Eşimin akrabaları :(

"Haha hihi teyzeleri" tehlikeli bir türdür. =)) Cidden başka işleri, hayatlarında aksiyon yok, böyle sağa sola salça oluyorlar. Uzak durun, başka çare yok.

"Haha hihi teyzeleri" tehlikeli bir türdür. =)) Cidden başka işleri, hayatlarında aksiyon yok, böyle sağa sola salça oluyorlar. Uzak durun, başka çare yok.
kesnlikle en tehlikeli türler :) boş zamanlarını değerlendirecek Dedikodu arıyorlar.

Güzel cevap vermıssın.gülerek laf sokmaya devam. Bızde de teyzeler var ama 1 tanesı onu bana yaptı. Bende lafı hep gerı cevırıyorum. Gülümsüyorum. Bende senin gıbı üni mezunu calisan bir kadınım.onun gelini gibi degılım.anlamayana anlatamazsın ama laf sok güler yuzle kı içinde birikmesın.yerı gelınce kaynanana kusura bakma anne. Benım zoruma gıdıyo. Bende evde oturup koca parası yemeyı bılırım ama calısıyorum. Cocugum ve bızım için falan de.

muhattap olmayın böyle şeylerle. cehalet başka birşey. çalışmıyo olsanızda gelinsiniz diye herkesin her işini koşacak değilsiniz. neticede sizinde eviniz var. çok kafaya takıp kendinizi hırpalıyosanız aynı ortama girmeyin. ama ben olsaydım kesinlikle gülerdim cevap bile vermezdim.

Evet ben de öyle bir tipim aslın da gülüp cevap bile vermem ancak öyle bir sohbetin içine çekiyorlar ki , öyle laflar dokunduruyolar ki insan dayanamıyor malesef. Bi an da şaşırıyorum bende nasıl buraya geldik diye.

Kayın validem bacılarına asla laf söyletmez :) Hatta bana kimseye laf söyletmez. Bana laf vermezz yani.

Kayınvalidenin bir suçu yok, böyle bir şey söyleyip üzme kadını, arada kalır
Yavaş yavaş mesafeyi arttır, bir açıklama yapmana gerek yok ki

Kayınvalidenin bir suçu yok, böyle bir şey söyleyip üzme kadını, arada kalır
Yavaş yavaş mesafeyi arttır, bir açıklama yapmana gerek yok ki
Evet haklıssınız galiba. Kadına laf söyleyecek birşeyim yok ki. Zaten zor bir hamilelik geçiriyorum. Belki bundan dolayı diye üstümüze de gelmezler zaten. İnşallah yani..

Haklısın ama kv de onlara uymaya , gaza gelmeye başlarsa ?
Kaynananla açık açık konuş. Teyzelerin söylediklerine üzülüyorum,durumu sende biliyorsun. Eğer onlar gibi düşünüyorsan sık gelmeyelim,diye.

anlıyorum hemen hemen evlenen herkesin yaşadığı meseleler. kv laf sokmasa hala sokar o sussa teyze batırır falan. bunun sonu yok. karşılarına geçip gülün öyle mi falan diyin gülün. ben öyle yaptım hep. şimdi alay edilip rezil olmaktansa hiç yanıma yaklaşmıyolar diyebilirim. hiç affetmedim herkesin ortasında inatla güldüm cehaletlerine. ezilmiş kırılmış çocukalrı var rencide olmuş demedim güldüm. utandırdım. he sonunda noldu artık ufacık bir merhaba :)

Kaynananla açık açık konuş. Teyzelerin söylediklerine üzülüyorum,durumu sende biliyorsun. Eğer onlar gibi düşünüyorsan sık gelmeyelim,diye.
Sanırım ben her yolu denemişim. Söyledim daha önce ki olaylarda. Anne bana hayatım da kimse höşttt demedi bu laf hoş değil. ben böyle rahatsız oluyorum dedim. teyzen onu bilmeden söylemiştir şaka yapmıştır , ben evlatlarıma laf söyletmem bi laf söylese ben müdahale ederim. onlar şaka yapıyorlar diyip durdu.

O zaman teyzeleri duymaxdan gel

Evet ben de aynı şekil de sadece merhaba olsun istiyorum sanırım , bu lafları duymaya tahammul edemiyorum

öyle bir konu açıldığında kibarca, böyle muabbetleri sevmediğinizi, bu tür muabbetlerin gelin kayanana ilişkilerine zarar verdiğini söylersiniz...
yada böyle bir muabbet olduğunda mutfağa yada başka bir odaya geçip oyalanırsınız yada onlar konuşurken duymazdan gelip, başka konulara geçiş yaparsınız...olar yorum yaptığında siz illa bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz...siz cevapladıkça konu uzar...
bu konuları ömrünüz boyunca hep duycaksınız bir çok kişiden, ayrıca konuşsunlar üstünüze neden alınıyonuzki...

Üstüme alınmıyorum ki direkt bana söylüyorlar :) Kayınvaliden yemeğini yapıyo bizim zamanımızda gelinler Kv ye hizmet ederdi diye.

Kayın validem bacılarına asla laf söyletmez :) Hatta bana kimseye laf söyletmez. Bana laf vermezz yani.
Bizimki de öyledir ama bebek mevzusunda kayınpederım ve kayınvalıdemle beraber dr a gidiyorduk ben dedım teyzem beni cok bunaltıyor sürekli çocuk yapın. Benım cocuklarım su kadar bos gezdi bu kadar gezdi hemen yaptı. Sız tembel cıktınız. Bızım erkek sebebiyle tup bebek oldu. 2 yıl sonunda. O donem dedım yeter ama insanın bu kadar üstüne gidilmez dedım. Sımdı de ne dese. Sezeryan cok basit mıs kolay ısıymıs. Kadın dedıgın normal yapmalıymıs. Kendı zorla yapmıs normali ölüm kalım savası vermıs. Allahtan kaynanam o degıl. O derece

Bizimki de öyledir ama bebek mevzusunda kayınpederım ve kayınvalıdemle beraber dr a gidiyorduk ben dedım teyzem beni cok bunaltıyor sürekli çocuk yapın. Benım cocuklarım su kadar bos gezdi bu kadar gezdi hemen yaptı. Sız tembel cıktınız. Bızım erkek sebebiyle tup bebek oldu. 2 yıl sonunda. O donem dedım yeter ama insanın bu kadar üstüne gidilmez dedım. Sımdı de ne dese. Sezeryan cok basit mıs kolay ısıymıs. Kadın dedıgın normal yapmalıymıs. Kendı zorla yapmıs normali ölüm kalım savası vermıs. Allahtan kaynanam o degıl. O derece

Hepsi aynı. Bende Eşime aynısını diyorum. Sanki teyzen kayınvalidem, annen de benim annem gibi diyorum. O derece kadın bana kaynaanalık yapıyor. Herkesin evladı , oğlu , kızı var. Rabbim herkesin karşısına kendi gibi insan çıkarsın da ne kadar zor olduklarını anlasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…