Esimin anlamsiz para harcamaları

hiç söylemiyim dediğine göre çok iç açıcı değil bende şu ayranı yok içmeye tahterevanla gider ......... olan insanları anlamıyorum Samire ...Çoluğu çocuğu var ama kafa 5 yaşında ...
Aynen bende o zaman istedigimi alayim ama ben öyle yapamiyorum iste senin dedigin gibi akli hep cocuk

Marka takıntısı olabilir.Marka takıntısı olmayanlar anlayamaz...
Size göre çok gereksiz daha uygun fiyata aynısı bulunabilir, ama marka takıntısı olanlar için bu aynı şey değil. Bu arada eskiden biri ''marka takıntısı'' diyince şımarıklık olarak algılardım, yoo bu bildiğimiz hastalıkmış. Bakınız: Ben.
Gözlük ucuz olmaz ayakkabı önemli montun ucuzu bence ısıtmaz çanta kadının kimliğidir.
Şimdi bunların aksini iddaa eden çok olucaktır ama benim fikrim değişmicek.Peki diceksiniz ki çok mu zenginsin? Hayır.Muhtemelen eşinin kazandığı parayla harcadığı para arasında ne kadar alaka varsa benim içinde elime geçen parayla harcadığım para arasında o kadar alaka var.
Ek olarak, ben böyle düşünmeseydim ama eşim sizin eşiniz gibi olsaydıda şayet ay sonunu zor getirirken o 300 TL'lik gözlük peşine düşüyorsa o zaman söylenirdim. Ama aksi halde sadece neden o kadar para verilsinki mantığıyla yaklaşıyorsanız sizi çok darlamıyorsa bu durum bence karşı çıkmanız anlamsız.

sizin harcamalarınız kısıtlanmıyorsa boşverin..
kendi kazanıyor sonuçta.

ilk defa marka takıntısı olduğunu kabul eden biriyle karşılaştım :)

Yok az birikimimiz oluyor ev kira degil diger seylerde fazla para harcamayiz ama 3 bine tl almak bana anlamsiz geliyor desem ki bes alti sene kullanacak alsin desem.iki senede hurdaya cevirir

Seni cok iyi anliyorum :) nisanlimda cok gereksiz seylere para harcar ... Sinir bizucu gercekten. Sen kendini kisitliyorsun kenara koymak icin oda bol görüp harciyor

ilk defa marka takıntısı olduğunu kabul eden biriyle karşılaştım :)

Çok uzun bi süre bende kabullenmedim ne alakası var bilmemne ama yok ya durum öyle değilmiş anladım yani.Artık saklamıyorum.Gerçi pek dile getirmiyorum çok dırdırdır tepemde konuşuyolar diye ama sosyal mecra tabi daha rahat oluyor dile getirmek Allah düşmanımın başına vermesin. Üzerinde ismi yazmayınca hissedilen o eksiklik hissi, çantanı biyerde kaybetme hissiyle aynı. Sinir bozucu ama yapıcak bişey yok.Gönül isterdiki 1 ayakkabı yerine normal fiyatta 3 ayakkabı alayım ama olmayınca oooolmuyooorr.

Evet ama ben 3 bine telefona verilen para verenlere anlam veriyorum valla

Adamın işi iyi ise elbette akıllı telefonu olacak.Kütük gibi telefonla gezecek hali yok heralde.telefon hergün alınan bişey de değildir zaten.Böyle karışmaya devam ederseniz yakında çok daha büyük sorunlarınız nedeniyle konu açmak zorunda kalabilirsiniz.Biri bana böyle karışsa ben daha da inadına harcarım Sizinki de inadına harcamaya da başlamış olabilir sizin sayenizde.

allah allah değişikmiş ya, ama tabi büyük konuşmayım doğrudur oluyodur..

neyle mutlu olduğunla alakalı biraz ya

mesela ben 100 tl ye tişört alayım üzülürüm ama 5 tane alayım çok mutlu eder o beni :))

Yok az birikimimiz oluyor ev kira degil diger seylerde fazla para harcamayiz ama 3 bine tl almak bana anlamsiz geliyor desem ki bes alti sene kullanacak alsin desem.iki senede hurdaya cevirir
ama bosa kendınızı uzuyorsunuz.adam ne olursa olsun yapacagını yapacak..sizede geriye sadece streslenıp uzulmek kalacak bosverın..

Oyle takintisi.yoktur ama esimin

Tabi ki de karışırım. Öyle bi şey olursa tabi. . Olmaz yani. Sonuçta karı kocasınız. '' Benim karım zaten tutuyor, ben savurayım'' diyor herhalde eşiniz. .

İşi iyi dedim mi ben alsin ama 1500 yada iki bine alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…