- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi yuvarlakpopo
-
SAN TAKTİK VEREYİM
1- Onlar seni.aramadan sen arama (bAYRAM KANDİL VB HARİÇ)
2- Aradıklarında soğuk konuş anne falan deme....sizli bizli konuş
3- çok yoğunum başım ağrıyor de komuşlar gelecek arkadaşlarım çocuğumun arkadaşları gelecek vs de
4- EVİNE GELDİKLERİNDE BEN COK ÇALIŞIYORUM çok yoruluyorum konuşmaya halim klamıyor de
5- onlara çekirdek aile olduğunu hisssettir iyi davran saygıda kusur etme ama biz bundan sonra hayatımızı kıızımızın ailesine göre şekillendireceğiz falan de
6- hep eşini sahiplen eşini onlARA KÖTYÜLEME
7- KENDİ ANNENİ BABAMIM ÖV ONLARI ÇOK SEVDİĞİNİ İLERDE ONLARIN ARKDASINDA OLACAĞÜINI HİSSETTRİ AİLENİN SANA ÇOK DEĞER VERDİĞİNİ SÖYLE
8-SOĞUK DAVRANMA SIRRINI VERME EVİNE GELDİKLERİNDEYEMEK ÇEŞİTİNİ AZALT
9- ÇAYIN YANINDA BİSEY VERME MESELA
10- YAPAMADIM YOĞUNDUM DE
11- SURATINI AS AMA HASATLIĞINI BAHANE ET
12- TEK BAŞINA KAYNANANLA VEYA GÖRÜMCENLE KALDIÜĞINDA GİT ANNEMLE FALAN TELLDE KONUŞ BAKALIM NELER DEĞİŞECEK.
tuhafsın yani biraz
neyse
evet huyum kurusun hemen gıcık olurum!!
ben onu nasıl büyüttüğümü evladımın başına kakacaksam,evliliğine müdahale edip huzurunu bozacaksam anneliğimi sorgulardım..bırakamam efendim,konuşmasınlar..
Canım herkes adetleri kendine göre yorumluyor hürmet istiyorlar adetten bahsediyorlar allah rızasından bahsediyorlar düğün yaparkende yardım etseler allah rızasını almayacaklar sanki ama o zaman işlerine gelmediği için doğurdum büyüttüm okuttum diyorlar
pardon doğurup ne yapacaktın sokağa mı atacaktın diye sorarlar adama?
büyütmeyip okutmayıp hayta serseri olmasına izin mi verecektin?
yaptığın anneliği neden sürekli adamın kafasına kakıyorsun o zaman?
kızı da var yalnız bu hanımların onlara geldi mi en iyisi olsun..
bunun adı kaynanalık değil de nedir?
ben her konuyu okuduğumda kayınvalide haklıysa onu değilse gelini haklı bulmuşumdur ama maalesef bazı hanımlar her konuda kayınvalide haklıysa kıza yukleniyorlar gelin haklıysa yıne kıza yükleniorlar ee nerede kaldı
objektiflik?
adetleri biliyorsan adetlere uy o zaman...
SAN TAKTİK VEREYİM
1- Onlar seni.aramadan sen arama (bAYRAM KANDİL VB HARİÇ)
2- Aradıklarında soğuk konuş anne falan deme....sizli bizli konuş
3- çok yoğunum başım ağrıyor de komuşlar gelecek arkadaşlarım çocuğumun arkadaşları gelecek vs de
4- EVİNE GELDİKLERİNDE BEN COK ÇALIŞIYORUM çok yoruluyorum konuşmaya halim klamıyor de
5- onlara çekirdek aile olduğunu hisssettir iyi davran saygıda kusur etme ama biz bundan sonra hayatımızı kıızımızın ailesine göre şekillendireceğiz falan de
6- hep eşini sahiplen eşini onlARA KÖTYÜLEME
7- KENDİ ANNENİ BABAMIM ÖV ONLARI ÇOK SEVDİĞİNİ İLERDE ONLARIN ARKDASINDA OLACAĞÜINI HİSSETTRİ AİLENİN SANA ÇOK DEĞER VERDİĞİNİ SÖYLE
8-SOĞUK DAVRANMA SIRRINI VERME EVİNE GELDİKLERİNDEYEMEK ÇEŞİTİNİ AZALT
9- ÇAYIN YANINDA BİSEY VERME MESELA
10- YAPAMADIM YOĞUNDUM DE
11- SURATINI AS AMA HASATLIĞINI BAHANE ET
12- TEK BAŞINA KAYNANANLA VEYA GÖRÜMCENLE KALDIÜĞINDA GİT ANNEMLE FALAN TELLDE KONUŞ BAKALIM NELER DEĞİŞECEK.
ne değişecek evlenince? gelin kayınvalideler evlenince beraber uzaya mı çkıyorlar..annemind e kaynanası var ben de görüyorum yaşananları..
evlenince insaf duygularınızı aldırıyor musunuz? ben dedim mi kaynanaısev ona tap..hayır..takıldığım noka farklı..dilersen baştan okuyabilirsin..oldu mu............
öyle bi laf atıp kenara çekilemezsin!! tuhaf olan sensin o halde,yazdığın şeyin gerekçesi yok çünkü..hadi arkadaşım herkes kendine baksın....
Onu nasil buyuttugunu anlatmak, başa kakmak degildir.
Evine yatiya gitmek, evliligine müdahale etmek degildir.
Hic bir seyine saygi duymuyorsaniz kayinvalidenizin, hic olmazsa sevdiginiz
Esinizi dogurmus onun icin saygi duyun yani.
Canım bence bu konuda sen çok fazla bir şey yapamazsın yapabileceğin en iyi şey eşinle konuşmalısın ve eşin bu durumdan rahatsız olduğunuzu annesine iyi bir dille anlatmalı. Sen söyleyince kırılabilir ama oğlu söyleyince ona kırılmaz. Hem eşin annesine kırmadan nasıl söyleyeceğini daha iyi bilir ne de olsa oğlu. Bizim de ilk başlarda böyleydi evlerimiz yarın ya gelirdi gelmediği akşamlarda telefon açardı bir gecede 3-4 abartısız telefon açtığını bilirdim. Hatta bir ara kendini aştı gecen saat 12'de aramaya başladı napıyorsunuz diye. Bir gece yine saat 12'de aradı telefonu eşim açtı yine napıyorsunuz diye sormuş eşimde anne sayende bir şey yapamıyoruz yatakta oturduk bekliyoruz annem ne zaman arayacak diye merakla dedi sonuç mu artık o kadar sık araıyor en azından 12'de aramıyor
hahahaaaa eşinizi canı gönülden tebrik ediyorummutluluğunuz daim olsun
Çok haklısın canım ne o öyle öperek uyandırmalar falan ben anlamıyorum böyle insanları o zaman evlendirme oğlunu bide oldu olucak kucağına alıp sütünü içirsin. İnsan evladını öper tabiki ama öyle çat diye odaya giripde öpüp uyan demesi saçmalık yanında eşi var oda uyandırır yani sana ne oluyo küt diye odaya giriyosun. Belki üstün başın müsait değil ayıp yani. Hele aynı şehirde olupda yatıya kalma olayını asla kabul edemiyorum. Herkez evinde yatsın gece 3 e kadar otursamda yatmaya evime gitmek isterim. Herkezin kendi düzeni var ben rahat edemem kimsenin evinde yatagında. Mecburi bir durum olmadıkça yatıya kalınmamalı bence. Görümceni arayıp haftasonu işini iptal et bi bahane uydur canım. Resmi mesafeli davran zaten sen mesafeli davranırsan oda heralde anlar diye düşünüyorum.
Onu nasil buyuttugunu anlatmak, başa kakmak degildir.
Evine yatiya gitmek, evliligine müdahale etmek degildir.
Hic bir seyine saygi duymuyorsaniz kayinvalidenizin, hic olmazsa sevdiginiz
Esinizi dogurmus onun icin saygi duyun yani.
Yahu bu erkek anneleri ne kadarda meraklısınız oğlan evinde kalmaya, Ayrı şehirde olunur kalınır ama aynı şehirde kalmak neyin nesi, Benim kayınvalidemde evli kızını doğru düzgün aramaz sormaz ama eşimi zırt pırt arar 2 gün görmesin nerdesin diye sorar. Kızın senin evladın değil mi neden oğlunun peşine düşmüşsün sadece hayret bişey yahu.
sen başladın mı çalışmaya kıs, uyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?