Eşimin aldığı hediyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüyorum ki kocaları ayda bir milyon kazanmayan kadınlar, konu sahibini kıskanmış.
Tıpkı arkadaşları gibi sizde hazmedememişsimiz işte. Zenginin işi her yerde zor anacım.
Eşi kendisi icin 9 kilo altin bozdurup araba alacak bir uye vardi. Tanissalar iyi anlasirlar artik zengin zengin, bizlerle muhatap olmak zorunda kalmadan dertlesirler ahshdh

Kimseye birşeyini anlatma bacım.Anlattığın durumun birebir aynısını ben yaşadım.Sana tavsiyem iyi ya da kötü hiçbir şeyini kimseyle paylaşma .Eşimin aldığı kıyafetleri üzerimde gören arkadaşım soruyordu nerden aldın diye.Ben almadım eşim aldı diyordum.En sonda senin beynin yok mu niye kendin almıyorsun dedi.Şuanda iletişimimi kestim aynı okulda olmama rağmen.Selam dahi vermiyorum .Sanki eşimle mutsuzmuşum gibi önemli olan para değil diyorlardı.Sorduklarında artık çekinerek diyordum eşim almış diye. İnsanlar garip.

Biri nereden aldin diyorsa magazasini soruyordur. Tamam en çok senin eşin almistir en cok seninki ama kiyafetin hangi marka olduğu yazar ya onu soruyolar. nerden aldin denek kim aldi demek değil. Cekinmene gerek yok esin tum kiyafetlerini bilinmeyen diyardan getirmiyirsa.

İşe her şeyi insanlara anlatmamakla başlayabilirsin.

Ne güzel bayıldım size.

Sormadan geçemeyeceğim insanlar herşeylerini paylaşıyorlar, paylaşmayanı yaşamıyor sanıyorlar bu konudaki düşünceniz ne peki?

Damladınız yine.Komik olan ne onu da bir bilsem.Eşimi övmek için hava atmak için yazmadım.Havası yapılacak bir şey de değil .Kendin diyorsun ablacım nereden aldın diye soruyorsa mağazsını soruyor.Eşim aldığı için nerden aldığını bilmiyorum.Bilmediğim için de eşim aldı diyorum.Övünç duyulacak bir konu değil ki.Şurdan burdan aldım diyorsa falan yerden aldık diyorum zaten.Kişi kendinden bilir işi.Ben kıskanılıyorum demedim demem de.Benim iletişimde olduğum insanlar ı ben tanıyorum neyi ne için sorduklarını da bırakın ben bileyim.

Allah başka dert vermesin kız. Anladık mutlusun Allah mutluluğunuzu bozmasın her şeyi arkadaşlarınıza anlatmayın kimse ne olduğunu eşimizin ne aldığını bilmez. Önemli olan çenenizi sıkı tutmak tabi tutabilirseniz

Herkese her şeyi anlatırsanız, anlattıklarınız da konuşma yorum yapma hakkını kendinde bulur. Her alınan şeyin yayınını neden yapıyorsun ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…