Eşimin akrabaları :(

Benim teyzem de yapmıştı yengeme bunun aynısını, burda kendi kv'nizin tutumu önemli, o ayarlayacak dozunu. Benim annem de hep dinleme onları derdi ama yengemle bi sinir olurduk, şimdi yengemle diyoruz ki niye katlanmışız o saçma laflarına, kendi gelinime ağzını bile açamıyor. Şimdi olsa ağzının payını verdik teyzenin diyoruz ama o zamanlar ikimiz de 20'li yaşlarda, bulmuş yaşı küçük kızları
İyi fikir de benim anlamadığım bu teyze 7/24 kayınvalidenlerde mi oturuyor

Mutluluğunu , bullunduğun mevkiiyi çekemşyorlar canım. Ben biliyorum ki hepsinin imrendiği yerdeyim allahıma hamdolsun . Hepsi gıpta ile bakıyor. Ancak sırf çekememezlik var ya , onları yiyip bitiriyor.

ZATEN kayınvalıdenız siz evde uğraşmayın diye sizi çağırıyor.Tabiki hazır yemege gidicen.Öyle olsa kendi evinde de yapıp yersin amaç işten geldiğinde yemekle uğraşmaman
Aynen öyle canım , bi ara ben evde yemek yiyip gidelim dedim eşime. Kayınvalidem kızdı. Yemeğe gelmiyosanız hiç gelmeyin dedi. Bizim evimizde zaten yemek pişiyo siz gelmeseniz de dedi. Gelirsiniz evltlarımızla oturur yeriz dedi. Sen çalışıyosun kızım böyle şeyleri düşünme dedi.

Canım hepsi aynı mahallede. Ve hepsi annesinin evinde toplanıyor. Anneleri rahatsız kalkamıyor. Tüm kardeşler sürekli ordalar. Eşim artık anne evde değilsen , birileri varsa biz sonra geliriz diyor. Allahtan eşim de durumun farkına varmaya başldı.

bence kayınvalidene ve eşine anlat bu durumdan ne kadar rahatsızlık duyduğunu. ve o teyzelerle kesinlikle muhatap olma. mümkünse oldukları yerde bulunma. özellikle konuşup kv ile aranı açmaya çalışıyorlar.

Evet cnm , görümcem de aynısını diyor. Çekemiyorlar kaç defa uyardık kendilerini dedi az önce. Kayınvalideme ne söylesem onlar kötü niyetle söylememiştir diyor , ben el kızıyım ya açık vermiyor bana :))))

aaa tabi hep öyle olur zaten kesinlikle açık vermezler, ne kadar iyi de olsa safını belli etmiş kv.

aaa tabi hep öyle olur zaten kesinlikle açık vermezler, ne kadar iyi de olsa safını belli etmiş kv.

Kv genel huyu canım , eşime kilo aldın desem , neyi var maşallah iyi kilosu der. Kilo aldı çok iyi oldu desem , fazla kilo iyi değil zayıflasın der :) Yani iyi yanlrı var eyvallah da , bunları da yapmıyo değil. Bana kimseyle ilgili konuşma fırsatı vermez.

Bence harika cevaplar vermissin. Ama bu cevapları sinirlenerek değil gülerek ver ki çatlasınlar.

Çözüm basit onlar varken gitmeyin.Hayir zaten teyzeler olmasa bile ben gidip zahmet vermek istemezdim açıkçası.
Haftada 1 bile çok yemeğe çok daha doğrusu yemeğinizi yiyip 1 saatligine cay icmeye gidebilirsiniz illa gitmek istiyorsanız.
Kararlı olun gitmeyeceğim deyin gitmeyin şu ısrar etti yok şu oldu bu oldu demeyin.
Yemeğe de ayda 1 kez gidersiniz.

Kesinlikle bende aynı düşüncedeyim canım.. Yemeğe bu kadar sık gitmek saçma. Ama görümcelerim sürekli yemeğe gelin diye ısrar ediyor. Ama haklısın kararlı olup gitmemem lazım.

Eşin arkandaysa salla gitsin. Evet onlar varsa gitmeyin siz de, bir daha bir şey dediklerinde de cevabını verin bizim çok içimizde kaldı yengemle, sustuk katlandık diye.

Eşin arkandaysa salla gitsin. Evet onlar varsa gitmeyin siz de, bir daha bir şey dediklerinde de cevabını verin bizim çok içimizde kaldı yengemle, sustuk katlandık diye.
İşin tuhaf yanı şu ; konuşurkken aklıma gelmeyen cevaplar ordan çıkıp gittikten sonra içim içimi yerken aklıma geliyor. Keşke şu cevabı versedim diyorum :)))))))

Benim eşimin ailesi de benzer tiplerle dolu. İyi niyetlisi de kötü niyetlisi de var ve asıl sorun hepsinin her konuda bir fikri var. Hem övüyolar şöyle iyisin böyle iyisin hem de sürekli akıl verme halindeler. Yapım gereği tahammül edemiyorum. Şu konuları her okuduğumda da anlıyorum ki çözümü yok. Ben çareyi doktor ve ilaçlarda arayacağım. Gücüm yetmedi. İnşallah siz muvaffak olursunuz.

kvdeler bitti kardeşleri mi basladi laf sokmaya artk?
Kvdeniz cvbını vermiş.
Sorun yok ortada.
Takılmayın

O konuda katıyımdır. İşime karıştırmam. Herkes kendi bildiğini kendine yapsın der geçerim. Kimsenin aklı benden fazla değil. Ha tecrübe , yaşanmışlıkj vardır. Önerileri alırım o durumda. Onu yapmak yapmamakta bana kalmış. Kv bana nişanlıyken çocuğuna ben bakamam annen baksın derken daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez kızımın çocuklarına karışamadım kızım elletmedi , bunu ben istediğim gibi büyüteceğim dedi. Eşim ise '' Kızının karıştırmadığı çocuğa gelinin mi karıştıracak dedi susturdu. Bana çocuga bakmam diye ısrarla söylediler ve ben '' bana sordunuz mu çocuğunu bize bırakmak istiyormusun '' diye cevap verdim sustular. Ben allah nasip ederse kimseye bırakmam çocuğumu , güvenilir bir insan bulur baktırırım parasıyla dedim. Kv o zaman da '' çocuğu bize sevmeye de getirmezsin sen '' dedi. Farkında mısın ? ne yapsam ne söylesem yaranamıyorum. Maalesef ki öyle. Kimseye yaranamıyorsun. Benim kv bazen çok ii bazen çok fenadır kendisi. O da sanrıım dolduruşa geliyor işte bilemiyorum... Çözüm doktorda değil bence , çözüm biz de. Takmasak bitecek herşey.

İşin tuhaf yanı şu ; konuşurkken aklıma gelmeyen cevaplar ordan çıkıp gittikten sonra içim içimi yerken aklıma geliyor. Keşke şu cevabı versedim diyorum :)))))))
Hep öyle olur Aklında tut bidahaki sefere söylersin, nasıl olsa dönüp dolaşıp aynı lafları söylüyorlar.

Kayınvalideniz onlara o fırsatı vermese konuşamazlar, siz yokken kv nizde onlara sizinle ilgili olumsuz şeyler söylüyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…