eşimin aldatması...

o kılıkla bulabilseler yine aldatırlar yada parası varsa hiçbir engel tanımaz

Dunyada her erkege iki kadin dusuyormus. Benim hakkimi kim yiyorsa zehir zikkim olsun diyen erkekler var. Ondan bunlarin rahatligi.

Kadin her turlu suclu o zaman. Kadin olmakta suc, erkek olarak geleydik iyiydi.

Hem kel hem fodul erkekler için prosedür ne?:44:

Fodulluk fiziksel bir ozellik olmadigi icin bir derece katlanilabilir. Aldatma ile dogru orantili degildir. Bu durumda oteki parametrelere bakmak lazim.

Aldatilmak in , aldatilmamak out o zaman.

Konu sahibi bu yazdiklarim senin disindadir . Sen aldatildigin icin suclu degilsin, kocan aldattigi icin suclu. Sana bosan ya da bosanma diyemem cunku bir cocugun var. Bosanma sonucunun getirilerini goturulerini ancak sen bilirsin. Ne olursa olsun, hakkinda hayirlisi olsun.

Son düzenleme:
diyorum ben, bu konudan sonra emin oldum. kesin şebeke suyunda birşey var

şaka bir tarafa bu ülkede kadının bu kadar ezilmesinin nedeni %83.999 kadınlarmış.. bu konu sayesinde çözdük..

Oranı küsüratlı vereyim de salladığım belli olmasın ekolünden office bildirdi.
%70 oranını veren arkadaş örnek alsın,biz size sallamayın demiyoruz hobi olarak yine sallayın ama küsüratlı sallayın.

oran öyle verilmez böyle verilir dedim

neden gayet doğal birşeyden bahsediyorum ben, neden seviyesizlik olsun ki?

Artı neler yazdığından haberin yok kanımca, başka bir sen var senden içerüü....

Son düzenleme:
yok artık dedim
kocan seni sizin yatagınızda aldatıyor
sen biliyorsun
huylu huyundan vazgeçmez diyorsun
ilginç:26::26:

bence cok sacma madem karısından memnun değil hayat arkadaşı olmasın ozaman bu kandırmaya girer ozaman kadınlarda erkeklerinden cogu istediği olguyu göremiyorlar hatta üstüne dayak yiyorlar daha neler baskılar anlatmakla sayılmaz ozaman kadınların aldatma hakkı daha cok bu kanıyla düşünürsek kusura bakmayın ama bana sacma geldi aldatmak için bahane neden olamaz aldatan insan da haklı yonu hiç yoktur memnun değilse adamca konusur ayrılır iyi günler size

Misafirliğe giden minik çocukla ne ilgisi var, çocuğun aklı ermez veya toplumda şımarır vs. Sen istediğin kadar karnını doyur.

Ama evli barklı koskoca adamın ahlak kurallarını bilmiyor olması mümkün değil ? Evlilik yeminini ederken de hafızası yerindeydi
Yerine getiremiyosa da boşansın karnını neyle doyurursa doyursun o zaman
Ama yok hem evlenirim hem başka pastalara da bakarımın açılımı 'şerefsizlik' tir
Boşlukmuş, muntazam bi şekilde görevlerini yerine getiremeyen karısı varmış gibi faso fiso şeyler bu adiliğin bahanesi olamaz

Son düzenleme:
Evine ve yatağına bir başkasını getiriyor.! Yuuuuuh yuh. Boyu posu devrilsin, utanmaz arlanmaz namussuz. Pişkinliğe bak bi de: itiraf ediyor. Valla ne boşan diyebilirim ne de devam et. Senin bilceğin iş. Hemde ufacık bebeğin var, nasıl kıydı size Evlensen dert, evlenmesen dert. Hayat hep bir problem çıkartıyor bize. Soğukkanlı ve allah aşkı olmalı insanlarda yoksa işimiz çok ama çok zor..

Bakımlı olmak vs tamam bir yere kadar kabu edilebilir de..sırf adam için de seks objesi olmaya ne gerek var ki..kadının içinden gelir yapar o ayrı da,sırf adam istiyor aldatmasın diye de pür dikkat hayat sürmez ki canım...insan diken üstü durmak için evlenmez ki..evlilik bir paylaşımdır.erkeği memnun etme kurumu değil yani,bazı hanımlar neden kadının suçlu olduğuna inanıyor ki hayret

[QU OTE=krizantem;35385467]bence cok sacma madem karısından memnun değil hayat arkadaşı olmasın ozaman bu kandırmaya girer ozaman kadınlarda erkeklerinden cogu istediği olguyu göremiyorlar hatta üstüne dayak yiyorlar daha neler baskılar anlatmakla sayılmaz ozaman kadınların aldatma hakkı daha cok bu kanıyla düşünürsek kusura bakmayın ama bana sacma geldi aldatmak için bahane neden olamaz aldatan insan da haklı yonu hiç yoktur memnun değilse adamca konusur ayrılır iyi günler size[/QUOTE]
Memnun olmaması için arkaya bakmak lazım kadında erkekte olmak üzere aldatma varsa iki taraf içinde geçerli bir yerde bir eksiklik var demekki bu olayı yaşamak istemiyorsak bayan olarak üstümüze düşeni uygulamak lazım sizede hayırlı günler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…