eşimin aldatması...

Sizin eşiniz hangi kategoriden

Bunun için psikolog olmaya ya da yurt dışındakilerin aldatmalarını okumaya lüzum yok zaten
50 tane eşim tarafından aldatıldım diyen kadın konusu varsa
3 tane evli bi adamla beraber olan bekar kadının konusu, onu da acayip yuhalamışızdır yani. Bakın kadın bekar diyorum yine evli erkeğin naneleri yanı sıra

Neden ki? Aldatmak isteyen erkek kadın bulamaz mı? Hayat kadını diye bir şey var. En kötü.

Kadınların daha sadık olması tamamen toplum dayatmasıdır, kaıdna biçilmiş rollerdir. KAdın ve erkek eşit yetiştirlmiyor.

Testesteron hormonunuz yüksektir muhtemelen.Östrojeni yüksek olup çok duygusal olan erkekler de var tabii.Ama ben çoğunluktan bahsediyorum,istisnalardan değil.

Haklısınız ama erkekte sevgi bittiyse,hele başkasına aşıksa evde eşine çok yabancılaşır,cinsellikten uzaklaşır,eşine kötü davranır vs

Bilemem,dünya iyisidir eşim,aşk evliliği yaptım ve iki kızım var.Ama asla yapmaz falan demem,diyemem.Belki de yapmıştır,bilemem.

o da sizin için böyle düşünebilir mi? ee malum erkekler- erkekler ile aldatmıyor

Tarif edilemez bir acı yaşıyorsun belki..
Hissettiklerini hissedemeyebilirim.
Ama sen zaten görmezden gelip devam mı etmeliyim ? demişsin.
Olayı zaten kabul etmişsin..
Başka söze gerek var mı ?

Allah yavrunu sana bağışlasın, sağlıkla sıhhatle büyütmen dileklerimle..

sendeki rahatlık, ondaki hormon seviyesi.. yapmıştır kanımca..

Yorumunuzla neyi amaçlıyorsunuz anlamadım,şimdi ben de size sizinkinin yapmadığını nereden biliyprsunuz,aman duvara toslamayasınız mı demeliyim.Gayet seviyeli yazıyorum ama sanırım konunun hassasiyeti sizleri böyle tavırlara yöneltiyor.Benim yazdıklarımı onaylamayabilirsiniz ama bunu gayet seviyeli bir şekilde de yapabilirsiniz.

Hmm ondan guzel kadinlar cirkin erkeklerle evleniyor , demek ki varmis bir bildikleri.

Oooo çok güzel bir öneri ama arkadaşlar arasında bayağı eziklik olur. Mesela herkes kocalarının kendilerini nasıl aldattığıyla övünürken sen tam ağzını açıcan sus seninki çirkin zaten aldatamaz.

ha demedin yani.. seviyesiz olduğunu kendin de biliyorsun bak yol alıyoruz pşikolokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…