Hastayım deyin.. surat asın ..büyük ev temizliğine girişin.. eşinize laf sokun ..onlar otururken gidin yatın.. sabah geç kalkın ..işim var deyip dışarı çıkın.. vardır onları istemediğinizi hissettirecek bi yolu....Sessiz olmaları konusunda hep uyardım. Gelmeleri kalmaları konusunda ne diyebilirim nasıl denir bilmiyorum ki? bana gelmeyin dışarıda görüşeliö diyemiyorum. Ben kötü olmak istemiyorum olacaksa eşim olsun onun akrabaları diye düşünüyorum. Benim akrabam olsa her türlü konuşurum ama bence benim birşey söylemem ayıp diye söylemiyorum. Ne bileyim bi patlama yaşayacağım ama
Onlar otururken gidip yatıyorum bu işe yaramadı:) eşime de laf soktum o da yaramadıHastayım deyin.. surat asın ..büyük ev temizliğine girişin.. eşinize laf sokun ..onlar otururken gidin yatın.. sabah geç kalkın ..işim var deyip dışarı çıkın.. vardır onları istemediğinizi hissettirecek bi yolu....
O zaman bunlarla yaşamaya alışıp kabulleneceksin her yolu denemişsin olmamış sen açık açık söylesen iyice arsızlaşırlar zaten ev sahibini düşünmüyorlarda bi insan hiç mi evini yatağını özlemez yaw anneme bile gidince evimi arıyorum uğraşmayın artık boşunada yıpratmayın kendinizi...Onlar otururken gidip yatıyorum bu işe yaramadı:) eşime de laf soktum o da yaramadıtam tersine gülüyorlar
mesajınız 'ev sizin bebek sizin rahatsız olan sizsiniz Neden evden gitmiyorsunuz?!' diye devam edecek sandım bir an.Ev sizin bebek sizin rahatsız olan sizsiniz neden konuşmuyorsunuz...bırakın terbiyesiz desinler evimden çocuğundan kıymetli olamazlar.... Yumuşak yüzlüsün kimseyle kötü olmak istemiyorsun ama bunu da anlatmanın bi yolu vardır...
Ya ben şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasının oğlu geldi bize farklı şehirden,sık sık geliyorlar hatta bikaç kez emrivaki misafir konusu açmıştm.
Biz geliyoruz bikaç saate diyip geliyorlar ve resmen ne yaptıkları belli değil.
2 gün önce geldiler kalmaya,sözde 1 akşam kalıcaklardı. Bugün gideceklerini söylediler hala burdalar,üstelik evime misafir çağırıyorlar,üstelik hafta sonuna kadar burada olacaklarını söylüyorlar. Şimdi eşi geldi gitmeleri gerekirken kavgaya tutuştular bağırıyorlar çocuk uyutamıyorum. Eşime şunlara birşey söyle dedim ne diyebilirim diyor.bu benim evime son gelişleri bilgin olsun dedim. Ya bu kadar terbiyesizlik olamaz. Benim çocuğum sizin salak kavgalarınızı dinlemek zorunda mı??
Ben sırf kızım duymasın diye eşimle tartışmayıp içimde patlıyo söyleyeceklerim,geliyo iki dengesiz evimde bas bas bağırıyor. Yeter artık defol git burdan diye.
Ben çıkıp laf etsem terbiyesiz olucam eşimle gerilicem. Saçma sapan insanlardan bıktım kimse haddini bilmiyor. Yetmezmiş gibi kadın ütü yapuyo masayı odanın ortasında bırakıyo. Evim şuan b*k gibi. Herkes kafasına göre takılıyor. Yemeğe çımıyoruz saat gece yarısı ordan nargileye gidelim diye tuttururlar. Ya küçük bebek var bende bunu düşünüp hareket etmem gerekiyor benim. Onların da çocukları var. Ama kimse çocuk uyuyacak diye düşünmüyor. Daha da yazacaklarım var ama yazmıyorum
mesajınız 'ev sizin bebek sizin rahatsız olan sizsiniz Neden evden gitmiyorsunuz?!' diye devam edecek sandım bir an.
imza: eşin halasının oğlu
DAha önce de yaptım ama müsait değilim diyorum mesela,ertesi gün yine arıyor veya nerdesin bende geleyim diyor :) valla bozmak en doğrusu. Bu sefer mahçup etmek istemiyorum bizdeler diye ama aradıklarında müsait değilim diyip başka birşey söylemeyi düşünmüyorum telefonları da açmayı düşünmüyorum. Artık gerçekten terbiyesizlik bu. Bu saat oldu hala uyuyorlar. Salonda çocuklar oynuyor onlar uyuyor.Bir daha ki geleceklerinde bir bahane bulur ve müsait olmadığımı söylerdim. Bu tarz insanlara ayıp olmasın diye bir şey demiyorsunuz ama görün yarın bir gün kabul etmediğiniz de sizden kötüsü olmayacak.
Benim burda kimsem yok akrabam filan o yüzden gidemiyorum da bir yereburası kendi eviniz değil, tartışmanızı kendi evinizde yapın başkalarını rahatsız etmeye hakkınız yok deseniz? biliyorum biraz sert ama...
'yarın üniversiteden arkadaşım x ile eşi y buraya geleceklermiş 2 gün bizde kalacaklar. siz bugün ayrılıyorsunu diye kabul ettim. siz burdaysanız biz halamı arayalım da onda kalsınlar.' deseniz? yani kendi anası aynı şehirdeyken neden sizde kalıyorlar onu hiç anlamadım.
Açıkçası bence de sen hiç karışma eşine söyle o halletsin çünkü onun akrabası.Ya ben şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasının oğlu geldi bize farklı şehirden,sık sık geliyorlar hatta bikaç kez emrivaki misafir konusu açmıştm.
Biz geliyoruz bikaç saate diyip geliyorlar ve resmen ne yaptıkları belli değil.
2 gün önce geldiler kalmaya,sözde 1 akşam kalıcaklardı. Bugün gideceklerini söylediler hala burdalar,üstelik evime misafir çağırıyorlar,üstelik hafta sonuna kadar burada olacaklarını söylüyorlar. Şimdi eşi geldi gitmeleri gerekirken kavgaya tutuştular bağırıyorlar çocuk uyutamıyorum. Eşime şunlara birşey söyle dedim ne diyebilirim diyor.bu benim evime son gelişleri bilgin olsun dedim. Ya bu kadar terbiyesizlik olamaz. Benim çocuğum sizin salak kavgalarınızı dinlemek zorunda mı??
Ben sırf kızım duymasın diye eşimle tartışmayıp içimde patlıyo söyleyeceklerim,geliyo iki dengesiz evimde bas bas bağırıyor. Yeter artık defol git burdan diye.
Ben çıkıp laf etsem terbiyesiz olucam eşimle gerilicem. Saçma sapan insanlardan bıktım kimse haddini bilmiyor. Yetmezmiş gibi kadın ütü yapuyo masayı odanın ortasında bırakıyo. Evim şuan b*k gibi. Herkes kafasına göre takılıyor. Yemeğe çımıyoruz saat gece yarısı ordan nargileye gidelim diye tuttururlar. Ya küçük bebek var bende bunu düşünüp hareket etmem gerekiyor benim. Onların da çocukları var. Ama kimse çocuk uyuyacak diye düşünmüyor. Daha da yazacaklarım var ama yazmıyorum
Yüzlerine mi dediniz bunuBenim burda kimsem yok akrabam filan o yüzden gidemiyorum da bir yereben dün söyledim yani bu adam böyle yapıyor gidicez diyip 2 gün daha kaldınız belki benim işim var planım var siz alınmayın diye söylemiyorum birşey çok dengesiz davranışlar dedim. Ama ne anladı bilmiyorm
bayağı da söylemişsiniz aslındaBenim burda kimsem yok akrabam filan o yüzden gidemiyorum da bir yereben dün söyledim yani bu adam böyle yapıyor gidicez diyip 2 gün daha kaldınız belki benim işim var planım var siz alınmayın diye söylemiyorum birşey çok dengesiz davranışlar dedim. Ama ne anladı bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?