- 20 Kasım 2018
- 16.065
- 60.861
- 598
- 36
Eşi kendisi icin 9 kilo altin bozdurup araba alacak bir uye vardi. Tanissalar iyi anlasirlar artik zengin zengin, bizlerle muhatap olmak zorunda kalmadan dertlesirler ahshdhGörüyorum ki kocaları ayda bir milyon kazanmayan kadınlar, konu sahibini kıskanmış.
Tıpkı arkadaşları gibi sizde hazmedememişsimiz işte. Zenginin işi her yerde zor anacım.
Benc hepiniz görgüsüz ve varoşsunuz.Benim umrumda değil ben sormuyorum koçan sana ne aldı diye
Bi şeyleri kendine ve KK'ye ispat etme çabası.Dert adı altında havasını attı ohhhh sefam olsun
Kimseye birşeyini anlatma bacım.Anlattığın durumun birebir aynısını ben yaşadım.Sana tavsiyem iyi ya da kötü hiçbir şeyini kimseyle paylaşma .Eşimin aldığı kıyafetleri üzerimde gören arkadaşım soruyordu nerden aldın diye.Ben almadım eşim aldı diyordum.En sonda senin beynin yok mu niye kendin almıyorsun dedi.Şuanda iletişimimi kestim aynı okulda olmama rağmen.Selam dahi vermiyorum .Sanki eşimle mutsuzmuşum gibi önemli olan para değil diyorlardı.Sorduklarında artık çekinerek diyordum eşim almış diye. İnsanlar garip.Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
Kimseye birşeyini anlatma bacım.Anlattığın durumun birebir aynısını ben yaşadım.Sana tavsiyem iyi ya da kötü hiçbir şeyini kimseyle paylaşma .Eşimin aldığı kıyafetleri üzerimde gören arkadaşım soruyordu nerden aldın diye.Ben almadım eşim aldı diyordum.En sonda senin beynin yok mu niye kendin almıyorsun dedi.Şuanda iletişimimi kestim aynı okulda olmama rağmen.Selam dahi vermiyorum .Sanki eşimle mutsuzmuşum gibi önemli olan para değil diyorlardı.Sorduklarında artık çekinerek diyordum eşim almış diye. İnsanlar garip.
İşe her şeyi insanlara anlatmamakla başlayabilirsin.Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
Allahım şu görgüsüzlüğü nasip etme inşallahİnstagram->hikaye ekle->fotoğraf seç->kocamın yılbaşı hediyesi yaz ve şarkı ekle
Şarkı
Ne güzel bayıldım size.Ben bu konularda çok katıyım. Aldığım şeyin fiyatını sorana asla söylemem. Eşimin aldığı hediyeyi gözü olanın yanında takmam, enerjisini çekemem. Evime yeni eşya aldığımda evime gelen görür. Tatilimi hikayede bile paylaşmam. Birikimi mi kimse bilmez eşimden başka. Bu konuları anlatmaya devam ettikçe kıskançlık da görürsünüz, habire borç isteyenler de olur, meraktan habire evinize doluşanlar yiyip içip arkanızdan atıp tutanlar da olur. Kocanı, çocuğunu, malını habire övmeyeceksin.
Damladınız yine.Komik olan ne onu da bir bilsem.Eşimi övmek için hava atmak için yazmadım.Havası yapılacak bir şey de değil .Kendin diyorsun ablacım nereden aldın diye soruyorsa mağazsını soruyor.Eşim aldığı için nerden aldığını bilmiyorum.Bilmediğim için de eşim aldı diyorum.Övünç duyulacak bir konu değil ki.Şurdan burdan aldım diyorsa falan yerden aldık diyorum zaten.Kişi kendinden bilir işi.Ben kıskanılıyorum demedim demem de.Benim iletişimde olduğum insanlar ı ben tanıyorum neyi ne için sorduklarını da bırakın ben bileyim.Biri nereden aldin diyorsa magazasini soruyordur. Tamam en çok senin eşin almistir en cok seninki ama kiyafetin hangi marka olduğu yazar ya onu soruyolar.nerden aldin denek kim aldi demek değil. Cekinmene gerek yok esin tum kiyafetlerini bilinmeyen diyardan getirmiyirsa.
Allah başka dert vermesin kız. Anladık mutlusun Allah mutluluğunuzu bozmasınEşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
Aldın mı kız 50m lik arabanı sen ondan haber verNe güzel bayıldım size.
Sormadan geçemeyeceğim insanlar herşeylerini paylaşıyorlar, paylaşmayanı yaşamıyor sanıyorlar bu konudaki düşünceniz ne peki?
Herkese her şeyi anlatırsanız, anlattıklarınız da konuşma yorum yapma hakkını kendinde bulur. Her alınan şeyin yayınını neden yapıyorsun ki?Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
Benim erimmm Kıymalı böğrekk portakallı çiskekk çikolata pankekkkAllahım şu görgüsüzlüğü nasip etme inşallah
Neyse ki benim ki düz ADAMBenim erimmm Kıymalı böğrekk portakallı çiskekk çikolata pankekkk
Yok vazgeçtim nazar değmesin diyeAldın mı kız 50m lik arabanı sen ondan haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?