- Konu Sahibi yuvarlakpopo
-
senede 3 sefer gelmek çok mu oluyor:44:
konu sahibi senin ailen hiç mi gelmiyor:26:
birde kk da bazıları hiç kaynana olmayacak galiba
SAN TAKTİK VEREYİM
1- Onlar seni.aramadan sen arama (bAYRAM KANDİL VB HARİÇ)
2- Aradıklarında soğuk konuş anne falan deme....sizli bizli konuş
3- çok yoğunum başım ağrıyor de komuşlar gelecek arkadaşlarım çocuğumun arkadaşları gelecek vs de
4- EVİNE GELDİKLERİNDE BEN COK ÇALIŞIYORUM çok yoruluyorum konuşmaya halim klamıyor de
5- onlara çekirdek aile olduğunu hisssettir iyi davran saygıda kusur etme ama biz bundan sonra hayatımızı kıızımızın ailesine göre şekillendireceğiz falan de
6- hep eşini sahiplen eşini onlARA KÖTYÜLEME
7- KENDİ ANNENİ BABAMIM ÖV ONLARI ÇOK SEVDİĞİNİ İLERDE ONLARIN ARKDASINDA OLACAĞÜINI HİSSETTRİ AİLENİN SANA ÇOK DEĞER VERDİĞİNİ SÖYLE
8-SOĞUK DAVRANMA SIRRINI VERME EVİNE GELDİKLERİNDEYEMEK ÇEŞİTİNİ AZALT
9- ÇAYIN YANINDA BİSEY VERME MESELA
10- YAPAMADIM YOĞUNDUM DE
11- SURATINI AS AMA HASATLIĞINI BAHANE ET
12- TEK BAŞINA KAYNANANLA VEYA GÖRÜMCENLE KALDIÜĞINDA GİT ANNEMLE FALAN TELLDE KONUŞ BAKALIM NELER DEĞİŞECEK.
Görümcem daha beterini yaptı, şimdi kafası rahat geleni gideni karışanı yok. Ben bunların tersini yaptım iyi gelin miyim, hayır,Zaten iyi olmak için öyle davranmadım da, ya da yaranmak için ama mesafe olmayınca insanı bunaltıyorlar. İnsan bir şeyi kafasına taktıysa, sonrasında onların en ufak bir eleştirisi batıyor.kusura bakmayın nasıl bi vicdan bu çok merak ediyorum
bunları yaptı değilim gece rahat uyuyabilecek mi
bunları yapan bi kişi kocasını seviyor diyebiliyor miyiz
aynı şeyi kocanız sizin ailenize yapsa ne düşünürsünüz
yada aynı şeyi yarın öbür gün sizin evladınız size yapsa
gün olur devran döner demişler dikkatli olun bence
bu yaptıkları huzur bozmaktan başka hiçbi işe yaramaz
çayın yanına bişey yapma
dikat edinde kocanız boşanma dilekçesinde bunları maddelendirmesin size
Birde terse çevirelim durumu.
Evlenen kadar herşeyi kabullenir, evlenince niyeyse eşlerimizin çöpsüz üzüm olmasını isteriz ki ? Kendi annemiz, kız kardeşimiz , ailemiz gelsin gitsin. Ama erkek tarafı gelince afakanlar geçirelim. Nedir bu kocanın anası fobisi, adamı alana kadar anneciğim anneciğim aldıktan sonra kaynana.
Valla oğlumun doğmamış karısına hırs yaptım bu kk da ya :)) Veled muhtemel doğmadı, doğacak büyüyecek ve bana kök söktürecek vay bana vaylar bana :)))
Şaka bir yana ;
Yolun yarını geçtim hala annemle mucuk mucuk öpüşür koklaşırım aynı şeyi benim kocam annesine yapsa tukaka mı olacak. Anası bu ya ne istiyorsa yapsın, ben mi karışacağım.
Ş leri karıştırmamak lazım. Şevkat ve Şehvet. Eş hiçbir zaman anne kadar şevkat veremez, vermemeli de, verdiği zaman erkekler eşlerini anne yerine koyup gözlerini şehvet için dışarıya dikiyorlar.
Anne Ş'si ayrı, eş Ş'si ayrı.
iki erkek çocuğu annesi olarak bu cümleden ne çıkarım yapamam gerekir anlayamadım? çocuklarım evlenince onlara sarılıp öpemeyecek miyim,resmi mi davranmam gerekecek? ben kimseyi dinlemem hatta gelinlerimi de öperimdiğer dediklerinizde haklı olabilirsiniz ama bu kısmı çok abartmışsınız.evli bile olsa onun oğlu,çocuğunu öpüyor diye kime nispet yapacak size mi?
Her şey karşılıklı, eşin ailesi mesafeli gelsin deniyorsa kendi ailenin de mesafeli gelmesini isteyeceksin...
Kişisel görüştür, siz annenizi şapur şupur öpersiniz, babanızı da öper misiniz???
Siz bananızı eşinizin yanında şapur şupur öpüp kokun koyuna oturuyorsanız eşinizin de annesi ile öyle olmasını normal karşılayabilirsiniz...
Olsaydı da öpseydim, canım babamı annemden daha çok severdim o benim aşkımdı ama çabuk gitti bu dünyadan. Emin olun annemden daha fazla babamı öper koklardım.
Bu ana oğulu öpünce gelin, kız babayı öpünce damat kıskanır yada bozulur gibi birşey mi demek isteniz yada ben mi öyle anladım ?
Allah rahmet eylesin, ben de babamı çok erken kaybettim...
Hani deniyor ya gelin-kayınvalide arasında bir kıskançlık oluyor diye, belki toplumumuzda babalar da anneler gibi duygularını gösterebilse (göstereneler var tabi ama çoğu gösteremiyor, içinde yaşıyor) damat da kayınpederini kıskanabilir, yani hala kızını paylaşamıyor, beni kabullenemedi gibi düşünebilir, kim bilir değil mi?
Bu açıdan da bakmak gerek diyorum, hani ben hiçbir gelinden kayınpederim eşimi şapur şupur öpüyor yanımda, sabah gelip odamıza dalıp öperek uyandırıyor dediğini duymadım...
aaaaaaaa yeter ama bu ne ya
yok kayın validem sürekli arıyor bizi soruyor tabi soracak oğlu o oğlu 9 ay karnında taşıdı
25 yıl büyüttü kendini feda etti napsın sana bırakıp yılda bi kez gelip by by mı desin
valla ne derse desin ben,m de oğlum var ben de kayınvali de olucam ewlendiriyosan eğer arada bi mesafe muhakkak olmalı o zaman ewlendirmeyip alıp oğlunu koynunda yatırcaktı...
Onu nasil buyuttugunu anlatmak, başa kakmak degildir.
Evine yatiya gitmek, evliligine müdahale etmek degildir.
Hic bir seyine saygi duymuyorsaniz kayinvalidenizin, hic olmazsa sevdiginiz
Esinizi dogurmus onun icin saygi duyun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?