Benim kv de de kaynım ve bize benzer muamelelerde bulundu. Utanmadan benim aldığım eve geçip benden önce oturmak istedi. Bazen benden evime güneş enerjisi taktırın? telefon alın gibi isteklerde bulunuyor..”ben de diğer gelinin alsın” diyorum. Çünkü ona ev, araba, eşya herşeylerini aldılar, çocuklarının da bakımı ve tüm ihtiyaçlarını gideriyorlar.
Konuşun bence içinizde kalmasın, üstelik düğünlere altın istediğinde de biz altın almadık, siz aldınız, siz ödeyin deyin.
Esıniz onun Istedigi kisi ile evlenmediginden yapiyor. Sahsınıza değil. Eşinizle ilgili problemi. Kimle evlense aynisini yapacak belli ki. Sizin konusmaniz hic birseyi değistirmeyeceği gibi birde kıskanç olursunuz . Kendinizi daha fazla üzmeyin. Eşinizin bu durumu konusması gerekir sizin değilMerhaba kızlar daha öncede bu kayınvalidemin yeğeni olan eltimle benim aramda ayrım yapılması hususunda konu açmıştım.Ama şu an çok canım sıkılıyor.Biz 2016 da severek evlendik.Benden önce kaynanam eşime yeğenini almak istemiş,(şimdiki eltimin ablasını).neyse eşim istemeyince onun küçüğünü benim bir küçük kaynıma nişanlamış.Bizim evlilik aşamamızda para yok deyip,hiçbirşeye karışmadılar,Herşeyi biz yaptık,düğün takılarınıda aldılar üstelik.Şimdi bu ay bu kaynımgil evlendi hem tüm eşyaları aldılar,hem tokiden ev alıp,peşinatını ödediler,üstünede düğün takılrını verdiler.10 aylık oğlum var doğunca hiçbirşey yapılmadı.Kendimi çok dışlanmış hissediyorum.Eşim benim kimseden beklentim yok,yarın öbürgün şunu şunu aldık diyemez diyorlar bana ama onlarada denmiyor.Her istediklerinde gidemiyorlar evine mesela.
Benim derdim para pul altın değildi ama bu muamelede zoruma gidiyor
Akşam kayınvalideme rahatsızlığımı söylemek istiyorum.
Sizce konuşmaya değer mi?
Susmaya devam mı edeyim?
Yoksa aklımda kalıp beni rahatsız edeceğine söyleyip rahatlayayımmı?
Sen degilde esin halletmeli bence bu durumu bu saatten sonra maddi yardim degilde altinimizi geri istyoruz diyebilir. Kaynina takilan altinlarida alcaklarmi? Onlari sixe versinler madem herseylerini yaptilar
Dugun bittimialacaklar güya ama 3 hafta oldu düğüne alacak olsalar alırlardı kanımca
Dugun bittimi
Merhaba kızlar daha öncede bu kayınvalidemin yeğeni olan eltimle benim aramda ayrım yapılması hususunda konu açmıştım.Ama şu an çok canım sıkılıyor.Biz 2016 da severek evlendik.Benden önce kaynanam eşime yeğenini almak istemiş,(şimdiki eltimin ablasını).neyse eşim istemeyince onun küçüğünü benim bir küçük kaynıma nişanlamış.Bizim evlilik aşamamızda para yok deyip,hiçbirşeye karışmadılar,Herşeyi biz yaptık,düğün takılarınıda aldılar üstelik.Şimdi bu ay bu kaynımgil evlendi hem tüm eşyaları aldılar,hem tokiden ev alıp,peşinatını ödediler,üstünede düğün takılrını verdiler.10 aylık oğlum var doğunca hiçbirşey yapılmadı.Kendimi çok dışlanmış hissediyorum.Eşim benim kimseden beklentim yok,yarın öbürgün şunu şunu aldık diyemez diyorlar bana ama onlarada denmiyor.Her istediklerinde gidemiyorlar evine mesela.
Benim derdim para pul altın değildi ama bu muamelede zoruma gidiyor
Akşam kayınvalideme rahatsızlığımı söylemek istiyorum.
Sizce konuşmaya değer mi?
Susmaya devam mı edeyim?
Yoksa aklımda kalıp beni rahatsız edeceğine söyleyip rahatlayayımmı?
bu durum eşinizde farkında, bu saygısızlık sizden ziyade kendi oğluna
ama kv farkında değiller
benim kişiliğim
geride durup izlemek olur anlatsan da sen kötü olursun
eşiniz bir gün mutlaka patlayacak işte o zaman görün kızılca kıyameti
akıllı bir eşiniz var unutmayın bugün iyi günleri yarın kötü günlerde gelecek
evet eşim akıllı yeri geldiğinde çokda güzel taşı gediğine koyar,ama bu konuda beklentim yok kimseye muhtaç değiliz diyor ya işte diyorum bu yüzden çocuğumunda değeri yok
çocuğunuzun ne gibi değeri yok peki daha detaylı açarmısınız
yeri geldiğinde ailesine ve eşinize lafı söyleyebilecek durumdasınız
bu benim kişiliğim
biraz huyum pistir
görünüşte çok sevecan samimi biraz saf
ama bir insanı dipte yakaladığımda bütün öfkemi kusabilen bir kişiyim
mesela çocuğum ayaklanmaya çalışıyor dağıtıyor evi şakayla karışık gelmesin dedi kaynanam
bende mizacım gereği şakadan anlamam,her şakada bir gerçek payı vardır derim
Insan cildirir ya boyle ikili muamele olurmu hicevet 3 hafta önce yapıldı düğün
Insan cildirir ya boyle ikili muamele olurmu hic
o zaman götürme kuzum şaka değil zaten
aslında elinde mis gibi koz geçmiş
mesafeli ol artık arada sende şakayla laf sokabilirsin
kv üzgünüm seni istemiyor ama eline düşecek ilahi adalet ya
Ben dumur olmadim hic valla. 5 kuruslarini gormedim. Bizim dugunlerin arasi 5 ay falan. Kv bir yerde dile getirdi. 2 dugun yaptik ard arda borca girdik. Yorulduk ama hakkiyla yaptik diye. Valla hic 2 dugun deme annecim bizi sizi hic yormadik, elinizi cebinize attirmadik , sizi hic zora sokmadik,hala bak dugun esya borcu oduyoruz biz hakkimizi yeme simdi dedim guldum sinsi sinsi. Utandi daha diyemedi bir yerde. :)öyle olmuyor ama :) Kayin ailesi moku almadigi geline yapisiyor. yoluyor- maddi manevi kemiriyorlar.
diger elti kiymetli- primses- kukusu altindan.
yani kimse gelinden cekinmiyor, utanmiyor, ezilip büzülmüyor.
bu sebepten- amaaan, yapmasinlar sonrada biz yaptik diyemezler mantigi dogru degil.
sohbet esnasinda oglumu evlendirdik diyorlar :)
Kimse es, dost arasinda- büyük geline hicccccc yardim etmedik, altini aldik, kücük geline cigerimi verdim demez ve demiyorda.
sohbet esnasinda her KV iki oglumuda sanli söhretli dünya evine soktum diyor. gelinde dumur oluyor
Bizimkiler Allah’tan kızıma altın taktılar, bişeyler aldılar..o kadar da kayıtsız kalmadılar ama içinize dert olmuşsa söyleyinonu söyledim canım aynen dedm madem altınları vermedi daha oğlun ondan iste dedim
oğluma hiçbişey yapılmamasını da söyleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?