- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi aysunsedat
-
o kılıkla bulabilseler yine aldatırlar yada parası varsa hiçbir engel tanımaz
Haa
O zaman %100 kadın suçludur işte
Kocişi dururken başka erkeklere bakmıştır, tüü terbiyesiz, hatta adını yazamıyorum işte malum sıfat konur
Direk kendi kocişlerimizi ondan saklarız, malum bu kadın sabıkalı, bizim pırlanta gibi kocişlerimizi baştan çıkarabilir diye yine potansiyel suçlu olarak bir hemcinsimizi görürüz
Hem kel hem fodul erkekler için prosedür ne?:44:
Oooo çok güzel bir öneri ama arkadaşlar arasında bayağı eziklik olur. Mesela herkes kocalarının kendilerini nasıl aldattığıyla övünürken sen tam ağzını açıcan sus seninki çirkin zaten aldatamaz.
diyorum ben, bu konudan sonra emin oldum. kesin şebeke suyunda birşey var
şaka bir tarafa bu ülkede kadının bu kadar ezilmesinin nedeni %83.999 kadınlarmış.. bu konu sayesinde çözdük..
Oranı küsüratlı vereyim de salladığım belli olmasın ekolünden office bildirdi.
%70 oranını veren arkadaş örnek alsın,biz size sallamayın demiyoruz hobi olarak yine sallayın ama küsüratlı sallayın.
Oooo çok güzel bir öneri ama arkadaşlar arasında bayağı eziklik olur. Mesela herkes kocalarının kendilerini nasıl aldattığıyla övünürken sen tam ağzını açıcan sus seninki çirkin zaten aldatamaz.
Kınama başına gelir.Hepinizi kınadım !
Yorumunuzla neyi amaçlıyorsunuz anlamadım,şimdi ben de size sizinkinin yapmadığını nereden biliyprsunuz,aman duvara toslamayasınız mı demeliyim.Gayet seviyeli yazıyorum ama sanırım konunun hassasiyeti sizleri böyle tavırlara yöneltiyor.Benim yazdıklarımı onaylamayabilirsiniz ama bunu gayet seviyeli bir şekilde de yapabilirsiniz.
kıvaç tatlıtug'a ne yahuşuklu çocuk dedigim için eşimi aldatmış mıyımdır acebağ ?
bunu böyle düşün misafirliğe gidiyorsun çocuğunun karnını doyurmazsan masaya saldırır annelik görevini laiği ile yaparsan çocuk o tafrı göstermez eş öyledir görevlerinizi tam muntazam şekilde yaparsanız boynuz bilevlemek zorunda kalmazsınız 💃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kıvaç tatlıtug'a ne yahuşuklu çocuk dedigim için eşimi aldatmış mıyımdır acebağ ?
Natalie Portman içindi o di mi şekerim di miyaw ben Thor için sinemalara gittim
Bodurlar , keller , gobekliler aldatmiyor rahatsin sekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?