O arkadasiyla gorusmek istemedigini soyleyin onun size ise gidiyorum diye arkadasiyla bulusmasi olayini baskasi yasamis gibi biraz degistirerek soyleyin hani baskasinin yaptigini kotuluyo us gibi ama aslinda kocanizin yaptigini hatta okadar damardan konusun ki icten ice pisman olsun bence iyi fikireşimin mesajlarını karıştırasım tuttu. normalde yaptığım bişey değil, olsa eşim mesajlarını tutmazdı sanırım. samimi bir arkadaşıyla mesajlarını okudum. en son şehir dışına iş için gittiği 'iş gezisi' meğersem öyle değilmiş. bir başka yakın arkadaşıyla(kankası ve bekar adam) buluşup gezmiş. mesajda arkadaşı sormuş birşey olmadımı (sevgiliniz olmadımı manasında) diye 'olmadı, bizden geçti' demiş. arkadaşı 'hadi artık buluşalımda,eski günlerdeki gibi alemlere akarız' gibi bişey yazmış. hatta maliyeti ben karşılarım demiş. bizim ki sonra konuşuruz işim var şimdi demiş. 1- adam bana yalan söylemiş, iş diye gezmeye gitmiş neyseki ama aldatmamış) 2- başka bir 'iş gezisi' planlaya bilir ve aldatabilir!!(bahsettiğim kankaları bekar bu arada) ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. ne yapayım şimdi???
Alemlere akacakları günü bekler suc ustu yapardim
sen neden cekiniyorsun ki anlamadim esinle acik acik konusmaya ben olsam o adamla gorusmesini yasaklarimya varya hiçte fena fikir değil:) özellikle o pislik arkadaşını arayıp ağzının payını vermek isterdim. eşim de iyi bişey olsa o adamla arkadaşlık etmez ama sonra yüzyüze nasıl bakarız
Daha da iğrenç olabiliyorlar ,sevgili değildir o sevgili olsa paylaşır mı ?arkadaşı bi de kendi sevgilisinin yarı çıplak fotoğraflarını çekip yollamış, güzel dimi diye!! nasıl pislik bir adam!! benim eşimde bu pislik adamın ağzına bakıyo, çok sevidiği bir arkadaşı!! bu erkekler ne kadar da aşağılık oluyorlar..
Ben biraz patavatsizim agzima ne gelirse söylerim birde halk arasinda yilan dilli derler ya heh ışte oyle. Benim başıma gelse bu olay sinirimden açarım telefonu o herife agzima gelen ne varsa sayarim esiminde bir guzel agzina tukururum.
eşimin bu durumda suçluluk psikolojisiyle vereceği tepkiden çekiniyorum. eminim üste çıkıp bide o beni tehtit edecektir, yolları ayıralım diye!! bide böyle bir konuyla yüz göz olursak daha sonra nasıl yüzyüze bakarız!! çok kötü olur, çok kötü... ben bunu yüzüne vurursam benim için neredeyse ilişkiyi bitirmem lazım...
her iki arkadaşını da tanıyorum. dediğim gibi ikiside bekar, özellikle birtanesinin yoldan çıkarma potansiyeli çok yüksek. karşıma alıp konuşsam telefononu karıştırdığım ortaya çıkacak. bu durumu biliyor olmak ve birşey söylememek beni çok huzursuz etti. eşime güvenmemeliyim, buradan o çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?