- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi aysunsedat
-
Kadınla duygusal bağ kuran erkekler zaten eşlerinden vazgeçiyorlar,ya boşanmak istiyorlar ya da aynı evde iki yabancı gibi yaşıyorlar.Çoğunluğu seks için yapıyor ama tabii ki her zaman herkes başka birine aşık olabilir.
Hem bodur, hem gobekli olursa esini 100 kadinin arasinda birakacak kadar rahat olabilirsin.
en nefret ettiğim şeyde budur erkek aldatmak istese kadından bol ne varmış. Kadınları bu kadar hafife almayın ayrıca aldatma üzerine yapılan birçok araştırmanın ortak sonucu kadınların daha sadık olduğu yönündedir.
en nefret ettiğim şeyde budur erkek aldatmak istese kadından bol ne varmış. Kadınları bu kadar hafife almayın ayrıca aldatma üzerine yapılan birçok araştırmanın ortak sonucu kadınların daha sadık olduğu yönündedir.
Yalnız bu vurun kahpeye olayı çok eğlenceliymiş,ilk kez nasip oluyor bana.Ben de diyordum niye bu kadar popüler gacılar arasında,daha önce söyleselerdisenelerim boşa geçti
Valla canım bizim gibi değil deyip duruyorsun da ben de öpüştüğüm an sevişmek istiyorum. Ben mi acayipim sana göre? Kocam beni dudağımdan gelip öptüyse biter yani atlarım üstüne. Şefkatle dokunuyorsa karşılıklı hissedilir zaten. Ha çok yakışıklı kaslı maslı bir erkek gördüm mü de öhhh keşke evlenmeden şununla sevişivirseydim demişliğim çoktur yani.Ben de o dürtüler aktif çalışıyor. Kendi cinsel arzulaırnı bilinçaltında bastıran kadınlaırn sorunu bu cümleleri.
Hem kel hem fodul erkekler için prosedür ne?:44:
Testesteron hormonunuz yüksektir muhtemelen.Östrojeni yüksek olup çok duygusal olan erkekler de var tabii.Ama ben çoğunluktan bahsediyorum,istisnalardan değil.
Sizin eşiniz hangi kategoriden
Aşk olmasına gerek yok ki. Eşini kaybetmek istemez yine. Evde yemek yapan çocuğuna bakandır yani düzenini yine bozmak istemez. Diğer kadına da kör kütük aşık olmasına gerek yok. O farklı bir his. Devamlı aynı kişiyle sex yapıyorsa bence arada duygusal bir bağ oluşmuştur.
Bilemem,dünya iyisidir eşim,aşk evliliği yaptım ve iki kızım var.Ama asla yapmaz falan demem,diyemem.Belki de yapmıştır,bilemem.
Bilemem,dünya iyisidir eşim,aşk evliliği yaptım ve iki kızım var.Ama asla yapmaz falan demem,diyemem.Belki de yapmıştır,bilemem.
o da sizin için böyle düşünebilir mi? ee malum erkekler- erkekler ile aldatmıyor
Bana güvenir ama bence o da büyük konuşmaz,büyük düşünmez.
selam bayanlar ne yapacagımı bilmiyorum bi akıl verin ailem uzakda 5 aylık bi oğlum var 20 günlüğüne ailemin yanına kalmaya gittim eşim eve bi kadın geitrmiş mesajlarını gördüm bana karşı da çok soğuk davranıyo ailemin yanına gidip kaldım diye tavır yapıyo kavga çıkartıyo ne yapabilirim boşansam mı yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim çok üzülüyorum ağlıyorum dünden beri ne yapıcam ben 4 senelik evliyim huylu huyundan vazgecmez diyorum ama ne yapayımmm bennn....
sendeki rahatlık, ondaki hormon seviyesi.. yapmıştır kanımca..
Hmm ondan guzel kadinlar cirkin erkeklerle evleniyor , demek ki varmis bir bildikleri.
Yorumunuzla neyi amaçlıyorsunuz anlamadım,şimdi ben de size sizinkinin yapmadığını nereden biliyprsunuz,aman duvara toslamayasınız mı demeliyim.Gayet seviyeli yazıyorum ama sanırım konunun hassasiyeti sizleri böyle tavırlara yöneltiyor.Benim yazdıklarımı onaylamayabilirsiniz ama bunu gayet seviyeli bir şekilde de yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?