve oğlu destek ister geri çevirirler. Onlara ve eşime göre yapmak zorunda degillermis.
Zaten başka sorunlarimiz vardı ama bu olaydan ve kaynananın senin çocuğun benim neyim ki üzüleyim demesinden sonra bir kaç gün sindirmeye çalıştım. Baktım bu sondirilecek bişey değil, yani benim aile anlayışında, ben de çözümü şöyle buldum. Üzerine bir çizgi attım ve asla gorusmemeye karar verdim. Bir de kaynanaya para biriktirip ne yapacaksin biriktirdiğin de malın da el âlem e kalacak dedim. Hanfendinin zoruna gitmiş . Güya kırıcı bir şey mis.
Görüşlerinizi almak isterim. Tabi kararım değişmeyecek. Sadece ne düşünüyorsunuz dinlemek istiyorum.
Hi hi evet, hepimiz ikna olduk su anBen ev alacaktim ve ya kiraya çıkacaktı burda oturmam için kaynana saatlerce dil döktü. Zorlama saydı bende yoluma bakardım
Şimdi dünyanın en mutlusudur4. Tedavi sonucu 7 aylık hamileyim şu anda inşallah Allah size de nasip etsin
Aile olarak görmeyin zaten, siz eşinizle farklı bir aile kurdunuz, onun ailesine evlatlık gitmediniz. Eğer görüşmek size kötü gelecekse görüşmemek de bir seçenek
Yo neden ikna edeyim kiHi hi evet, hepimiz ikna olduk su an
Nerde yaptirdinizŞimdi dünyanın en mutlusudursağlıkla al inşallah kucağına. 4 defa tüp bebek mi yaptırdınız. Benimde iki kimyasal sonuclu tüp bebek var
Belki yaptırdığımız merkez iyi değildir. Öyle şeyler okudum çünküŞimdi dünyanın en mutlusudursağlıkla al inşallah kucağına. 4 defa tüp bebek mi yaptırdınız. Benimde iki kimyasal sonuclu tüp bebek var
Bizden duymak istediginiz yanitlari alabilmek icin tabiYo neden ikna edeyim ki
Hayır sadece farklı fikirleri okumak istedim. Belki benim nefret etmek için nedenlerim vardır. Siz yine de peşin hükümlü olmayın.Bizden duymak istediginiz yanitlari alabilmek icin tabiboylece onlardan biraz daha nefret edebileceksiniz
Pamuk hanım bu benim en büyük yaram. Evler bu kadar pahalı değildi 1.5 yıl önce. Kredi çekip alacaktim ama o sırada hamileydim ve kanamam vardı. Doktor yatmami hareket etmememi söyledi. Eşim ailesinden uzağa taşınma korkusundan yanaşmadı. Biliyor çünkü alınca buradan gideceğim.Tâbi ben düşük yaptım ama o arada evler uçtu. Kaldık mi burda. Eşime diyorum ailen konusunda ne desem çıkıyor. Bak bir gün gelip evden cik diyecekler. Öyle bir ihtimal vermiyor ama ben eminim
Tamam o nedenler sizde kalsin, bu yazdiklarinizda siz hatalisinizHayır sadece farklı fikirleri okumak istedim. Belki benim nefret etmek için nedenlerim vardır. Siz yine de peşin hükümlü olmayın.
Ben şöyle düşünüyorum. Hem nişanlık hem düğün döneminde ne söylesem haklı çıktım. Yapacaklar dediğim ve onun asla yapmaz dediği ne varsa yaptılar.Esiniz sizin orda mutsuz oldugunuzu maddi sebeplerden mi göz ardi ediyor, yoksa ailesine yaranma cabasi mi?
Bunlar tuzu biberi oldu. Sizler de haklısınız sonuçta yıllarin yasanmisligini bir özet konu ile anlatmaya çalışıyorum. Ben yaşadıklarımi biliyorum diye siz de bu kadar anlatmamla anlayamazsınız tabiki. yani bu konu sınırlı olarak düşünebilirsiniz çok normal.Tamam o nedenler sizde kalsin, bu yazdiklarinizda siz hatalisiniz
Bunlar tuzu biberi oldu. Sizler de haklısınız sonuçta yıllarin yasanmisligini bir özet konu ile anlatmaya çalışıyorum. Ben yaşadıklarımi biliyorum diye siz de bu kadar anlatmamla anlayamazsınız tabiki. yani bu konu sınırlı olarak düşünebilirsiniz çok normal.
Evet yapmak zorunda değiller, onların parasının malinin mülkünün çetelesini siz niye tutuyorsunuz ki ?Onlara ve eşime göre yapmak zorunda degillermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?