Esimin anlamsiz para harcamaları

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Valla ben anlam veremiyorum yani kazandigi para da öyle yuksek bi para degil simdi diyeceksiniz kendi parasi kendi kazanır kendi harcar diye ama ben biriktirmeye çalışıyorum cogu seyi almam yani cantaydi ayakkabiydi yani fazlasını almam ama esim yok 3 bin lira tl alacam yok 300 liraya gözlük alacam daha yeni almisti onuda kirdi tekrar alacakmış yok mont alacakmis iste hep birşeyler oda normal fiyatlar degil en yuksegi simdi bende ona inat bende alayim diyorum ama ben kiyamiyorum o kadar para verip birsey almayi siz karisirmisiniz esinizin aldığı birseye merak ediyorum

Biz karı koca cimriyizdir...
Sağlık sorunlarımız için kenara para atmak zorunda hissediyoruz kendimizi.
Bugünlerin yarını da var, Allah'ım muhtaç etmesin hiç kimseye inşallah...
Evet ben tutumluyumdur ama esim öyle degil alacam diye tutturdu

anlam vermeye çalışma samire.. telefon işi hastalık resmen..ufacık veletlerin elinde bile o teller var ..
Evet oda oyle diyor yegenlerim bile alıyor bende alacam diyor banada demisti sanada alalım diye bende normal bir şey almistim ah ah hic acimayacan aslında da

Kaliteli aliriz ama kararinda olur alisverislerimiz .
Hele ki cocuklardan sonra mumkun oldugu kadar kenarda birikim yapmaya calisiyoruz...

Kaliteli aliriz ama kararinda olur alisverislerimiz .
Hele ki cocuklardan sonra mumkun oldugu kadar kenarda birikim yapmaya calisiyoruz...
Oylede hic duzgun kullanmazki atar bi kenara düşürür bi yerden o zaman da valla 3 bine tl bana anlamsiz geliyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…