evet ama gizli görüşebilir, mesajı atan arkadaşı akşam aramayayım sıkıntı olmasın demiş. onu hiç sevmediğimi biliyor çünkü..Onlarla ilişkisini kestir, birden olmazda yavaş yavaş.
ya varya hiçte fena fikir değil:) özellikle o pislik arkadaşını arayıp ağzının payını vermek isterdim. eşim de iyi bişey olsa o adamla arkadaşlık etmez ama sonra yüzyüze nasıl bakarızBen biraz patavatsizim agzima ne gelirse söylerim birde halk arasinda yilan dilli derler ya heh ışte oyle. Benim başıma gelse bu olay sinirimden açarım telefonu o herife agzima gelen ne varsa sayarim esiminde bir guzel agzina tukururum.
her iki arkadaşını da tanıyorum. dediğim gibi ikiside bekar, özellikle birtanesinin yoldan çıkarma potansiyeli çok yüksek. karşıma alıp konuşsam telefononu karıştırdığım ortaya çıkacak. bu durumu biliyor olmak ve birşey söylememek beni çok huzursuz etti. eşime güvenmemeliyim, buradan o çıkıyor.
evet kuruntu yapacağım kesin, hatta bütün şehir dışı iş gezilerine birlikte gideyim diye düşündüm...al telefonu eline, tek tek mesajları göster ve bunların ne anlama geldiğini sor. evet yalan söylemiş ama belki açıklaması seni biraz rahatlatır, aldatma gibi bir olay da gerçekleşmemiş. sakin kalman karşısında mahcup hissedecek bir tipse aklında varsa bile siler atar öyle düşünceleri. ama mutlaka söylemelisin yoksa kendi kendine kuruntu yapar durur olmadık bir anda patlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?