olabilir bu, eşim bi de silmemiş mesajları. tabi ben safım ya hiç bakmam telefonuna!!Karıştırdım demene gerek yok ki al telefonu eline birine mesaj cekmen gerektiğini şöyle mesela sonra o anda onları açıp gormus gibi davran.yine bakmış olacaksın ama özellikle değil de tel elindeyken mesaj dikkatini cekip bakmış gibi olursun.
Ay çok kötü ya,bunlarla arkadaş olması hiç hayra alamet degilarkadaşı bi de kendi sevgilisinin yarı çıplak fotoğraflarını çekip yollamış, güzel dimi diye!! nasıl pislik bir adam!! benim eşimde bu pislik adamın ağzına bakıyo, çok sevidiği bir arkadaşı!! bu erkekler ne kadar da aşağılık oluyorlar..
çok sinir bozucu,ne düşüneyim bunu bile bilemedim. ben ailemiz, çocuğumuz için paralanırken, adamın bencilliğe bak!Evet belki bir aldatma yok ama sinir bozucu bir durum.esinizin etrafındakilerin böyle tipler olması da hiç hoş değil.insallah yanlış birşeyler yapmaz ne diyeyim
ayyy tam bir pislik !!! özellikle bu heriften acilen uzaklaşması, küsmesi gerek! bazı erkekler resmen bu tipleri rol model olarak kabul ediyorlar, seviyorlar. adeta zeka yaşı 4 te sıkışıp kalmış gibiler ya!!!arkadaşı bi de kendi sevgilisinin yarı çıplak fotoğraflarını çekip yollamış, güzel dimi diye!! nasıl pislik bir adam!! benim eşimde bu pislik adamın ağzına bakıyo, çok sevidiği bir arkadaşı!! bu erkekler ne kadar da aşağılık oluyorlar..
eşimin bu durumda suçluluk psikolojisiyle vereceği tepkiden çekiniyorum. eminim üste çıkıp bide o beni tehtit edecektir, yolları ayıralım diye!! bide böyle bir konuyla yüz göz olursak daha sonra nasıl yüzyüze bakarız!! çok kötü olur, çok kötü... ben bunu yüzüne vurursam benim için neredeyse ilişkiyi bitirmem lazım...O adamla ilişiğini kessin. Ayrica bayıldım sakinliginize allah korusun benim ki yapsa elim ayagim titrer telefonu o burnuna sokardim
çok doğru yorum, ama nasıl uzaklaşacak??? bi ara ne güzel küsmüşlerdi, yine barıştılar!!ayyy tam bir pislik !!! özellikle bu heriften acilen uzaklaşması, küsmesi gerek! bazı erkekler resmen bu tipleri rol model olarak kabul ediyorlar, seviyorlar. adeta zeka yaşı 4 te sıkışıp kalmış gibiler ya!!!
yok yok bu adamlardan uzaklaşması şart!
Ciddi mi bu konu? Neden susuyorsun canim vallahi pess.. Al telefonu falancanin numarasi sende vardi dimi ben yanlışlıkla silmisim bi onu atayim de sonrada mesajlari gordum bu neee allah belani versin vs girersinarkadaşı bi de kendi sevgilisinin yarı çıplak fotoğraflarını çekip yollamış, güzel dimi diye!! nasıl pislik bir adam!! benim eşimde bu pislik adamın ağzına bakıyo, çok sevidiği bir arkadaşı!! bu erkekler ne kadar da aşağılık oluyorlar..
Bunun adıda ilişki degil ki.. iliski sadakat güven saygı sevgiden olusur bu adamda anladigim kadariyla hic biri yok.. Sen seviyosun sadece tek tarafli yipratiyosun kendini. Adama uyuz oldum vallahi tek kalemde silinesii..eşimin bu durumda suçluluk psikolojisiyle vereceği tepkiden çekiniyorum. eminim üste çıkıp bide o beni tehtit edecektir, yolları ayıralım diye!! bide böyle bir konuyla yüz göz olursak daha sonra nasıl yüzyüze bakarız!! çok kötü olur, çok kötü... ben bunu yüzüne vurursam benim için neredeyse ilişkiyi bitirmem lazım...
bende bütün iş gezilerine gideyim,tek gitmesine izin vermeyeyim diye düşündüm. ama bir insan birşeyler yapacaksa her durumda yapar..Ben olsam hiç bişey çaktırmam bir daha ki sözde iş gezisinde peşine takılırım.
Bütün gün izlerim şapka gözlük atkı tamam.
Sonra kameranın rec tuşuna basıp şuç üstü yapardım.
Hadi bakalım benim anam ağlayacağına onun anasını ağlatırdım.
güven gittimi bi kere... ne yapsa şüphe duyarım, ne dese acaba diye düşünürüm..Bunun adıda ilişki degil ki.. iliski sadakat güven saygı sevgiden olusur bu adamda anladigim kadariyla hic biri yok.. Sen seviyosun sadece tek tarafli yipratiyosun kendini. Adama uyuz oldum vallahi tek kalemde silinesii..
Suan hala guveniyor musungüven gittimi bi kere... ne yapsa şüphe duyarım, ne dese acaba diye düşünürüm..
Ayy ne midesiz gevşek pislik herifmiş bu of!arkadaşı bi de kendi sevgilisinin yarı çıplak fotoğraflarını çekip yollamış, güzel dimi diye!! nasıl pislik bir adam!! benim eşimde bu pislik adamın ağzına bakıyo, çok sevidiği bir arkadaşı!! bu erkekler ne kadar da aşağılık oluyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?