- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Evet ama ben 3 bine telefona verilen para verenlere anlam veriyorum vallaYüksek harcamaya söylenirim de çok da karışmam açıkçası.
Evet ben tutumluyumdur ama esim öyle degil alacam diye tutturduBiz karı koca cimriyizdir...
Sağlık sorunlarımız için kenara para atmak zorunda hissediyoruz kendimizi.
Bugünlerin yarını da var, Allah'ım muhtaç etmesin hiç kimseye inşallah...
Evet ama ben 3 bine telefona verilen para verenlere anlam veriyorum valla
Evet de 3 bine tl alinirsa magdur edecekeger sızı magdur etmıyorsa harcamalarına karısmanız uygun degıl bence
eger konustugunda senı dınleyıp uyacaksa konus.yok hıc bırsey farkettırmeyıp sadece huzurunu bozacaksa ne yaparsa yapsın bosver..Evet de 3 bine tl alinirsa magdur edecek
Evet oda oyle diyor yegenlerim bile alıyor bende alacam diyor banada demisti sanada alalım diye bende normal bir şey almistim ah ah hic acimayacan aslında daanlam vermeye çalışma samire.. telefon işi hastalık resmen..ufacık veletlerin elinde bile o teller var ..
Hic soylemeyimmaaşı kaç para ki ?
Evet oda oyle diyor yegenlerim bile alıyor bende alacam diyor banada demisti sanada alalım diye bende normal bir şey almistim ah ah hic acimayacan aslında da
Yok konustum sen karisma diyor aman.ne hali varsa görsüneger konustugunda senı dınleyıp uyacaksa konus.yok hıc bırsey farkettırmeyıp sadece huzurunu bozacaksa ne yaparsa yapsın bosver..
Oylede hic duzgun kullanmazki atar bi kenara düşürür bi yerden o zaman da valla 3 bine tl bana anlamsiz geliyor isteKaliteli aliriz ama kararinda olur alisverislerimiz .
Hele ki cocuklardan sonra mumkun oldugu kadar kenarda birikim yapmaya calisiyoruz...
Hic soylemeyim
Limoncu 10 bine arabaya bile razi degil buna hic razi olmaz.gibime geliyor:)Limoncu'nun uzmanlık alanı bu bilemedimki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?