- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
Bence ilk ucakla da son ucakla da gitmesin zira helallik istemek icin cok gec..Nasil bir acidir evladin senle küsken ölmek..
Katılıyorum sonuna kadar. Bazı insanların anne olması onların her yaptığının hoş karşılanacağı anlamına gelmiyor. Annelik saygı sevgi istiyorsa doğuran kişi de bunun sorumluluğunda olup ona göre davranacak. Maalesef her karakter çok lazım gibi doğuruyor sonra geldiğimiz nokta ortada.O anneler keşke biraz ölümlü dünya olduğunu bilseler de gelinlerine böyle eziyet etmeseler. size böyle bir iftira atılsa eşiniz ne yapar?
Bu yorum haric diğerlerini okumadim kuzumTesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Hayır kim yapardı acaba, tehdit edilirdi belki ama ben ciddi ciddi biber süren bir psikopat tanımadım.Yuh be! Derdi olan kadını çileden çıkarmayı başarmışsınız..
Siz her kadını kendi anneniz gibi mi biliyorsunuz?
"Ne olursa olsun o anne" diye bir şey yoktur. Çocuğa biberle işkenceyi bile normalleştirmişsiniz. Bir de geniş geniş eskiler çok yapardı yazmış. Şaka gibi..
Herkes anne olamaz bunu anlayın..
Hayır kim yapardı acaba, tehdit edilirdi belki ama ben ciddi ciddi biber süren bir psikopat tanımadım.
Arkadaş nasıl bir çevrede büyüdüyse...
Başınız sağolsun, defalarca kez yazılmış ben de yazayım, anne oğul ilişkisinde sizin vicdan yapacağınız hiçbir şey yok, istese görüşürdü.
Ama namusunuza laf edenlerle görüşen bir hayat arkadaşı ister miydiniz?
En hayırlısı buymuş demek ki.
Hayir malesef .en son gelisinde kayinpederim kocadan yuklu geldin belki nerden bilelim dedi.
Kadın geberirken "Getirin kızımı torunumu göreyim, haklarını helal etsinler çok büyük kötülük ettim, hakkını helal etsin" diye inleye inleye gitmiş.
Anne ölümü hiçbir şeye benzemiyor me eş ne bilmem ne. Keşke kadın hasta yalvarırken görseydi çok pişman olur daha hele gidip soğuk toprağını öptüğünde elinden bir şey gelmediğinde. Yazık çok üzüldüm kadına
Sizden utanmıştır gidememiştir yazık büyütüp kaç yaşına getirmiş ölüm döşeüinde son kez sadece dünya gözüyle görmek için doğurup büyüttüğü evladına yalvarıyo ama gitmiyo. Acı
Ağzınıza sağlıkKatılıyorum sonuna kadar. Bazı insanların anne olması onların her yaptığının hoş karşılanacağı anlamına gelmiyor. Annelik saygı sevgi istiyorsa doğuran kişi de bunun sorumluluğunda olup ona göre davranacak. Maalesef her karakter çok lazım gibi doğuruyor sonra geldiğimiz nokta ortada.
Iyi aksamlar arkadaslar.bu aksamustu esimin annesi vefat etmis.biz konusmuyorduk.esim ilk ucakla gidecek bugece yarin defnedilecekmis .daha once git gor istersen dedigimde gitmedi..ben kendisine hakkimi helal etmistim ama suan duygularim cok karisik.belki biraz icimi dokmek istedim bilmiyorum.
Kadın pisligin tekiymis Rıza baba:)Dünya kırgın kalmaya da, küsmeye de değmez. Hayattayken insanların kıymeti bilinmeli. Başınız sağolsun
Canım bak dün eşiyle kavgalı olan biri için arkadaşın biri aşağıdaki yorumu yapmıştı.
''Öldüğünü düşün bir sabah evden çıkıyor her zamanki gibi
Ve akşam ölüm haberi geliyor
Ve senin son yaptığın ise ona beddua etmek hiç satılmamış olmak o seni sevmesine rağmen ona bir kez şefkat göstermemek üç günlük ölümlü dünya da sebepsiz günlerini zehir ettiğini düşün
Ve artık bitti sen üzüntüden saçını yol üstünü başını yırt artık o evden içeri giremeyecek ve senin pişman olduklarını telafi etme sansin olmayacak
Sana kırgın senim bir gün sevgini görmeden hep bağırma kavga gürültüyle toprağa gittiğini hayal et
Boğazında birşey duyumlenirse bunu hayal ettiğinde kendine gelme sansin var demektir
Ölümü hatırla ben öfke krizine girdiğimde bunu yapıyorum ve gerçekten durduruyor
Çünkü ölümden ötesi yok kalan bilmem kaç gününü bu şekilde mi gecireceksin ?
Hemde kötü bir adamda degilmis resmen dert yanmış annene işin vebal olayına hiç girmiyorum
Bile''
Ne kadar polyanasiniz siz öyle. Olsun varsin canim nolacsk ki dimi ?Bu ağzına biber sürme eskiden çok yaygın bir şeydi bunu bilmeyen yokki. Hangi çocuk da hoşlanıyodur bundan? Hiçbiri. Eskiden şimdiler gibi değildi hayat. Şuanda da sorsan çağımızın gençleri anne babalarından başka konuda yakınır aynı ev yaşayan insanlar illaki çatışır bazı konularda. Bu insanları kötü yapmaz
Zırlamis durmussun resmen.Sensiz terbiyesiz saygılı yorumlara verdiğin cevaplara bak. Seviyeye bak.
Ay boşverin banlanmayın şunun için. Kendisi de iftiracı zannımca.Zırlamis durmussun resmen.
Cok bile dayandi konu sahibi.
Hayir bi soyledin iki söyledin git öte dimj yani ? Yazik konusahibi diyo ki evimize nifak tohumu ekti büyük kızıma farkli davraniyo diyo. Ömurlük bi durum. Nasil affedip gidiceksin.Ölmüs gitmis iste. Cirkinlesmek isyemiyorum ama alâsıni hakediyo.Ay boşverin banlanmayın şunun için. Kendisi de iftiracı zannımca.
Terbiyesiz çok şükür banlanmışsın konu sahibi seni burda görmek istiyoruz gel lütfenO konuda da tekrar görüşürüz o zaman iyi geceler.
Üstelik konu sahibi yine iyi yürekli biriymiş ki hakkını helal etmiş. Keşke böyle zor zamanlarda konu açan kişilerin banlanması 1-2 gün ertelense.Hayir bi soyledin iki söyledin git öte dimj yani ? Yazik konusahibi diyo ki evimize nifak tohumu ekti büyük kızıma farkli davraniyo diyo. Ömurlük bi durum. Nasil affedip gidiceksin.Ölmüs gitmis iste. Cirkinlesmek isyemiyorum ama alâsıni hakediyo.
Affetmek degil notr um aslinda nefret bile etmiyorum sadece esime olan sevgimden o uzulmesin istiyorum.esimde bu gune kadar affet bitsin bu is demedi onlarda ozur dilemedi.kadin bir kez aradi ama benimde hatalarim olmustur mutlaka dedi ama bu beni tatmin etmedi yapmacikti cunku esim gitmedigi icin gidelim gelelim elalem laf ediyo seklinde devam etti konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?