Eşimin akrabaları :(

Kayınvalideniz onlara o fırsatı vermese konuşamazlar, siz yokken kv nizde onlara sizinle ilgili olumsuz şeyler söylüyor bence.
Olabilir... Herşey mümkün. Ben daha yeniyim tanımıyorum hiçbirini. Yüzüme gülüp konuşuyor olabilirler. Peki bu durumda ne yapmalıyım ?

çok da doğru söylemiş görümceniz

Olabilir... Herşey mümkün. Ben daha yeniyim tanımıyorum hiçbirini. Yüzüme gülüp konuşuyor olabilirler. Peki bu durumda ne yapmalıyım ?
Kayınvalidenizle bu durumu yalnızken açık açık konuşun derim, öyle mi böyle mi diye kafada kurup içinizde biriktirmeyin

Kesinlikle çözüm doktorda değil bence de. Ama ben beceremedim bu takmama işini. Susup oturan bir tip de değilim ama cevap vermek kesmiyor beni. Ben davranışın tekrarlanmamasını istiyorum. Beceremiyorum umursamamayı. Eşim de aşırı taktığımı düşünüyor. Aile genel olarak bana karşı çok iyi olduğu için bunlar küçük mevzular diye düşünüyor sanırım. Bana haklısın diyor. Gidip konuşmayı da teklif ediyor ama ben kayınvalidemle defalarca yüzleştim ağlayıp sızlayıp ben kötü düşünmedim diyor. Anlamıyor beni. Alıngan buluyor. Eşim de daha önce benden habersiz görüşmüş ona da ayrı ağladı. Benim cidden doktordan başka çarem kalmadı.

Hataniz ciddiye almak olmus.ne kadar savunmaya gecerseniz okadar bu laflari duymaya devam edersiniz.
Eskiden soyleydi fln dediklerinde, ay iyi ki simdi boyle de gul gec.

ciddiye alma kendini yorarsin sadece

Hataniz ciddiye almak olmus.ne kadar savunmaya gecerseniz okadar bu laflari duymaya devam edersiniz.
Eskiden soyleydi fln dediklerinde, ay iyi ki simdi boyle de gul gec.

ciddiye alma kendini yorarsin sadece
Şimdi ne değişti bilmiyorum. Başta sen okumışsun bilgilisin diye hepsi ağzımın içine bakıyordu. Şimdi herşeyden kötü şeyler sunuyorlar. Sonra da biz seni seviypruz diyorlar. Glüp geçmek en doğrusu ancak işte lafları kabullenmek zor geliyor

Hataniz iyi davranmak guler yuz gostermek.
Ciddi soyluyorum insanlara iyi davranmak yaramiyor.gorusmeleri oldugunca en aza indirin.teyzelerin olmadigi vakitlerde ziyaret edin k.validenizi.
Ve dedigim gibi muhabbetr girmemeye calisin.savunmaya gecmeyin amaclari sadece kiskirtmak.onlarda gecti bu yollardan hepside farkinda biliyorlar.
Bilmediklerinden degil sinir etmek icin yapiyorlar.
Tek yapacaginiz sey sinirlerinizi bozmamak.onlari onaylayin daha cok. evet eskiden zormus.neler cekmissiniz vs.allah kolaylik versin diyip gecin:)

Kayinvalidenize helal olsun oncelikle. Digerleride konusmaya basladimi eskidendi o gelin kaynana muhabbetleri simdi herkes kendi isinde gucunde hayat sartlari evde ksynanasina hizmet eden geline maas baglamiyo de. Ayrica insan olmak icin uni mezunu olmak sart degil benim annemde okumamis liseyi ama cok şükür anlayisli kadin hele çalışan kadini ayakta alkislar oyuzden bunun okumuslukla alakasi yok ahkam kesmiyorum olani soyluyorum

Kaynananızı takdir ettim gerçekten. Biraz daha konuşup onları susturması lazım aslında. İnsanlar ne kadar fena olmuşlar ya inanamıyorum

Bizim toplumun gelin=hizmetçi anlayışıyıl olmuş 2019, halen daha gelinlik yapmak, gelin şunu yapar, gelin bunu yapar gibi söylemler inanılmaz sinir bozucu.. Hangi yy da yaşıyoruz ya.. Millet Marsa, uzay mekiğini, milimetrik indiriyor, bizim toplumun sadece oğlunun eşi olan bir kızdan aptal saptal beklentileri bitmek bilmiyor

Benim annem ilkokul mezunu canm ama edebi de görgüyü de iyi bilir.kimseyi küçümsediğim yok zaten. Okuyup da adam olamayan bir çok insan da var haklısın.Kültür farkı oluyor malesef bu böyle. Annem bile der kızım biz böyle düşünemiyoruz işte diye.Herkes nefsimizden aladır. Ben okudum çalışıyorum diye böbürlenmiyorum.sadece onlar bunu hazmedemiyor ve halden anlamıyor onu anlatıyorum. Çalıştığımı bastıra bastıra söylememe gerek yok biliyorlar zaten diye düşündüğüm için sürekli vurgulamıyorum. Görümcem sağolsun dün duyduktan sonra konuşmuş gene her halde.

Aynen öyle canım bu algı değişmiyor malesef

Kaynananızı takdir ettim gerçekten. Biraz daha konuşup onları susturması lazım aslında. İnsanlar ne kadar fena olmuşlar ya inanamıyorum
Evet canm konuşuyordur inşallah eşim de bolver aynı ortama girmeyiz ben böyle tanımıyordum şaşırıyorum dedi. Allahtan eşim görüyor. Ben saygısızlık yapamam ama cevabını da veririm düzgün bir dille.

Eşimde aynı bu cümleleri kuruyor canm ben çok güleryüz gösteriyorum. Ben yapamam demiyorum öğrenmeye çalışıyprum ayak uydurmaya çalışıyorum. Eşim de diyor her ortama ayak uyduruyosun seni bu yüzden çok takdir ediyorum diye. Ben onlar gibi içten samimi olmak için kendimden çok taviz verdim ve sonuçları bu oldu sanırım. Görümcem bile çekemiyorlar aranızı açmaya çalışıyorlar diye söyledi , hiç laf kondurmazlardı. Bunları duymak beni şaştıyor. Ama sürekli uzatıp da başlarına kakmak da istemiyorum. Eşim gerçekleri görsün yeter. Anne baba atılmaz satılmaz bişey yapamam yapmam teklif dahi etmem ama teyzeler ile samimi olmak zorunda değilim , o yüzden takmamaya çalışacağım

Anladığım kadarıyla kv sizden şikayetci değil Eşiniz de bu durumdan size herhangi bir şey dayatmıyor ozaman bosverin derim. Kv niz demekki sizi seviyor kı onlara karşı savunuyorTebrik ederim onu başkası olsa hemen dolduruşa gelebilir... cok takıyorsanız kv nizle konuşun bu durum sonucta bilio calışıosun hamilesin gec geliosun vs diye ....

Kesinlikle verin cevabını yoksa tepenize çıkarlar

Evet fırsatını bulduğum da konuşacağım , genelde iş çıkışı gittiğimizden hep erkekler de oluyor

Yok estafirullah ben sizi anladm ama inanin onlara o tur dusuncelerine inan yapicak hicbirsey yok kayinvalidenin dusunceleri enazindan o kafada olmamasina adina sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…