- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi Samire tmv
-
allah allah değişikmiş ya, ama tabi büyük konuşmayım doğrudur oluyodur..
neyle mutlu olduğunla alakalı biraz ya
mesela ben 100 tl ye tişört alayım üzülürüm ama 5 tane alayım çok mutlu eder o beni :))
Evet aynisini diyor: )
Of of gelde bunu esime anlat hic anlamiyor beniOldu canım. Kusura bakmayın da karşısında keriz mi var?
Evet o senin söylediğin hic aklima gelmiyor degil ben biriktiriyim diyorum ama oda hadi bakimlilara daha iyi giyinenlere bakarsa diyorum ama bende oyle yapacam alacam artikOldu canım. Kusura bakmayın da karşısında keriz mi var? Bi arkadaş da yazmış böyle karışmaya devam edersen buraya daha farklı konular açmaya başlarsın, karışma diye. Tabi başka konular açar. Bence de. Sonra '' kocam beni beğenmiyor '' konuları açar. Çok gördüm evdeki kadının fedakarlıkla kenara attığı paraya sırtını dayayıp etrafındaki hatunlara caka satanları da. . Sen de giyin, bak kendine madem. 3 binlik telefonla kime neyi ispat edecekmiş çok merak ettim. Kusura bakmayın çok sinirlendim.
Evet o senin söylediğin hic aklima gelmiyor degil ben biriktiriyim diyorum ama oda hadi bakimlilara daha iyi giyinenlere bakarsa diyorum ama bende oyle yapacam alacam artik
Evet benim biriktirdigimden alacak tamam onun parası ama sonucta ben cogu seyden kisip biriktiriyorumBizde kari koca calisiyoruz ikimizin maasindan tüm hesaplar cekildikten sonra kenara ortak para atiyoruz, sonra elimizde kalan parayla kim ne isterse aliyor, karismayiz birbirimize. Ama sayet elimizde kalan para 1000tl ise ve esim 2bin tl lik bisey bakiyorsa karisirim, borca girdigimiz zaman haliyle beraber ödücez o yüzden istemem. Eger kenardaki paradan almak isterse onada karsi cikarim, cünkü o birikimler ileride ortak almak istedigimiz seylere kullanilacak. Sirf onun hevesleri icin harcatmam.
Karsi cikin derim ben, onun parasi sizinde hakkiniz, bu konuda belki eski kafa düsünüyor olabilirim ama en dogrusu bu bence. Erkek calisip para kazaniyorsa, sadece benim param demeye hakki yok. Kadinlarin cektigi onca cefa ne oluyor, yeri geliyo yemiyip yediriyolar, evi yemeksiz birakmiyolar temizlik desen kadindan sorulur, ee ozaman kadinda ciksin evi ben temizledim benim evim desin. Hersey birbiriniz icin yapiliyor. Esinizin size verdigi parayi kendinizden kisip kenara attiysaniz, isine geldigi zaman cikipta o benim paramdi geri ver sunu alcam bunu alcam diyememeli.Evet benim biriktirdigimden alacak tamam onun parası ama sonucta ben cogu seyden kisip biriktiriyorum
Evet kız artik bende alacam ama ben oyle degilim iste gereksiz birsey alınca cok kotu hissediyorum kendimiayranı yok içmeye tahtırevanla gider ...... cinsindenmiş eşin
sen kıyamıyorsun ama o sana kıyıyor sende al giyin
Sen = benO alir ama ben kizim icin birikim yapayım yada ne bileyim ilerde birsey aliriz diye cogu gereksiz seyler almam
öyle de senin harcamadıklarını da o kendine harcıyacak sonuçta hiç bir zaman biriktiremiyeceksiniz ki eşinin bu davranışlarıylaEvet kız artik bende alacam ama ben oyle degilim iste gereksiz birsey alınca cok kotu hissediyorum kendimi
Valla ben anlam veremiyorum yani kazandigi para da öyle yuksek bi para degil simdi diyeceksiniz kendi parasi kendi kazanır kendi harcar diye ama ben biriktirmeye çalışıyorum cogu seyi almam yani cantaydi ayakkabiydi yani fazlasını almam ama esim yok 3 bin lira tl alacam yok 300 liraya gözlük alacam daha yeni almisti onuda kirdi tekrar alacakmış yok mont alacakmis iste hep birşeyler oda normal fiyatlar degil en yuksegi simdi bende ona inat bende alayim diyorum ama ben kiyamiyorum o kadar para verip birsey almayi siz karisirmisiniz esinizin aldığı birseye merak ediyorum
Bir kere şu cümlen baştan aşağı ofsayt ".........simdi diyeceksiniz kendi parasi kendi kazanır kendi harcar "Valla ben anlam veremiyorum yani kazandigi para da öyle yuksek bi para degil simdi diyeceksiniz kendi parasi kendi kazanır kendi harcar diye ama ben biriktirmeye çalışıyorum cogu seyi almam yani cantaydi ayakkabiydi yani fazlasını almam ama esim yok 3 bin lira tl alacam yok 300 liraya gözlük alacam daha yeni almisti onuda kirdi tekrar alacakmış yok mont alacakmis iste hep birşeyler oda normal fiyatlar degil en yuksegi simdi bende ona inat bende alayim diyorum ama ben kiyamiyorum o kadar para verip birsey almayi siz karisirmisiniz esinizin aldığı birseye merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?