Eşimin akrabaları

Yani söylencek her şeyi de söylemişsiniz duvar olsa dile gelirdi veya yıkılır giderdi..

Söylencek laf kalmamış, bundan sonrasına bakacaksınız, kabul etmeyin evinize açık ve net şekilde. Hiç sevmem lakayitlikleri Allah kolaylık versin..

Bi defa bize de eşimin arkadaşları gelmişti bebeğimiz için hayırlı olsun demeye. Birisi o kadar yüzsüzdü ki çay kahve kesmez beni ne içircen bana ne içircen bana??? Bunlar balkona çıktı şubatın ayazında bi de baktım zıkkımlanıyolar. Tabi saat oldu 1 bu arada. Bana bir geldiler, karılarına dedim ki bu nedir ya, bütün düzenimiz bozuldu 2 aylık bebek var bu evde uyuyamıyor sizin yüzünüzden.. Bebek için hayırlı olsuna gelip içip sıçmak nedir rezillik bunun adı dedim. Kadın bi hışımla kalktı, yapılı da bir kadındı 2sini birden ensesinden tutup çıkardı, defolup gittiler.

Tabiiiii eşimin başını yedim ben, hele birdaha gelcek olsunlar kapıdan kovalamazsam insan değilim dedim. Ertesi gün yenge çok çaçeronmuş demişler, onlar gibi yılık olmaktansa cazgır olmayı tercih ederim, dinsizin hakkından imansız gelirmiş demiştim.

Bi zaman sonra onlar bizi davet etti, sizden hiç hoşlanmadım evimde ilk defa gördüğüm erkekler içkili sarhoş gezindi, benden uzak cehenneme direk dedim o oldu. Şimdi çekinirler benden eşimi bile çağırmaz oldular

şu yorumdan sonra aklıma bu geldi:

Valla yerinizde olsam yakardım gemileri
Cocugumu uyutmaya calısırken bagıra bagıra kavga edicekler
Biraz sessiz olurmusunuz cocuk uyuyor diye uyarırdım gerikirse terbiesiz desinler umrum olmaz benim evimi düzenimi bozacak bende sus pus bekleyecegim öyle mi

Gorgusuz ve arsiz insanlar. Zaten gelis sekillerinden belli. Bir daha arayip geliyoruz dediklerinde hemen uygun olmadiginiza ya da evde olmayacaginiza dair bisey soyleyin. Her seferinde bahane bulun ki anlasinlar.

oha falan oluyorum okudukça bu nasıl bi şeydir ya?? Islak çamaşır götürcekler, hayır yani ne yapmaya çalışıyorsun?? Adamı tımarhanelik eder bu tipler.

Numaranı değiştir, hatta taşının, izinizi kaybettirin. Bunlar ne değişikmiş ya?!!

ohhh çamaşırlarını yıkayıp göturuyo bi de anaaam kirli götur ıslak bavuluna mı koyucan yuhhh !!! kokar ayol bu sıcakta . . Kendi evlerin de makine mi yok.. herkeste böle 2-3 gun kalsalar zengın olur insan yahu

Evet benim kızım da onlara uymak zorunda kaldı sesten uyutamadığım için çocuk da var oyun oynuyorlar mecbur uyum sağladık. Ve uyutmak artık 5 katı daha zor oldu. Şimdig ittiler ama ben bi ğatyamaya hazır bi bomba gibiyim nasıl atarım bu gerginliği bilmiyorum. Kızım uyumak bilmiyor yok olsun düşüncesiz saçma sapan insanlar.

Numaranı değiştir, hatta taşının, izinizi kaybettirin. Bunlar ne değişikmiş ya?!!
Yeni eve daha bikaç ay önce taşındık. Burayı çok beğendiler :) belki buralardan bi ev tutarız dediler. Gittiler şimdi ama ben çok gerginim nasıl sakinleşirim?

3 günde 5 kez çalıştırdı makinayı ne diyosun :) asacakmış arabada.

3 günde 5 kez çalıştırdı makinayı ne diyosun :) asacakmış arabada.
neden fişini çekmedin sende .. ayrıca o niye çalıştırıyo kbakma da ... gördugun anda onun dilinden ben anlıyorum ne atılacaksa bana ver ben atarım diyecektin.. misaifr elbette gelecek eşinn dayısı kızkardesı anası dıdısı fln ama yesinler içsinler ama ben belirli noktada söylerdim açıkçası... sende biraz pasif kalmışsın. . susmuşsun sanki onlar yüz bulmuş. .

Gitsinler bir daha gelmek istediklerinde müsait olmadığımı söylemeyi düşünüyorum. Biraz önce tartışmaya başladılar yine ben bizim yanımızda böyle tartışmalar yapmayın dedim güldüler
Uyanıp tartışmaya mı başladılar? Yuh ya.

papatya çayi deneyebilirsiniz

Az sakin olun,cocuk var falan demediniz mi?
Kendilerine çeki düzen verirlerdi belki.
Ben olsam yemekten sonra dönerim evime.
kucuk cocugum var benim,ne nargilesi derim.

Yeni eve daha bikaç ay önce taşındık. Burayı çok beğendiler :) belki buralardan bi ev tutarız dediler. Gittiler şimdi ama ben çok gerginim nasıl sakinleşirim?
Sizin muhite taşınıp komple sizden geçinmeye niyetliler.. oh ne güzel dünya..

Az sakin olun,cocuk var falan demediniz mi?
Kendilerine çeki düzen verirlerdi belki.
Ben olsam yemekten sonra dönerim evime.
kucuk cocugum var benim,ne nargilesi derim.
Konudan bağımsız olarak, maşallah 35 hafta olmuş zaman nasıl da geçiyor...

Aynen öyle bazı insanlar hoş laftan anlamıyor. Hatta iyi davranınca bir havalara bürünüyor. En güzeli herkese hak ettiği gibi davranmak

Bİrdahaki gelişe sorarlarsa ne ala, benimkilerde sorma kültürü yokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…