Esimin annesi vefat etmis

Bence ilk ucakla da son ucakla da gitmesin zira helallik istemek icin cok gec..Nasil bir acidir evladin senle küsken ölmek..

O anneler keşke biraz ölümlü dünya olduğunu bilseler de gelinlerine böyle eziyet etmeseler. size böyle bir iftira atılsa eşiniz ne yapar?

O anneler keşke biraz ölümlü dünya olduğunu bilseler de gelinlerine böyle eziyet etmeseler. size böyle bir iftira atılsa eşiniz ne yapar?
Katılıyorum sonuna kadar. Bazı insanların anne olması onların her yaptığının hoş karşılanacağı anlamına gelmiyor. Annelik saygı sevgi istiyorsa doğuran kişi de bunun sorumluluğunda olup ona göre davranacak. Maalesef her karakter çok lazım gibi doğuruyor sonra geldiğimiz nokta ortada.

Hayır kim yapardı acaba, tehdit edilirdi belki ama ben ciddi ciddi biber süren bir psikopat tanımadım.
Arkadaş nasıl bir çevrede büyüdüyse...

Başınız sağolsun, defalarca kez yazılmış ben de yazayım, anne oğul ilişkisinde sizin vicdan yapacağınız hiçbir şey yok, istese görüşürdü.
Ama namusunuza laf edenlerle görüşen bir hayat arkadaşı ister miydiniz?
En hayırlısı buymuş demek ki.

Yalan yok ben çocukken çevremde küfürlü konuşan çocuklara "ağzına acı biber sürerim" denirdi. İnsan büyüdükçe bazı şeylerin kötülüğünü anlıyor zaten.
Ama konu sahibinin anlattığına göre o anne bunu basit bir tehdit olmaktan çıkarıp işkence aletine dönüştürmüş..

Allah akıl fikir versin. Ben böyle insanların çocukları için endişeleniyorum en çok..

Valla konu sahibi haklı kimse boşuna oydu buydu şuydu demesin
Kv her türlü kötülüğü yapacak sonra çocuğunun başkasından olduğunu atacak ortaya sonra aman ölümlü dünya keşke o kv de de ölümlü dünya olduğunu düşünseydi
Sonra konu sahibi gitmemiş tavır koymuş eşini bu konuda kısıtlamamış cenazeye de geleyim demiş ama eşi istememiş
Daha napsın kadın cenazede densizin birileri yine canını sıkacak belki eşi de önlemek istemiş
Başınız sağolsun allah eşinize sabır versin siz içinizi ferah tutun kendinize boşuna eziyet etmeyin herkes hak ettiğini yaşar er yada geç

ölüm hak insanlar doğar yaşar ölür konu sahibi zaten öldüde kurtulduk demiyor ki vicdan yapıyor karşı tarafın yaptığı da yenilir yutulur cinsten değil resmen kadına iftira atılmış eşile ister istemez soğukluk girer arasına küçüğe daha iyi davrandığında acaba büyüğü kendi çocuğu gibi görmüyor mu der içerlenecek konu küsmenizde çok haklısınız bi gönül alma olayı dahi olmamış olsa bile insan kinlenir ya... hemen asıp kesmiş bazıları o bazıları da kendi kayanansının suratına bile bakmıyordur Allah bilir gelip burda ahkam kesiyor

Hayir malesef .en son gelisinde kayinpederim kocadan yuklu geldin belki nerden bilelim dedi.

Ben olsam kaynanayla da kayınpederli de görüşmez, üstüne kocamı çocuklarımı da yollamazdım. Yaptıklarının yanında az bile bunlar. Böyle adi insanlar ana baba olsa ni olur.

Kadın geberirken "Getirin kızımı torunumu göreyim, haklarını helal etsinler çok büyük kötülük ettim, hakkını helal etsin" diye inleye inleye gitmiş.

Beter olsun lanet kadın. Böyle insanlara gram üzalmüyorum. İnsan ilk aklı başına geldiği andan itibaren bir gün öleceğini bilerek yaşıyor. O iftirayı atarken ölümsüz müydü.

Mahsus yapıyorsun. Muhtemelen önceki konulardan bi kuyruk acın var.

Bak bunu okuyunca arka planda şu çalıyor

Vicdanım kıpırdar gibi oldu görüyon mu...

Ağzınıza sağlık

Dünya kırgın kalmaya da, küsmeye de değmez. Hayattayken insanların kıymeti bilinmeli. Başınız sağolsun
Canım bak dün eşiyle kavgalı olan biri için arkadaşın biri aşağıdaki yorumu yapmıştı.

''Öldüğünü düşün bir sabah evden çıkıyor her zamanki gibi
Ve akşam ölüm haberi geliyor
Ve senin son yaptığın ise ona beddua etmek hiç satılmamış olmak o seni sevmesine rağmen ona bir kez şefkat göstermemek üç günlük ölümlü dünya da sebepsiz günlerini zehir ettiğini düşün
Ve artık bitti sen üzüntüden saçını yol üstünü başını yırt artık o evden içeri giremeyecek ve senin pişman olduklarını telafi etme sansin olmayacak
Sana kırgın senim bir gün sevgini görmeden hep bağırma kavga gürültüyle toprağa gittiğini hayal et
Boğazında birşey duyumlenirse bunu hayal ettiğinde kendine gelme sansin var demektir
Ölümü hatırla ben öfke krizine girdiğimde bunu yapıyorum ve gerçekten durduruyor
Çünkü ölümden ötesi yok kalan bilmem kaç gününü bu şekilde mi gecireceksin ?
Hemde kötü bir adamda degilmis resmen dert yanmış annene işin vebal olayına hiç girmiyorum
Bile''

Kadın pisligin tekiymis Rıza baba:)

Ne kadar polyanasiniz siz öyle. Olsun varsin canim nolacsk ki dimi ?

Ay boşverin banlanmayın şunun için. Kendisi de iftiracı zannımca.
Hayir bi soyledin iki söyledin git öte dimj yani ? Yazik konusahibi diyo ki evimize nifak tohumu ekti büyük kızıma farkli davraniyo diyo. Ömurlük bi durum. Nasil affedip gidiceksin.Ölmüs gitmis iste. Cirkinlesmek isyemiyorum ama alâsıni hakediyo.

Üstelik konu sahibi yine iyi yürekli biriymiş ki hakkını helal etmiş. Keşke böyle zor zamanlarda konu açan kişilerin banlanması 1-2 gün ertelense.

Yerinizde olsam ben de kv yi anmak icin degil ama bu kotu gununde esimin yaninda olmak isterdim. Ama cenaze evinde biri gelir size bir laf eder, kavga cikar vs daha kotulesebilirdi. O yuzden gitmediginiz iyi olmus.

Helallik vermissiniz. Kinci degilimdir aslinda ama ben olsam helallik de vermem boyle seyler yasadigim kisiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…