eşimin aldatması...

kadın ve erkek yaradılıs geregı farklıdır asla esıt degıldır
ama yaradılıs geregı aldatamaz .....
oyle bısey yok bu tamamen cahıl kesımın soyledıgı sacma sapan bı yorum. ınsanları yanlıs bılgılendırmeyın
erkek yapar kadın yapamaz dıye bısey olamaz
erkegın de namusu vardır kadının da

Keşke böyle bizim gibi bir forumda karıları tarafından aldatılan erkeklerin bir derdim var topigi olsada çocugum var karımı boşayamıyorum dese diger erkeklerde olsun kadın seni aldatsada çocugun var sabret kardeşim sakince konuş sorunları neler ögren annelige mi alışamadı yoksa başka bir çapanoglu mu var bu işte dese

Sonracıgıma kundaklara sarıp sarmalanması önerilse..

kadınlar böyledir denilse..aldatmayan kadın yoktur kardeş sabret denilse

nolurdu

Son düzenleme:

bir erkek ne ister ?

dileksu gibi karım olsun 10 trilyon borcum olsun..İSTER.

Ama demem o ki ;

Eki Görüntüle 1121901

sen çok yaşa kontes acınası durumu çok güzel tiye almışsın. Erkeklerin de BDV kısmı olsa çok eğlenirdim ama forumda

sen çok yaşa kontes acınası durumu çok güzel tiye almışsın. Erkeklerin de BDV kısmı olsa çok eğlenirdim ama forumda

ne acı degil mi ? ben de böyle bir erkek olsam anlayış abidesi karımın ayaklarını bile öperdim

her erkek sahiden aldatıyor mu gerçekten ?

Gidip adamı dövesim var

kafan çok güzel kardeş güle güle kullan töbe ya bu nasıl bi düşünce?

Aldatmayan erkek dolu. Erdemli olmakla, kendisine ve ailesine saygısıyla alakalı bu aldatmak tip/para mevzusu değil. Adam konu sahibini sevse, bebeğini düşünse aldatmaz. Bu aldatmanın kadını erkeği yok tek başına aldatmıyor sonuçta karşılıklı bir eylem kadınlar da aldatıyor erkekler de. Ama ataerkil toplum sizin gibileri "erkekler cinsel dürtü sonucu aldatır, bu aldatma sayılmaz" fikrine alıştırmış, böyle gözü dışarda saygısız her erkeğin hayali dileksu gibi kadın.

ne acı degil mi ? ben de böyle bir erkek olsam anlayış abidesi karımın ayaklarını bile öperdim

her erkek sahiden aldatıyor mu gerçekten ?

Gidip adamı dövesim var

ya benim babam saf ki ne saf... aldatmayı bırak bakışı kaymıyor adamcağızın üstelik dileksu'nun teorisini çürütüyor çünkü tipi de var maddi açıdan imkanları da adama bak ya beyni mi yok acaba ? daha da fenası yurtdışına toplantıya giderken bile annemi götürüyor, 28 yıldır el eleler ne kadar sinir bi çift

ben erkek olsam bu KK'daki anlayış abidesi kadınlardan isterdim ya evime hizmetçi, mutfağıma aşçı, e aldatınca da affediyor daha ne isterim heheyt

senin baban kesin kadın !

olamaz böyle mikemmel bir erkek :)))

babam aslında annemmiş

şaka bi yana bizde bu kadar aldatma olmasının sebebi kadınlar biraz da, "erkek yapar o farklı nedir" adama gel beni aldat diye zemin hazırlıyor nasılsa affeder.

valla genel olarak öyle deniliyor bu erkeklerde biliyorlar affedilecegini..,

affedilmeyenler ise boşayan karılarının genel olarak kapılarında yatmaya başlıyor ve bir sonraki hayatlarının eşlerinin ayaklarının altında paspas olarak yaşamaya devam ediyor

Tavsiyelerimi beğenmedinizse kendi hayatınıza uyarlamayın olur biter.konu sahibi üzülmekte,yıkılmakta ve ölesiye kızmakta sonuna kadar haklıAncak eşinin bunları neden yaşadığını anlamak ve onu hala sevip sevmediğinden emin olmak istiyorsa sakin konuşmalı,yoksa karşı taraf direkt savunmaya geçer ve bunun her iki tarafa da katkısı olmaz.
Kadınlar için cinsellik ve sevgi içiçedir,dolayısıyla kadın olayı masturbasyon gibi duygularını dışarıda tutarak algılayamaz.bu sebeple söylediğiniz çok manasız.böyle hassas konularda sen yaparsan ben de yaparım psikolojisi kadına acıdan başka birşey vermez.Kadın cinsellik yaşayınca beklentiye girer,durmadan olayı düşünür.Bu sebeple,böyle hayalkırıklığı yaşayıp bırakılmış çok kadın vardır.

Düşünceleriniz çok sığ bana göre.Bunun eşitlikle ne ilgisi var,eşit olmak için kadınlar da mı yapsın yani.Her iki cinsin bu konularda duygusu,algısı,amacı farklı diyorum.Kadındır aldatır denmemesi bir eksikli midir ki eşitlikten dem vuruyorsunuz,çok şey mi kaybediyor kadınlar böyle bir düşünce yoksa toplumdaLütfen samimi olduğunuz erkek yakınlarınızı,arkadaşlarınızı bir yoklayın,size benim dediklerimi söyleyeceklerdir.Ama yargılayıcı olmadan,tarafsızca ,merak ettim vs diyerek sorun.Eşinize değil tabii,kimse eşinin beynindekileri yüzde yüz okuyamaz ve eşler de kırmamak,zor durumda kalmamak için yakalanana kadar kolay kolay söylemez çünkü.
Ben erkek üstündür,erkekliği vardır aldatır helal olsun demiyorum.Erkek biyolojisi çok farklı bizden,beyindeki cinsellik algıları çok değişik,evlilik için,tek eşlilik için yaratılmamışlar.İstediğiniz kadar çırpının ama gerçek budur,toplumsal kurallar gereği erkek tek eşlidir ama bazen içgüdülerine yenik düşebilir.Üzgünüm ama böyle.

Ben sizin gibi farklı fikirlere sahip olanlara hakaret etmedim,siz ne hakla benim kadınlık gururum olmadığını ima edersiniz?Adam strese girmişse bunu yapmakta haklı demedim,stresli durumlar erkeği bu tarz içgüdüsel davranışlara yöneltir anlamında yazdım.Siz aldatılmadığınızdan nasıl eminsiniz haydi söyleyin,birşeyler bulamamak,şüphenin olmaması aldatılmıyor olduğunu ya da geçmişte aldatılmadığını göstermez hiç bir kadının.Çiçeğinizi ot bürüyecekse kökleri toprağın altındadır ve birisi sürekli o otları daha yeni büyürken,siz görmeden koparıyorsa çiçeğinize hiç yabani ot gelmediğini sanırsınız ama bu,köklerin toprağın altında olduğunu ve karşınızdaki istediğinde veya siz bir gün o koparmayı unutup fark ettiğinizde o kökleri sökene kadar da orada kalacakları gerçeğini değiştirmez.Hayatta hiç bir şey göründüğü gibi değildir ve ne olursa olsun,bu eşiniz olsa bile onunla ilgili gördükleriniz,bildikleriniz onun bilmenizi istediği kadarıdor.

Yok ya nerede? Kadınsın ya ne gururu. Erkektir yapar kerata. Herifin erkekliği kuvvetli ki yapıyor. Yapmayanların erkekliği yoktur kesin.

İyi ki öyle her ablayı dinlemiyoruz.

Yorumlarınızı tek tek gördüğüm için ayrı ayrı cevaplıyorum.Daha önce izah etmiştim,erkektir yapar kerata değil durum,erkek biyolojisine sahip ve bu biyoloji tek eşliliğe ters ne yazık ki.Bu arada benim yazdıklarımda kimseyle alay etme vs gibi küçltücü birşey yok ama sizin tavrınız güzel değil!

Biyolojisi gereği aldatmaya müsaittir,hatta çok müsaittir.Namus kavramıyla ilgisi yok bunun.Yapıyprum,hakkımdır,erkeğim diyprsa namussuzluktur tabii.Ama pişmansa,vicdanı sızlıyorsa,eşini seviyorsa ,hata yaptığını,zayıf noktasına geldiğini mertçe kabul ediyorsa bu adam namussuz değildir,hatalıdır sadece.Beşer şaşar,erkekse çok şaşar.

Kafan güzel kardeş lafınız son derece saygısızca.Nereden ve neye dayanarak biliyorsunuz aldatmayan erkek dolu olduğunu?Bir şeylerin bilinmemesi olmadığı anlamına gelmez,şöyle denilebilir aldattıyor olduğu ya da bir zamanlar aldattığı halde aldatmadığı sanılan erkek dolu.İstemesek de durum böyle.

hazmetme durumuna bağlı
karar senın

size sahip çıkabilecek birileri varsa bence bir dakika durmayın. ihanet affedilirse tekrar eder. çevremde de hep öyle oldu.. biraz oğlun büyüsün çalışırsın iş bulursun.. o sürede ailenize sığının derim. eve kadın getirmek ne demek? senin evin, senin odan, senin yatağın!

benim arkadaşımın başına geldi. affetti. tekrar aldattı, tekrar çok pişman oldu, kız affetti tekrar aldattı.. bu mantıkla çok şaşar mı oluyor hazmetmeye bağlı kimseye eyvallah çekemem, ben yapsam adım çıkar adam yapınca normal oluyor.. tövbe tövbe... nasıl bir cinsiyetçilik hemde bir kadın olarak kendini buna layık görmek.. bilemiyorum tercih meselesi.. ama beni aldatan biri olacak ve ben yakalıycam bir de kabul edicem.. öyle bişi yaparsam beynim göç etmiş demektir dolayısıyla çekin vurun gururumla onurumla ölürüm tercihimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…