Eşimin ailesiyle araya nasıl mesafe koyabilirim?

BU YAZDIKLARINIZI KENDİ AİLENİZE DE YAPIYORMUSUNUZ?????
Heralde yapıyor olmalısınız,iki aileye de eşit davranmak adına...
Sonuçta karşınızdakilerde eşinizin ailesi.

Onu nasil buyuttugunu anlatmak, başa kakmak degildir.
Evine yatiya gitmek, evliligine müdahale etmek degildir.

Hic bir seyine saygi duymuyorsaniz kayinvalidenizin, hic olmazsa sevdiginiz
Esinizi dogurmus onun icin saygi duyun yani.

konu sahibi de yok buralarda..yazmış gitmiş..

neyse ben ban olaylarına karışmadan kaçayım...

temiz sicilime ban gelmesin

ne güzel yazmışsın..sezarın hakkı sezara,her zman gelin haklı değil,her zaman kaynana haklı değil..ben de senin gibi düşünüyorum..o adetler kıza gelince geçerli oluyo ne hikmetse..

arkadaş kinaye yapmış çokta hoş olmuş ellerine sağlık :)) Çünkü böyle birşeyi insan olan yapmaz !!!

Güleryüzle kırmadan hayır demeyi kendine hedef edinmelisin canım.

Ben de ilk başta belirtmiştim.tel açmadan gelmezler..Lütfen tel açmadan gelmeyin,insanlık hali müsait olamayabiliyorum diye,belki çamaşırısızım,belki evim dağınık,belki çayın yanında bişeyler yok,belki eşinle başbşa kalmak istiyorsun bunları belirt...
Her çağırdıklarında bi bahane bul hepsine değil ama sık sık yap bunu işim var de,arkadaşlarımla çıkacağım de,örnekler çoğaltılabilir...

yaşayıp tecrübe etmeni temenni edebilirim ancak,diyecek başka bir şey üslubuna karşılık..

Canım bence bu konuda sen çok fazla bir şey yapamazsın yapabileceğin en iyi şey eşinle konuşmalısın ve eşin bu durumdan rahatsız olduğunuzu annesine iyi bir dille anlatmalı. Sen söyleyince kırılabilir ama oğlu söyleyince ona kırılmaz. Hem eşin annesine kırmadan nasıl söyleyeceğini daha iyi bilir ne de olsa oğlu. Bizim de ilk başlarda böyleydi evlerimiz yarın ya gelirdi gelmediği akşamlarda telefon açardı bir gecede 3-4 abartısız telefon açtığını bilirdim. Hatta bir ara kendini aştı gecen saat 12'de aramaya başladı napıyorsunuz diye. Bir gece yine saat 12'de aradı telefonu eşim açtı yine napıyorsunuz diye sormuş eşimde anne sayende bir şey yapamıyoruz yatakta oturduk bekliyoruz annem ne zaman arayacak diye merakla dedi sonuç mu artık o kadar sık araıyor en azından 12'de aramıyor

herkes kendini bilir..ha beni merak ediyosan 25 yıllık hayatımda kendi anneme gösterdiğimden saygıdan fazlasını gösterdim kvalideme..değmedi o ayrı...ama olsun ben kusur etmiyorum yine de,eşimin annesi..evine yatıya gelmeye de lafım yok.geldiğinde nasıl davrandığı önemli..burada okuduğun kadarıyla yargılayamazsın,bilemezsin evde ne ortamları var..kendini bilirsin sadece..o yüzden uzaktan laf söylemek kolay..

hahahaaaa eşinizi canı gönülden tebrik ediyorum mutluluğunuz daim olsun

beyaz kartopu neye bu kadar tepki verdiğinizi de anlamadım açıkcası..arkadaşın ne kvalidesine ne görümcesine kötü bi yorum yapmadım,gelmesinler demedim..benden ne istiyosunuz yani

Bir çocuğu doğurup büyütmek,oğluyla gelinin odasına çat kapı girme hakkını vermez.
En güzelide eşin sana destek oluyor,senin söylemene gerek kalmadan annesini uyarabiliyor.
Kusura bakmayın ama kayınvalidenizi fazla laubali buldum,ne demek yanakların karının mı falan.Benim kayınvalidemde oğlunu sever,başını okşar ama bana nispet gibi gelmez çünkü hareketleri çok doğal.
Konu sahibi kayınvalidesinde farklı davranışlar sezmişki kayınvalidesinin nispet yaptığını düşünüyor.
Görümce olayına gelince,kabul etmişsin artık yapabileceğin bir şey yok maalesef,güzel bir şekilde ağırla misafirini.Bir daha yatıya gelmek isterse o zaman kibarca izah eder,yatıya kabul edemeyeceğini söylersin.

doğrusu benim hiç hoşlanmadığım şey yatarken odaya birinin dalması sadece kv. değil çocuklarım bile dalsa odaya kızarım . yatak odası insanın özelidir çok öpmek istiyorsa odadan çıkınca günaydın oğlum deyip öpsün bence burda kv. gelini kıskanıyor.

Yahu bu erkek anneleri ne kadarda meraklısınız oğlan evinde kalmaya, Ayrı şehirde olunur kalınır ama aynı şehirde kalmak neyin nesi, Benim kayınvalidemde evli kızını doğru düzgün aramaz sormaz ama eşimi zırt pırt arar 2 gün görmesin nerdesin diye sorar. Kızın senin evladın değil mi neden oğlunun peşine düşmüşsün sadece hayret bişey yahu.

sen başladın mı çalışmaya kıs, uyus

kaynana ve saz arkadaşlarıyla görüşmüyorum hiç böyle dertlerim yok 1 yıldır kafam okadar rahat ki anlatmak imkansız kelimeler yetmez.
7 yıl ses çıkaramamanın mükafatı olsa gerek görümce elti kaynana yok geldi yok gitti yok onu dedi bunu dedi..
okurken bunalıyorum
kolay gelsin valla cnm anlayışsız insanlara laf anlatmak çok zor bilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…