Ben bu konulara şaşırıyorum ya. Ben mi yabaniyim nedir, benim işime gelirdi. Üzülmek yerine sevinirdim. Ben az göreyim de eltimle can ciğer olsunlar, bana zırt pırt gelmesindense eltimle her gün muhabbet etsinler daha iyi.
Konuşmak yerind şükret geç bence.
Bence hiiiiç konuşmaya değmez. Eşinizle mutluysanız, kayınvalideniz de anlattığınız gibiyse, rahatsız olduğunuzu belli edip hiç sevindirmeyin.
Madem hicbir seye karismadilar neden altinlari verdiniz? Bu saatten sonra mesafeli soguk olun. Yapacaginiz bir sey yok
Takıları siz aldınız, düğünlere de siz takin takıları diyemediniz mi?bide bana geçen gün diyor köyde bilmem kimin düğününe gidecez onlar size çeyrek takmışlardı,eşine söyle bi çeyrek getirsin.Dedim sen konuş eşimle,biz düğün takılarını almadık,kaynıma söyle sana bi çeyrek versin götür gideceğin düğüne.İşte diyorum benim mi üstüme geliyor bilerek mi yapıyor.Çok kötü bi insan değil kayınanam ama snir ediyor konuşmaları.Dİyeyim hatasını anlasın diyorum bazen
Konusulabılır evet , benı cok kırdınız . Ben aslında yapanda evladına yapmayanda evladına dıye dusunuyorum ama ben sızden bırsey duymak ıstemıyorum aslında. Ben kendı adıma cok alındım ve kırıldım denebılır.Bızde de benzer bısıler var ufaktan ama ben konusmayı dusunmuyorum
öyle olmuyor ama :) Kayin ailesi moku almadigi geline yapisiyor. yoluyor- maddi manevi kemiriyorlar.
diger elti kiymetli- primses- kukusu altindan.
yani kimse gelinden cekinmiyor, utanmiyor, ezilip büzülmüyor.
bu sebepten- amaaan, yapmasinlar sonrada biz yaptik diyemezler mantigi dogru degil.
sohbet esnasinda oglumu evlendirdik diyorlar :)
Kimse es, dost arasinda- büyük geline hicccccc yardim etmedik, altini aldik, kücük geline cigerimi verdim demez ve demiyorda.
sohbet esnasinda her KV iki oglumuda sanli söhretli dünya evine soktum diyor. gelinde dumur oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?