eşimin aldatma potansiyeli!!

O arkadasiyla gorusmek istemedigini soyleyin onun size ise gidiyorum diye arkadasiyla bulusmasi olayini baskasi yasamis gibi biraz degistirerek soyleyin hani baskasinin yaptigini kotuluyo us gibi ama aslinda kocanizin yaptigini hatta okadar damardan konusun ki icten ice pisman olsun bence iyi fikir

Esine hesap sorunca ayrilalim diyorsa ve sen sonucta gizlice teline baktigin icin hesap soramiyorsan wallahatapicak bir sey yok adam sindirmis zaten seni. Ya bir aksam durduk yerde aglamaya basla boyle boyle gordum cok uzuldum ben seni seviyorum aşıkım çocuğum icin ugrasiyoruk ama sen bana yalanlar soyleyip tattillere gezmelere gidiyorsun tamam sıkılıp kafa dagitmak hakkin ama ben de sıkılıyorum ve bunu yapmamalisin falan de gozyasina dayanamaz derdim ama boyle biri degil anladigim kadariyla. Yine de bunu yap ki zaten caren yok aglamak tek care gibi sana. Wallaha icten icten arkadaslarini kötüleyebilirsin de yani durduk yerde konuyu acip agzondan laf alip asagila o arkadasini kotu olani degil daha az kotu olan seni sevmeyeni degil yani digerini kotule. Evlilerle gorusmelisin cunku seni kotuye sevk ederler falan falan...

E elevasyon kocanin burcu nedir cok merak ettim? Bir de alisveris meraki var falan demissin onceden o gecti mi o konu ve kartın sende mi artik?

ya varya hiçte fena fikir değil:) özellikle o pislik arkadaşını arayıp ağzının payını vermek isterdim. eşim de iyi bişey olsa o adamla arkadaşlık etmez ama sonra yüzyüze nasıl bakarız
sen neden cekiniyorsun ki anlamadim esinle acik acik konusmaya ben olsam o adamla gorusmesini yasaklarim

Bir kadını şüpheye düşür ondan sonra arkana yaslan ve sherlock holmes serisi izle ....
Evli erkeklerin bekar arkadaşları maalesef her zaman sıkıntılı bir durum oluşturuyor .

Daha da iğrenç olabiliyorlar ,sevgili değildir o sevgili olsa paylaşır mı ?

Napiyim diye soruyorr
Diğer sayfaları okumadım ama bu yalanını ona çok pahalıya mal olacağını söyleyin canını okuyunn bu ne ya bildiğin aptal yerine koymuş mal !!

Alemsin

Öyle kocanın da ona o lafları söyleyen kocanın arkadaşının da ümüğünü sıkarım hiç affetmem çıkar kavganı en azından geçerli bi sebebin var.

adam size yalan söylemiş ve iş gezisi diye nerelere gitmiş siz de napayım diye soruyorsunuz?? kıyameti koparmadınız mı daha??

Potansiyel var mı yok mu bilemem ama kankaları ciddi tehlike. Erkekler birbirini çok çabuk etkiler ve gaza getirir uyarayım

Devam etmeli mi sizce
Anladığım kadarıyla sürekli bu tehditle sizi yaşatıyor
Bir kerede siz bitsin deyin bakalım
Böyle bir evlilik yürüse ne olacak
Adam size yalan söylemiş, aptal yerine koymuş bu aldatılmaktan daha mı hafif ?
Ya da yarın öbür gün aldatsa ne yapacaksınız ? yine yüzleşemeyeceksiniz
Bekar arkadaşları falan hiç önemli değil, bir adam yuvasına değer vermiyorsa bu x in yarın y nin, sonra ki gün başka birinin peşine takılır. Bu arkadaşlarının değil eşinin kabahati, sonuçta elalem sizin yuvanızı düşünmek zorunda değil, bununla mükellef olan eşinizdir. Hep böyle takip edip, sonra da hesap soramam diye mi yaşayacaksınız, naçizane fikrim yanlış yoldasınız. Yerinizde olsam beni bitsin diye tehdit eden adamın blöfünü tutarım, aynı gün dava dilekçesini elinde bulur, ne kadar alçakça bir şeye boyun eğiyorsunuz, gerekçe ne sevgimi ? Sevgi bunun neresinde, evlilik neresinde, güven neresinde? Başka bir kadınla yatmayınca mücadeleye değer eş mi oluyor bu adam şimdi. Yapmayın, kendinize bunu yapmayın

eşime güvenmemeliyim .... bir erkek için söylenebilecek en son söz ,

bence ona kızana kadar bunu yapma sebeplerini ilişkinizdeki eğrileri doğruları düşünmelisin.
Eğerki yazılanları doğru anladıysan.
Eşin neden işi bahane ederek arkadaşıyla gezme ihtiyacı duyuyor?
sonrasında bunu eşinle konuş... çözün sorunları... onu suçlar gibi hata yapmış yakalamış gibi değil...Yaklaşım önemli...
ha arsızlığa veriyorsa zaten ya sineye çekeceksin ya yol vereceksin...

Gec karşısına hayırdır başka maceralarmı? arıyosun diye başla konuşmaya.
Sakin ve sert konuş.

Mesajı söyleyip büyük kavga edip 3 5 gün kstükten sonra adam tınlamaz tahminimce sonra hayatım ben asla yapmam bi ufak yalandı dedikten sonra bi an da eski düzene dönülecekse ben olsam görmezden gelirdim bişeyi düşünmekle uygulamaya geçmek farklı aldtsın sonra olaya bak sen şimdi dersen sonra aldatsa bile öğrenemezsin daha dikktli adım atar

Evli barklı adamlara hadi aleme akalım hadi karı kız bakalım modunda yaklaşan kankaların türkçedeki sıfatı p... biliyorsunuz. Ve ben anlamıyorum bir insan neden bekar arkadaşlarıyla takılıp istediği b.ku yemek varken evli adamlara kadın ayarlamaya çalışır? Şimdi uzak dur bu çocuklardan desen beni arkadaşlarımdan uzaklaştıramazsın benimde bir sosyal hayatım var diyecek. böyle durumda en iyisi aynısını yapmakla tehdit etmek ve hatta bir kısmının aynısını yapmak. Tabi bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…