- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
şu yorumdan sonra aklıma bu geldi:Ne kaldırması ya kadın 11:30 da uyandı kahvaltısını yaptı kalktı giyindi makyaj yaptı gideceklermiş. Sonra makşnaya çamaşır attı. Bi gergin gergin bunları bekleyecek misin gidicez dediniz dedim yok bitsin ıslak götürücem dedişimdi makina bitsin diye bekliyoruz. Ayyy delirmemek elde değil yemin ederim kimseye iyi niyetli olmaya gelmiyor ya.
oha falan oluyorum okudukçaNe kaldırması ya kadın 11:30 da uyandı kahvaltısını yaptı kalktı giyindi makyaj yaptı gideceklermiş. Sonra makşnaya çamaşır attı. Bi gergin gergin bunları bekleyecek misin gidicez dediniz dedim yok bitsin ıslak götürücem dedişimdi makina bitsin diye bekliyoruz. Ayyy delirmemek elde değil yemin ederim kimseye iyi niyetli olmaya gelmiyor ya.
Numaranı değiştir, hatta taşının, izinizi kaybettirin. Bunlar ne değişikmiş ya?!!Ne kaldırması ya kadın 11:30 da uyandı kahvaltısını yaptı kalktı giyindi makyaj yaptı gideceklermiş. Sonra makşnaya çamaşır attı. Bi gergin gergin bunları bekleyecek misin gidicez dediniz dedim yok bitsin ıslak götürücem dedişimdi makina bitsin diye bekliyoruz. Ayyy delirmemek elde değil yemin ederim kimseye iyi niyetli olmaya gelmiyor ya.
ohhh çamaşırlarını yıkayıp göturuyo bi deNe kaldırması ya kadın 11:30 da uyandı kahvaltısını yaptı kalktı giyindi makyaj yaptı gideceklermiş. Sonra makşnaya çamaşır attı. Bi gergin gergin bunları bekleyecek misin gidicez dediniz dedim yok bitsin ıslak götürücem dedişimdi makina bitsin diye bekliyoruz. Ayyy delirmemek elde değil yemin ederim kimseye iyi niyetli olmaya gelmiyor ya.
Evet benim kızım da onlara uymak zorunda kaldı sesten uyutamadığım için çocuk da var oyun oynuyorlar mecbur uyum sağladık. Ve uyutmak artık 5 katı daha zor oldu. Şimdig ittiler ama ben bi ğatyamaya hazır bi bomba gibiyim nasıl atarım bu gerginliği bilmiyorum. Kızım uyumak bilmiyorkaynanasi tarafindan 5 dk once aranip yarin oraya geliyoruz denen bir insan şuan bu konuyu okumamaliydi bence
ay gercekten bende biktim artik yatili yatili gelinip birde cocugumun onlarin yasam sekline uyum saglamasini beklemelerinden cinnet geliyor banada alttan alttan insanlar düsüncesiz ve bencil yapacak bir sey yok sanirim
Yeni eve daha bikaç ay önce taşındık. Burayı çok beğendiler :) belki buralardan bi ev tutarız dediler. Gittiler şimdi ama ben çok gerginim nasıl sakinleşirim?Numaranı değiştir, hatta taşının, izinizi kaybettirin. Bunlar ne değişikmiş ya?!!
3 günde 5 kez çalıştırdı makinayı ne diyosun :) asacakmış arabada.ohhh çamaşırlarını yıkayıp göturuyo bi deanaaam kirli götur ıslak bavuluna mı koyucan yuhhh !!! kokar ayol bu sıcakta . . Kendi evlerin de makine mi yok.. herkeste böle 2-3 gun kalsalar zengın olur insan yahu
neden fişini çekmedin sende .. ayrıca o niye çalıştırıyo kbakma da ... gördugun anda onun dilinden ben anlıyorum ne atılacaksa bana ver ben atarım diyecektin.. misaifr elbette gelecek eşinn dayısı kızkardesı anası dıdısı fln ama yesinler içsinler ama ben belirli noktada söylerdim açıkçası... sende biraz pasif kalmışsın. . susmuşsun sanki onlar yüz bulmuş. .3 günde 5 kez çalıştırdı makinayı ne diyosun :) asacakmış arabada.
kesinlikle. azıcık yüzlerine gülsen hemen bunu suistimal ediyolar en iyisi mesafe.Ben bi daha kimseye güler yüz göstermicem bu dersi çıkardım
Uyanıp tartışmaya mı başladılar? Yuh ya.Gitsinler bir daha gelmek istediklerinde müsait olmadığımı söylemeyi düşünüyorum. Biraz önce tartışmaya başladılar yine ben bizim yanımızda böyle tartışmalar yapmayın dedim güldüler
hadlerini bildirince bize de anlatır mısınBenim evimde kalamaz kimse ben hadlerini bildiricem yeter artık. Çağırdıkları misafirin 2 tane çocuğu var kendileri 3 kişi biz 3 kişiyiz. Bunun maddi manevi zararı var yani 1 hafta ben düzenimi bozmak zorunda mıhın
papatya çayi deneyebilirsinizEvet benim kızım da onlara uymak zorunda kaldı sesten uyutamadığım için çocuk da var oyun oynuyorlar mecbur uyum sağladık. Ve uyutmak artık 5 katı daha zor oldu. Şimdig ittiler ama ben bi ğatyamaya hazır bi bomba gibiyim nasıl atarım bu gerginliği bilmiyorum. Kızım uyumak bilmiyoryok olsun düşüncesiz saçma sapan insanlar.
Az sakin olun,cocuk var falan demediniz mi?Ya ben şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Eşimin halasının oğlu geldi bize farklı şehirden,sık sık geliyorlar hatta bikaç kez emrivaki misafir konusu açmıştm.
Biz geliyoruz bikaç saate diyip geliyorlar ve resmen ne yaptıkları belli değil.
2 gün önce geldiler kalmaya,sözde 1 akşam kalıcaklardı. Bugün gideceklerini söylediler hala burdalar,üstelik evime misafir çağırıyorlar,üstelik hafta sonuna kadar burada olacaklarını söylüyorlar. Şimdi eşi geldi gitmeleri gerekirken kavgaya tutuştular bağırıyorlar çocuk uyutamıyorum. Eşime şunlara birşey söyle dedim ne diyebilirim diyor.bu benim evime son gelişleri bilgin olsun dedim. Ya bu kadar terbiyesizlik olamaz. Benim çocuğum sizin salak kavgalarınızı dinlemek zorunda mı??
Ben sırf kızım duymasın diye eşimle tartışmayıp içimde patlıyo söyleyeceklerim,geliyo iki dengesiz evimde bas bas bağırıyor. Yeter artık defol git burdan diye.
Ben çıkıp laf etsem terbiyesiz olucam eşimle gerilicem. Saçma sapan insanlardan bıktım kimse haddini bilmiyor. Yetmezmiş gibi kadın ütü yapuyo masayı odanın ortasında bırakıyo. Evim şuan b*k gibi. Herkes kafasına göre takılıyor. Yemeğe çımıyoruz saat gece yarısı ordan nargileye gidelim diye tuttururlar. Ya küçük bebek var bende bunu düşünüp hareket etmem gerekiyor benim. Onların da çocukları var. Ama kimse çocuk uyuyacak diye düşünmüyor. Daha da yazacaklarım var ama yazmıyorum
Sizin muhite taşınıp komple sizden geçinmeye niyetliler.. oh ne güzel dünya..Yeni eve daha bikaç ay önce taşındık. Burayı çok beğendiler :) belki buralardan bi ev tutarız dediler. Gittiler şimdi ama ben çok gerginim nasıl sakinleşirim?
Konudan bağımsız olarak, maşallah 35 hafta olmuşAz sakin olun,cocuk var falan demediniz mi?
Kendilerine çeki düzen verirlerdi belki.
Ben olsam yemekten sonra dönerim evime.
kucuk cocugum var benim,ne nargilesi derim.
Aynen öyle bazı insanlar hoş laftan anlamıyor. Hatta iyi davranınca bir havalara bürünüyor. En güzeli herkese hak ettiği gibi davranmakBenimde tandiiklarim var daha dogrusu tanımak istemedik lerim
Benim evime gelip üzerine birde misaifr davet ederkerdi aynı kişi ona misafir geldiğinde bana seslenmezlerdi
Tek çare kusmekti şuan çok rahatım bazı insanlar hos laftan anlamıyor malesef
Ya benim kızım erkenden uyanıyor. Ben sizi odada beklemek zorunda mıyım şimdi? Bunları niye düşünmezler? Kahvaltı hazırladım bi ton ses geldi ladın kalktı hazır sofraya oturdu sonra elini bile sürmeden gidip giyinmeye başladı. Ah gitsinler de dokunmasın zaten bişeye defolup gitsinler bidaha da misafir kabul etmiyorum diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?