Eşimin akrabaları

Bu insanların işi gücü yok mu? Bugün Çarşamba ve hala sizdeler. Ya da eşiniz şu an işte değil mi? Sizin evde kalmayı özendirecek ne var? Çok güzel bir yerde mi yaşıyorsunuz? Gez gez doyamıyorlar. Ben birşey anlamadım bu kalma işinden.

Ya sormayın ya. Bazı günler geliyor çocuğuna tahammülü olmuyor insanın. Yemek yapmıyorum dün makarna yaptım. İsteyen istediğini yesin ben hizmetçisi değilim kimsenin. Bakın bu saatte kadın uyuyo hala salonda ben kahvaltı hazırlıyorum. Böyle bi misafir mı olur bu ne ya

Bu insanlar boş boş bütün gün geziyo. Kocası ne iş yapıyo bilinmiyor sözde inşaat işiyle uğraşıyor ama hiç emin değilim. O kafeden o kafeye gidip bi nargile bi kahve içiyo insanlarla sabahlara kadar oturuyo sözde iş. Bugün çarşamba ve pazar gecesi geldiler.

İlginç..

Ne sevimsiz ne arsız insanlar var yahu..
Nasıl böyle rahat davranabiliyorlar?
Ben en son 6-7 ay önce gittim abimin evine. Böyle rahat davranmıyorum yahu. 2 saat yeterli. Herkesin özel hayatı var. Ayıptır.
Çok çirkin şeyler en sevmediğim şeyler. Kimsenin evinde kalmam. 3 saat sonra kalkıp gidiyorum en fazla. Ama bide annesi bizimle aynı şehirde biraz da onlara uğrayın yani. Kadın hala uyuyor biliyor musunuz

Oturup sohbet edebildiğiniz insana diyebilirsiniz, çok gürültü ediyorsunuz, uyutamıyorum çocuğu diye.. Ben çocuğumu uyuturken ses çıkarana asla tahammül etmem, kim olursa olsun. Eşiniz de çok ilginçmiş gerçekten. Başkasının evinde kavga eden insanları hoş görüp, sizi mi geçimsiz ilan edecek? Bebek varsa bir evde, herkes onun düzenine uymak zorundadır...

Önünü almak lazım açıkca davranarak.
Geçen bana da eşimin halası ve annesigiller geldi kalabalık. Gelmeden önce ayrı yoruldum, gittiler ev savaş alanı gibiydi ayrı yoruldum.
Bir daha davet etmeyi düşünmüyorum valla yarım ağız olsa bile.

Ben anlamıyorum, mecburi misafirliğe gitsem(kalmalı olmasa bile.) yediğimi içtiğimi toparlarım, aman ev sahibi arkamdan uğraşmasın diye çaba gösteririm.

Siz bence acilen bir yere gitmeniz gerekiyormuş,haber gelmiş gibi yapın postalayın derim. Rahatı görmüş onlar kolay kolay gitmezler.

Çıkmasanız bile, küçük çocuğu olan insana gelip böyle yük olunmaz siz mecbur musunuz onların arkasını toplamaya kendi evini temizleyip çıkmış evden, gelmiş sizin evde sefa sürüyor, akıllıya bak.. ye, iç, gez, eğlen, temizlik ve masraf başkasına ait.. iyi tezgah!

Ben evlendiğimden beri bu insanlara 2 kez gittim o da ısrarlarından dolayı. 6 yıllık evliyim. Benim evime kaç kez geldiler unuttum yani. Annesi bizimle aynı şehirde oturuyor ama Yine de bize geliyorlar
Annesine yük olmayıp size musallat oluyorlar kısaca... İş yaptırın, başka yolu yok.. Gelmişken bir işin ucundan tutsunlar

Merdaneyi alıp gelicem şimdi oraya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar demişler... benim de bebeğim var, uyuturken abisi ses etse tahammülüm yok, kaldı ki koca koca insanlar bağıracak... ömür billah evime gelmeseler, arkamdan istediklerini söyleseler umrumda olmaz.. bebek var bu evde, herkes ona göre davranacak! Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin demişler... Yaş aldıkça uygulamaya başladım ben bunu... Tavsiye ederim.. Ufak ufak, alıştıra alıştıra... Sonra insanlar da alışır.. delidir, ne yapsa yeridir diye ayağını denk alır..

yav arkadas ben abimlere gittiğimde bile (ki abim zorla çağırır ki dusunun ust katımda oturuyor ) yediğimi içtiğimi kaldırırım ... eger yemege çağırmışsa bile 10 çağırıyosa 2 gidiyorum.. gittiğimde de yegenlerimle ilgileniyorum daha çok bişiy yiyecek içeceksemde topluyo ve hemen aşağıya iniyorum.. Başkasınn evine misafirliğe gidicm bi de böyle rahatlık.. tamam ye iç eyw da önndeki tabagı kaldırda yardım et hizmetçin yok sonuçta ama bu insanlık meselesidir görgudur .. Eşinizin halletmesi daha iyi olur söyleyin baktınız halletmıyo ben diyemem edemem o zaman kbakma yeterınce sabrettım bundan snra olacaklara bana bahane verme diyin .. siz de az cabbar olun bişy oldugunda ütüyü kaldırırmısın buradan diyin yada tartıstıklarında az sessiz olurmusunuz çocugu uyutamıyorum alışık değilde diyin ..

Sizi çok iyi anlıyorum
Benim görümcede öğlen 2-3'e kadar uyuyor

Öyle bir dünya yok gidip rahatlıklarına kendi evlerinde devam etsinler bi zahmet.

Bazen terbiyesiz olmak iyidir. Hak edenlere karşı bir tık çirkefleşilebilir bence.
Gitsinler bir daha gelmek istediklerinde müsait olmadığımı söylemeyi düşünüyorum. Biraz önce tartışmaya başladılar yine ben bizim yanımızda böyle tartışmalar yapmayın dedim güldüler

Ne kaldırması ya kadın 11:30 da uyandı kahvaltısını yaptı kalktı giyindi makyaj yaptı gideceklermiş. Sonra makşnaya çamaşır attı. Bi gergin gergin bunları bekleyecek misin gidicez dediniz dedim yok bitsin ıslak götürücem dedi şimdi makina bitsin diye bekliyoruz. Ayyy delirmemek elde değil yemin ederim kimseye iyi niyetli olmaya gelmiyor ya.

Sizi çok iyi anlıyorum
Benim görümcede öğlen 2-3'e kadar uyuyor
Ya benim kızım erkenden uyanıyor. Ben sizi odada beklemek zorunda mıyım şimdi? Bunları niye düşünmezler? Kahvaltı hazırladım bi ton ses geldi ladın kalktı hazır sofraya oturdu sonra elini bile sürmeden gidip giyinmeye başladı. Ah gitsinler de dokunmasın zaten bişeye defolup gitsinler bidaha da misafir kabul etmiyorum diyecem

kaynanasi tarafindan 5 dk once aranip yarin oraya geliyoruz denen bir insan şuan bu konuyu okumamaliydi bence
ay gercekten bende biktim artik yatili yatili gelinip birde cocugumun onlarin yasam sekline uyum saglamasini beklemelerinden cinnet geliyor banada alttan alttan insanlar düsüncesiz ve bencil yapacak bir sey yok sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…