eşimin aldatma potansiyeli!!

olabilir bu, eşim bi de silmemiş mesajları. tabi ben safım ya hiç bakmam telefonuna!!

Ay çok kötü ya,bunlarla arkadaş olması hiç hayra alamet degil

● o arkadaşlara ayrı ayrı mesaj at. Ben x'in eşiyim. Bir daha onu hovardalıklarınıza eşlik etme davetinde bulunursanız böyle kibar konuşmam. İyi geceler! De.
●gönderdiğin mesajları sil.
● eşine mesajları göster bu ne demek oluyor bana resmen yalan söyledin kandırdın de beynini ameliyatsız aldırmış gibi hissetsin kafası zonklasın burnundan getir.
●bitti

ayyy tam bir pislik !!! özellikle bu heriften acilen uzaklaşması, küsmesi gerek! bazı erkekler resmen bu tipleri rol model olarak kabul ediyorlar, seviyorlar. adeta zeka yaşı 4 te sıkışıp kalmış gibiler ya!!!

yok yok bu adamlardan uzaklaşması şart!

O adamla ilişiğini kessin. Ayrica bayıldım sakinliginize allah korusun benim ki yapsa elim ayagim titrer telefonu o burnuna sokardim
eşimin bu durumda suçluluk psikolojisiyle vereceği tepkiden çekiniyorum. eminim üste çıkıp bide o beni tehtit edecektir, yolları ayıralım diye!! bide böyle bir konuyla yüz göz olursak daha sonra nasıl yüzyüze bakarız!! çok kötü olur, çok kötü... ben bunu yüzüne vurursam benim için neredeyse ilişkiyi bitirmem lazım...

çok doğru yorum, ama nasıl uzaklaşacak??? bi ara ne güzel küsmüşlerdi, yine barıştılar!!

Ciddi mi bu konu? Neden susuyorsun canim vallahi pess.. Al telefonu falancanin numarasi sende vardi dimi ben yanlışlıkla silmisim bi onu atayim de sonrada mesajlari gordum bu neee allah belani versin vs girersin yani dahada agir konusurdum da neyse..

Ben olsam hiç bişey çaktırmam bir daha ki sözde iş gezisinde peşine takılırım.
Bütün gün izlerim şapka gözlük atkı tamam.
Sonra kameranın rec tuşuna basıp şuç üstü yapardım.
Hadi bakalım benim anam ağlayacağına onun anasını ağlatırdım.

Bunun adıda ilişki degil ki.. iliski sadakat güven saygı sevgiden olusur bu adamda anladigim kadariyla hic biri yok.. Sen seviyosun sadece tek tarafli yipratiyosun kendini. Adama uyuz oldum vallahi tek kalemde silinesii..

bende bütün iş gezilerine gideyim,tek gitmesine izin vermeyeyim diye düşündüm. ama bir insan birşeyler yapacaksa her durumda yapar..

Bunun adıda ilişki degil ki.. iliski sadakat güven saygı sevgiden olusur bu adamda anladigim kadariyla hic biri yok.. Sen seviyosun sadece tek tarafli yipratiyosun kendini. Adama uyuz oldum vallahi tek kalemde silinesii..
güven gittimi bi kere... ne yapsa şüphe duyarım, ne dese acaba diye düşünürüm..

Ne yapayım yazmışsın fikir alıyorsun burada herkes sana yüzüne vur konuş demiş aklın yolu birdir. Ama sen olmaz ilişkimiz biter diyorsun sana ne dememizi bekliyorsun sus birşey söyleme ilişkiniz asla bozulmasın kocanda seni aldatsın boşver mi diyelim yani?

Ayy ne midesiz gevşek pislik herifmiş bu of!

Nasıl dayanıyorsunuz bilmiyorum. Ben çat çat direk gözlerine sokardım o mesajları...

En sevdiğim yalan da bizden geçti....
Sizden geçmese ne yapıyordunuz acaba parayla ilişkiye girmekten başka? Görenler de yüzyılların çapkınları sanır bunları hey allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…