Abbbblaaa kiyafetlerin ense kisminda etiket oluyor yaaaa orda yaziyor marka onu anlatmaya calisiyorum. Esin etiket kullanmayan özel tasarimcilardan aliyordur simdi kesin bilemicim.Damladınız yine.Komik olan ne onu da bir bilsem.Eşimi övmek için hava atmak için yazmadım.Havası yapılacak bir şey de değil .Kendin diyorsun ablacım nereden aldın diye soruyorsa mağazsını soruyor.Eşim aldığı için nerden aldığını bilmiyorum.Bilmediğim için de eşim aldı diyorum.Övünç duyulacak bir konu değil ki.Şurdan burdan aldım diyorsa falan yerden aldık diyorum zaten.Kişi kendinden bilir işi.Ben kıskanılıyorum demedim demem de.Benim iletişimde olduğum insanlar ı ben tanıyorum neyi ne için sorduklarını da bırakın ben bileyim.
Ne ayıp beni niye karıştırdınız şimdiEşi kendisi icin 9 kilo altin bozdurup araba alacak bir uye vardi. Tanissalar iyi anlasirlar artik zengin zengin, bizlerle muhatap olmak zorunda kalmadan dertlesirler ahshdh
İşte bu yüzden fakirizNeyse ki benim ki düz ADAMçeyrek için boğulacak olsa bi tekme de ben koyarım geber diye ha tabi 1m kazanırken lütfen onu es geçmeyelim
Valla ben o konuyu okuyup gectim, tek aklimda kalan 9 kilo altin bozdurup araba almakti. Konu sahibiyle benzer gelir duzeyinde oldugunuz icin maddi konularda daha iyi anlasirsiniz diye dusundum, nickinizi bile hatirlamiyorum. Birinizin esi otobuslerde fakir fakir gezmesin diye araba aliyor, birinizin esi kilolarca altini bir arabaya gomuyor, e benzer sartlarda yasayan insanlar birbirini daha iyi anlar sonucta. Tarzinizi da benzettim kendimce.Ne ayıp beni niye karıştırdınız şimdi
Ayrıca o konuda olmayan para üzerinden kızı cimri diye zorbalayanlaraydı sözüm, kendilerinin ne kadar harcama yaptıklarından bahsediliyordu.
Ee birşeylerin fazlası hep başkalarında vardır sonuçta.
Dönüp tekrar okursanız konuyu daha iyi anlarsınız.
Burda yorum yazabilmek için sizlerle aynı gelir düzeyine mi sahip olmam lazım?
Allahım yarabbim nasıl mutlu hayatlar var gecenin bi yarısı ard arda konular açtırıyor.
Abbbblaaa kiyafetlerin ense kisminda etiket oluyor yaaaa orda yaziyor marka onu anlatmaya calisiyorum. Esin etiket kullanmayan özel tasarimcilardan aliyordur simdi kesin bilemicim.
Benim hep başka biyerlerimi konuşuyorlar ühüüü
Var ki konuşuyorlar bebeğimBenim hep başka biyerlerimi konuşuyorlar ühüüü
Napsınlar insanlar vır vır vır susmuyosunuz onlar da son çare boşan diyolar. Nasılsa biliyolar boşamazsınız yağlı kapıyı. Çeneniz kapansın diye. Yoksa korkmayın almazlar kocanızı.Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değilGerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
Zenginler çıkabilir mi arkadaşlar, konu kasıyor, sizler kendinize özel konular açıp milyonları, kilo kilo altınları yarıştırın lütfen.Valla ben o konuyu okuyup gectim, tek aklimda kalan 9 kilo altin bozdurup araba almakti. Konu sahibiyle benzer gelir duzeyinde oldugunuz icin maddi konularda daha iyi anlasirsiniz diye dusundum, nickinizi bile hatirlamiyorum. Birinizin esi otobuslerde fakir fakir gezmesin diye araba aliyor, birinizin esi kilolarca altini bir arabaya gomuyor, e benzer sartlarda yasayan insanlar birbirini daha iyi anlar sonucta. Tarzinizi da benzettim kendimce.
"Sizlerle aynı gelir duzeyi" derken siz de varsayimlarda bulunuyorsunuz ama ben de 35-40 milyonluk evde oturuyorumyani aslinda ben de pis fakir degilim ahshd ben de universite mezunuyum, ben de Nisantasi cocuguyum diyen Burhan'a baglamak istemiyorum burada
Ahshd sana telefon alacam, hemi de boyle kaydırmalıZenginler çıkabilir mi arkadaşlar, konu kasıyor, sizler kendinize özel konular açıp milyonları, kilo kilo altınları yarıştırın lütfen.
Kız araba mı aldın hayırlı olsun ben o konuyu kaçırmışımAhshd sana telefon alacam, hemi de boyle kaydırmalı
Yok ayol benim var zaten. Araba mevzu baska bir uyenin baska bir basliktaki mesajiyla alakaliydi.Kız araba mı aldın hayırlı olsun ben o konuyu kaçırmışım
O konu nerde ya hahaha herşeyi kaçırıyorum yaYok ayol benim var zaten. Araba mevzu baska bir uyenin baska bir basliktaki mesajiyla alakaliydi.
Ama yine de bana da hayirli olsun tabii, Allah soyletmistir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?