Eşimin akrabaları

Ya çocuk kimse çocukları düşünmüyor. Kendi çocukları gecenin 3 ünde 4 ünde hatta sabaha kadar uyumadıkları oluyor. Herhalde herkesi kendileri gibi zannediyorlar yada onların çocukları böyle diye bizimkiler de uyumamalı

Hastayım deyin.. surat asın ..büyük ev temizliğine girişin.. eşinize laf sokun ..onlar otururken gidin yatın.. sabah geç kalkın ..işim var deyip dışarı çıkın.. vardır onları istemediğinizi hissettirecek bi yolu....

Onlar otururken gidip yatıyorum bu işe yaramadı:) eşime de laf soktum o da yaramadı tam tersine gülüyorlar

Yerinizde olsan yapacağım en kibar ve en en iyi niyetli hareket hemen çocuğuma ve kendime bir çanta hazırlayıp

"Kusura bakmayın çocuk çok huzursuz oldu, ben de uykusuz kaldım gerildim. Siz hiç rahatsız olmayın, rahatınızı bozmayın ben x'de kalacağım." diyerek evden çıkmak olurdu.

Onlar otururken gidip yatıyorum bu işe yaramadı:) eşime de laf soktum o da yaramadı tam tersine gülüyorlar
O zaman bunlarla yaşamaya alışıp kabulleneceksin her yolu denemişsin olmamış sen açık açık söylesen iyice arsızlaşırlar zaten ev sahibini düşünmüyorlarda bi insan hiç mi evini yatağını özlemez yaw anneme bile gidince evimi arıyorum uğraşmayın artık boşunada yıpratmayın kendinizi...

Fazla yüz verirsen astar isterler canım gelen olursa kapıyı açma ararlarsa yine açma anlarlar bi daha da gelmezler

mesajınız 'ev sizin bebek sizin rahatsız olan sizsiniz Neden evden gitmiyorsunuz?!' diye devam edecek sandım bir an.
imza: eşin halasının oğlu

burası kendi eviniz değil, tartışmanızı kendi evinizde yapın başkalarını rahatsız etmeye hakkınız yok deseniz? biliyorum biraz sert ama...

'yarın üniversiteden arkadaşım x ile eşi y buraya geleceklermiş 2 gün bizde kalacaklar. siz bugün ayrılıyorsunu diye kabul ettim. siz burdaysanız biz halamı arayalım da onda kalsınlar.' deseniz? yani kendi anası aynı şehirdeyken neden sizde kalıyorlar onu hiç anlamadım.

Bir daha ki geleceklerinde bir bahane bulur ve müsait olmadığımı söylerdim. Bu tarz insanlara ayıp olmasın diye bir şey demiyorsunuz ama görün yarın bir gün kabul etmediğiniz de sizden kötüsü olmayacak.

DAha önce de yaptım ama müsait değilim diyorum mesela,ertesi gün yine arıyor veya nerdesin bende geleyim diyor :) valla bozmak en doğrusu. Bu sefer mahçup etmek istemiyorum bizdeler diye ama aradıklarında müsait değilim diyip başka birşey söylemeyi düşünmüyorum telefonları da açmayı düşünmüyorum. Artık gerçekten terbiyesizlik bu. Bu saat oldu hala uyuyorlar. Salonda çocuklar oynuyor onlar uyuyor.

Benim burda kimsem yok akrabam filan o yüzden gidemiyorum da bir yere ben dün söyledim yani bu adam böyle yapıyor gidicez diyip 2 gün daha kaldınız belki benim işim var planım var siz alınmayın diye söylemiyorum birşey çok dengesiz davranışlar dedim. Ama ne anladı bilmiyorm

Açıkçası bence de sen hiç karışma eşine söyle o halletsin çünkü onun akrabası.

Aslında tam da o anda, kavgaları anında çıkışsan; başından bu derdi çok güzel savabilirmişsin. Susulmayacak yerde susmuşsun sanki.

Aynı tabloda muhtemelen, eşimin sessiz kalışına karşın kavgalarına denk bir öfke patlaması ile akrabaları yerin dibine sokar, "Yarın gidiyorsunuz ben böyle bir rezillik, düşüncesizlik görmedim" der, eşime de baş başa kalınca "Dayanamadım, lütfen beni anla, sakin, her şeyi hoş karşılayacağımız zamanlarda değiliz, bu evde artık bir bebek var"lı bir konuşmaya girişir, bebeğime dönerdim.

Keşke susmasaymışsınız, konuşmanız tam yerinde olurmuş.

Yüzlerine mi dediniz bunu doğrumu anladım

Yatılı misafirleri hiç ama hiç sevmiyorum, heleki emirvaki yapanları hiç
Başka versiyonu başımda var. Eşimin erkek ve kızkardeşi. Kendileri plan yapar kendi tatillerinde gelirler. Karnı burnumda çalışırkende geldiler, şimid ufak bebeğim var ve çalışıyorum yine geliyorlar.
Hiç düşünmezmi insan onlar belki ailecek vakit geçirecek, belki karı kocanın arası bozuk? yada belki hasta ev sahipleri.
Bazı günler geliyor yemek yapamıyor insan bebekle, misafir olunca mecbur kalıyorsun
Off daraldım valla, Allah yardımcımız olsun Jameya

Şimdi kahvaltı hazırlıyırsundur kıyamam

En güzeli senin kadınla aranı açman. Bir de bugün beş karış suratla gez evde. Yüz bulamasınlar başka çaren yok gibi. Eşin de bir şey diyemez ki çok zor bir durum.

bayağı da söylemişsiniz aslında Jameya a
kalas mıdırlar yüzsüz müdür ler nedirler
eşiniz de ne yapabilirim demesin kusura bakmasın

bir dahakine gerçekten set çekin sakın almayın
ve çok sonra başka bir ortamda o varken "hiç sevmem yatı işlerini kimseye de kalmaya gitmek istemem" vs konuşun

ve lütfen bir daha arayıp terslediğinizde yazın buraya noooluurrrr

Ne sevimsiz ne arsız insanlar var yahu..
Nasıl böyle rahat davranabiliyorlar?
Ben en son 6-7 ay önce gittim abimin evine. Böyle rahat davranmıyorum yahu. 2 saat yeterli. Herkesin özel hayatı var. Ayıptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…