eşimin aldatma potansiyeli!!

elevasyon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
462
423
103
eşimin mesajlarını karıştırasım tuttu. normalde yaptığım bişey değil, olsa eşim mesajlarını tutmazdı sanırım. samimi bir arkadaşıyla mesajlarını okudum. en son şehir dışına iş için gittiği 'iş gezisi' meğersem öyle değilmiş. bir başka yakın arkadaşıyla(kankası ve bekar adam) buluşup gezmiş. mesajda arkadaşı sormuş birşey olmadımı (sevgiliniz olmadımı manasında) diye 'olmadı, bizden geçti' demiş. arkadaşı 'hadi artık buluşalımda,eski günlerdeki gibi alemlere akarız' gibi bişey yazmış. hatta maliyeti ben karşılarım demiş. bizim ki sonra konuşuruz işim var şimdi demiş. 1- adam bana yalan söylemiş, iş diye gezmeye gitmiş neyseki ama aldatmamış) 2- başka bir 'iş gezisi' planlaya bilir ve aldatabilir!!(bahsettiğim kankaları bekar bu arada) ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. ne yapayım şimdi???

Ben olsam direkt gosterir hesabini sorardim.esinizin tavri nasildir bilemiyorum nasil karsilar ama ben hayatta sessiz kalamam yalan soylemesi olucak sey degil is diye gidip gezmis

Kendinizi kotu hissedip, icinizde buyutup kuracaginiza. Esinizden cekinmeden karsiniza alip bu durumu konusun.

Ayrica size is gezisi dedigi tarihi hatirliyormusunuz? Arkadaslarini sevmiyorsaniz eger izin vermeyeceginizi dusunup boyle bir kilifta uydurmus olabilir.

Fakat ne olursa olsun o sizin esiniz karsiniza alip cekinmeden, korkmadan bu konuyu konusabilirsiniz. Yalniz ona sert cikisip korkutmayin, sakin ve ciddi bir sekilde konusun derim.

her iki arkadaşını da tanıyorum. dediğim gibi ikiside bekar, özellikle birtanesinin yoldan çıkarma potansiyeli çok yüksek. karşıma alıp konuşsam telefononu karıştırdığım ortaya çıkacak. bu durumu biliyor olmak ve birşey söylememek beni çok huzursuz etti. eşime güvenmemeliyim, buradan o çıkıyor.

al telefonu eline, tek tek mesajları göster ve bunların ne anlama geldiğini sor. evet yalan söylemiş ama belki açıklaması seni biraz rahatlatır, aldatma gibi bir olay da gerçekleşmemiş. sakin kalman karşısında mahcup hissedecek bir tipse aklında varsa bile siler atar öyle düşünceleri. ama mutlaka söylemelisin yoksa kendi kendine kuruntu yapar durur olmadık bir anda patlarsın.

ya varya hiçte fena fikir değil:) özellikle o pislik arkadaşını arayıp ağzının payını vermek isterdim. eşim de iyi bişey olsa o adamla arkadaşlık etmez ama sonra yüzyüze nasıl bakarız

hayır bak sakın ama sakın "sen benim telefonumu mu karıştırıyorsun?" şeklinde üste çıkmasına izin verme. önce mesajları açıklamasını iste, zaten bi kusuru varsa ilk başta panikler ve açıklama yapar. sonra bu soruyla seni bastırmaya çalışır ama hiç kötü hissetme bundan dolayı kendini. tabi ki bakıyorum telefonuna ara sıra, neden bakmayacakmışım diye sen üste çık.

Evet belki bir aldatma yok ama sinir bozucu bir durum.esinizin etrafındakilerin böyle tipler olması da hiç hoş değil.insallah yanlış birşeyler yapmaz ne diyeyim

evet kuruntu yapacağım kesin, hatta bütün şehir dışı iş gezilerine birlikte gideyim diye düşündüm...

önce o arkadaşını ara bence, utanmıyor musun evli adamı yoldan çıkarmaya günaha sevk etmeye, senin eşimle görüşmeni isemiyorum de bağır çağır...pislik herif... bu sayede eşin de iyice rezil olmuş olur. yüzyüze bakamasınlar arkadaşlarıyla, araları da bozulmuş olur.
bunun manyak karısıyla uğraşmayalım diyip çağırmazlar asla aralarına. inan bana bu yöntem işe yarar.
son perdeyi de eşin üzerinde oyna tabii... o da eksik kalmasın.

Karıştırdım demene gerek yok ki al telefonu eline birine mesaj cekmen gerektiğini şöyle mesela sonra o anda onları açıp gormus gibi davran.yine bakmış olacaksın ama özellikle değil de tel elindeyken mesaj dikkatini cekip bakmış gibi olursun.

arkadaşı bi de kendi sevgilisinin yarı çıplak fotoğraflarını çekip yollamış, güzel dimi diye!! nasıl pislik bir adam!! benim eşimde bu pislik adamın ağzına bakıyo, çok sevidiği bir arkadaşı!! bu erkekler ne kadar da aşağılık oluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…