Eşimin Ailesinin Yaptığı Ayrımcılık

Tepki göstermeye degilde esine bagli diyelim.
esin arkanda olmasa durumun cok farkli olurdu.

Bu bir avantaj aslında sana karşı kullanabilecekleri hiçbişey yok ne güzel, üstelik onlara mecburiyetinde... Bir gün kasıtlı yapılan bu ayrımcılık size olumlu dönecek böyle düşünün

İşte böyle zamanlarda konuşacaksın madem takıları topladı borçluda kendisi taviz vermeyin aldığı gibi takıları taksın millete

Herşeyi o an dökseydin keşke
Söyle bence

Kizlar internet paketim yoktu giremedim.
Eşim cuma aksamı diyor sen beni tanımamışsın ben gerekeni söyledim,bende ne dedin diye sordum boşver kurcalama dedi.Sonra biraz geçti diyor cuma günü çocuğu annemlere bıraksak babasi gitmeden dugun altinlarindan 2 çeyreği bir yarim yapmış oğluma takacaklarmis ama takamamis vs. Dedim görecem kayınvalidem sehir disina çıkmış geldiğinde konuşacam dedim

İşte böyle zamanlarda konuşacaksın madem takıları topladı borçluda kendisi taviz vermeyin aldığı gibi takıları taksın millete
O an kayinbabamla eşimin amcasi da vardi yanımızda hoşuma gitmedi söylemek ama dedim madem dugun altinlari kaynimda kaldi ondan 1 çeyrek iste de tak diye

Oyle dogru yazmissiniz ki..
Biz büyük oglanin onca hakkina girdik hem oglumun hem gelinin agzina mcfik ama elaleme onlar bizim agzimiza mcti diyorlar birde utanmadan.
Ama Allah büyük insallah bana muhtac olmazlar

Yemin ederim aynı ben. K.babamin yeğenini alıyorlar kaynima altınları eşyaları bir görün herşeyi yaptılar ama benim 3 senelik evliligimde hala perdem yok... kaynanam kendi eski taktiği perdelerini kullanıyorum. Ve eşim o kadar değişik bir insan ki ne olursa olsun her zaman ailesi on planda ve haklı. Boşver allah görsün sen yuvana bak sadece. Rabbim kimsenin hakkını kimseye bırakmaz o günü bekle

benim eşimde seni ben istedim ben evlendim onlara dedim siz sadece isteyin ben herşeyimi yaparım dedim vs diyor böyle olması mı lazım daha kaynanamla görüşmedik bu konuyu açtığımdan beri konuşşsak ben diyeceğimi biliyorum

En azından esin arkanda bunun güzelliği var

Benzer şeyleri yaşadım yaşamaya devam ediyorum. Konuşsan da şartlar değişmez. Yuvanın huzurunu bozma hiç.

Kocanla iyi geçin evladını büyüt, seni saymayanı takma merhaba merhaba şeklinde takıl. Kendine sosyal çevre yap aklına bile getirme.

evet öyle yapayım diyorum 2 gün sussam 3. gün gene konuşuyorum dayanamıyorum içimden atamıyorum.Kayınvalideme söylemeden içim soğumayacak,bliyorum kendimi.Ben konuşacam isterse gene düzen değişmesin ama ben içimi rahatlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…