Esimin anlamsiz para harcamaları

Ne güzel valla. :)

Evet aynisini diyor: )

Oldu canım. Kusura bakmayın da karşısında keriz mi var? Bi arkadaş da yazmış böyle karışmaya devam edersen buraya daha farklı konular açmaya başlarsın, karışma diye. Tabi başka konular açar. Bence de. Sonra '' kocam beni beğenmiyor '' konuları açar. Çok gördüm evdeki kadının fedakarlıkla kenara attığı paraya sırtını dayayıp, etrafındaki hatunlara caka satanları da. . Sen de giyin, bak kendine madem. 3 binlik telefonla kime neyi ispat edecekmiş çok merak ettim. Kusura bakmayın çok sinirlendim.

Son düzenleme:
Evet o senin söylediğin hic aklima gelmiyor degil ben biriktiriyim diyorum ama oda hadi bakimlilara daha iyi giyinenlere bakarsa diyorum ama bende oyle yapacam alacam artik

Evet o senin söylediğin hic aklima gelmiyor degil ben biriktiriyim diyorum ama oda hadi bakimlilara daha iyi giyinenlere bakarsa diyorum ama bende oyle yapacam alacam artik

Hiç hiç kendini ezdirme. Sen harcıyorsan ben de kendi bakımına bütçe ayıracağım, de. Erkek milletine zaten bu şekilde yaranılmıyor. Sen özveride bulununca ne olacak sankı. Koca bi hiç. Değersiz kadınlar hep en çok fedakarlık yapan kadınlardır. İş işten geçmeden sen de kendine bak. Açık göz kocan kadar en azından. .

Son düzenleme:
Bizde kari koca calisiyoruz ikimizin maasindan tüm hesaplar cekildikten sonra kenara ortak para atiyoruz, sonra elimizde kalan parayla kim ne isterse aliyor, karismayiz birbirimize. Ama sayet elimizde kalan para 1000tl ise ve esim 2bin tl lik bisey bakiyorsa karisirim, borca girdigimiz zaman haliyle beraber ödücez o yüzden istemem. Eger kenardaki paradan almak isterse onada karsi cikarim, cünkü o birikimler ileride ortak almak istedigimiz seylere kullanilacak. Sirf onun hevesleri icin harcatmam.

Evet benim biriktirdigimden alacak tamam onun parası ama sonucta ben cogu seyden kisip biriktiriyorum

Evet benim biriktirdigimden alacak tamam onun parası ama sonucta ben cogu seyden kisip biriktiriyorum
Karsi cikin derim ben, onun parasi sizinde hakkiniz, bu konuda belki eski kafa düsünüyor olabilirim ama en dogrusu bu bence. Erkek calisip para kazaniyorsa, sadece benim param demeye hakki yok. Kadinlarin cektigi onca cefa ne oluyor, yeri geliyo yemiyip yediriyolar, evi yemeksiz birakmiyolar temizlik desen kadindan sorulur, ee ozaman kadinda ciksin evi ben temizledim benim evim desin. Hersey birbiriniz icin yapiliyor. Esinizin size verdigi parayi kendinizden kisip kenara attiysaniz, isine geldigi zaman cikipta o benim paramdi geri ver sunu alcam bunu alcam diyememeli.

Telefon olayı hastalık yalnız, tutku gibi bişey. Ben alıyorum işte dayanamıyorum. Benim de var marka takıntım. Ayakkabım bir kere kesinlikle kaliteli olmalı ayaklarım önemli. Çantam öyle. Kaliteli alırım ama az alırım. Ucuza aldığım şeylerin sezon sonu yakası bir yerde kolu bir yerde. Benim 4 yıl önce kaliteli bir markadan aldığım botlarım hala sapa sağlam ki annem onu geçen kış köyde 1 metrelik kar olduğu yerde giydi. :)
İşte markaya ne gerek var diyen kişi anlamıyor. Ha gözlüğe gelince zaten o fiyat standart gözlük çok çok önemli. ve artık kışın bile güneşin yaydığı ışınlar zararlı, yazın mutlaka korunmalı. Yani ben eşini anlıyorum ama önem markaya vermeyen anlayamaz. :)

Ablamın eşide luzumsuz harcamalar yapıyor ve benim param karışamazsın gibsinde konuşuyordu. Ablam Kira, elektirk, su senden, yeme içme benden ödersen öde ödemezsen ben anamın evindede yıkanırım demiş o gün bu gündür bütün parasını karısına veriyor... Karı koca arasında senin paran benm param yok olamaz bence. Tel alırsa sizde bir ay önüne bi tas çorba koyun napalım alamadık yemeklik dersiniz.

Bazı eşler kazanmadığı halde bile aşırı harcama yapabiliyor. Çoo zor.

Sen kısıp biriktirdikçe , o açıktan faydalanıp harcar.
Eşinin modelindeki kişilere aynısıyla karşılık vereceksin. O almadan sen alacaksın , bak nasıl vazgeçiyor zamanla.

Evet kız artik bende alacam ama ben oyle degilim iste gereksiz birsey alınca cok kotu hissediyorum kendimi
öyle de senin harcamadıklarını da o kendine harcıyacak sonuçta hiç bir zaman biriktiremiyeceksiniz ki eşinin bu davranışlarıyla

sende alır edersen anlar belki yaptığı yanlışı anlamasa bile hep onu alıp giyinmesinden iyidir

sende bir kaç bir şey sahibi olmuş olursun

Ben karışırım neticede ortak harcama yapıyoruz,
Gerekiyorsa alır yani ,israfa ne gerek var ,
Var olanın yanında var zaten tekrar tekrar harcama yapmanın ne anlamı var ?
Neticede o parayı kazanabilmek için ne fedakarlıklar yapıyoruz !!!
Herşeyin fazlası ZARAR !!

Bu erkekler fedakarlıktan anlamaz kıymet bilmez vicdan yapmana hiç gerek yok.

gönlüne göre al tek başına harcayacağına

Bir kere şu cümlen baştan aşağı ofsayt ".........simdi diyeceksiniz kendi parasi kendi kazanır kendi harcar "
Şu cümlende gizli senin hayat felsefen ve bakış açın her şeyin.
Sen kendin böyle görüyorsun olayı o yüzden de böyle oluyor.
Kendini ifade edemediğin için böyle oluyor.
Adam da harcar tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…