Ya sormayın ya. Bazı günler geliyor çocuğuna tahammülü olmuyor insanın. Yemek yapmıyorum dün makarna yaptım. İsteyen istediğini yesin ben hizmetçisi değilim kimsenin. Bakın bu saatte kadın uyuyo hala salonda ben kahvaltı hazırlıyorum. Böyle bi misafir mı olur bu ne yaYatılı misafirleri hiç ama hiç sevmiyorum, heleki emirvaki yapanları hiç
Başka versiyonu başımda var. Eşimin erkek ve kızkardeşi. Kendileri plan yapar kendi tatillerinde gelirler. Karnı burnumda çalışırkende geldiler, şimid ufak bebeğim var ve çalışıyorum yine geliyorlar.
Hiç düşünmezmi insan onlar belki ailecek vakit geçirecek, belki karı kocanın arası bozuk? yada belki hasta ev sahipleri.
Bazı günler geliyor yemek yapamıyor insan bebekle, misafir olunca mecbur kalıyorsun
Off daraldım valla, Allah yardımcımız olsunJameya
Halletmiyor kiAçıkçası bence de sen hiç karışma eşine söyle o halletsin çünkü onun akrabası.
Bu insanlar boş boş bütün gün geziyo. Kocası ne iş yapıyo bilinmiyor sözde inşaat işiyle uğraşıyor ama hiç emin değilim. O kafeden o kafeye gidip bi nargile bi kahve içiyo insanlarla sabahlara kadar oturuyo sözde iş. Bugün çarşamba ve pazar gecesi geldiler.Bu insanların işi gücü yok mu? Bugün Çarşamba ve hala sizdeler. Ya da eşiniz şu an işte değil mi? Sizin evde kalmayı özendirecek ne var? Çok güzel bir yerde mi yaşıyorsunuz? Gez gez doyamıyorlar. Ben birşey anlamadım bu kalma işinden.
İlginç..Bu insanlar boş boş bütün gün geziyo. Kocası ne iş yapıyo bilinmiyor sözde inşaat işiyle uğraşıyor ama hiç emin değilim. O kafeden o kafeye gidip bi nargile bi kahve içiyo insanlarla sabahlara kadar oturuyo sözde iş. Bugün çarşamba ve pazar gecesi geldiler.
Çok çirkin şeyler en sevmediğim şeyler. Kimsenin evinde kalmam. 3 saat sonra kalkıp gidiyorum en fazla. Ama bide annesi bizimle aynı şehirde biraz da onlara uğrayın yani. Kadın hala uyuyor biliyor musunuzNe sevimsiz ne arsız insanlar var yahu..
Nasıl böyle rahat davranabiliyorlar?
Ben en son 6-7 ay önce gittim abimin evine. Böyle rahat davranmıyorum yahu. 2 saat yeterli. Herkesin özel hayatı var. Ayıptır.
Oturup sohbet edebildiğiniz insana diyebilirsiniz, çok gürültü ediyorsunuz, uyutamıyorum çocuğu diye.. Ben çocuğumu uyuturken ses çıkarana asla tahammül etmem, kim olursa olsun. Eşiniz de çok ilginçmiş gerçekten. Başkasının evinde kavga eden insanları hoş görüp, sizi mi geçimsiz ilan edecek? Bebek varsa bir evde, herkes onun düzenine uymak zorundadır...Ben ne diyim ki nasıl diyim hiç bilmiyorum. Vallahi kadını da seviyorum kocası dengesiz diye dengesizleşiyor. Oturup sohbet edebildiğim bir insan diye hiç bu zamana kadar birşey demedim ama artık hadlerini aşıyorlar gerçekten
Çıkmasanız bile, küçük çocuğu olan insana gelip böyle yük olunmazBen kızımı uyuttum şimdi her yer darmaduman. Ortalığı toplamak zorundayım sonra yine misafi
hayır kimse sormadı kalabilir miyiz diye. Evde misin biz geliyoruz desiler e tamam gelsinler. Kimse birşey demiyor ama Allah için 3 gün oldu ve gitmeyi konuşuyorlar ama gitmiyorlar. Ya belki benim planım olucak çıkıcam arkadaşımla görüşücem?
Annesine yük olmayıp size musallat oluyorlar kısaca... İş yaptırın, başka yolu yok.. Gelmişken bir işin ucundan tutsunlarBen evlendiğimden beri bu insanlara 2 kez gittim o da ısrarlarından dolayı. 6 yıllık evliyim. Benim evime kaç kez geldiler unuttum yani. Annesi bizimle aynı şehirde oturuyor ama Yine de bize geliyorlar
Merdaneyi alıp gelicem şimdi orayaYa ben kaç kez uyarıyorum bu konuda anlatamam. Zaten görüyo bebeğimi uyutmak saatlerimi alıyor,uyumuyor diye şikayetçiyim hala bağıra bağıra konuşuyorlar. Bunu anlamamaları dikkat etmemeleri çok yanlış. Benim bebeğşmin niye uykusunu bozuyorsunuz ki bunu düşünmeyecek kadar sorumsuzlar işte.
Ya sormayın ya. Bazı günler geliyor çocuğuna tahammülü olmuyor insanın. Yemek yapmıyorum dün makarna yaptım. İsteyen istediğini yesin ben hizmetçisi değilim kimsenin. Bakın bu saatte kadın uyuyo hala salonda ben kahvaltı hazırlıyorum. Böyle bi misafir mı olur bu ne ya
Öyle bir dünya yok gidip rahatlıklarına kendi evlerinde devam etsinler bi zahmet.Ya çocuk kimse çocukları düşünmüyor. Kendi çocukları gecenin 3 ünde 4 ünde hatta sabaha kadar uyumadıkları oluyor. Herhalde herkesi kendileri gibi zannediyorlar yada onların çocukları böyle diye bizimkiler de uyumamalı
Şimdi de gidicez demeye başladılar kadın makşnaya çamaşır attıÖyle bir dünya yok gidip rahatlıklarına kendi evlerinde devam etsinler bi zahmet.
Gitsinler bir daha gelmek istediklerinde müsait olmadığımı söylemeyi düşünüyorum. Biraz önce tartışmaya başladılar yine ben bizim yanımızda böyle tartışmalar yapmayın dedim güldülerBazen terbiyesiz olmak iyidir. Hak edenlere karşı bir tık çirkefleşilebilir bence.
Ne kaldırması ya kadın 11:30 da uyandı kahvaltısını yaptı kalktı giyindi makyaj yaptı gideceklermiş. Sonra makşnaya çamaşır attı. Bi gergin gergin bunları bekleyecek misin gidicez dediniz dedim yok bitsin ıslak götürücem dediyav arkadas ben abimlere gittiğimde bile (ki abim zorla çağırır ki dusunun ust katımda oturuyor) yediğimi içtiğimi kaldırırım ... eger yemege çağırmışsa bile 10 çağırıyosa 2 gidiyorum.. gittiğimde de yegenlerimle ilgileniyorum daha çok bişiy yiyecek içeceksemde topluyo ve hemen aşağıya iniyorum.. Başkasınn evine misafirliğe gidicm bi de böyle rahatlık.. tamam ye iç eyw da önndeki tabagı kaldırda yardım et hizmetçin yok sonuçta ama bu insanlık meselesidir görgudur .. Eşinizin halletmesi daha iyi olur söyleyin baktınız halletmıyo ben diyemem edemem o zaman kbakma yeterınce sabrettım bundan snra olacaklara bana bahane verme diyin .. siz de az cabbar olun bişy oldugunda ütüyü kaldırırmısın buradan diyin yada tartıstıklarında az sessiz olurmusunuz çocugu uyutamıyorum alışık değilde diyin ..
Ya benim kızım erkenden uyanıyor. Ben sizi odada beklemek zorunda mıyım şimdi? Bunları niye düşünmezler? Kahvaltı hazırladım bi ton ses geldi ladın kalktı hazır sofraya oturdu sonra elini bile sürmeden gidip giyinmeye başladı. Ah gitsinler de dokunmasın zaten bişeye defolup gitsinler bidaha da misafir kabul etmiyorum diyecemSizi çok iyi anlıyorum
Benim görümcede öğlen 2-3'e kadar uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?