- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi aysunsedat
-
Bodurlar , keller , gobekliler aldatmiyor rahatsin sekerim.
Bu teoriyi bilim dünyasına armağan ederim KK olarak.güzel erkek kıtlığından bence o
Aman sen hasta olma sakın. Mümkünse başın hiç ağrımasın, yorgun olma he. Senin kocadan korktum ben.
Allah'ım ne sevgi pıtırcığı bir kadınsınız
Ama her durumda böyle olmak mümkün müdür ?
Adam sizi aldatsa aaa bu hiç yapıcı bir durum değilmi yapacaksınız
Hiç inandırıcı gelmiyor kulağa
Sizin tüm hastalarınız erkek galiba, kendilerinin haklı sebeplerinin olduğuna sizi inandırmışlar
Bu arkadaşlar ne içiyo acaba çok merak ettim
Muntazam vs. hikaye
İlk fırsatta başka yere kayan adamın evlilik kurumunu hak etmediğini düşünürüm
Sadakat yoksa güven de olmaz güven yoksa saygı da gider sevgi de
Neyin kafasını yaşıyosunuz bilmiyorum ama siz hamile kalınca muntazamlık nanay olacak ya, adam sizi hamileyken aldatsa hak mı o zaman ?
aa birde kadın hamilemii. ee yüzde 70e girdi. suçlu işte..Bu arkadaşlar ne içiyo acaba çok merak ettim
Muntazam vs. hikaye
İlk fırsatta başka yere kayan adamın evlilik kurumunu hak etmediğini düşünürüm
Sadakat yoksa güven de olmaz güven yoksa saygı da gider sevgi de
Neyin kafasını yaşıyosunuz bilmiyorum ama siz hamile kalınca muntazamlık nanay olacak ya, adam sizi hamileyken aldatsa hak mı o zaman ?
o kılıkla bulabilseler yine aldatırlar yada parası varsa hiçbir engel tanımaz
Kadin aldatinca, erkek % kac suclu oluyor. Istatistigi tamamlayalim , yarim kalmasin.
diyorum ben, bu konudan sonra emin oldum. kesin şebeke suyunda birşey var
şaka bir tarafa bu ülkede kadının bu kadar ezilmesinin nedeni %83.999 kadınlarmış.. bu konu sayesinde çözdük..
Hiç aldatılmadım benim savunduğumda bu aldatılmışsa %70 kadın suçlu tabikide bayanım doktor konusunada gelecek olursam gerek yok bence doktora gitmeme 😗
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gerçek sevgiler gördüm çok,hakikaten çok trajik şeylere şahit oldum.İyi sonlanan da oldu,kötü de ama özellikle yurtdışındaki sitelere girerseniz orada sadece aldatmayla ilgili evlilik danışmanları var,bu kriz nasıl evliliğin lehine çevrilir konulu tonla kitap var vs..Bizdeki yaklaşım hep arabesk,hep ajitasyon barındırıyor.Duygularla hareket etmek bazen kötü sonuçlar doğuruyor,yapıcı olmak her zaman iyidir.Danışanlarımın kadın erkek oranı birbirine yakın,hatta kadınlar biraz daha fazla olabilir.
Bizde kadın böyle bir olayla karşılaşınca nasıl benden başkasına dokunur,nasıl onu benden çok sever diyor ilk sırada.Ama bakıyorsunuz erkekte ne sevgi var ne bir duygu,seks için yaptım diyor.Erkekler bizim gibi değil,eşlerine dokunurken de bizim gibi hissedip şefkatle dolup,kutsal bir şey addetmiyorlar öpüşmeyi,dokunmayı.Erkek için dokunmak seksin ön evresi oluyor genelde.Onlardaki beynin cinsellikle ilgili kısmı bizden kat kat büyük,duygu kısmı ise küçük.
Haa
O zaman %100 kadın suçludur işte
Kocişi dururken başka erkeklere bakmıştır, tüü terbiyesiz, hatta adını yazamıyorum işte malum sıfat konur
Direk kendi kocişlerimizi ondan saklarız, malum bu kadın sabıkalı, bizim pırlanta gibi kocişlerimizi baştan çıkarabilir diye yine potansiyel suçlu olarak bir hemcinsimizi görürüz
yani.. adam hergün ev yemeği yemekten bıkarsa ne olacak dimiyani dolma, pilav yaparsın da evde iskender ya da tavuk döner nasıl yaparsın Nesli? aha gitti adam
aa birde kadın hamilemii. ee yüzde 70e girdi. suçlu işte..
Mesela kadın boşandıysa da o artık suçlu damgasıynan yaşamaya mahkumdur. O bir y.llu adayıdır artık. Eşlerimizi ondan da sakınmalıyız. Bu duruma düşmemek için de aldatan eşlerimizi boşamamalıyız.
40 no. giyiyorum ben..Bence basıcan 38 numeroyu
Kilidi de değişicen
Nerden gelmişse oraya gitsin ş.r.fs.zhiç anlaşılmadı değil mi çok güzel sansür yaparım
Aldatmak isteyene kadından bol ne var allah aşkına.
Ayrıca her erkek bunu sadece sex amaçlı yapmaz. Seviştiği kadınla güzel bir cinsel uyum yakaladıysa duygusal bir şeyler de hisseder. O kadar da duygusuz değiller. Kadın aldatırsa aşık olup aldatırmış da erkeğinki masturbasyon gibi bir şeymiş..
Gerçek sevgiler gördüm çok,hakikaten çok trajik şeylere şahit oldum.İyi sonlanan da oldu,kötü de ama özellikle yurtdışındaki sitelere girerseniz orada sadece aldatmayla ilgili evlilik danışmanları var,bu kriz nasıl evliliğin lehine çevrilir konulu tonla kitap var vs..Bizdeki yaklaşım hep arabesk,hep ajitasyon barındırıyor.Duygularla hareket etmek bazen kötü sonuçlar doğuruyor,yapıcı olmak her zaman iyidir.Danışanlarımın kadın erkek oranı birbirine yakın,hatta kadınlar biraz daha fazla olabilir.
Bizde kadın böyle bir olayla karşılaşınca nasıl benden başkasına dokunur,nasıl onu benden çok sever diyor ilk sırada.Ama bakıyorsunuz erkekte ne sevgi var ne bir duygu,seks için yaptım diyor.Erkekler bizim gibi değil,eşlerine dokunurken de bizim gibi hissedip şefkatle dolup,kutsal bir şey addetmiyorlar öpüşmeyi,dokunmayı.Erkek için dokunmak seksin ön evresi oluyor genelde.Onlardaki beynin cinsellikle ilgili kısmı bizden kat kat büyük,duygu kısmı ise küçük.
40 no. giyiyorum ben..
Hiç belli olmuyor ne yazdığın cidden.
Aldatmak isteyene kadından bol ne var allah aşkına.
Ayrıca her erkek bunu sadece sex amaçlı yapmaz. Seviştiği kadınla güzel bir cinsel uyum yakaladıysa duygusal bir şeyler de hisseder. O kadar da duygusuz değiller. Kadın aldatırsa aşık olup aldatırmış da erkeğinki masturbasyon gibi bir şeymiş..
Kadınla duygusal bağ kuran erkekler zaten eşlerinden vazgeçiyorlar,ya boşanmak istiyorlar ya da aynı evde iki yabancı gibi yaşıyorlar.Çoğunluğu seks için yapıyor ama tabii ki her zaman herkes başka birine aşık olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?