- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi aysunsedat
-
kadın ve erkek yaradılıs geregı farklıdır asla esıt degıldırOturun eşinizle güzel güzel hakaret etmeden bir konuşun.Sizinle ilgili sıkıntıları mı var,babalığa mı alışamadı,psikolojik olarak aşağılarda mı anlamaya çalışın.42 yaşında bir ablanız olarak söylüyorum,aldatmayan erkek çok az,olan da ya yakışıklı dğil fazla,ya parası yok,ya da karşısına çıkmıyor böyle fırsatlar.Pek çok kadın aldatıldığını bilmeden yaşayıp gidiyor inanın.Sizin en büyük şanssızlığınız bunu öğrenmiş olmak,dünyanız paramparça şimdi.Duygusallıktan biraz sıyrılmaya,olaylara erkek gözüyle bakmaya çalışın.İnanın erkeğin aldatmasının yüzde 99 sevgiyle ilgisi yok,erkeklerin beyni bizden çok farklı.Onlar için cinsellikle sevgi apayrı şeyler.Çoğu erkek aldattığında bir nevi masturbasyon yapmış gibi hissediyor.Siz kahrınızdan ölürken,onun da tenine değdi,onu da öptü vs erkekler bunu hatırlayıp düşünmez bile.Diğer kadına aşık olup aldatanları elbette ki bunun dışında tutuyorum.Bu anlattıklarımın kadın erkek eşitliğiyle ilgisi yok,kadınların çoğu biriyle beraber oluyorsa duygusal bağ da kurmuş oluyor,erkekler yaradılışları gereği böyle değil.Başkasıyla beraber olmuş olması ne size sevgisinin azaldığını ne de sizi gözden çıkardığını gösterir.Burada aldatmayla
Lgili yazanlar hep kadın kalbinden çıkanlar,erkeğin davranışını kadın duygularıyla anlamlandırmaya çalışmak boşa uğraşmaktır ve yüreğinizin,beyninizin size vereceği yanıtların gerçeklerle ilgisi olmayacaktır.
Konuşun eşinizle sakince,suçlamadan.
Keşke böyle bizim gibi bir forumda karıları tarafından aldatılan erkeklerin bir derdim var topigi olsada çocugum var karımı boşayamıyorum dese diger erkeklerde olsun kadın seni aldatsada çocugun var sabret kardeşim sakince konuş sorunları neler ögren annelige mi alışamadı yoksa başka bir çapanoglu mu var bu işte dese
Sonracıgıma kundaklara sarıp sarmalanması önerilse..
kadınlar böyledir denilse..aldatmayan kadın yoktur kardeş sabret denilse
nolurdu
bir erkek ne ister ?
dileksu gibi karım olsun 10 trilyon borcum olsun..İSTER.
Ama demem o ki ;
Eki Görüntüle 1121901
sen çok yaşa kontesacınası durumu çok güzel tiye almışsın. Erkeklerin de BDV kısmı olsa çok eğlenirdim ama forumda
Oturun eşinizle güzel güzel hakaret etmeden bir konuşun.Sizinle ilgili sıkıntıları mı var,babalığa mı alışamadı,psikolojik olarak aşağılarda mı anlamaya çalışın.42 yaşında bir ablanız olarak söylüyorum,aldatmayan erkek çok az,olan da ya yakışıklı dğil fazla,ya parası yok,ya da karşısına çıkmıyor böyle fırsatlar.Pek çok kadın aldatıldığını bilmeden yaşayıp gidiyor inanın.Sizin en büyük şanssızlığınız bunu öğrenmiş olmak,dünyanız paramparça şimdi.Duygusallıktan biraz sıyrılmaya,olaylara erkek gözüyle bakmaya çalışın.İnanın erkeğin aldatmasının yüzde 99 sevgiyle ilgisi yok,erkeklerin beyni bizden çok farklı.Onlar için cinsellikle sevgi apayrı şeyler.Çoğu erkek aldattığında bir nevi masturbasyon yapmış gibi hissediyor.Siz kahrınızdan ölürken,onun da tenine değdi,onu da öptü vs erkekler bunu hatırlayıp düşünmez bile.Diğer kadına aşık olup aldatanları elbette ki bunun dışında tutuyorum.Bu anlattıklarımın kadın erkek eşitliğiyle ilgisi yok,kadınların çoğu biriyle beraber oluyorsa duygusal bağ da kurmuş oluyor,erkekler yaradılışları gereği böyle değil.Başkasıyla beraber olmuş olması ne size sevgisinin azaldığını ne de sizi gözden çıkardığını gösterir.Burada aldatmayla
Lgili yazanlar hep kadın kalbinden çıkanlar,erkeğin davranışını kadın duygularıyla anlamlandırmaya çalışmak boşa uğraşmaktır ve yüreğinizin,beyninizin size vereceği yanıtların gerçeklerle ilgisi olmayacaktır.
Konuşun eşinizle sakince,suçlamadan.
ne acı degil mi ? ben de böyle bir erkek olsam anlayış abidesi karımın ayaklarını bile öperdim
her erkek sahiden aldatıyor mu gerçekten ?
Gidip adamı dövesim var
ya benim babam saf ki ne saf... aldatmayı bırak bakışı kaymıyor adamcağızın üstelik dileksu'nun teorisini çürütüyor çünkü tipi de var maddi açıdan imkanları da adama bak ya beyni mi yok acaba ?daha da fenası yurtdışına toplantıya giderken bile annemi götürüyor, 28 yıldır el eleler ne kadar sinir bi çift
ben erkek olsam bu KK'daki anlayış abidesi kadınlardan isterdim ya evime hizmetçi, mutfağıma aşçı, e aldatınca da affediyor daha ne isterim heheyt
senin baban kesin kadın !
olamaz böyle mikemmel bir erkek :)))
babam aslında annemmiş
şaka bi yana bizde bu kadar aldatma olmasının sebebi kadınlar biraz da, "erkek yapar o farklı nedir" adama gel beni aldat diye zemin hazırlıyor nasılsa affeder.
Vay arkadaş... Üstüne özür de dilesin mi? Suçlamadan konuşacakmış bir de. Hatta yakalandı diye psikolojisi de bozulmuştur. Hemen pamuklara sarsın kocasını. Ben de diyorum bu erkekler bu yüzü nereden buluyor. Aldatmayan erkek çok az aldatmayan da çirkin fakir falan, nasıl bir çevrede yaşıyormuşsunuz öyle. Hayat ne kötü şeyler çıkarmış karşınıza. Kusura bakmayın ama tavsiyeleriniz pek ablalık tavsiyeler değil açıkçası. Madem bu tür şeyleri sadece masturbasyon olarak görüyorlar o zaman kadınlarda yapsın masturbasyon, duygularla alakası yokmuş ya hani. Ama erkekler böyle bir şeyi namus meselesi yaparlar. Kendileri tarafından da yanlış bir şey olduğu için olabilir mi?
Aynen ya... İnanamıyorum bir kadın hemcinsine böyle bir şeyi nasıl öğütler. Resmen biz ikinci sınıfız diyor. Kadın erkek eşitliği diye yırtınan erkeklerin çoğaldığını görünce seviniyordum ama kale içten çökmüş baksana.
aynen.. yazının bir yerinde kadının onuru/ gururunu aradım ama abi ne kadar derine saklamışsa bulamadım.. böyle birinin kadın olduğuna inanmıyorum ben. az kalsın adamcağız o kadar strese girdi, bir ödülü hak etti diyecekmiş 2 satır sonrao kadar "haklı!" bahane sıralamış ki, az kalsın adamın haline oturup ağlayacağız
Yok ya nerede? Kadınsın ya ne gururu. Erkektir yapar kerata. Herifin erkekliği kuvvetli ki yapıyor. Yapmayanların erkekliği yoktur kesin.
İyi ki öyle her ablayı dinlemiyoruz.
kadın ve erkek yaradılıs geregı farklıdır asla esıt degıldır
ama yaradılıs geregı aldatamaz .....
oyle bısey yok bu tamamen cahıl kesımın soyledıgı sacma sapan bı yorum. ınsanları yanlıs bılgılendırmeyın
erkek yapar kadın yapamaz dıye bısey olamaz
erkegın de namusu vardır kadının da
ne acı degil mi ? ben de böyle bir erkek olsam anlayış abidesi karımın ayaklarını bile öperdim
her erkek sahiden aldatıyor mu gerçekten ?
Gidip adamı dövesim var
kafan çok güzel kardeş güle güle kullantöbe ya bu nasıl bi düşünce?
Aldatmayan erkek dolu. Erdemli olmakla, kendisine ve ailesine saygısıyla alakalı bu aldatmak tip/para mevzusu değil. Adam konu sahibini sevse, bebeğini düşünse aldatmaz. Bu aldatmanın kadını erkeği yok tek başına aldatmıyor sonuçta karşılıklı bir eylem kadınlar da aldatıyor erkekler de. Ama ataerkil toplum sizin gibileri "erkekler cinsel dürtü sonucu aldatır, bu aldatma sayılmaz" fikrine alıştırmış, böyle gözü dışarda saygısız her erkeğin hayali dileksu gibi kadın.
selam bayanlar ne yapacagımı bilmiyorum bi akıl verin ailem uzakda 5 aylık bi oğlum var 20 günlüğüne ailemin yanına kalmaya gittim eşim eve bi kadın geitrmiş mesajlarını gördüm bana karşı da çok soğuk davranıyo ailemin yanına gidip kaldım diye tavır yapıyo kavga çıkartıyo ne yapabilirim boşansam mı yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim çok üzülüyorum ağlıyorum dünden beri ne yapıcam ben 4 senelik evliyim huylu huyundan vazgecmez diyorum ama ne yapayımmm bennn....
selam bayanlar ne yapacagımı bilmiyorum bi akıl verin ailem uzakda 5 aylık bi oğlum var 20 günlüğüne ailemin yanına kalmaya gittim eşim eve bi kadın geitrmiş mesajlarını gördüm bana karşı da çok soğuk davranıyo ailemin yanına gidip kaldım diye tavır yapıyo kavga çıkartıyo ne yapabilirim boşansam mı yoksa görmezden gelip devam mı etmeliyim çok üzülüyorum ağlıyorum dünden beri ne yapıcam ben 4 senelik evliyim huylu huyundan vazgecmez diyorum ama ne yapayımmm bennn....
Biyolojisi gereği aldatmaya müsaittir,hatta çok müsaittir.Namus kavramıyla ilgisi yok bunun.Yapıyprum,hakkımdır,erkeğim diyprsa namussuzluktur tabii.Ama pişmansa,vicdanı sızlıyorsa,eşini seviyorsa ,hata yaptığını,zayıf noktasına geldiğini mertçe kabul ediyorsa bu adam namussuz değildir,hatalıdır sadece.Beşer şaşar,erkekse çok şaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?