- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi yuvarlakpopo
-
Hayır başlamadım aynı evdeyim halen
Onu nasil buyuttugunu anlatmak, başa kakmak degildir.
Evine yatiya gitmek, evliligine müdahale etmek degildir.
Hic bir seyine saygi duymuyorsaniz kayinvalidenizin, hic olmazsa sevdiginiz
Esinizi dogurmus onun icin saygi duyun yani.
Canım bence bu konuda sen çok fazla bir şey yapamazsın yapabileceğin en iyi şey eşinle konuşmalısın ve eşin bu durumdan rahatsız olduğunuzu annesine iyi bir dille anlatmalı. Sen söyleyince kırılabilir ama oğlu söyleyince ona kırılmaz. Hem eşin annesine kırmadan nasıl söyleyeceğini daha iyi bilir ne de olsa oğlu. Bizim de ilk başlarda böyleydi evlerimiz yarın ya gelirdi gelmediği akşamlarda telefon açardı bir gecede 3-4 abartısız telefon açtığını bilirdim. Hatta bir ara kendini aştı gecen saat 12'de aramaya başladı napıyorsunuz diye. Bir gece yine saat 12'de aradı telefonu eşim açtı yine napıyorsunuz diye sormuş eşimde anne sayende bir şey yapamıyoruz yatakta oturduk bekliyoruz annem ne zaman arayacak diye merakla dedi sonuç mu artık o kadar sık araıyor en azından 12'de aramıyor
8 yaşında oğlum var.çok zor büyüttüm ki hala öyle devam ediyor.
oğlum dünyam,onun için herşeyi yapabilirim.onu bu kadar severken sırf geline gıcıklık olsun diye
oğlumu huzursuz edemem!!!
İyi akşamlar herkese bayanlar.Benim de çoğu bayan gibi kayınvalidem ve görümcemden çekiyorum.Evleneli 1 yıl olmadı daha.Ama o kadar düşüncesizler ki kayınvalidem şehir dışında yaşadığı halde (14 saatlik mesafe) 3 kez geldi.Gelirken sormazlar müsait misiniz diye ve her seferinde yanında bir akrabası olur ilave olarak :).Neyse tabi ki gelecek oğlunun evi sonuçta istemiyorum diyemiyorum.Kendisi çok meraklı bir kadındır,aldığmız maaşı sorar habire,her telefonda düğünde taklan altınları ne yapacağımızı sorar,herşeyi inceler.Görümcem de bizimle aynı şehirde yaşıyor ve son gelişlerinde 15 gün bende 15 gün görümcemde kaldılar.Bazen eşimle kendi odamıza çekiliyorduk pat diye içeri giriyordu en sonunda eşim bile dayanamadı ben yokken annesine kızmış.Ben varken eşime sarılır öper nispet eder gibi o kadar nefret eder oldum ki eşime söylemeyi düşünüyorum fakat kırmaktan da korkuyorum.Bir erkek annesi biraz daha ağır başlı olmalı gerekir diye düşünüyorum.Annemin bile garibine gitmiş kadının hareketleri.Asıl dün çok sinirlendim,görümcem aradı akşam;annemler gitti biz de görüşelim diye.Tamam dedim hafta sonu görüşelim ozaman.Cumartesi yatıya geliyoruz o zaman demez mi.Aynı şehirdeyiz yatıya geliyorlar bu ne demek insan teklif edilmeden kendiliğinden böyle söyler mi?Şaşkınlıktan ne dediğimi hatırlamıyorum kem küm ettim kapadım telefonu.Çok yaramaz bir çocukları var asla dur sus demez,yeni alınan koltuklarımın kenarındaki ahşap yerleri kalemle delmişti ben kızmıştım yine de ses etmemişti çocuğuna.Zaten bir hafta sonum var dinlenebildiğim ne gerek var yatılı olarak ağırlamaya? Araya resmiyeti nasıl koymalıyım? Uzun oldu kusura bakmayın.SEVGİLER.
Onu nasil buyuttugunu anlatmak, başa kakmak degildir.
Evine yatiya gitmek, evliligine müdahale etmek degildir.
Hic bir seyine saygi duymuyorsaniz kayinvalidenizin, hic olmazsa sevdiginiz
Esinizi dogurmus onun icin saygi duyun yani.
herkes verir cnm..ama bazı seylerınde sınırı vardır, büyüttük besledik diye herseyın hakımı olacagız dıye bır kural yok!. gercekten seven anne fedakar annedir, huzurunu bozan anne değil!.kaynanan siz uyurken yatak odanıza dalsa, ne hissedersiniz? belkı gıyınık yatmıyorsunuz?? ayıp denen bir şey var...sen annesıysen , öbür tarafta ise çocuklarının annesi var.bırakında sorunsuz bir evlılık yasasınlar..sebep siz olmayın..
e iyiiii ben dogurdum ben buyuttum dıyıp kendınıze saklayın o zaman evlendırmeyın.....sız dogurdunuz sız buyuttunuz dıe evlılıgını huzursuz etmeye hakkınız yok bellı bı yasa gelmıs artık o bı bırey sızın koynunuzdan cıktı karısının koynuna gırdı artık lutfen bunu anlayalım artık kayınvalıdeler
Ben kimseye tepkili degilim, buraya düsüncelerimi yaziyorum.beyaz kartopu neye bu kadar tepki verdiğinizi de anlamadım açıkcası..arkadaşın ne kvalidesine ne görümcesine kötü bi yorum yapmadım,gelmesinler demedim..benden ne istiyosunuz yani
Arkadasim ben bu konu uzerine yorum yapiyorum.
Benim yalnis buldugum 1 yilda 3 defa gelmis diye tepkili konu sahibi.
Anlattiklari kadariyla, arkasindan konusulacak kadar bir olay
yok ortada.
Benim oglum daha 4 yasinda, kayinvalide degilim yani!!
Ben kimseye tepkili degilim, buraya düsüncelerimi yaziyorum.
Sizden ne isteyecegim 18eylul
Allah saglik sihhat versin.
Haa bu sirada yasasin Kayinvalideler !!!!
SAN TAKTİK VEREYİM
1- Onlar seni.aramadan sen arama (bAYRAM KANDİL VB HARİÇ)
2- Aradıklarında soğuk konuş anne falan deme....sizli bizli konuş
3- çok yoğunum başım ağrıyor de komuşlar gelecek arkadaşlarım çocuğumun arkadaşları gelecek vs de
4- EVİNE GELDİKLERİNDE BEN COK ÇALIŞIYORUM çok yoruluyorum konuşmaya halim klamıyor de
5- onlara çekirdek aile olduğunu hisssettir iyi davran saygıda kusur etme ama biz bundan sonra hayatımızı kıızımızın ailesine göre şekillendireceğiz falan de
6- hep eşini sahiplen eşini onlARA KÖTYÜLEME
7- KENDİ ANNENİ BABAMIM ÖV ONLARI ÇOK SEVDİĞİNİ İLERDE ONLARIN ARKDASINDA OLACAĞÜINI HİSSETTRİ AİLENİN SANA ÇOK DEĞER VERDİĞİNİ SÖYLE
8-SOĞUK DAVRANMA SIRRINI VERME EVİNE GELDİKLERİNDEYEMEK ÇEŞİTİNİ AZALT
9- ÇAYIN YANINDA BİSEY VERME MESELA
10- YAPAMADIM YOĞUNDUM DE
11- SURATINI AS AMA HASATLIĞINI BAHANE ET
12- TEK BAŞINA KAYNANANLA VEYA GÖRÜMCENLE KALDIÜĞINDA GİT ANNEMLE FALAN TELLDE KONUŞ BAKALIM NELER DEĞİŞECEK.
SAN TAKTİK VEREYİM
3- çok yoğunum başım ağrıyor de komuşlar gelecek arkadaşlarım çocuğumun arkadaşları gelecek vs de
4- EVİNE GELDİKLERİNDE BEN COK ÇALIŞIYORUM çok yoruluyorum konuşmaya halim klamıyor de
5- onlara çekirdek aile olduğunu hisssettir iyi davran saygıda kusur etme ama biz bundan sonra hayatımızı kıızımızın ailesine göre şekillendireceğiz falan de
7- KENDİ ANNENİ BABAMIM ÖV ONLARI ÇOK SEVDİĞİNİ İLERDE ONLARIN ARKDASINDA OLACAĞÜINI HİSSETTRİ AİLENİN SANA ÇOK DEĞER VERDİĞİNİ SÖYLE
12- TEK BAŞINA KAYNANANLA VEYA GÖRÜMCENLE KALDIÜĞINDA GİT ANNEMLE FALAN TELLDE KONUŞ BAKALIM NELER DEĞİŞECEK.
SAN TAKTİK VEREYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?