eşimin aldatması...

Aman sen hasta olma sakın. Mümkünse başın hiç ağrımasın, yorgun olma he. Senin kocadan korktum ben.

diyorum ben, bu konudan sonra emin oldum. kesin şebeke suyunda birşey var

şaka bir tarafa bu ülkede kadının bu kadar ezilmesinin nedeni %83.999 kadınlarmış.. bu konu sayesinde çözdük..

Bu arkadaşlar ne içiyo acaba çok merak ettim

Muntazam vs. hikaye
İlk fırsatta başka yere kayan adamın evlilik kurumunu hak etmediğini düşünürüm
Sadakat yoksa güven de olmaz güven yoksa saygı da gider sevgi de
Neyin kafasını yaşıyosunuz bilmiyorum ama siz hamile kalınca muntazamlık nanay olacak ya, adam sizi hamileyken aldatsa hak mı o zaman ?

Gerçek sevgiler gördüm çok,hakikaten çok trajik şeylere şahit oldum.İyi sonlanan da oldu,kötü de ama özellikle yurtdışındaki sitelere girerseniz orada sadece aldatmayla ilgili evlilik danışmanları var,bu kriz nasıl evliliğin lehine çevrilir konulu tonla kitap var vs..Bizdeki yaklaşım hep arabesk,hep ajitasyon barındırıyor.Duygularla hareket etmek bazen kötü sonuçlar doğuruyor,yapıcı olmak her zaman iyidir.Danışanlarımın kadın erkek oranı birbirine yakın,hatta kadınlar biraz daha fazla olabilir.
Bizde kadın böyle bir olayla karşılaşınca nasıl benden başkasına dokunur,nasıl onu benden çok sever diyor ilk sırada.Ama bakıyorsunuz erkekte ne sevgi var ne bir duygu,seks için yaptım diyor.Erkekler bizim gibi değil,eşlerine dokunurken de bizim gibi hissedip şefkatle dolup,kutsal bir şey addetmiyorlar öpüşmeyi,dokunmayı.Erkek için dokunmak seksin ön evresi oluyor genelde.Onlardaki beynin cinsellikle ilgili kısmı bizden kat kat büyük,duygu kısmı ise küçük.

yani.. adam hergün ev yemeği yemekten bıkarsa ne olacak dimi yani dolma, pilav yaparsın da evde iskender ya da tavuk döner nasıl yaparsın Nesli? aha gitti adam

aa birde kadın hamilemii. ee yüzde 70e girdi. suçlu işte..

o kılıkla bulabilseler yine aldatırlar yada parası varsa hiçbir engel tanımaz

Aldatmak isteyene kadından bol ne var allah aşkına.

Ayrıca her erkek bunu sadece sex amaçlı yapmaz. Seviştiği kadınla güzel bir cinsel uyum yakaladıysa duygusal bir şeyler de hisseder. O kadar da duygusuz değiller. Kadın aldatırsa aşık olup aldatırmış da erkeğinki masturbasyon gibi bir şeymiş..

Son düzenleme:
Kadin aldatinca, erkek % kac suclu oluyor. Istatistigi tamamlayalim , yarim kalmasin.

Haa
O zaman %100 kadın suçludur işte
Kocişi dururken başka erkeklere bakmıştır, tüü terbiyesiz, hatta adını yazamıyorum işte malum sıfat konur
Direk kendi kocişlerimizi ondan saklarız, malum bu kadın sabıkalı, bizim pırlanta gibi kocişlerimizi baştan çıkarabilir diye yine potansiyel suçlu olarak bir hemcinsimizi görürüz

diyorum ben, bu konudan sonra emin oldum. kesin şebeke suyunda birşey var

şaka bir tarafa bu ülkede kadının bu kadar ezilmesinin nedeni %83.999 kadınlarmış.. bu konu sayesinde çözdük..

%0.4548796332lık bir hata payı olabilmesiyle beraber bu hata payını görmezden gelerekten biz kadınlar olaraktan bütün kadınlar aldatılsın isteriz.

Aldatmada aldatılan asla suçlu değildir,aldatma sadece aldatanla ilgilidir.Onun geçmişiyle,yetiştiriliş biçimiyle,psikolojik sorunlarıyla vs.Kadın kesinlikle suçlanamaz çünkü aldatma evlilik kurumuna ve sevgiye büyük bir darbedir,kadının eksiklikleri varsa erkek bunu söyler,isterse boşanır ama aldatmak kesinlikle erkeğin kendisiyle ilgilidir,aldatmayı seçen odur,içgüdülerini bastırmamıştır,problemli bir kişiliktir vs.

Burası Türkiye ve ben onurlu bir Türküm çok şükür
Hangi ülkede ne yaşandığı ne kadar geniş oldukları beni enterese etmez
Adam beni aldatacakta ben gidip benzer hikayeleri yaşayanlar nasıl bunu lehine çevirmişi mi okuyacam, saçmalık
Onun beni kazanması için 40 dereden su getirmesi gerekir asıl

Erkeklerin neyi nasıl gördüğü hiç önemli değil
Sadakatın anlamı her lugatta aynıdır
Bilmeyen evlenmesin arkadaşım

Bol edebiyat parçalayan sözler yazmaya lüzum görmüyorum
Adilik adiliktir.

Mesela kadın boşandıysa da o artık suçlu damgasıynan yaşamaya mahkumdur. O bir y.llu adayıdır artık. Eşlerimizi ondan da sakınmalıyız. Bu duruma düşmemek için de aldatan eşlerimizi boşamamalıyız.

yani.. adam hergün ev yemeği yemekten bıkarsa ne olacak dimi yani dolma, pilav yaparsın da evde iskender ya da tavuk döner nasıl yaparsın Nesli? aha gitti adam

Yesin paşam, afiyet olsun der herhalde

aa birde kadın hamilemii. ee yüzde 70e girdi. suçlu işte..

Hamileyse %70 i aşar

Aynen öyle cidden
Bunu da biz kadınlar bu hale getiriyoruz
Ben hiç boşanmış bi adamdan karısını sakınan bi erkek görmedim mesela
Psikolog hanım eminim buna da farklı bir istatistik verecektir

Kadınla duygusal bağ kuran erkekler zaten eşlerinden vazgeçiyorlar,ya boşanmak istiyorlar ya da aynı evde iki yabancı gibi yaşıyorlar.Çoğunluğu seks için yapıyor ama tabii ki her zaman herkes başka birine aşık olabilir.

Valla canım bizim gibi değil deyip duruyorsun da ben de öpüştüğüm an sevişmek istiyorum. Ben mi acayipim sana göre? Kocam beni dudağımdan gelip öptüyse biter yani atlarım üstüne. Şefkatle dokunuyorsa karşılıklı hissedilir zaten. Ha çok yakışıklı kaslı maslı bir erkek gördüm mü de öhhh keşke evlenmeden şununla sevişivirseydim demişliğim çoktur yani. Ben de o dürtüler aktif çalışıyor. Kendi cinsel arzulaırnı bilinçaltında bastıran kadınlaırn sorunu bu cümleleri.

en nefret ettiğim şeyde budur erkek aldatmak istese kadından bol ne varmış. Kadınları bu kadar hafife almayın ayrıca aldatma üzerine yapılan birçok araştırmanın ortak sonucu kadınların daha sadık olduğu yönündedir.

Aşk olmasına gerek yok ki. Eşini kaybetmek istemez yine. Evde yemek yapan çocuğuna bakandır yani düzenini yine bozmak istemez. Diğer kadına da kör kütük aşık olmasına gerek yok. O farklı bir his. Devamlı aynı kişiyle sex yapıyorsa bence arada duygusal bir bağ oluşmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…