Konuşmamalısınız bence.
Diğer gelini kıskandı diyebilir.
Benim eltim de diğer eltim hakkında konuştu kayinvalidemle ; kizcagizi ağlattılar.
Ne kıskançlığı kaldı ne fesatligi.
Bence hic konusmayin. Siz konustugunuz zaman adınızı kiskanc eltiye cikaracak. Eltinizle bir olup, daha cok uzebilir sizi. Birde zaten bu ayrimcligi bile bile yapan biri, ohh canima deysin yaptigim ayrimciligi farkinda kanina dokunmuş, istediğimde buydu diyecek. Bekleyin zamani gelince, kime annelik yaptıysan o sana gelinlik evlatlik yapsın, biz bisey gormedik. Benden de kimse bisey beklemesin dersin olur biter. Bence bu haline sevinmelisin. Erkek tarafi 1 yapar 5 bekler. Eşin de senin gibi düşünüyor. Bosver sen bak kendi ailenin huzuruna. En iyisi Uzak ol mesafeli ol.
Madem karışmadılar altınlarınızı aldılar siz de onlar akrabaları düğün yapınca bir şey takmayın bir şey derlerse bize bir şey gelmedi ki takalım deyin
kayınbabam almanyada yaşıyopr kaynnam dedesini bekliyorum demiş soranlara ama kayınbabam geldi kaynımı evlendirdi yarın dönecek halen bişey alınmadı bende anlamadımNeden cocuk dogunca bişey almadilar
öyle olmuyor ama :) Kayin ailesi moku almadigi geline yapisiyor. yoluyor- maddi manevi kemiriyorlar.
diger elti kiymetli- primses- kukusu altindan.
yani kimse gelinden cekinmiyor, utanmiyor, ezilip büzülmüyor.
bu sebepten- amaaan, yapmasinlar sonrada biz yaptik diyemezler mantigi dogru degil.
sohbet esnasinda oglumu evlendirdik diyorlar :)
Kimse es, dost arasinda- büyük geline hicccccc yardim etmedik, altini aldik, kücük geline cigerimi verdim demez ve demiyorda.
sohbet esnasinda her KV iki oglumuda sanli söhretli dünya evine soktum diyor. gelinde dumur oluyor
Dediğim gibi her yaptıklarına mutlaka kulıf uyduracaklar. O yüzden görme duyma dicem ama yine takarsın kafana. O yüzden az görüşün,bırakın onlar birlikte mutlu olsunlar yeter ki sizden uzak olsunlar.evet o eltim 24 yaşında filan üniversiteyi bu yıl bitirdi saftır bişey bilmez anlamaz ne desen onu yapar diyor
düğün sabahı evlerine gittiler hemen kahvaltıya yeğeni ya bana diyor hani sanki bak o takılmaz öyle şeylere biz yakınız babında iyi yapmışsınız dedim
öyle olmuyor ama :) Kayin ailesi moku almadigi geline yapisiyor. yoluyor- maddi manevi kemiriyorlar.
bu sebepten- amaaan, yapmasinlar sonrada biz yaptik diyemezler mantigi dogru degil.
Kimse es, dost arasinda- büyük geline hicccccc yardim etmedik, altini aldik, kücük geline cigerimi verdim demez ve demiyorda.
sohbet esnasinda her KV iki oglumuda sanli söhretli dünya evine soktum diyor. gelinde dumur oluyor
bi ara çok sıkıntılı bir dönemden geçtik, pazara bile çıkamazken kv tatil tatil otel otel geziyordu. Neden enayi kocam sağolsun, 2 eve birden bakıp ihya ettiği için... Evimizi arabalarımızı kendimiz aldık kimsenin 5 kuruşu yok, geçenlerde arkadaşlarıma çay doldururken kv şahsiyetsizi 2 arada bi derede "oğlomon hosrotono doyonomodom, yon oportmondon ov oldom" demiş... Sonrası facia kıyamet koparttım hiç de umrumda değil...öyle olmuyor ama :) Kayin ailesi moku almadigi geline yapisiyor. yoluyor- maddi manevi kemiriyorlar.
Söylemene gerek yok çünkü anlayabilecek insanlar olduğunu düşünmüyorum olan olmuş biten bitmiş boşver.Merhaba kızlar daha öncede bu kayınvalidemin yeğeni olan eltimle benim aramda ayrım yapılması hususunda konu açmıştım.Ama şu an çok canım sıkılıyor.Biz 2016 da severek evlendik.Benden önce kaynanam eşime yeğenini almak istemiş,(şimdiki eltimin ablasını).neyse eşim istemeyince onun küçüğünü benim bir küçük kaynıma nişanlamış.Bizim evlilik aşamamızda para yok deyip,hiçbirşeye karışmadılar,Herşeyi biz yaptık,düğün takılarınıda aldılar üstelik.Şimdi bu ay bu kaynımgil evlendi hem tüm eşyaları aldılar,hem tokiden ev alıp,peşinatını ödediler,üstünede düğün takılrını verdiler.10 aylık oğlum var doğunca hiçbirşey yapılmadı.Kendimi çok dışlanmış hissediyorum.Eşim benim kimseden beklentim yok,yarın öbürgün şunu şunu aldık diyemez diyorlar bana ama onlarada denmiyor.Her istediklerinde gidemiyorlar evine mesela.
Benim derdim para pul altın değildi ama bu muamelede zoruma gidiyor
Akşam kayınvalideme rahatsızlığımı söylemek istiyorum.
Sizce konuşmaya değer mi?
Susmaya devam mı edeyim?
Yoksa aklımda kalıp beni rahatsız edeceğine söyleyip rahatlayayımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?